Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  27€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  From67€Yömaksu

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 428 reviewsBased on 428 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Lloret de Mar. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. 200 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Prestige Coral Platja
  From1.100€Yömaksu

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 451 reviewsBased on 451 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Roses. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 21. 0 kilometrin päässä hotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 167. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 1999. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Cap Roig
  From85€Yömaksu

  Cap Roigstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avenida andorra 18 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 620 reviewsBased on 620 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Platja d'Aro. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Kokonaisuutena tiloissa on 170 majoitustilaa. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Aparthotel Odissea Park
  From60€Yömaksu

  Aparthotel Odissea Parkstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avd.del mar 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 282 reviewsBased on 282 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Santa Susana. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli on 15. 0 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 65. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Huoneistohotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Prestige Goya Park
  From76€Yömaksu

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 453 reviewsBased on 453 reviews

  Kohteessa Roses sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituksessa on 246 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2001. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Arenas Resort Giverola
  From96€Yömaksu

  Arenas Resort Giverolastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Crta. tossa a st feliu de guixols, km 5 apdo 330 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 651 reviewsBased on 651 reviews

  Kohteessa Tossa de Mar sijaitseva, viehättävä huoneisto sopii perheille erinomaisesti. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 7 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikassa on 208 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1988. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. null Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Huoneisto tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille.

  Katso lisää
 • La Premsa by Pillow
  From44€Yömaksu

  La Premsa by Pillowstars

  Arenys de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer escolàpies 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 28 reviewsBased on 28 reviews

  nullAsiakkailla on lentoasemalle noin 39. 7 kilometrin matka. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Tässä hostellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hostellissa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Estrella de Mar
  From44€Yömaksu

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Vaatimaton hotelli kohteessa Calella. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 80 metrin päässä majoitukselta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 200 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 1988. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Checkin Sirius
  From57€Yömaksu

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 549 reviewsBased on 549 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Susana. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 161 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2001. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • H·TOP Royal Beach
  From45€Yömaksu

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2361 reviewsBased on 2361 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Lloret de Mar. 450 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 23. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 373 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2001. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  156  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä