Hotelleja kohteessa Vlaardingen

Katso sijainti kartassa.
 • Campanile Hotel Vlaardingen
  From54€Yömaksu

  Campanile Hotel Vlaardingenstars

  Vlaardingen, Rotterdam , Kethelweg 220-222 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 97 reviewsBased on 97 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Vlaardingen. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 48 huonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Brielle Europoort
  From97€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Vlaardingen. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 1 kilometrin päässä hotellilta. 170 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 151 majoitustilasta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Vlaardingen
  From79€Yömaksu

  Bastion Hotel Vlaardingenstars

  Vlaardingen, Rotterdam , Meester l a kesperweg 51 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vlaardingen. 2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Hotelli on 8. 3 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 135 mukavaa majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ibis Rotterdam Vlaardingen
  From80€Yömaksu

  Ibis Rotterdam VlaardingenstarsGreenProgram Icon

  Vlaardingen, Rotterdam , Westlandseweg 270 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 259 reviewsBased on 259 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Vlaardingen. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. 90 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1990. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli noudattaa kestävää toimintatapaa.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Vlaardingen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä