Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFrom  31€

Tarjoushotellit Costa del Sol Area

 • Senator Marbella Spa
  From101€Yömaksu

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1051 reviewsBased on 1051 reviews

  Tämä moderni hotelli kohoaa kätevällä paikalla keskellä Marbellaa, vain 300 metrin päässä hiekkarannalta. Hotellin naapurissa sijaitsevat Palácio de Congresos ja Marbella Exhibition Centre. Historiallinen keskusta, josta löytyy mm. Parque de Alameda ja muita nähtävyyksiä, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.Hotelli on 56 kilometrin päässä Malagan lentoasemalta. Avarat ja mukavat huoneet ovat äänieristettyjä, ilmastoituja ja täysin varusteltuja, jotta voit nauttia olostasi ja rentoutua täysin.Ravintolassa on tarjolla laaja valikoima espanjalaisen ja kansainvälisen keittiön makuja sekä kokkausnäytöksiä. Kattoterassin ulkouima-altaalta on huikeat näkymät kaupungin yli ja Välimerelle. Yli 1 000 neliön suuruinen spa- ja hyvinvointialue tarjoaa aina uusia tapoja rentoutua. Hotelli on ihanteellinen kohde niin liikematkustajille kuin lomailijoillekin.Tule rentoutumaan sen upeaan Spa & Wellness -keskukseen.

  Katso lisää
 • Soho Bahía Málaga
  From182€Yömaksu

  Soho Bahía Málagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle somera 8 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 306 reviewsBased on 306 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Malagan keskustan lähistöllä. Hotellista on helppo päästä tutustumaan turistikohteen moniin upeisiin nähtävyyksiin, kuten katedraaliin ja Alcazabaan. Vieraat ovat kävelymatkan päässä lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Merenrannalle on matkaa vain kilometri. Hotellilta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ihastuttava hotelli houkuttelee vieraat ylelliseen ja tyylikkääseen ympäristöön. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri ihastuttaa varmasti vieraita. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia aamuisin herkullista aamupalaa upean päivän alkajaisiksi.

  Katso lisää
 • Almuñecar Playa
  From75€Yömaksu

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo san cristobal s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1665 reviewsBased on 1665 reviews

  Kohteessa Almuñecar sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 19. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 227. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2004. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Ainoastaan suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • TRH Mijas
  From54€Yömaksu

  TRH Mijasstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Mijas coast. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 6. 4 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 204 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From62€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 689 reviewsBased on 689 reviews

  Kohteessa Motril sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 92 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1997. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan.

  Katso lisää
 • TRH Paraiso
  From48€Yömaksu

  TRH Paraisostars

  Estepona, Costa del Sol , Ctra. de cádiz, km. 167, urb.el paraiso s/n - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 646 reviewsBased on 646 reviews

  Kohteessa Estepona sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 650 metrin päässä majoitukselta. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 9. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 171 majoitustilasta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2017. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on ympäristöystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From72€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 169 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 342 reviewsBased on 342 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Torremolinos. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 243 mukavaa huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vincci Malaga
  From129€Yömaksu

  Vincci Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle pacifico 44 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1294 reviewsBased on 1294 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Malaga. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 105 majoitustilasta. Hotelli on perustettu vuonna 2009. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli noudattaa vihreitä periaatteita. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  From161€Yömaksu

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cordoba 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Malaga. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 8 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 28. Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Casual del Mar Málaga
  From80€Yömaksu

  Casual del Mar Málagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Avenida de la aurora 9 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 200 reviewsBased on 200 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malaga. 210 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 260 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 46 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  344  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol Area

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol Area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews