Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  33€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Sofitel Brussels Europe
  From124€Yömaksu

  Sofitel Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place jourdan 1 1 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2059 reviewsBased on 2059 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Brussels. Majoitus koostuu yhteensä 149 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Kestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut -sertifikaatin. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From69€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 109 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3349 reviewsBased on 3349 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From45€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Majoituspaikassa on 49 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ramada by Wyndham Brussels Woluwe
  From58€Yömaksu

  Ramada by Wyndham Brussels Woluwestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue des pleiades 67 woluwe-st. lambert 67 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 566 reviewsBased on 566 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituksessa on 165 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Euro Capital Brussels
  From63€Yömaksu

  Euro Capital Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue fonsny 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 284 reviewsBased on 284 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Brussels. Tiloihin kuuluu yhteensä 41 viihtyisää majoitustilaa. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • NH Brussels Airport
  From73€Yömaksu

  NH Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Diegem, Bryssel , De kleetlaan 14 b - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1098 reviewsBased on 1098 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Diegem. 8. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 234 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From81€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 248 reviewsBased on 248 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneiden kokonaismäärä on 57. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Diamant Suites Brussels EU
  From60€Yömaksu

  Diamant Suites Brussels EUstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19 reviewsBased on 19 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Brussels. Vieraiden käytössä on yhteensä 20 makuuhuonetta. Huoneistohotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Huoneistohotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  From101€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 913 reviewsBased on 913 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Brussels. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 42. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 193 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2008. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hygge
  From89€Yömaksu

  Hyggestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 59 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on vuodelta 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  103  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä