Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  53€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Metropole Hotel
  From105€Yömaksu

  Metropole Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place de brouckere 31 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3161 reviewsBased on 3161 reviews

  Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa, poikkeuksellisen upeassa hotellissa on ylellinen, palatsimainen sisustus, vaikuttava sisäänkäynti ja ensiluokkaiset huoneet, ja se tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaikan aivan Brysselin keskustassa. Kuuluisat paikalliset nähtävyydet, kuten kaupungintalo, Palais des Beaux Arts -taidekeskus ja kuninkaallinen taidemuseo ovat vain muutaman askeleen päässä La place de Brouckèren aukiolla sijaitsevalta hotellilta. Majoitushuoneiden sisustuksessa on käytetty erilaisia tyylejä ja värejä, mutta yhteisenä tekijänä niissä on erityisen ylellinen sisustus yhdistettynä nykypäivän tarpeisiin vastaaviin moderniin varusteluun. Hotellin ravintola kutsuu vieraat nauttimaan korkealaatuisesta brasserie-keittiöistä perinteisin vaikuttein. Aterian voi nauttia ylellisissä sisätiloissa tai lämmitetyllä, ympäri vuoden avoinna olevalla terassilla. Liikematkailijat voivat juhlistaa merkkihetkiä ainutlaatuisessa paikassa, joka tarjoaa useita kokoustiloja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From63€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 409 reviewsBased on 409 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. 49 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Campanile Brussels Vilvoorde
  From53€Yömaksu

  Campanile Brussels Vilvoordestars

  Vilvoorde, Bryssel , Luchthavenlaan 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 210 reviewsBased on 210 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Vilvoorde. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 8 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 85. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From108€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 237 reviewsBased on 237 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituksessa on yhteensä 57 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Des Colonies
  From67€Yömaksu

  Des Coloniesstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 499 reviewsBased on 499 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 97 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2009. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Le Chatelain Hotel
  From122€Yömaksu

  Le Chatelain Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 496 reviewsBased on 496 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikassa on 107 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 1999. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ramada Brussels Woluwe
  From101€Yömaksu

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 165 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From80€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 105 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3222 reviewsBased on 3222 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Novotel Brussels City Centre
  From109€Yömaksu

  Novotel Brussels City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3302 reviewsBased on 3302 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Brussels. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 217. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja.

  Katso lisää
 • Hotel Siru
  From81€Yömaksu

  Hotel Sirustars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 499 reviewsBased on 499 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Brussels. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 101 makuuhuonetta. Majoituspaikka valmistui vuonna 1800, ja se remontoitiin vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  119  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä