Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  18€

Tarjoushotellit Dubai

 • Sofitel Dubai Palm Apartments
  From260€Yömaksu

  Sofitel Dubai Palm Apartmentsstars

  Jumeirah, Dubai , East crescent palm jumeirah - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 302 reviewsBased on 302 reviews

  Upea lomakeskus sijaitsee mahtavalla paikalla, pitkällä hiekkarannalla Palm Jumeirahin itäpuolella. Dubain kansainvälinen lentoasema on noin 40 kilometrin päässä ja lähistöllä on ensiluokkaisia ravintoloita. Hotellin huoneet ovat upea paikka rentoutumiseen nähtävyyksien kiertelyn jälkeen, ja niiden sisustuksen rauhoittavia sävyjä piristävät kirkkaat väripilkut. Huoneista on henkeäsalpaavat näkyvät yli Palmusaarten tai Persianlahden. Hotellin ravintoloiden keittotaidon taso tyydyttää herkkusuita, sillä niissä tarjotaan lukuisia maistuvia ruokalajeja ranskalaisin vivahtein. Hyvinvointialue on täydellinen paikka kehon ja mielen rentoutumiseen, ja hotellin lasten kerho tarjoaa tekemistä perheen pienimmille.

  Katso lisää
 • DusitD2 Kenz Hotel
  From48€Yömaksu

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 862 reviewsBased on 862 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 8 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 7. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. 236 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai
  From85€Yömaksu

  Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al ohood street, downtown dubai al ohood - Kartta
   

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 21. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Hotelli koostuu yhteensä 244 majoitustilasta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  From28€Yömaksu

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 224 reviewsBased on 224 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 306 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  From156€Yömaksu

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Upea hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Jumeirah. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. 6. 3 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 21. 8 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 301 viihtyisää huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2018. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Pullman Dubai JLT
  From80€Yömaksu

  Pullman Dubai JLTstars

  Jumeirah, Dubai , Cluster t,adjacent to damac properties metro stati - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2013 reviewsBased on 2013 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Jumeirah. Huoneiden kokonaismäärä on 354. Hotelli on vuodelta 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai
  From178€Yömaksu

  Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island d94 - Kartta
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Jumeirah. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike on 6. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 39. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 194 mukavaa huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kempinski Mall of the Emirates
  From179€Yömaksu

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2408 reviewsBased on 2408 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Dubai. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 24. 0 kilometrin päässä satamasta. 392 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BWP Hotel Deira
  From24€Yömaksu

  BWP Hotel Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 718 reviewsBased on 718 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 3. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 8. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 250 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2010. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Matkailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Atana Hotel
  From53€Yömaksu

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2185 reviewsBased on 2185 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Dubai. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 9. 3 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 9. 3 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 8 kilometrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 34. 7 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 828 majoitustilasta. Hotelli on perustettu vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  406  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  41
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews