3 tähden hotellit kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
3 tähden hotellit in Rotterdam

3 tähden hotellit kohteessa RotterdamFrom  53€

Recommended 3 tähden hotellit in Rotterdam

 • EuroHotel
  From56€Yömaksu

  EuroHotelstars

  Rotterdam, Rotterdam , Baan 14-20 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 253 reviewsBased on 253 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Rotterdam. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Kokonaisuutena tiloissa on 55 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1999. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The James Hotel Rotterdam
  From83€Yömaksu

  The James Hotel Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 25 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Rotterdam. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 6 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 144 huoneesta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ibis Rotterdam City Centre
  From94€Yömaksu

  Ibis Rotterdam City Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Wijnhaven 12 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1104 reviewsBased on 1104 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Rotterdam. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 139 makuuhuonetta. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Campanile Rotterdam Oost
  From62€Yömaksu

  Campanile Rotterdam Ooststars

  Rotterdam, Rotterdam , Koningslaan 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 127 reviewsBased on 127 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Rotterdam. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Zuid
  From82€Yömaksu

  Bastion Hotel Rotterdam Zuidstars

  Rotterdam, Rotterdam , Drieanssteeweg, hoek groene kruisweg 5 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 217 reviewsBased on 217 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Rotterdam. 7. 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 9 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 147 majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1992. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Thon Hotel Rotterdam
  From130€Yömaksu

  Thon Hotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Willemsplein 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 500 reviewsBased on 500 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Rotterdam. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 25 metrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 92 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From83€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 494 reviewsBased on 494 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Rotterdam. Tiloihin kuuluu yhteensä 64 viihtyisää makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Van Walsum
  From101€Yömaksu

  Van Walsumstars

  Rotterdam, Rotterdam , Mathenesserlaan 199-201 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 323 reviewsBased on 323 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Rotterdam. 28 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli sijaitsee vuonna 1895 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Rotterdam-Central Station
  From92€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1169 reviewsBased on 1169 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Rotterdam. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 214 makuuhuonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2013. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gr8 Hotel Bodegraven
  From79€Yömaksu

  Gr8 Hotel Bodegravenstars

  Gouda, Rotterdam , Goudseweg 32 32 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Gouda. Hotelli on 1. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 64 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  17  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä