Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  39€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Zenit Barcelona
  From168€Yömaksu

  Zenit Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de santalo 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 552 reviewsBased on 552 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Barcelonan keskustassa, lähellä kaupan ja liike-elämän kaupunginosaa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Avenida Diagonaliin, jossa hotellivieraat löytävät useita kauppoja, ravintoloita ja muuta viihdetarjontaa. Hotellille on hyvät julkiset liikenneyhteydet, ja Barcelonan lentokenttä on noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen vieraat voivat levätä tyylikkäissä huoneissa, joissa on korkealuokkaiset mukavuudet, ja jotka on sisustettu huolellisesti rentouttavan ilmapiirin luomiseksi. Vieraat voivat nauttia modernista ja erinomaisesta Välimeren alueen keittiöstä hotellin ravintolassa ja rentoutua virkistävän drinkin ääressä tyylikkäässä baarissa. Joka aamu aamiaiseksi tarjoillaan runsas noutopöytä, joka sisältää myös gluteenittomia ruokia. Hotellissa on lukuisia kokoustiloja liikematkailijoiden käyttöön sekä maksuton Wi-Fi kannettaville laitteille koko rakennuksen sisällä.

  Katso lisää
 • Lleo
  From81€Yömaksu

  Lleostars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Calle pelayo 22-24 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1480 reviewsBased on 1480 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Plaza Catalunya. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 92 makuuhuonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hotel Sant Agusti
  From91€Yömaksu

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 63 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1121 reviewsBased on 1121 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Las Ramblas. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 75. Majoitus sijaitsee vuonna 1840 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?

  Katso lisää
 • Aparthotel Atenea Calabria
  From73€Yömaksu

  Aparthotel Atenea Calabriastars

  Eixample, Barcelona , Calle calabria 129-131 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 97 Mielipiteitä

  Tämä viehättävä huoneistohotelli sijaitsee Barcelonassa aivan Rocaford-metroaseman vieressä. Hotellilta on vain 10 minuutin kävelymatka viehättävälle Plaza de Españalle ja vain kilometrin matka ihastuttavalle Las Ramblas -kadulle. Hotelli on ihanteellinen valinta matkailijoille, jotka vaativat mukavuutta ja haluavat tutustua tämän lumoavan kaupungin kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Vaikuttava moderni tyyli tekee hotellista täydellisen urbaanin pakopaikan. Upeasti sisustetuissa huoneistoissa voi kokea olonsa kotoisaksi, rentoutua ja levätä. Huoneistoissa on erinomainen varustelu, joka tekee vierailusta tässä ihanassa kaupungissa rentouttavan ja miellyttävän.

  Katso lisää
 • Abba Rambla
  From78€Yömaksu

  Abba Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla del raval 4 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 506 reviewsBased on 506 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Las Ramblas. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 4. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Kokonaisuutena tiloissa on 49 huonetta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • El Palace
  From389€Yömaksu

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2115 reviewsBased on 2115 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Eixample. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 125 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Actual
  From119€Yömaksu

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Paseo de Gracia. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Guitart Grand Passage
  From228€Yömaksu

  Guitart Grand Passagestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de muntaner 212 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Eixample. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Hotelli on 11. 6 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 40 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikkiystävällinen majoitus. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Zenit Borrell
  From74€Yömaksu

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte borrell 208 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 53 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 622 reviewsBased on 622 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Eixample. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 74. Majoitus on perustettu vuonna 2004. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sunotel Junior
  From138€Yömaksu

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 372 reviewsBased on 372 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla hyvin tyylikkäässä ja hiljaisessa osassa kaupunkia. Julkisen liikenteen pysäkeille on hotellilta kävelymatka, ja sekä metrolla että bussilla pääsee Barcelonan tärkeimpiin kohteisiin. Hotellissa on yövartiointi ja se on yöllä rauhallinen. Alueelta löytyy baareja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Paikka on täydellinen rentoutumiseen, ja sopii sen vuoksi erinomaisesti pareille ja perheille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  451  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  46
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews