Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  50€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Room Mate Bruno
  From72€Yömaksu

  Room Mate Brunostars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 52 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 138 reviewsBased on 138 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Rotterdam. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 3. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 217 makuuhuonetta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • World Hotel Wings
  From67€Yömaksu

  World Hotel Wingsstars

  Rotterdam, Rotterdam , Rotterdam airportplein 55 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 342 reviewsBased on 342 reviews

  Kohteessa Rotterdam sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 7. 0 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoitusliike on 22. 0 kilometrin päässä satamasta. 142 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From72€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1378 reviewsBased on 1378 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 1. 1 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 215 majoitustilasta. Hotellin rakennusvuosi on 1930. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nhow Rotterdam
  From111€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2021 reviewsBased on 2021 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Rotterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 5. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. 278 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From85€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 473 reviewsBased on 473 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. Kokonaisuutena tiloissa on 64 huonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  From112€Yömaksu

  Bilderberg Parkhotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Westersingel 70 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1448 reviewsBased on 1448 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Rotterdam. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 194 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2018. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tämä on ekoystävällinen majoituspaikka. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Van Walsum
  From83€Yömaksu

  Van Walsumstars

  Rotterdam, Rotterdam , Mathenesserlaan 199-201 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 313 reviewsBased on 313 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. Hotellissa on 28 mukavaa majoitustilaa. Vuonna 1895 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • SS Rotterdam by Westcord Hotels
  From74€Yömaksu

  SS Rotterdam by Westcord Hotelsstars

  Rotterdam, Rotterdam , 3e katendrechtsehoofd 25 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2473 reviewsBased on 2473 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Rotterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 254. Internet-yhteyden avulla vieraat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Rotterdam-Central Station
  From85€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1112 reviewsBased on 1112 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Rotterdam. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 214 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2013. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Capelle
  From68€Yömaksu

  NH Capellestars

  Rotterdam, Rotterdam , barbizonlaan 2 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 602 reviewsBased on 602 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Rotterdam. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 105 viihtyisää huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1987. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  42  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä