Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  32€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Faycan
  From52€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 61 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2008. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bajamar
  From48€Yömaksu

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 129 reviewsBased on 129 reviews

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Las Palmas. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Hotelli on 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Tiloihin kuuluu yhteensä 19 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Design Plus Bex Hotel
  From81€Yömaksu

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 210 reviewsBased on 210 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 750 metrin päässä satamasta. 97 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  From63€Yömaksu

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vecindario. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 170 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Exe Las Canteras
  From74€Yömaksu

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 426 reviewsBased on 426 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Las Palmas. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 100 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Concorde
  From72€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 452 reviewsBased on 452 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Las Palmas. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 126 mukavaa huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. nullMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Heliomar Palmeras
  From32€Yömaksu

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Kodikas huoneisto, jonka sijaintipaikka on Puerto Rico. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 77. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2001. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From55€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 181 reviewsBased on 181 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 61 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  From68€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 140 reviewsBased on 140 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Pieni, vain 15 huoneen hotelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusPalveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Fataga
  From79€Yömaksu

  The Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nestor de la torre 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Las Palmas. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneiden kokonaismäärä on 94. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  188  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews