Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  33€

Tarjoushotellit Dubai

 • DusitD2 Kenz Hotel
  From74€Yömaksu

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 716 reviewsBased on 716 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. Hotelli on 8. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 8 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on 7. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Hotelli on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 236 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • JA Ocean View Hotel
  From223€Yömaksu

  JA Ocean View Hotelstars

  Jumeirah, Dubai , Al sufouh road, dubai marina, jbr the walk - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6293 reviewsBased on 6293 reviews

  Hotelli sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä The Walk -kadulta Dubain venesatamassa. The Walk on Dubain ainoa 1,7 km pitkä ulkoilmaostoskatu merenrannalla. Hotelli tarjoaa häikäisevät näköalat Persianlahdelle. 25-kerroksisen hotellin huoneiden parvekkeilta on näköala merelle. Mukavissa vierashuoneissa on modernit mukavuudet, ja hotelli tarjoaa upeita mukavuuksia myös majoitusyksiköiden ulkopuolella. Kuusi ravintolaa ja baaria tarjoaa paljon valinnanvaraa ympäri vuorokauden. Vieraat voivat ihailla ulkouima-altaalla merinäkymistä ja mennä vain 50 metrin päässä olevalle hiekkarannalle.

  Katso lisää
 • Maisan Hotel
  From38€Yömaksu

  Maisan Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin zayed road, dubai investment p - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Tiloihin kuuluu yhteensä 253 viihtyisää majoitustilaa. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Emirates Stars Hotel
  From99€Yömaksu

  Emirates Stars Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al qusais, al nahda 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 158 reviewsBased on 158 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Huoneiden kokonaismäärä on 156. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Atlantis the Palm
  From630€Yömaksu

  Atlantis the Palmstars

  Jumeirah, Dubai , Po box 211222, crescent road, the palm, dubai - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä

  Palm Jumeirahin upealla keinotekoisella saarella sijaitseva hotelli on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Emirates-ostoskeskuksesta ja 25 minuuttia kaupungin keskustasta.Huikaisevaan kokonaisuuteen kuuluu kaksi tornihotellia, jotka yhdistää toisiinsa kaari, ja se on Dubain ensimmäinen aito, kaiken kattava lomakeskus.Aulassa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto sekä useita baareja ja ravintoloita.Vieraille on tarjolla myös huone- ja pesulapalveluita.

  Katso lisää
 • LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mall
  From82€Yömaksu

  LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mallstars

  Dubai, Dubai , Mazaya center mall, sheikh zayed rd, - Kartta
   

  Mukava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 178 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2018. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa huoneistohotellissa ovat esteettömiä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai
  From358€Yömaksu

  Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island d94 - Kartta
   

  Kohteessa Jumeirah sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee 6. 3 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 39. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 194 majoitustilasta. Hotelli on vuodelta 2018. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ramada Plaza Jumeirah Beach
  From195€Yömaksu

  Ramada Plaza Jumeirah Beachstars

  Jumeirah, Dubai , Bahar 7, jumeirah beach residence, marsa - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2244 reviewsBased on 2244 reviews

  Aivan Jumeirah Beach -residenssin vieressä sijaitseva tyylikäs hotelli on kävelymatkan päässä Dubai Marinasta ja The Palm Jumeirahista. ”The Walk”-rantabulevardilla on ainutlaatuiset shoppailu- ja illallismahdollisuudet. Nähtävyydet kuten Dubai Marina Mall, Mall of the Emirates, laskettelukeskus sisätiloissa, Wild Wadi-vesipuisto tai Souk Madinat ovat lyhyen matkan päässä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on noin 42 kilometriä.

  Katso lisää
 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  From212€Yömaksu

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Kartta
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Jumeirah. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 6. 3 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 5 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 301 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights
  From90€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 631 reviewsBased on 631 reviews

  Tyylikäs hotelli ensiluokkaisella paikalla Dubaissa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta ja lyhyen matkan päässä Dubain upealta satama-alueelta ja Jumeirah Lake Towers -alueelta. Lähistöllä on laaja valikoima ravintoloita ja baareja. Tyylikäs hotelli sopii erinomaisesti sekä työ- että lomamatkailijoille ja myös pidempiaikaiseen majoitukseen. Sen monipuoliset majoitusvaihtoehdot upeassa 41-kerroksisessa pilvenpiirtäjässä takaavat upeat näkymät yli kaupungin. Hotellin teemaravintolat ja vapaa-ajan mahdollisuudet, kuten ulkouima-allas, johon voi pulahtaa virkistävälle uinnille, ovat vieraiden mieleen. Työmatkailijat voivat käyttää hyödykseen kokoustiloja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  401  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  41
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews