Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFrom  30€

Tarjoushotellit Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From56€Yömaksu

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 166 reviewsBased on 166 reviews

  Kohteessa Torremolinos sijaitseva, viehättävä hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 36 mukavaa huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Soho Bahía Málaga
  From69€Yömaksu

  Soho Bahía Málagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle somera 8 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 283 reviewsBased on 283 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Malagan keskustan lähistöllä. Hotellista on helppo päästä tutustumaan turistikohteen moniin upeisiin nähtävyyksiin, kuten katedraaliin ja Alcazabaan. Vieraat ovat kävelymatkan päässä lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Merenrannalle on matkaa vain kilometri. Hotellilta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ihastuttava hotelli houkuttelee vieraat ylelliseen ja tyylikkääseen ympäristöön. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri ihastuttaa varmasti vieraita. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia aamuisin herkullista aamupalaa upean päivän alkajaisiksi.

  Katso lisää
 • La Cala Resort
  From134€Yömaksu

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Kohteessa Mijas coast sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 15. 5 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 107 majoitustilasta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  From76€Yömaksu

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cordoba 5 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 260 reviewsBased on 260 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Malaga. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 8 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 28 majoitustilasta. Hotelli on perustettu vuonna 2014. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • TRH Mijas
  From51€Yömaksu

  TRH Mijasstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Mijas coast. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 6. 4 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 204 majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Senator Marbella Spa
  From69€Yömaksu

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1030 reviewsBased on 1030 reviews

  Tämä moderni hotelli kohoaa kätevällä paikalla keskellä Marbellaa, vain 300 metrin päässä hiekkarannalta. Hotellin naapurissa sijaitsevat Palácio de Congresos ja Marbella Exhibition Centre. Historiallinen keskusta, josta löytyy mm. Parque de Alameda ja muita nähtävyyksiä, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.Hotelli on 56 kilometrin päässä Malagan lentoasemalta. Avarat ja mukavat huoneet ovat äänieristettyjä, ilmastoituja ja täysin varusteltuja, jotta voit nauttia olostasi ja rentoutua täysin.Ravintolassa on tarjolla laaja valikoima espanjalaisen ja kansainvälisen keittiön makuja sekä kokkausnäytöksiä. Kattoterassin ulkouima-altaalta on huikeat näkymät kaupungin yli ja Välimerelle. Yli 1 000 neliön suuruinen spa- ja hyvinvointialue tarjoaa aina uusia tapoja rentoutua. Hotelli on ihanteellinen kohde niin liikematkustajille kuin lomailijoillekin.Tule rentoutumaan sen upeaan Spa & Wellness -keskukseen.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From63€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 669 reviewsBased on 669 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Motril, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli koostuu yhteensä 92 makuuhuoneesta. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa.

  Katso lisää
 • Vincci Malaga
  From81€Yömaksu

  Vincci Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle pacifico 44 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1224 reviewsBased on 1224 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malaga. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hotelli koostuu yhteensä 105 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2009. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • TRH Paraiso
  From52€Yömaksu

  TRH Paraisostars

  Estepona, Costa del Sol , Ctra. de cádiz, km. 167, urb.el paraiso s/n - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 640 reviewsBased on 640 reviews

  Kohteessa Estepona sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 650 metrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Hotelli sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 9. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 171 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on saanut -sertifikaatin. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Don Curro
  From69€Yömaksu

  Don Currostars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle sancha de lara 9 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 75 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1380 reviewsBased on 1380 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Malaga, on erinomainen vaihtoehto perheille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 118 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  332  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  34
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol Area

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol Area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews