Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  26€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Tahiti Playa
  From63€Yömaksu

  Tahiti Playastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Santa Susana. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Majoituksessa on 472 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1999. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • H·TOP Calella Palace Family & SPA
  From48€Yömaksu

  H·TOP Calella Palace Family & SPAstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de maria cardona 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2289 reviewsBased on 2289 reviews

  Kohteessa Calella sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 339 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Estrella de Mar
  From40€Yömaksu

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Calella. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 80 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 200 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 1988. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Monterrey
  From60€Yömaksu

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 453 reviewsBased on 453 reviews

  Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 200 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2009. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Prestige Sant Marc
  From83€Yömaksu

  Prestige Sant Marcstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la bocana 38-48 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 380 reviewsBased on 380 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Roses. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 240 huoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  From92€Yömaksu

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lloret de Mar. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee 450 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. 422 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2012. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Prestige Goya Park
  From59€Yömaksu

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 462 reviewsBased on 462 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Roses. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 246 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2001. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Xaine Park
  From52€Yömaksu

  Xaine Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 35-41 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 187 makuuhuoneesta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Arenas Resort Giverola
  From96€Yömaksu

  Arenas Resort Giverolastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Crta. tossa a st feliu de guixols, km 5 apdo 330 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 664 reviewsBased on 664 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava huoneisto on kohteessa Tossa de Mar. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 7 kilometrin päässä huoneistolta. 4. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Huoneistossa on 208 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1988. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista.

  Katso lisää
 • H·TOP Platja Park
  From40€Yömaksu

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Platja d'Aro, on erinomainen vaihtoehto perheille. 750 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 208 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 1997. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  114  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä