Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotellit, joissa on uima-allas in Costa del Sol Area

Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa Costa del Sol AreaFrom  30€

Recommended Hotellit, joissa on uima-allas in Costa del Sol Area

 • Capistrano El Sur
  From40€Yömaksu

  Capistrano El Surstars

  Nerja, Costa del Sol , Urb. el capistrano village, local 5 apto 193 5 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 5. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Albayt Resort & Spa
  From82€Yömaksu

  Albayt Resort & Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Costa galera,cn-340 (a7). km 149.2 34 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Ihastuttava huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Estepona. Majoitusliike sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on yhteensä 60 mukavaa majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Huoneistossa on pysäköintitilaa ja autotalli. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Huoneisto on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sol Los Fenicios
  From84€Yömaksu

  Sol Los Feniciosstars

  La Herradura, Costa Tropical , Paseo andrés segovia s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 439 reviewsBased on 439 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa La Herradura. Majoitusliike sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 42 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1989. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Estival Torrequebrada
  From93€Yömaksu

  Estival Torrequebradastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Del sol 89 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1743 reviewsBased on 1743 reviews

  Mahtava rantahotelli sijaitsee Benalmádenan suositussa turistikohteessa Costa del Solin sydämessä, vain 850 metrin päässä kaupungin keskustasta, jossa on paljon kauppoja, viehättäviä ravintoloita sekä eloisia baareja ja klubeja. Hotellissa on lämmin ja vieraanvarainen tunnelma, ylellinen ympäristö ja ensiluokkaiset puitteet. Ihastuttavat huoneet ovat rauhan ja seesteisyyden keitaita, joissa on mukava levätä ja rentoutua päivän päätteeksi. Hotellin tilat ja palvelut ovat erinomaiset, ja ne on suunniteltu täyttämään asiakkaiden vapaa-ajanvietto-, virkistys- ja ruokailutarpeet ja -toiveet parhaalla mahdollisella tavalla.

  Katso lisää
 • Roc Costa Park
  From95€Yömaksu

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle el pinar 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 206 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Torremolinos, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 253 viihtyisää huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2003. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Viñuela
  From80€Yömaksu

  La Viñuelastars

  La Viñuela, Malaga , Carretera velez - alhama s/n - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa La Viñuela. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vieraat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. 37 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • La Cala Resort
  From182€Yömaksu

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Mijas coast. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 15. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 107 majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusRentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Humaina
  From68€Yömaksu

  Humainastars

  Parque Natural Monte Malaga, Malaga , Ctra de colmenar s/n parque natural montes de mála s/n - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 124 reviewsBased on 124 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Montes de Malaga Nature Park. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 22. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vieraat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 13 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 1999. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rancho Miraflores
  From92€Yömaksu

  Rancho Mirafloresstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Petunia, urbanizacion miraflores carretera cadiz km 199 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Mijas coast. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on 3. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto sijaitsee 14. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Huoneisto sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 11 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1987. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sol Principe
  From68€Yömaksu

  Sol Principestars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 26 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4510 reviewsBased on 4510 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Torremolinos. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 8 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 799. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä