Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  9€

Tarjoushotellit Dubai

 • Regent Palace
  From15€Yömaksu

  Regent Palacestars

  Dubai, Dubai , World trade center road, po box 26816 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 144 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sun and Sands Clock Tower
  From9€Yömaksu

  Sun and Sands Clock Towerstars

  Dubai, Dubai , 37th street, al rigga road, clock tower, deira - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 98 makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusArjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ramada Plaza by Wyndham Dubai, Deira
  From43€Yömaksu

  Ramada Plaza by Wyndham Dubai, Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 718 reviewsBased on 718 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Dubai. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 8. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 250 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  From89€Yömaksu

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Dubai. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 350 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 210. Majoituksen rakennusvuosi on 2014. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa.

  Katso lisää
 • Dubai International Terminal Hotel
  From204€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7674 reviewsBased on 7674 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  From70€Yömaksu

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2129 reviewsBased on 2129 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 381 majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Panorama Grand
  From57€Yömaksu

  Panorama Grandstars

  Dubai, Dubai , Khaleed bin waleed road , computer street , bur du 31 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. 6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitus koostuu yhteensä 103 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2005. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Villa Najd Hotel Apartments
  From84€Yömaksu

  La Villa Najd Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road al basha 1 behind mall of emirat - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 103 reviewsBased on 103 reviews

  Viehättävän huoneistohotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 2 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 64 huonetta. Huoneistohotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Huoneistohotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dream Inn Dubai Apartments - City Walk
  From161€Yömaksu
   

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 15. 3 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 1. 8 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka on 1. 8 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 16 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Al Jawhara Gardens
  From68€Yömaksu

  Al Jawhara Gardensstars

  Dubai, Dubai , Port saeed area, deira, p.o.box 121711 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 202 reviewsBased on 202 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka koostuu yhteensä 108 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2004. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  72  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä