Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  30€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Sumus Monteplaya
  From79€Yömaksu

  Sumus Monteplayastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 50-52 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 939 reviewsBased on 939 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Malgrat de Mar sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 168 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ridomar
  From59€Yömaksu

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 126 reviewsBased on 126 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Lloret de Mar. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 2 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 55 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Metropol Hotel
  From56€Yömaksu

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lloret de Mar. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 80 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Arenas Resort Giverola
  From129€Yömaksu

  Arenas Resort Giverolastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Crta. tossa a st feliu de guixols, km 5 apdo 330 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 664 reviewsBased on 664 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava huoneisto on kohteessa Tossa de Mar. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 7 kilometrin päässä huoneistolta. 4. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Huoneistossa on 208 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1988. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista.

  Katso lisää
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  From6.355€Yömaksu

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Lloret de Mar. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Majoitusliike sijaitsee 450 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 422 makuuhuoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Augusta Club Hotel & Spa
  From83€Yömaksu

  Augusta Club Hotel & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 461 reviewsBased on 461 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Lloret de Mar. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 26. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 172 huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Almirall
  From46€Yömaksu

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig d agusti font 20 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 159 reviewsBased on 159 reviews

  Kodikas huoneisto kohteessa Lloret de Mar. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva huoneisto on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 29 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Comtat Sant Jordi
  From54€Yömaksu

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Platja d'Aro. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 167 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Huoneistohotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hostal Vila del Mar
  From153€Yömaksu

  Hostal Vila del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la vila 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Yksinkertainen hostelli sijaitsee kohteessa Lloret de Mar. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hostelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 2 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hostelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 36 makuuhuonetta. Hostellin rakennusvuosi on 2000. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hostelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Hostelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Albamar
  From62€Yömaksu

  Albamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Platja de santa cristina s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 57 reviewsBased on 57 reviews

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Lloret de Mar. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkaat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. Huoneisto sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Majoituksessa on 27 mukavaa huonetta. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Huoneisto ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  153  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä