Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  36€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Rialto
  From111€Yömaksu

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2025 reviewsBased on 2025 reviews

  Historian siipien havinaa: Hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa, Barri Góticin alueella. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus on kuuluisan taitelijan Joan Miròn syntymäkoti. Siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla entisajan lumo ja modernit tilat. Läheisyydessä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Hotel 1898
  From302€Yömaksu

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5181 reviewsBased on 5181 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Las Ramblas. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 169 huonetta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  From158€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 784 reviewsBased on 784 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Barcelonassa, Eixamplen kaupunginosassa. Sekä Plaza Cataluña että Las Ramblas ovat aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Kaupungin moniin muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin, kuten La Pedreraan ja Casa Batllóon, on hotellilta alle 15 minuutin kävelymatka. Satamaan ja lähimpään uimarantaan kannattaa kävellä kaupungin ihastuttavan keskustan läpi. Hotelli on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin lähemmin.

  Katso lisää
 • Hotel Sant Agusti
  From157€Yömaksu

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 63 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1109 reviewsBased on 1109 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Las Ramblas. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 75. Hotelli valmistui vuonna 1840, ja se remontoitiin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin.

  Katso lisää
 • K+K Hotel Picasso El Born
  From237€Yömaksu

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2986 reviewsBased on 2986 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa El Born. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 7 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta on 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 92. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa.

  Katso lisää
 • Mellow Youth Hostel
  From156€Yömaksu

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-alueella, Barcelona , Aguilar 54 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 163 reviewsBased on 163 reviews

  Kohteessa Gracia Area sijaitseva, kodikas hostelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Hostelli koostuu yhteensä 30 makuuhuoneesta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hostellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hostelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  From183€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 301 reviewsBased on 301 reviews

  Tämä viehättävä hotelli on ihanteellinen valinta liikematkustajille. Se sijaitsee kätevällä paikalla Rossellon-kadulla, Barcelonan finanssikeskuksessa. Sijainti on ihanteellinen myös kulttuurin ystäville, sillä Paseo de Gracia -katu löytyy aivan läheltä ja Las Ramblas -kadulle ja Plaza Catalunyalle on vain 10 minuutin matka. Lentoasemalle on alle 30 minuutin ajomatka. Tässä nykyaikaisessa hotellissa vieraat voivat rentoutua ja levätä tyylikkäissä huoneissa, joissa on nykyajan mukavuudet, kuten maksuton Wi-Fi-yhteys. Ylellinen hotelli on ihanteellinen paikka jakaa unohtumattomia muistoja, sillä hotellilta on upeat näkymät kaupungin yli ja varustetaso on korkealuokkainen. Hotellin ravintolassa on tarjolla herkullinen välimerellinen noutopöytä. Liikunnanystävät voivat nauttia täysin varustellun fitnesskeskuksen palveluista.

  Katso lisää
 • Pestana Arena Barcelona
  From150€Yömaksu

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 763 reviewsBased on 763 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Sants-Montjuic. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. 84 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2014. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Serhs Rivoli Rambla
  From185€Yömaksu

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1808 reviewsBased on 1808 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Barcelonan upeasta Las Ramblas -kadusta. Hotellin ympärillä on valtava valikoima viihtyisiä ravintoloita, viehättäviä kauppoja ja suosittuja baareja, joten paikka on täydellinen mahtavan kaupunkiloman viettoon. Upean hotellin omaleimaista tyyliä leimaa hieno design. Tyylikkäästi sisustetut huoneet tarjoavat tervetulleen hengähdystauon ulkopuolella levittyvän kaupungin vilinästä. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet asiakkaiden tarpeisiin. Vieraat voivat virkistyä saunassa tai saada lisäenergiaa kuntosalilta ja tehdä oleskelustaan täydellisen rentouttavan elämyksen

  Katso lisää
 • Senator Barcelona Spa
  From127€Yömaksu

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1581 reviewsBased on 1581 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Camp Nou Area. Lähin uimaranta on 7. 6 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 213 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2001. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  502  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  51
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Room Mate Pau
  Room Mate Pau
  4,7/5

  Great location, everything in walking distance. To the beach you might want to take the metro. Our room was nice and clean. Bed was amazing! Breakfast was versatile, gluten free option available and v ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 18/06/2017

  From181€Katso lisää

 • Lyon
  Lyon
  4,2/5

  Hyvällä paikalla, heti vanha kaupunki vieressä, supermarket nurkalla. Bussi D20 suoraan Nou Campille, samoin lentokentälle D20 ja vaihto Espanyol plazalla samalla pysäkillä bussiin n:o 46. Näihin matk ...

  Ari
  Hotelopian asiakkaat, 09/03/2017

  From86€Katso lisää

 • Del Mar
  Del Mar
  4,1/5

  Sain siis siirron Hotel Del Marista (siellä oli kuulemma tapahtunut jotain??) läheiseen Suitaco hotelliin, jota tässä nyt arvostelen, Henkilökunta oli tosi ystävällistä, palvelevaista ja asiantuntevaa ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 28/11/2016

  From126€Katso lisää