Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  34€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Sofitel Brussels Europe
  From158€Yömaksu

  Sofitel Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place jourdan 1 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2059 reviewsBased on 2059 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 149 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2006. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From70€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 109 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3349 reviewsBased on 3349 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From47€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 49 majoitustilasta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Euro Capital Brussels
  From72€Yömaksu

  Euro Capital Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue fonsny 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 284 reviewsBased on 284 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Brussels. Tiloihin kuuluu yhteensä 41 viihtyisää majoitustilaa. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  From113€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 913 reviewsBased on 913 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Brussels. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 42. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 193 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Brussels Airport
  From75€Yömaksu

  NH Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Diegem, Bryssel , De kleetlaan 14 b - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1098 reviewsBased on 1098 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Diegem. 8. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 234 makuuhuonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From87€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 248 reviewsBased on 248 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneiden kokonaismäärä on 57. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Diamant Suites Brussels EU
  From60€Yömaksu

  Diamant Suites Brussels EUstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19 reviewsBased on 19 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Brussels. Vieraiden käytössä on yhteensä 20 makuuhuonetta. Huoneistohotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Huoneistohotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Sofitel Brussels Le Louise
  From148€Yömaksu

  Sofitel Brussels Le LouisestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 40 avenue de la toison d or 40 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2407 reviewsBased on 2407 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Brussels. Majoituspaikka sijaitsee 120 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 169 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1989. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hygge
  From89€Yömaksu

  Hyggestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 59 huoneesta. Hotelli on vuodelta 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä