Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  26€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Estrella de Mar
  From30€Yömaksu

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Kodikas hotelli, jonka sijaintipaikka on Calella. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 80 metrin päässä majoitusliikkeestä. 200 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 1988. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bernat II
  From74€Yömaksu

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 662 reviewsBased on 662 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 137 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Golf Beach
  From83€Yömaksu

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 261 reviewsBased on 261 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Playa de Pals, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä huoneistohotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 118 majoitustilasta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Huoneistohotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Reymar
  From53€Yömaksu

  Reymarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritimo 96 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Malgrat de Mar. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 222 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Astoria Park
  From46€Yömaksu

  Astoria Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , C/hipolito lazaro 18 18 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 592 reviewsBased on 592 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lloret de Mar. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 124 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Costa Brava Blanes
  From69€Yömaksu

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Blanes. 65 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 80 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Aparthotel Miami Park
  From44€Yömaksu

  Aparthotel Miami Parkstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Monturiol 34 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Calella. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 102 huonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu vuonna 2015. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Huoneistohotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Safari
  From33€Yömaksu

  Safaristars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 18 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 128 reviewsBased on 128 reviews

  Yksinkertainen huoneisto on kohteessa Calella. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituksessa on 60 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lemmikkiystävällinen huoneisto sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Papi
  From47€Yömaksu

  Papistars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. barcelona/paisos catalans s/n - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 393 reviewsBased on 393 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Malgrat de Mar. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 231 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Stella Maris
  From48€Yömaksu

  Stella Marisstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Vila de madrid 18 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 234 reviewsBased on 234 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Blanes. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. 90 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  111  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä