Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  28€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  From69€Yömaksu

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Vecindario. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 170 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Imperial Playa
  From83€Yömaksu

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Kokonaisuutena tiloissa on 142 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Maspalomas Lago
  From60€Yömaksu

  Maspalomas Lagostars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avda touroperador kuoni, 25 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä

  Yksinkertainen lomakeskus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Maspalomas. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituksesta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 118 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bull Dorado Beach & Spa
  From157€Yömaksu

  Bull Dorado Beach & Spastars

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria , Av. de los canarios 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Moderni, avantgardistinen ja perheystävällinen hotelli sijaitsee Arguineguínin viehättävässä kalastajakylässä Gran Canarian eteläosassa. Sieltä voi ihailla upeita auringonlaskuja meren yli. Hotellilta löytyy useita mukavuuksia: allasalue, josta on suora pääsy rannalle, solarium, josta on upeat maisemat valtavalle Atlantin valtamerelle, ainutlaatuinen kylpylä- ja hyvinvointikeskus, kuntosali uusimmilla laitteilla, lastenkerho pikkuväen iloksi, ravintola monipuolisella tarjonnalla sekä baareja, joissa on mukava juhlia ja rentoutua. Huoneet tarjoavat oivan paikan levolle ja rentoutumiselle. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Hotellilta on 30 minuuttia Gran Canarian kansainväliselle lentokentälle ja 15 minuuttia Playa del Inglésin kaupunkiin, jossa vieraat voivat nauttia paikallisesta elämästä ja kulttuurista, kaupoista, ravintoloista sekä yökerhoista.

  Katso lisää
 • Taurito Princess
  From292€Yömaksu

  Taurito Princessstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alhambra, urb. de taurito 8 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3034 reviewsBased on 3034 reviews

  Kohteessa Playa de Taurito sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 405 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  From109€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4005 reviewsBased on 4005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoituksesta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 724. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Tamaragua
  From107€Yömaksu

  Tamaraguastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Menceyes 3 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 78 reviewsBased on 78 reviews

  Yksinkertainen huoneisto on kohteessa Playa del Ingles. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 450 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 98 makuuhuonetta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Colon Playa
  From60€Yömaksu

  Colon Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle alfredo l jones 45 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 130 reviewsBased on 130 reviews

  Vaatimaton huoneisto, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. 5. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Huoneisto on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 38 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava huoneisto on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Riu Palace Meloneras
  From164€Yömaksu

  Riu Palace Melonerasstars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, calle mar mediterráneo s/n - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1969 reviewsBased on 1969 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Meloneras. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 515 makuuhuonetta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Lopesan Baobab Resort
  From157€Yömaksu

  Lopesan Baobab Resortstars

  Meloneras, Gran Canaria , Mar adriatico 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7384 reviewsBased on 7384 reviews

  Kohteessa Meloneras sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Hotelli sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 677 huonetta. Majoitus on vuodelta 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  148  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews