Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  32€

Tarjoushotellit Barcelona

 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  From133€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 768 reviewsBased on 768 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Barcelonassa, Eixamplen kaupunginosassa. Sekä Plaza Cataluña että Las Ramblas ovat aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Kaupungin moniin muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin, kuten La Pedreraan ja Casa Batllóon, on hotellilta alle 15 minuutin kävelymatka. Satamaan ja lähimpään uimarantaan kannattaa kävellä kaupungin ihastuttavan keskustan läpi. Hotelli on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin lähemmin.

  Katso lisää
 • California
  From134€Yömaksu

  Californiastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer d en rauric 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 85 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 731 reviewsBased on 731 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Barrio Gotico sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 29 makuuhuoneesta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2010. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  From88€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 291 reviewsBased on 291 reviews

  Tämä viehättävä hotelli on ihanteellinen valinta liikematkustajille. Se sijaitsee kätevällä paikalla Rossellon-kadulla, Barcelonan finanssikeskuksessa. Sijainti on ihanteellinen myös kulttuurin ystäville, sillä Paseo de Gracia -katu löytyy aivan läheltä ja Las Ramblas -kadulle ja Plaza Catalunyalle on vain 10 minuutin matka. Lentoasemalle on alle 30 minuutin ajomatka. Tässä nykyaikaisessa hotellissa vieraat voivat rentoutua ja levätä tyylikkäissä huoneissa, joissa on nykyajan mukavuudet, kuten maksuton Wi-Fi-yhteys. Ylellinen hotelli on ihanteellinen paikka jakaa unohtumattomia muistoja, sillä hotellilta on upeat näkymät kaupungin yli ja varustetaso on korkealuokkainen. Hotellin ravintolassa on tarjolla herkullinen välimerellinen noutopöytä. Liikunnanystävät voivat nauttia täysin varustellun fitnesskeskuksen palveluista.

  Katso lisää
 • Adagio Gastronòmic
  From75€Yömaksu

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 585 reviewsBased on 585 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Barcelonan kuuluisalla Barri Gotic ‑alueella aivan kaupungin keskustassa, lähellä Las Ramblasia ja muita matkailijoita kiinnostavia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Alueella on paljon kahviloita, ravintoloita, liikkeitä ja ostoskeskuksia sekä baareja, pubeja ja diskoja, joissa on valinnanvaraa joka makuun. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Täydellinen hotelli ystävyksille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea Barcelonan energisen tunnelman.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  From126€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Tämä nykyaikainen ja mukava hotelli sijaitsee Barcelonan sydämessä täydellisellä paikalla, josta on helppo lähteä tutkimaan tämän modernin suurkaupungin ihmeitä. Hotelli sopii erinomaisesti niin loma- kuin liikematkallekin. Hotellin läheisyydestä löytyy monia kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten vilkas Las Ramblas -katu, Paseo de Gracia, Gaudín suunnittelema Casa Batlló ja Arc de Triomf. Maailmankuulu Sagrada Familian katedraali ei myöskään ole kaukana, ja goottilaiseen kortteliin on vain 5 minuutin kävelymatka. Tässä hienostuneessa, nykyaikaisessa ja kotoisassa hotellissa yhdistyvät funktionaalinen suunnittelu ja lämmin tunnelma. Kaikki huoneet ovat täysin varusteltuja. Niissä on kaikki tarvittavat palvelut ja välineet, jotka tekevät vierailusta miellyttävän. Hotellin tiloissa on muun muassa terassi, jolla voi nauttia aamiaista, sekä bisnespalvelupiste niille, jotka tarvitsevat tietoliikenneyhteyksiä.

  Katso lisää
 • Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  From71€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 150 reviewsBased on 150 reviews

  Kodikkaan hostellin sijaintipaikka on kohde Camp Nou Area. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 8 kilometrin matka. Hostelli on 12. 0 kilometrin päässä satamasta. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 14. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Hostellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Exe Campus
  From52€Yömaksu

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 194 reviewsBased on 194 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Cerdanyola del Valles. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitustilojen kokonaismäärä on 104. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Rialto
  From114€Yömaksu

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1995 reviewsBased on 1995 reviews

  Historian siipien havinaa: Hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa, Barri Góticin alueella. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus on kuuluisan taitelijan Joan Miròn syntymäkoti. Siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla entisajan lumo ja modernit tilat. Läheisyydessä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Onix Rambla
  From107€Yömaksu

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 643 reviewsBased on 643 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Las Ramblas. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 3 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 40 majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Senator Barcelona Spa
  From90€Yömaksu

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1572 reviewsBased on 1572 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Camp Nou Area. Hotelli sijaitsee 7. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 213 majoitustilasta. Majoituksen rakennusvuosi on 2001. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  504  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  51
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Room Mate Pau
  Room Mate Pau
  4,7/5

  Great location, everything in walking distance. To the beach you might want to take the metro. Our room was nice and clean. Bed was amazing! Breakfast was versatile, gluten free option available and v ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 18/06/2017

  From141€Katso lisää

 • Lyon
  Lyon
  4,2/5

  Hyvällä paikalla, heti vanha kaupunki vieressä, supermarket nurkalla. Bussi D20 suoraan Nou Campille, samoin lentokentälle D20 ja vaihto Espanyol plazalla samalla pysäkillä bussiin n:o 46. Näihin matk ...

  Ari
  Hotelopian asiakkaat, 09/03/2017

  From77€Katso lisää

 • Del Mar
  Del Mar
  4,1/5

  Sain siis siirron Hotel Del Marista (siellä oli kuulemma tapahtunut jotain??) läheiseen Suitaco hotelliin, jota tässä nyt arvostelen, Henkilökunta oli tosi ystävällistä, palvelevaista ja asiantuntevaa ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 28/11/2016

  From117€Katso lisää