Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  16€

Tarjoushotellit Dubai

 • Saffron Boutique Hotel
  From21€Yömaksu

  Saffron Boutique Hotelstars

  Dubai, Dubai , D 88,omar bin al khattahb naif road pobox 181757 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 104 reviewsBased on 104 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 80. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Regent Palace
  From41€Yömaksu

  Regent Palacestars

  Dubai, Dubai , World trade center road, po box 26816 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 144 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Al Bustan Centre & Residence
  From57€Yömaksu

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneistohotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 640 viihtyisää huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2014. Huoneistohotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Huoneistohotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Huoneistohotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta.

  Katso lisää
 • Sun and Sands Clock Tower
  From19€Yömaksu

  Sun and Sands Clock Towerstars

  Dubai, Dubai , 37th street, al rigga road, clock tower, deira - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 98 makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusArjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Royal Ascot Hotel
  From67€Yömaksu

  Royal Ascot Hotelstars

  Dubai, Dubai , Khalid bin waleed road bur dubai - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Majoitustilojen kokonaismäärä on 181. Hotelli on vuodelta 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Tulip Hotel Apartment
  From34€Yömaksu

  Tulip Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Al mankool area - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 259 reviewsBased on 259 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 302 metrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 21. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 4. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 154. Majoitus rakennettiin vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Grand Millennium Dubai
  From74€Yömaksu

  Grand Millennium Dubaistars

  Dubai, Dubai , Tecom media city, al barsha 1, po box 212422, n/a - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1452 reviewsBased on 1452 reviews

  Hotelli sijaitsee Sheikh Zayed Roadilla Mall of the Emiratesin ja Ibn Battuta Shoppingin välissä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Internet Cityn metroasemalta. Hotelli on Dubai Media Cityä vastapäätä ja Emirates and Montgomery Golf Clubsin vieressä. Uusi ainutlaatuinen rakennus tarjoaa ylelliset, tilavat ja tyylikkäästi kalustetut vierashuoneet, jotka on varustettu viimeistä tekniikkaa edustavilla laitteistoilla. Hotellissa on 343 vierashuonetta 10 kerroksessa. Lisäksi hotelli tarjoaa kuusi ravintolaa, loungealuetta ja baaria. Hotellin tiloihin kuuluvat Jasmine Spa, ulkouima-allas, poreallas ja kuntosali.

  Katso lisää
 • Parkside Suites
  From47€Yömaksu

  Parkside Suitesstars

  Dubai, Dubai , Zen 3 building no.12, discovery garden - Kartta
  1,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 136 reviewsBased on 136 reviews

  Mukava huoneistohotelli kohteessa Dubai. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneistohotelli on 4. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 169 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2006. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • JA Palm Tree Court
  From193€Yömaksu

  JA Palm Tree Courtstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali,p.o.box 9255 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4304 reviewsBased on 4304 reviews

  Kohteessa Jebel Ali sijaitseva, ylellinen hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 450 metrin päässä majoitusliikelta. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. 208 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin rakennusvuosi on 2012. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Tässä majoituksessa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan.

  Katso lisää
 • Ramee Guestline Hotel
  From36€Yömaksu

  Ramee Guestline Hotelstars

  Dubai, Dubai , P o box 26816, near al rigga metro station, deira deira - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 69 reviewsBased on 69 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. Hotelli koostuu yhteensä 88 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  419  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  42
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews