Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  49€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Des Colonies
  From72€Yömaksu

  Des Coloniesstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 490 reviewsBased on 490 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Huoneiden kokonaismäärä on 97. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From93€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 233 reviewsBased on 233 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 57 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From61€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 398 reviewsBased on 398 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 49 viihtyisää huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2002. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Metropole Hotel
  From111€Yömaksu

  Metropole Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place de brouckere 31 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3067 reviewsBased on 3067 reviews

  Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa, poikkeuksellisen upeassa hotellissa on ylellinen, palatsimainen sisustus, vaikuttava sisäänkäynti ja ensiluokkaiset huoneet, ja se tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaikan aivan Brysselin keskustassa. Kuuluisat paikalliset nähtävyydet, kuten kaupungintalo, Palais des Beaux Arts -taidekeskus ja kuninkaallinen taidemuseo ovat vain muutaman askeleen päässä La place de Brouckèren aukiolla sijaitsevalta hotellilta. Majoitushuoneiden sisustuksessa on käytetty erilaisia tyylejä ja värejä, mutta yhteisenä tekijänä niissä on erityisen ylellinen sisustus yhdistettynä nykypäivän tarpeisiin vastaaviin moderniin varusteluun. Hotellin ravintola kutsuu vieraat nauttimaan korkealaatuisesta brasserie-keittiöistä perinteisin vaikuttein. Aterian voi nauttia ylellisissä sisätiloissa tai lämmitetyllä, ympäri vuoden avoinna olevalla terassilla. Liikematkailijat voivat juhlistaa merkkihetkiä ainutlaatuisessa paikassa, joka tarjoaa useita kokoustiloja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • Floris Arlequin Grand Place
  From89€Yömaksu

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1402 reviewsBased on 1402 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Brussels. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 92 makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • B Aparthotel Grand Place
  From96€Yömaksu

  B Aparthotel Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des dominicains 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 426 reviewsBased on 426 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Majoitus koostuu yhteensä 42 huoneesta. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Le Chatelain Hotel
  From122€Yömaksu

  Le Chatelain Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 489 reviewsBased on 489 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Brussels. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 107 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1999. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ramada Brussels Woluwe
  From70€Yömaksu

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 525 reviewsBased on 525 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka koostuu yhteensä 165 makuuhuoneesta. Majoitus on perustettu vuonna 2010. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  From113€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1999 reviewsBased on 1999 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Brysselin sydämessä, lähellä kaupungin liike-elämän keskusta ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisa Sablon-aukio antiikkimarkkinoineen, kaikkialla maailmassa tunnetut suklaatuotteet ja Mannequin Pis -patsas löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä, samoin St. Michel-katedraali, Galeries Royales ja Grand Place. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat 100 metrin päässä hotellista, lentokentälle on matkaa 12 km. Tässä mukavassa 7-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 155 huonetta, mukaan lukien kuusi sviittiä. Ne kaikki ovat valoisia, ilmastoituja, ja niissä on kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä.

  Katso lisää
 • NH Brussels Louise
  From64€Yömaksu

  NH Brussels Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussee de charleroi 17 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1568 reviewsBased on 1568 reviews

  Moderni, nykyaikainen NH Brussels City Centre sijaitsee kätevässä paikassa Brysselin itäpuolella, ”yläkaupungin” keskustassa, aivan kuuluisan ostoskadun Avenue Louisen vieressä. Hotellin palvelutaso on erinomainen, sillä siellä on ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari-brasserie, jossa tarjolla Belgian ja kansainvälisen keittiön herkkuja. Historiallinen Palais de Justice sijaitsee vain 5 minuutin matkan päässä, kun taas muut maamerkit, kuten Euroopan komissio, Grand-Place ja Parc de Bruxelles'n puisto ja siellä sijaitseva kuninkaanlinna ovat kävelyetäisyydellä. Erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  109  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä