Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  33€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Gran Cervantes by Blue Sea
  From112€Yömaksu

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 81 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3933 reviewsBased on 3933 reviews

  Kohteessa Torremolinos sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 6 kilometrin matka. 398 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli noudattaa vihreitä periaatteita. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Suites Albayzin del Mar
  From199€Yömaksu

  Hotel Suites Albayzin del Marstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Avenida costa del sol 23 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 354 reviewsBased on 354 reviews

  Kohteessa Almuñecar sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 19. 3 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 71 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Alua Lago Rojo
  From221€Yömaksu

  Alua Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 923 reviewsBased on 923 reviews

  Tämä kaunis hotelli sijaitsee Torremolinoksessa Espanjan Aurinkorannikolla. Lentoasema on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Sijainti on erinomainen, sillä lähistöltä löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja tai viettää aikaa lasillisen äärellä. Ranta, joka houkuttelee rentoutumaan meren äärellä, on vain muutaman askelen päässä. Hotelli on ihanteellinen paikka viettää lomaa kahden kesken, ottaen aurinkoa tai ihaillen auringonlaskua hotellin upealla kattoterasilla cocktailia siemaillen. Ravintolassa on tarjolla aitoja Välimeren markuja ja laaja valikoima kansainvälisen keittiön herkkuja. Valoisissa huoneissa on kaikki tarpeelliset mukavuudet, jotka ovat varmasti vaativimmankin vieraan mieleen.

  Katso lisää
 • Impressive Playa Granada
  From113€Yömaksu

  Impressive Playa Granadastars

  Motril, Costa Tropical , Pascual rector rivas carrera 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1148 reviewsBased on 1148 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Motril. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 299 makuuhuoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • AluaSun Flamingo
  From75€Yömaksu

  AluaSun Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 172 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 379 reviewsBased on 379 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee keskellä Torremolinoksen vilkasta lomakaupunkia. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka upealle hiekkarannalle, joten vieraat voi nauttia kiireettömistä kävelyretkistä ja unelmien rantalomasta. Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti kauppoja, viihdepaikkoja, ravintoloita ja baareja. Tämä nykyaikainen hotelli toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi korkealuokkaisiin tiloihinsa. Vieraat voivat lepäillä ulkouima-altaan äärellä, ottaa aurinkoa tai pulahtaa uimaan. Huoneissa on puiset huonekalut, mukavat sängyt ja tarvittavat mukavuudet, joiden luomassa rentouttavassa ilmapiirissä on hyvä levätä päivän päätteeksi.

  Katso lisää
 • Hotel Carmen by Bossh Hotels
  From135€Yömaksu

  Hotel Carmen by Bossh Hotelsstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Avenida europa 19 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 87 reviewsBased on 87 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa Almuñecar. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. Majoituksessa on yhteensä 64 mukavaa huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Domus
  From55€Yömaksu

  Domusstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle juan valera 20 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 161 reviewsBased on 161 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Malaga. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 4. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 16 majoitustilasta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Salobreña
  From69€Yömaksu

  Salobreñastars

  Salobreña, Costa Tropical , Naciona 340, malaga - almeria km. 323 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 631 reviewsBased on 631 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Salobreña. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 167 mukavaa majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bluebay Banús
  From81€Yömaksu

  Bluebay Banússtars

  San Pedro, Costa del Sol , Carretera de cadiz, km 173 151763 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1026 reviewsBased on 1026 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa San Pedro. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 302 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2000. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Hotelli on saanut -sertifikaatin. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • AluaSun Costa Park
  From146€Yömaksu

  AluaSun Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle el pinar 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 206 Mielipiteitä

  Tämä Torremolinosissa toimiva hotelli sijaitsee aivan Välimeren äärellä. Malagan lentoasemalle on vain 4,1 kilometriä. Hotelli on täydellinen vaihtoehto rantalomailuun, sillä hotellilta pääsee helposti kolmelle kultaiselle hiekkarannalle, joilla voi nauttia uimisesta tai ihailla upeaa auringonlaskua. Lähialueelta löytyy myös sairaala ja jopa vesipuisto, jossa voi pitää hauskaa samalla vedessä vilvoitellen. Hotellin viihtyisissä huoneissa on omat parvekkeet, joilta avautuu näköalat vuoristoon tai merelle. Se on erinomainen vaihtoehto perheille, sillä sen tilavassa altaassa on tilaa kaikille. Lasten suosikkipaikka on pelisali. Rentoutumista kaipaavat voivat kokeilla hotellin kauneus- ja spa-palveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  139  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  14
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä