Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  28€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  From64€Yömaksu

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 404 reviewsBased on 404 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Lloret de Mar, on erinomainen vaihtoehto perheille. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 29. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 200 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  From49€Yömaksu

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Lloret de Mar. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 187. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Lotus Apartamentos
  From29€Yömaksu

  Lotus Apartamentosstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Avda. mediterrani 22-26 - Kartta
   

  Yksinkertaisen lomahuoneiston tai lomaosakehuoneiston sijaintipaikka on kohde Blanes. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 74 huoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1985. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Prestige Victoria
  From81€Yömaksu

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Roses. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. 208 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2001. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Estrella de Mar
  From30€Yömaksu

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 42 reviewsBased on 42 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Calella. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Hotelli sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 80 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 200 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 1988. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Prestige Sant Marc
  From75€Yömaksu

  Prestige Sant Marcstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la bocana 38-48 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 375 reviewsBased on 375 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Roses. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 240 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bernat II
  From68€Yömaksu

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 643 reviewsBased on 643 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 137 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Prestige Mar y Sol
  From67€Yömaksu

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa de catalunya 20 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Roses. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 15 metrin päässä majoitusliikkeestä. Kokonaisuutena tiloissa on 37 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Guitart Central Park Aqua Resort
  From45€Yömaksu

  Guitart Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1890 reviewsBased on 1890 reviews

  Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 647 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2003. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • H·TOP Platja Park
  From55€Yömaksu

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Platja d'Aro, on erinomainen vaihtoehto perheille. 750 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 1 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on yhteensä 208 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 1997. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  114  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä