Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  33€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Le Chatelain Hotel
  From132€Yömaksu

  Le Chatelain Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 498 reviewsBased on 498 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 107 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1999. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From80€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 105 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3276 reviewsBased on 3276 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From73€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 417 reviewsBased on 417 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 49 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Be Manos Design Hotel
  From131€Yömaksu

  Be Manos Design Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 870 reviewsBased on 870 reviews

  null100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 8 kilometrin matka. 60 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Yadoya Hotel
  From94€Yömaksu

  Yadoya Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 32 boulevard d'anvers 32 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 304 reviewsBased on 304 reviews

  null1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 52 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 73 makuuhuonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Novotel Brussels City Centre
  From143€Yömaksu

  Novotel Brussels City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3353 reviewsBased on 3353 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Brussels. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 217 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta.

  Katso lisää
 • Des Colonies
  From83€Yömaksu

  Des Coloniesstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 507 reviewsBased on 507 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 97. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ibis Brussels City Centre
  From79€Yömaksu

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Joseph plateau 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3242 reviewsBased on 3242 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tiloihin kuuluu yhteensä 236 viihtyisää huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1906. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoitus on ympäristöystävällinen.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From100€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 241 reviewsBased on 241 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 57. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2007. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Metropole Hotel
  From124€Yömaksu

  Metropole Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place de brouckere 31 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3259 reviewsBased on 3259 reviews

  Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa, poikkeuksellisen upeassa hotellissa on ylellinen, palatsimainen sisustus, vaikuttava sisäänkäynti ja ensiluokkaiset huoneet, ja se tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaikan aivan Brysselin keskustassa. Kuuluisat paikalliset nähtävyydet, kuten kaupungintalo, Palais des Beaux Arts -taidekeskus ja kuninkaallinen taidemuseo ovat vain muutaman askeleen päässä La place de Brouckèren aukiolla sijaitsevalta hotellilta. Majoitushuoneiden sisustuksessa on käytetty erilaisia tyylejä ja värejä, mutta yhteisenä tekijänä niissä on erityisen ylellinen sisustus yhdistettynä nykypäivän tarpeisiin vastaaviin moderniin varusteluun. Hotellin ravintola kutsuu vieraat nauttimaan korkealaatuisesta brasserie-keittiöistä perinteisin vaikuttein. Aterian voi nauttia ylellisissä sisätiloissa tai lämmitetyllä, ympäri vuoden avoinna olevalla terassilla. Liikematkailijat voivat juhlistaa merkkihetkiä ainutlaatuisessa paikassa, joka tarjoaa useita kokoustiloja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  123  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä