Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  6€

Tarjoushotellit Dubai

 • Dubai International Terminal Hotel
  From147€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7674 reviewsBased on 7674 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • DusitD2 Kenz Hotel
  From21€Yömaksu

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 862 reviewsBased on 862 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Dubai. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 8. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 7. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Hotelli on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. 236 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai
  From30€Yömaksu

  Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubaistars

  Dubai, Dubai , 19th street,oud metha,p.o.box 32733 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2653 reviewsBased on 2653 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. 8. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 8. 3 kilometrin päässä. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 4 kilometrin matka. Hotelli on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 232 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kempinski Mall of the Emirates
  From38€Yömaksu

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2408 reviewsBased on 2408 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Dubai. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 24. 0 kilometrin päässä satamasta. 392 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates
  From28€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Mall Of The Emiratesstars

  Dubai, Dubai , 22nd st, po box 39 39 71 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 370 viihtyisää huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Avari Dubai
  From15€Yömaksu

  Avari Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al rigga street, deira - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 887 reviewsBased on 887 reviews

  Deiran kaupunginosassa sijaitseva ensiluokkainen hotelli on strategisesti lähellä Kellotornia ja vilkasta Al Rigga -katua. Hotellirakennukselta on alle viiden kilometrin matka Dubain kansainväliselle lentokentälle. Al Riggan metroasema ja kuuluisa Dubai Creekin lahti ovat kävelymatkan päässä. Kaikissa nykyaikaisesti sisustetuissa huoneissa on ilmastointi. Huoneet sopivat sekä työ- että lomamatkailijoille. Hotellissa on kolme juomia ja ruokaa tarjoavaa myymälää, joista osa on auki ympäri vuorokauden. Hotellin vapaa-ajan tiloihin kuuluvat kuntosali ja sauna. Vieraat voivat halutessaan rentoutua aurinkoterassin aurinkotuoleilla, käydä hieronnassa tai virkistäytyä kattoterassin ulkouima-altaassa.

  Katso lisää
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  From22€Yömaksu

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3066 reviewsBased on 3066 reviews

  Upea hotelli erinomaisella paikalla Dubaissa. Museota vastapäätä sijaitsevalta hotellilta on vain lyhyt kävelymatka monin historiallisiin nähtävyyksiin ja kulttuuri- ja ostoskohteisiin, kuten Heritage Villageen, historialliseen Bastakiyaan, Dubain joelle, Meenan basaariin, tekstiilitorille, elektroniikkaostoksille sekä tietokonekadulle. Viihtyisät majoitusvaihtoehdot on sisustettu tyylillä, ja vieraita odottaa vieraanvarainen tunnelma ja erinomainen palvelu. Hotellin tarjontaan kuuluu useita ravintoloita, muun muassa englantilainen pubi, joka on sisustettu 1800-luvun Lontoon tyyliin, ja sichuanilaisen ja kantonilaisen keittiön erikoisuuksia tarjoileva kiinalainen ravintola. Spaosasto on erinomainen paikka rentoutumiseen matkailijalle, joka on viettänyt koko päivän nähtävyyksiin tutustuen, kun taas työmatkailijoille on tarjolla laadukkaat kokoustilat.

  Katso lisää
 • Armani Hotel Dubai
  From87€Yömaksu

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2776 reviewsBased on 2776 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Dubai. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 160 huonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Raffles Dubai
  From36€Yömaksu

  Raffles Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road, wafi, po box 121800 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4727 reviewsBased on 4727 reviews

  Kohteessa Dubai sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Majoituksessa on 252 mukavaa majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Carlton Downtown (Formally Warwick Dubai)
  From36€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1843 reviewsBased on 1843 reviews

  Bisnesystävällinen hotelli sijaitsee sopivalla paikalla Dubain kansainvälisen finanssikeskuksen ja kantakaupungin läheisyydessä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on vain 20 minuutin ajomatka, sinne pääsee myös linja-autolla. Ikoninen Burj Khalifa sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Kaikissa hotellin sviiteissä ja huoneissa on elegantti kalustus sekä tyylikäs sisustus ja modernit mukavuudet. Vieraat, jotka ovat kiinnostuneita Lähi-idän aidoista mauista, mielenkiintoisista mausteista ja tuoreista vihanneksista, voivat valita perinteisen ravintolan. Espanjalaisia ja marokkolaisia herkkuja, tai aasialaista ja libanonilaista ruokaa, pääsee nauttimaan kahdessa muussa ravintolassa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  488  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  49
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews