Hotelleja kohteessa Gouda

Katso sijainti kartassa.
 • Gr8 Hotel Bodegraven
  From79€Yömaksu

  Gr8 Hotel Bodegravenstars

  Gouda, Rotterdam , Goudseweg 32 32 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Gouda. Hotelli on 1. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 64 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja.

  Katso lisää
 • Campanile Gouda
  From53€Yömaksu

  Campanile Goudastars

  Gouda, Rotterdam , Kampenringweg 39-41 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 161 reviewsBased on 161 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Gouda. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituksessa on yhteensä 78 mukavaa huonetta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus City Hotel Gouda
  From97€Yömaksu

  Best Western Plus City Hotel Goudastars

  Gouda, Rotterdam , Hoge gouwe 201 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 651 reviewsBased on 651 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Gouda. 250 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 7 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 101 makuuhuonetta. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Gouda

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä