Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  34€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Best Western City Centre
  From65€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 49 majoitustilasta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Parker Hotel Brussels Airport
  From112€Yömaksu

  Parker Hotel Brussels Airportstars

  Unknown zone, Unknown destination , Bessenveldstraat 15 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1358 reviewsBased on 1358 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels airport. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 125 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Radisson RED Brussels
  From129€Yömaksu

  Radisson RED BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue d'idalie 35 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 860 reviewsBased on 860 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 1. 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 149 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Park Inn by Radisson Brussels Airport
  From122€Yömaksu

  Park Inn by Radisson Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Unknown zone, Unknown destination , Grensstraat 3 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brussels airport. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 5 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 162. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus sallii pienet lemmikit. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hygge
  From94€Yömaksu

  Hyggestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 59 huoneesta. Hotelli on vuodelta 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Tangla Hotel Brussels
  From157€Yömaksu

  Tangla Hotel Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue e. mounierlaan 5 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 625 reviewsBased on 625 reviews

  Upea hotelli kohteessa Brussels. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 3 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 187 mukavaa huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 10 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusKokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Floris Arlequin Grand Place
  From63€Yömaksu

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1459 reviewsBased on 1459 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 6 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 92 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2004. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Avenue Louise Brussels Trademark Collection
  From58€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 622 reviewsBased on 622 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli koostuu yhteensä 80 makuuhuoneesta. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Le Plaza
  From123€Yömaksu

  Le PlazastarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard a.max 118 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1745 reviewsBased on 1745 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 190 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1930. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ramada by Wyndham Brussels Woluwe
  From73€Yömaksu

  Ramada by Wyndham Brussels Woluwestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue des pleiades 67 woluwe-st. lambert 67 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 566 reviewsBased on 566 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituksessa on 165 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  113  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä