Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  17€

Tarjoushotellit Dubai

 • Kempinski Hotel Mall of the Emirates Dubai
  From171€Yömaksu

  Kempinski Hotel Mall of the Emirates Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road po box 120679 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2408 reviewsBased on 2408 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä laskettelurinteistä. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotelli sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotelli on 24. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 392 huoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers
  From56€Yömaksu

  Pullman Dubai Jumeirah Lakes TowersstarsGreenProgram Icon

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah lakes towers cluster t, adjacent to damac - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2013 reviewsBased on 2013 reviews

  Upea, kohteessa Jumeirah sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Majoituspaikka koostuu yhteensä 354 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • dusitD2 kenz hotel dubai
  From47€Yömaksu

  dusitD2 kenz hotel dubaistars

  Dubai, Dubai , Al khareef 1 st. barsha heights, sheikh zayed road - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 862 reviewsBased on 862 reviews

  4 tähden dusitD2 kenz hotel dubai tarjoaa mukavuutta ja hyvinvointia, kun liike- tai lomamatkan pää on Dubai. Majapaikassa on laaja valikoima palveluita, joiden avulla teet oleskelustasi miellyttävän kokemuksen. Ilmainen WiFi joka huoneessa, 24h vartiointi, päivittäinen huonesiivous, esteetön, taksi sekä kaikki muu tarpeellinen on käytössäsi. Huoneista löytyy taulu-tv, puhelin kylpyhuoneessa, kokolattiamatto, maksuton tee, maksuton tervetulojuoma sekä optimaalisen tason viihtyisyyttä ja kotoisa sisustus. Kuntosali, uima-allas, kylpylä sekä muut palvelut parantavat entisestään majoituksesi viihtyisyyttä. Löydä kaikki, mitä Dubai voi tarjota ja valitse tukikohdaksesi dusitD2 kenz hotel dubai.

  Katso lisää
 • Paramount Hotel Dubai
  From74€Yömaksu

  Paramount Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Po box 119169 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Upea hotelli kohteessa Dubai. Majoituspaikka koostuu yhteensä 823 huoneesta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Revier Dubai, Business Bay
  From46€Yömaksu

  Revier Dubai, Business Baystars

  Dubai, Dubai , Al amal street - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. 4 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9 metrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 11 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 18 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 230 majoitustilaa. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hyvin varusteltu majoituspaikka, jossa on yhteensä 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Fairmont Dubai
  From73€Yömaksu

  Fairmont DubaistarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road dubai - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3068 reviewsBased on 3068 reviews

  Kohteessa Dubai sijaitseva, ylellinen hotelli sopii perheille erinomaisesti. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 9. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 394 mukavaa makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Nikki Beach Resort & Spa Dubai
  From385€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 991 reviewsBased on 991 reviews

  Kun kohteesi on Dubai ja sen tarjoamat ihmeet, valitse pysäkiksesi Nikki Beach Resort & Spa Dubai. Sekä liike- että lomamatkailijat nauttivat majapaikan tiloista ja palveluista. Hyödynnä 24h huonepalvelu, ilmainen WiFi joka huoneessa, 24h vartiointi, päivittäinen huonesiivous, lahjamyymälä sekä muut majapaikan palvelut. Taulu-tv, toinen wc, puhelin kylpyhuoneessa, naulakko, maksuton pikakahvi sekä kodikas tunnelma ovat löydettävissä majapaikan huoneista. Majapaikan rauhallinen tunnelma heijastuu mukavuuksissa: kanootti, välinevuokraus vesiurheiluun, purjelautailu, hotellin oma uimaranta, kuntosali sekä moni muu mukaan lukien. Nikki Beach Resort & Spa Dubai on loistava valinta, kun suuntana on Dubai ja mielessä joko tutkimusmatka tai vain rentoutuminen ja virkistys.

  Katso lisää
 • Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
  From199€Yömaksu

  Habtoor Grand Resort, Autograph Collectionstars

  Jumeirah, Dubai , Al falea street, jumeirah beach - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5022 reviewsBased on 5022 reviews

  Tämä vuonna 2005 perustettu hotelli sijaitsee Dubain rannikolla. Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Dubain tärkeimpiä nähtävyyksiä, joita ovat mm. Dubai Marina ja The Walk at Jumeirah Beach Residence (JBR). Hotellilta on vain lyhyt ajomatka Dubain eläintarhalle. Lähin metroasema on Dubai Marina Metro Station 1. Dubain kansainvälinen lentoasema on noin 40 kilometrin päässä. Hotellissa on 446 valoisaa ja tilavaa huonetta, joissa kaikissa on varusteena taulutelevisio, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, housuprässi, silitysvälineet ja ilmastointi. Hotellin tiloissa on viisi ravintolaa, kahdeksan baaria, kahvila, ulkouima-allas ja fitnesskeskus/kuntosali. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-alueella, jossa on tarjolla laaja valikoima palveluita ja hoitoja, mm. vartalokuorinta, kasvohoitoja, jalkakylpy, body warp, hierontoja, vahauskäsittelyitä sekä käsi- ja jalkahoitoja.

  Katso lisää
 • Sofitel Dubai Downtown
  From127€Yömaksu

  Sofitel Dubai DowntownstarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , Downtown dubai sheikh zayed road s/n - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4411 reviewsBased on 4411 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 17 metrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 12 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17 metrin matka. Majoitusliike on 13. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 350 mukavaa huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2014. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  From71€Yömaksu

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä

  Kohteessa Deira sijaitseva, ylellinen hotelli sopii perheille erinomaisesti. Hotellissa on 461 mukavaa huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  492  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  50
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews