Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  51€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Room Mate Bruno
  From82€Yömaksu

  Room Mate Brunostars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 52 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 176 reviewsBased on 176 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Rotterdam. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 217 huoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 10 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • World Hotel Wings
  From74€Yömaksu

  World Hotel Wingsstars

  Rotterdam, Rotterdam , Rotterdam airportplein 55 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 355 reviewsBased on 355 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Rotterdam. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 7. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoitusliike on 22. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 142. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  From133€Yömaksu

  Bilderberg Parkhotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Westersingel 70 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1460 reviewsBased on 1460 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Rotterdam. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 194 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From107€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1405 reviewsBased on 1405 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Rotterdam. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 1. 1 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 215 mukavaa huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1930. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • EuroHotel
  From71€Yömaksu

  EuroHotelstars

  Rotterdam, Rotterdam , Baan 14-20 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 237 reviewsBased on 237 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotellissa on 55 mukavaa huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1999. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus sallii lemmikit. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • SS Rotterdam by Westcord Hotels
  From94€Yömaksu

  SS Rotterdam by Westcord Hotelsstars

  Rotterdam, Rotterdam , 3e katendrechtsehoofd 25 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2563 reviewsBased on 2563 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Rotterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 254 makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa.

  Katso lisää
 • Hilton Rotterdam
  From149€Yömaksu

  Hilton Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Rotterdam. Majoituspaikassa on yhteensä 254 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nhow Rotterdam
  From136€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2051 reviewsBased on 2051 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 278 viihtyisää huonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Zuid
  From87€Yömaksu

  Bastion Hotel Rotterdam Zuidstars

  Rotterdam, Rotterdam , Drieanssteeweg, hoek groene kruisweg 5 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 214 reviewsBased on 214 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Rotterdam. Kokonaisuutena tiloissa on 147 makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1992. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From88€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 479 reviewsBased on 479 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. Majoituksessa on 64 mukavaa makuuhuonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  40  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä