Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  20€

Tarjoushotellit Dubai

 • Dubai International Terminal Hotel
  From197€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7602 reviewsBased on 7602 reviews

  Kohteessa Dubai sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Tässä majoituksessa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Millennium Airport
  From45€Yömaksu

  Millennium Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, casablanca street, al garhoud n/a - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2258 reviewsBased on 2258 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 2 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 341 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2013. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  From42€Yömaksu

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2122 reviewsBased on 2122 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 381 majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rose Park Hotel - Al Barsha
  From45€Yömaksu

  Rose Park Hotel - Al Barshastars

  Unknown zone, Unknown destination , Opp.sharaf dg metro station near mall emirates - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 142 reviewsBased on 142 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Al Barsha. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on 13. 1 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Hotelli on 14. 6 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 168 majoitustilasta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  From39€Yömaksu

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli kohteessa Dubai. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 350 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 210 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan.

  Katso lisää
 • Arabian Park
  From25€Yömaksu

  Arabian Parkstars

  Dubai, Dubai , Po box 122382, oud metha street, jadaf, dubai - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2260 reviewsBased on 2260 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Dubai. Majoituspaikka koostuu yhteensä 318 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille.

  Katso lisää
 • Royal Continental Hotel
  From41€Yömaksu

  Royal Continental Hotelstars

  Deira, Dubai , Sheikh rashid road 168 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 130 reviewsBased on 130 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Deira. Hotellissa on 168 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2017. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan.

  Katso lisää
 • Bay Square Building 12
  From91€Yömaksu

  Bay Square Building 12stars

  Dubai, Dubai , Business bay 1 1 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli kohteessa Dubai. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Royal Oceanic
  From91€Yömaksu

  Royal Oceanicstars

  Dubai, Dubai , Dubai marina -jbr 1 1 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Matkailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 1.

  Katso lisää
 • Elite Residency
  From91€Yömaksu

  Elite Residencystars

  Dubai, Dubai , Dubai marina n/a n/a - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Majoituksessa on 90 mukavaa huonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  40  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä