Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  25€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Sumus Monteplaya
  From159€Yömaksu

  Sumus Monteplayastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 50-52 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 939 reviewsBased on 939 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Malgrat de Mar sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 168 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sumus Stella & Spa
  From145€Yömaksu

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 743 reviewsBased on 743 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Pineda de Mar. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 21. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 195 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  From80€Yömaksu

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Lloret de Mar. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin uimaranta sijaitsee 450 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 422 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut -sertifikaatin. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Augusta Club Hotel & Spa
  From122€Yömaksu

  Augusta Club Hotel & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 461 reviewsBased on 461 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Lloret de Mar. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 26. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 172 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli. Myös 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Tämä on ekoystävällinen majoitus. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Vierailijat arvostavat majoituspaikan järjestämää urheiluohjelmaa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Comtat Sant Jordi
  From114€Yömaksu

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Platja d'Aro. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 167 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Huoneistohotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Almirall
  From55€Yömaksu

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig d agusti font 20 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 159 reviewsBased on 159 reviews

  Kodikas huoneisto kohteessa Lloret de Mar. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva huoneisto on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 29 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • The 15th Boutique Hotel
  From93€Yömaksu

  The 15th Boutique Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Vicens bou 15 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 91 reviewsBased on 91 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Lloret de Mar. Majoituspaikka koostuu yhteensä 105 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on vuodelta 1960. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Prestige Coral Platja
  From117€Yömaksu

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Roses. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 21. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 167 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 1999. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Evenia Olympic Garden
  From83€Yömaksu

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 793 reviewsBased on 793 reviews

  Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 132 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Kestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut -sertifikaatin. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hostal Vila del Mar
  From153€Yömaksu

  Hostal Vila del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la vila 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Yksinkertainen hostelli sijaitsee kohteessa Lloret de Mar. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 24. 2 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 36 majoitustilaa. Hostellin rakennusvuosi on 2000. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Asiakkaat voivat käyttää autotallia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  227  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä