Hotelleja kohteessa Puerto Banus

Katso sijainti kartassa.
 • Gran Hotel Guadalpin Banus
  From156€Yömaksu

  Gran Hotel Guadalpin Banusstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Calle edgar neville s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Kauniin hiekkarannan reunassa sijaitseva ylellinen hotelli on noin kilometrin päässä Puerto Banusista ja sen lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Hotellin vieressä on linja-autopysäkki. Lentokentälle on noin 70 km. Vuonna 2005 entisöity täysin ilmastoitu hotelli sisältää 181 huonetta neljässä kerroksessa. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi ja modernit mukavuudet. Hotelli tarjoaa tiloja, kuten kampaamon, kauppoja, kolme baaria, loungealueen pelihuoneella, neljä ravintolaa, kokoustilan sekä maksuttoman langattoman Internet-yhteyden kaikissa hotellin tiloissa. Hotellin ulkopuolella on uima-allas, jossa lasten allas. Lisäksi hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön kuntosalitilat sekä useita vesiurheilumahdollisuuksia. Hotelli on ylpeä gastronomisesta italialaisesta ravintolastaan. Muihin ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu riisiä, mereneläviä ja baskilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

  Katso lisää
 • Park Plaza Suites
  From98€Yömaksu

  Park Plaza Suitesstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Benabola-puerto banus - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 243 reviewsBased on 243 reviews

  Viehättävä lomakeskus kohteessa Puerto Banus. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 51 huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1985. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lomakeskus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • PYR Marbella
  From199€Yömaksu

  PYR Marbellastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Avenida rotary internacional s/n s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 693 reviewsBased on 693 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Puerto Banus. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 319 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2012. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Vasari Resort
  From115€Yömaksu

  Vasari Resortstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , La alzambra, edif. vasari center 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Ihastuttava huoneisto sijaitsee kohteessa Puerto Banus. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on yhteensä 46 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2004. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Boutique B51
  From135€Yömaksu

  Hotel Boutique B51stars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Benabola-puerto banus s/n - Kartta
   

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Puerto Banus. Vieraiden käytössä on yhteensä 51 huonetta. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • H10 Andalucia Plaza
  From159€Yömaksu

  H10 Andalucia Plazastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Calle las violetas, urbanizacion nueva andalucia 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2747 reviewsBased on 2747 reviews

  Kohteessa Puerto Banus sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoituksesta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 400 mukavaa huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Puerto Banus

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä