Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  30€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From56€Yömaksu

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 166 reviewsBased on 166 reviews

  Kohteessa Torremolinos sijaitseva, viehättävä hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 36 mukavaa huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From63€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 669 reviewsBased on 669 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Motril, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli koostuu yhteensä 92 makuuhuoneesta. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa.

  Katso lisää
 • El Faro Marbella
  From50€Yömaksu

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 361 reviewsBased on 361 reviews

  Tämä vain 100 metrin päässä rannasta ja venesatamasta kohoava upea huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Espanjan kultarannikon kuuluisassa Marbellan turistikaupungissa, jossa glamour ja hauskanpito kohtaavat luoden ainutlaatuisen lomatunnelman.Kaupungin historiallinen keskusta ostos- ja viihdemahdollisuuksineen on vain muutaman askeleen päässä. Julkisen liikenteen pysäkeille on hotellilta vain noin 100 metriä. Voit valita tilavan yksiön tai täysin varustellun huoneiston, joiden sisustuksessa on valinnanvaraa perinteisestä modernimpaan tyyliin ja joiden erinomainen varustetaso tekee lomastasi varmasti mukavan. Voit aloittaa jokaisen päivän maittavalla noutopöytäaamiaisella, josta löydät laajan valikoiman makeita ja suolaisia vaihtoehtoja – niistä saat täydellisen alun uudelle vilkkaalle päivälle. Voit rentoutua hotellin terassilla tai vilvoitella kimaltelevassa ulkouima-altaassa. Hotellin baari taas on ihanteellinen paikka tavata ystäviä ja nauttia pientä purtavaa ja juotavaa.

  Katso lisää
 • Bajondillo
  From52€Yömaksu

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä

  Mukavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Torremolinos. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 650 majoitustilasta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Lomakeskuksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa lomakeskuksessa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bahia Tropical
  From65€Yömaksu

  Bahia Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo del tesorillo s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 790 reviewsBased on 790 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Almuñecar. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 253 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Betania
  From32€Yömaksu

  Betaniastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Calle carril de contreras 12 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Yksinkertainen hotelli on kohteessa Benalmadena. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 53 viihtyisää majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2006. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituspaikan julkisissa tiloissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  From122€Yömaksu

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151, urb. arena beach - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2159 reviewsBased on 2159 reviews

  Loistelias rantahotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Esteponan lomakeskuksessa. Hotelli on lähellä kaunista rantaa, jossa on hiekkaa ja pikkukiviä, ja joka sopii erinomaisesti rentoutumiseen luonnonympäristössä. Hotellilta pääsee helposti lomakaupungin keskustaan, jossa vieraat voivat nauttia useista hyvistä ravintoloista, kaupoista ja viihdetarjonnasta. Hotellin hienostunut arkkitehtuuri ja upeasti sisustetut sisätilat ylittävät varmasti vaativimmankin matkailijan odotukset. Ylellisesti sisustetut huoneet ovat tervetullut pakopaikka arjen hälinästä, ja erinomaiset tilat varmistavat, ettei vierailla ole koskaan tylsää. Spa-alueella pääsee nauttimaan täydellisestä virkistäytymisestä ja rentoutumisesta, kun taas kuntosali tarjoaa aktiiviselle matkailijalle mahdollisuuden energiseen harjoitteluun.

  Katso lisää
 • Sunset Beach Club
  From56€Yömaksu

  Sunset Beach Clubstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avenida del sol 5 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3369 reviewsBased on 3369 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Benalmadena, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 552 makuuhuoneesta. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Huoneistossa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Playa Granada
  From59€Yömaksu

  Club Playa Granadastars

  Motril, Costa Tropical , Pascual rector rivas carrera 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 945 reviewsBased on 945 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Motril. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikkalta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Hotelli sijaitsee 400 metrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 299. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Guadalpin Banus
  From98€Yömaksu

  Gran Hotel Guadalpin Banusstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Calle edgar neville s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1076 reviewsBased on 1076 reviews

  Kauniin hiekkarannan reunassa sijaitseva ylellinen hotelli on noin kilometrin päässä Puerto Banusista ja sen lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Hotellin vieressä on linja-autopysäkki. Lentokentälle on noin 70 km. Vuonna 2005 entisöity täysin ilmastoitu hotelli sisältää 181 huonetta neljässä kerroksessa. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi ja modernit mukavuudet. Hotelli tarjoaa tiloja, kuten kampaamon, kauppoja, kolme baaria, loungealueen pelihuoneella, neljä ravintolaa, kokoustilan sekä maksuttoman langattoman Internet-yhteyden kaikissa hotellin tiloissa. Hotellin ulkopuolella on uima-allas, jossa lasten allas. Lisäksi hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön kuntosalitilat sekä useita vesiurheilumahdollisuuksia. Hotelli on ylpeä gastronomisesta italialaisesta ravintolastaan. Muihin ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu riisiä, mereneläviä ja baskilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  99  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä