Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  30€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Flatotel Internacional
  From45€Yömaksu

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä

  Mukava lomakeskus on kohteessa Benalmadena. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 140 makuuhuonetta. Lomakeskus rakennettiin vuonna 1990. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Lomakeskuksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Doramar
  From49€Yömaksu

  Doramarstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril del siroco 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 225 reviewsBased on 225 reviews

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Benalmadena. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Huoneisto koostuu yhteensä 59 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2005. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kristal
  From49€Yömaksu

  Kristalstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle cauce s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Torremolinos. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 129 majoitustilasta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Jabega
  From51€Yömaksu

  Jabegastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Calle jaén 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 772 reviewsBased on 772 reviews

  Ihastuttava huoneisto, jonka sijaintipaikka on Fuengirola. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 5 kilometrin päässä huoneistolta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 23. 1 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 133. Huoneisto on vuodelta 1975. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Las Rampas
  From55€Yömaksu

  Las Rampasstars

  Fuengirola, Costa del Sol , Calle pintor nogales s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 101 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee Fuengirolassa Espanjassa. Se on täydellisellä paikalla kaikille niille, jotka etsivät rauhallista sijaintia nauttien auringonotosta, urheilemisesta tai sukelluksesta kuuluisalla Välimerellä. Kompleksin ympärillä on useita erilaisia ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia hyvän aterian tai drinkin. Hotelli tarjoaa herkullisia meriaiheisia aterioita sekä paikallisen että kansainvälisen keittiön herkkuja kaikkien hotellivieraiden makuun. Vieraat voivat nauttia päivästä altaan reunalla joko yksin tai matkakumppaniensa kanssa. Hotelli on erinomainen valinta sekä loma- että liikematkailijoille, sillä työtä tekevät vieraat voivat käyttää hotellin tiloja liiketapaamisten tai kokousten järjestämiseen. Hotellissa on tilavat ja mukavat huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet mahdollisimman mukavan majoituksen takaamiseksi.

  Katso lisää
 • Hotel Toboso Chaparil
  From59€Yömaksu

  Hotel Toboso Chaparilstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle el chaparil 16 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Nerja. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 58 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2004. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From60€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Motril. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Hotellissa on 92 mukavaa huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa.

  Katso lisää
 • Puente Real
  From75€Yömaksu

  Puente Realstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo marítimo 79 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4085 reviewsBased on 4085 reviews

  Torremolinoksen kävelykadulla sijaitseva viehättävä hotelli on yhden rantakadun päässä rannalta. Vieraat ovat vain 2,5 kilometrin päässä Torremolinoksen sydämestä ja vain 20 minuutin päässä Malagasta junalla. Ihastuttava hotelli sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä juna-asemalta. Viehättävän hotellin kauniisti sisutetut vierashuoneet tarjoavat vieraille mukavan ja rennon tunnelman. Vierashuoneet on varustettu kaikin tarvittavin modernein mukavuuksin. Hotellivieraat vaikuttuvat varmasti tämän suurenmoisen hotellin tarjoamien palvelujen monipuolisuudesta. Nuoremmat hotellivieraat viihtyvät leikkialueella ja lasten kerhossa. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia ruokia.

  Katso lisää
 • Isabel
  From89€Yömaksu

  Isabelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Maritimo, playa del lido. playamar 47 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 896 reviewsBased on 896 reviews

  Hotelli sijaitsee yhdellä Costa del Solin kauneimmista alueista, suoraan rannalla ja keskellä Paseo Marítimo de Bajondillon kävelykatua. Pablo Ruiz Picasson lentoasema on noin 7 kilometrin päässä. Hotellissa on oma ravintola, baari ja kahvila. Lähes kaikissa modernisti sisustetuissa huoneissa on näköala merelle. Huoneissa on oma kylpyhuone ammeella tai suihkulla ja hyvä varustus. Lisäksi huoneissa on terassi pöydällä ja 2 tuolilla. Huoneiden ilmastointia (kuuma/kylmä) voi säätää itse. Hotellissa on myös 12 erityistä nurkkahuonetta, joissa on nurkkaterassi merinäköalalla. Kaksoisvuoteella ja yhdellä 90 cm leveällä vuodesohvalla varustettuihin huoneisiin mahtuu 4 henkeä.

  Katso lisää
 • Plaza Cavana
  From104€Yömaksu

  Plaza Cavanastars

  Nerja, Costa del Sol , Plaza cavana 10 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Nerja. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 27. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 19. 0 kilometrin päässä satamasta. 40 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat käyttää autotallia. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  119  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä