Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  59€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Be Manos Design Hotel
  From149€Yömaksu

  Be Manos Design Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 885 reviewsBased on 885 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Brussels. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 8 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 60 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Manos Premier Hotel
  From142€Yömaksu

  Manos Premier Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussee de charleroi 100-106 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 333 reviewsBased on 333 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Brussels. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 53 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa.

  Katso lisää
 • Yadoya Hotel
  From97€Yömaksu

  Yadoya Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 32 boulevard d'anvers 32 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 313 reviewsBased on 313 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 52 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 73 makuuhuoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Le Chatelain Hotel
  From139€Yömaksu

  Le Chatelain Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 507 reviewsBased on 507 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Brussels. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Tiloihin kuuluu yhteensä 107 viihtyisää majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1999. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Siru
  From83€Yömaksu

  Hotel Sirustars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 513 reviewsBased on 513 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 101 majoitustilaa. Majoituspaikka valmistui vuonna 1800, ja se remontoitiin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From110€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 57 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • The Hotel
  From134€Yömaksu

  The Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard de waterloo 38 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5665 reviewsBased on 5665 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Brussels. Majoituspaikka koostuu yhteensä 421 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1968. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Expo
  From86€Yömaksu

  Hotel Expostars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue houba de strooper 600 600 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. Tiloihin kuuluu yhteensä 49 viihtyisää majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Metropole Hotel
  From130€Yömaksu

  Metropole Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place de brouckere 31 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3329 reviewsBased on 3329 reviews

  Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa, poikkeuksellisen upeassa hotellissa on ylellinen, palatsimainen sisustus, vaikuttava sisäänkäynti ja ensiluokkaiset huoneet, ja se tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaikan aivan Brysselin keskustassa. Kuuluisat paikalliset nähtävyydet, kuten kaupungintalo, Palais des Beaux Arts -taidekeskus ja kuninkaallinen taidemuseo ovat vain muutaman askeleen päässä La place de Brouckèren aukiolla sijaitsevalta hotellilta. Majoitushuoneiden sisustuksessa on käytetty erilaisia tyylejä ja värejä, mutta yhteisenä tekijänä niissä on erityisen ylellinen sisustus yhdistettynä nykypäivän tarpeisiin vastaaviin moderniin varusteluun. Hotellin ravintola kutsuu vieraat nauttimaan korkealaatuisesta brasserie-keittiöistä perinteisin vaikuttein. Aterian voi nauttia ylellisissä sisätiloissa tai lämmitetyllä, ympäri vuoden avoinna olevalla terassilla. Liikematkailijat voivat juhlistaa merkkihetkiä ainutlaatuisessa paikassa, joka tarjoaa useita kokoustiloja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  From138€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2115 reviewsBased on 2115 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Brysselin sydämessä, lähellä kaupungin liike-elämän keskusta ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisa Sablon-aukio antiikkimarkkinoineen, kaikkialla maailmassa tunnetut suklaatuotteet ja Mannequin Pis -patsas löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä, samoin St. Michel-katedraali, Galeries Royales ja Grand Place. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat 100 metrin päässä hotellista, lentokentälle on matkaa 12 km. Tässä mukavassa 7-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 155 huonetta, mukaan lukien kuusi sviittiä. Ne kaikki ovat valoisia, ilmastoituja, ja niissä on kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  120  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä