Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  24€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Mercé
  From32€Yömaksu

  Mercéstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Antoni doltra 2-4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 781 reviewsBased on 781 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Pineda de Mar. 250 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 140 majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1992. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Terramar Calella
  From44€Yömaksu

  Terramar Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 50 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 498 reviewsBased on 498 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Calella. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 17. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 49. 2 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 205 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus. Myös 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bernat II
  From153€Yömaksu

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 662 reviewsBased on 662 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 137 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Golf Beach
  From69€Yömaksu

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 261 reviewsBased on 261 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Playa de Pals. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 118 huoneesta. Huoneistohotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Costa Brava Blanes
  From69€Yömaksu

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Blanes. 65 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 80 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Comtat Sant Jordi
  From58€Yömaksu

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Platja d'Aro. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 167 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Huoneistohotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Stella Maris
  From47€Yömaksu

  Stella Marisstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Vila de madrid 18 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 234 reviewsBased on 234 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Blanes. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. 90 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  From53€Yömaksu

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 61 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Lloret de Mar, on erinomainen vaihtoehto perheille. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 187 makuuhuonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Checkin Pineda
  From45€Yömaksu

  Checkin Pinedastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Esglesia 76 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Pineda de Mar. 250 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituksessa on yhteensä 156 mukavaa majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Monterrey
  From75€Yömaksu

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 453 reviewsBased on 453 reviews

  Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 200 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2009. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  105  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä