Hotelleja kohteessa Nerja

Katso sijainti kartassa.
 • Plaza Cavana
  From104€Yömaksu

  Plaza Cavanastars

  Nerja, Costa del Sol , Plaza cavana 10 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Nerja. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 27. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 19. 0 kilometrin päässä satamasta. 40 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat käyttää autotallia. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • El Capistrano
  From48€Yömaksu

  El Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Centro comercial,local 6,urb.el capistrano village sn - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Nerja. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 30 makuuhuoneesta. Huoneisto rakennettiin vuonna 1980. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Huoneisto ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Toboso Chaparil
  From59€Yömaksu

  Hotel Toboso Chaparilstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle el chaparil 16 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Nerja. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 58 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2004. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan.

  Katso lisää
 • Las Rosas de Capistrano
  From58€Yömaksu

  Las Rosas de Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Neptuno 4 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Yksinkertainen huoneisto, jonka sijaintipaikka on Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 40 huonetta. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Capistrano El Sur
  From40€Yömaksu

  Capistrano El Surstars

  Nerja, Costa del Sol , Urb. el capistrano village, local 5 apto 193 5 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 5. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Marina Turquesa
  From107€Yömaksu

  Marina Turquesastars

  Nerja, Costa del Sol , Calle cartama 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 114 reviewsBased on 114 reviews

  Ihastuttava lomakoti tai -huvila on kohteessa Nerja. Lomakodissa tai -huvilassa on yhteensä 20 mukavaa makuuhuonetta. Tämä lomakoti tai -huvila on remontoitu täysin vuonna 2006. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos HC Burriana Playa
  From79€Yömaksu

  Apartamentos HC Burriana Playastars

  Nerja, Costa del Sol , Paseo de burriana 6 6 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 145 reviewsBased on 145 reviews

  Yksinkertainen huoneisto kohteessa Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 21 mukavaa makuuhuonetta. Huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Nerja Club & Spa
  From100€Yömaksu

  Nerja Club & Spastars

  Nerja, Costa del Sol , Calle sierramar 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1318 reviewsBased on 1318 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Nerja. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 28. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 102 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Riu Monica
  From154€Yömaksu

  Riu MonicastarsGreenProgram Icon

  Nerja, Costa del Sol , Playa de la torrecilla s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2355 reviewsBased on 2355 reviews

  Viehättävä, kohteessa Nerja sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Kokonaisuutena tiloissa on 257 makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1987. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusKestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut Travelife-sertifikaatin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Perla Marina
  From99€Yömaksu

  Hotel Perla Marinastars

  Nerja, Costa del Sol , Merida s/n - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Nerja. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 197 majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Nerja
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Nerja

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä