Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  51€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Room Mate Bruno
  From68€Yömaksu

  Room Mate Brunostars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 52 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 90 reviewsBased on 90 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Rotterdam. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 217 mukavaa huonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 10 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • World Hotel Wings
  From62€Yömaksu

  World Hotel Wingsstars

  Rotterdam, Rotterdam , Rotterdam airportplein 55 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Rotterdam, on erinomainen vaihtoehto perheille. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 7. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoitusliike on 22. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 142 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lisäksi vierailijat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hilton Rotterdam
  From135€Yömaksu

  Hilton Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Rotterdam. 254 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2013. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Savoy Hotel Rotterdam
  From97€Yömaksu

  Savoy Hotel Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Hoogstraat 81 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1375 reviewsBased on 1375 reviews

  Ihastuttava hotelli on homoystävällinen ja sijaitsee kohteessa Rotterdam. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tiloihin kuuluu yhteensä 94 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From53€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 465 reviewsBased on 465 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Rotterdam. Hotelli koostuu yhteensä 64 makuuhuoneesta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Milano
  From71€Yömaksu

  Milanostars

  Rotterdam, Rotterdam , ´s-gravendijkwal 7b - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Rotterdam. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 25 makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  From99€Yömaksu

  Bilderberg Parkhotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Westersingel 70 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1435 reviewsBased on 1435 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 189 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut Green Star-sertifikaatin. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From63€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1357 reviewsBased on 1357 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Rotterdam. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 1. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 215 huonetta. Hotelli on vuodelta 1930. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Rotterdam Centre
  From88€Yömaksu

  Inntel Hotels Rotterdam Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Leuvehaven 80 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1308 reviewsBased on 1308 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Majoitusliike on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 263 viihtyisää huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Nhow Rotterdam
  From97€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1981 reviewsBased on 1981 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Rotterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 5. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 278 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  39  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä