Viehättävät hotellit kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Viehättävät hotellit in Amsterdam

Viehättävät hotellit kohteessa AmsterdamFrom  11€

Recommended Viehättävät hotellit in Amsterdam

 • Bastion Hotel Haarlem Velsen
  From66€Yömaksu

  Bastion Hotel Haarlem VelsenstarsGreenProgram Icon

  Haarlem, Amsterdam , Vlietweg 20 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Haarlem. 6. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 1. 7 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 87 majoitustilasta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Amsterdam Amstel
  From66€Yömaksu

  Bastion Hotel Amsterdam AmstelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Verlengde van marwijk kooystraat 30 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 750 reviewsBased on 750 reviews

  Hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamissa, lähellä RAI-messukeskusta ja Amsterdamin areenaa. Hotellista on lyhyt matka kaupungin historialliseen keskustaan. Vieraiden on helppo lähteä tutustumaan hotellilta useisiin kaupungin tarjoamiin kohteisiin. Hotellin rauhanomainen ilmapiiri tarjoaa vieraille mukavuutta ja ylellisyyttä. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa on mukava rentoutua. Hyvinvarustetuissa huoneissa on modernit mukavuudet yleisen mukavuuden lisäämiseksi. Vieraat voivat nauttia ravintolan herkullisesta illallisvalikoimasta. Hotelli tarjoaa vieraille aidosti nautinnollisen majoituksen.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam
  From85€Yömaksu

  Inntel Hotels Amsterdam-Zaandamstars

  Zaandam, Amsterdam , Provincialeweg 102 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1953 reviewsBased on 1953 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Amsterdamin viehättävässä esikaupungissa, aivan Zaandamin päärautatieaseman tuntumassa. Amsterdamin keskustaan on 12 minuutin ja Schipholin lentoasemalle 16 minuutin matka. RAI-kongressikeskukseen on 25 minuutin matka julkisilla liikennevälineillä. Moottoritielle on viiden minuutin ajomatka. Hotellivieraat voivat tutustua kaupungin kanaviin, makasiineihin ja museoihin sekä Zaansen marskimaihin. Hotellin tarjoamiin palveluihin lukeutuvat tallelokero, valuutanvaihtopiste ja hissit. À la carte -ravintolan tarjonta on erinomainen. Huoneissa on oma kylpyhuone ja hyvin varustellut oleskelutilat. Hotellin hyvinvointikeskus toimii historiallisissa puitteissa, ja vieraat voivat rentoutua nauttien sisäuima-altaasta ja suomalaisesta ja turkkilaisesta sauna. Nykyaikaisin välinein varustettu Life Fitness -kuntosali on osa keskusta.

  Katso lisää
 • Acostar Hotel
  From102€Yömaksu

  Acostar Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Kerstraat 47-49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 646 reviewsBased on 646 reviews

  Yksinkertainen hotelli on kohteessa Amsterdam. Majoitus koostuu yhteensä 30 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2009. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä.

  Katso lisää
 • Park Centraal Amsterdam
  From123€Yömaksu

  Park Centraal AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3071 reviewsBased on 3071 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kiehtovassa Amsterdamissa. Hotellilta pääsee vaivatta tutustumaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vieraat voivat tehdä pyöräretken halki kaupungin ja tutustua sen ympäristöön. Hotellin läheisyydestä löytyy myös julkisen liikenteen pysäkkejä. Tämä ihastuttava hotelli toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi erinomaisella palvelullaan. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on kattavat, nykyaikaiset mukavuudet. Vieraat voivat nauttia tunnelmallisen illallisen hotellin ravintolassa ja hyödyntää hotellin laajaa tila- ja palvelutarjontaa.

  Katso lisää
 • SIR Albert Hotel
  From526€Yömaksu

  SIR Albert HotelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Albert cuypstraat 2-6 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1673 reviewsBased on 1673 reviews

  Upea rakennus vuodelta 1895 on toiminut aikoinaan timanttitehtaana, nykyään se on tyylikäs, modernin aristokraattinen boutique-tyylinen loistohotelli.Hotelli on rakennettu kestäviä materiaaleja ja energiatehokasta teknologiaa käyttäen.Se sijaitsee keskeisellä, vilkkaalla ja arvostetulla paikalla ostosalueiden, ravintoloiden ja trendikkäiden baarien ympäröimänä.Hotelli toivottaa tervetulleiksi työmatkalle saapuvat vieraat sekä kaikki, jotka haluavat majoittua boutique-ilmapiirin rauhassa kaupunkiin tutustuessaan.Kuuluisa Museumplein ja kuninkaallisen Concertgebouw -sinfoniaorkesterin konserttitalo ovat 5 minuutin matkan päässä.Jokaisen tyylikkäästi sisustetun huoneen sisätilat ovat saaneet inspiraationsa menneisyyden eri taidesuuntauksilta.BK Architecture -toimiston kansainvälisiä palkintoja voittaneiden arkkitehtien suunnittelemat huoneet on varustettu omalla baarilla, Illy-kahvikoneella, led-näytöllisellä satelliittitelevisiolla, hiustenkuivaajalla ja laadukkailla ilmaisilla hygieniatarvikkeille.

  Katso lisää
 • Swissotel Amsterdam
  From236€Yömaksu

  Swissotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Damrak 96 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1158 reviewsBased on 1158 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Amsterdam. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 111 viihtyisää makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Europa '92
  From79€Yömaksu

  Europa '92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 476 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 814 reviewsBased on 814 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 47 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2003. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Beethoven Amsterdam
  From10€Yömaksu

  Hotel Beethoven Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 571 reviewsBased on 571 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Amsterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 52. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Corendon City Hotel Amsterdam
  From96€Yömaksu

  Corendon City Hotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1954 reviewsBased on 1954 reviews

  Ainutlaatuinen hotellikonsepti, joka sijaitsee Amsterdamissa Nieuw-Westin alueella. Hotelli on avattu alkuvuodesta 2015. Se takaa miellyttävän vierailun niin liike- kuin lomamatkalaisillekin. Hotelli on lyhyen ajomatkan päässä Vondel Parkista. Lähin metroasema on Henk Sneevlietweg. Hotellilta on vain 400 metrin matka linjan 2 rautiovaunupysäkille. Schipholin kansainväliselle lentoasemalle on vain yhdeksän kilometriä. Voit nauttia Välimeren keittiön parhaista mauista ja herkullisista gourmet-purilaisista hotellin ravintolassa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Hotellin sviitti 737 on täysin uniikki, sillä sieltä löytyy oikean Boeing 737 -lentokoneen ohjaamo sekä erillinen olo- ja neuvotteluhuone. Kaikissa vierashuoneissa ja sviiteissä on hienostunut kalustus ja ylellinen kylpyhuone. Lataa akkusi räätälöidyssä Corendon-sängyssä, joka on uniikki design. Hotellissa on laaja valikoima terveys- ja hyvinvointitiloja, joissa sekä mieli että keho lepäävät.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  42  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä