Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  42€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  From83€Yömaksu

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 406 reviewsBased on 406 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Las Palmas. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 100 viihtyisää majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2005. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  From55€Yömaksu

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Puerto Rico. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 7 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta on 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 200 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2003. Hotellin asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Faycan
  From63€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Las Palmas. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 61 viihtyisää huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2008. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Concorde
  From85€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 425 reviewsBased on 425 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Las Palmas. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 126 makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2002. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ympäristöystävällinen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cantur City Hotel
  From118€Yömaksu

  Cantur City Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle sagasta 28 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä

  Kaupunkihotelli sijaitsee hyvällä paikalla Las Palmasissa. Las Canterasin uimarantaan on vain minuutin matka, Parque de Santa Catalinaan (linja-autoasema, Tieteen museo ja Casino), risteilysatamaan ja satamatorille on viiden minuutin kävelymatka. Las Canterasin rannasta, sen ostosliikkeistä ja ravintoloista on ympäröivälle alueelle vain kävelymatka. Hotellissa on iso solarium, uima-allas sekä aikuisille että lapsille, poreallas, sauna, allasbaari, aurinkovarjot ja riippumatot. Kesäaikaan - viikonloppuina, iltapäivisin - terassilla järjestetään piknik-tilaisuuksia, joissa voi nauttia cocktaileja ja ihailla auringonlaskua Las Canterasiin. Hotellissa on täysin uusi kuntosali, kaikki tilat kattava Wi-Fi, rantapyyhepalvelu, Internet-nurkkaus ja tervetuliais-cocktail, jotka kaikki sisältyvät huoneen hintaan. Hotellin vierashuoneet ovat uusia, tilavia ja valoisia, ja vuoteet ovat kaksi metriä pitkiä. Lisäksi huoneissa on ilmainen Wi-Fi, parkettilattiat, ilmastointi, jääkaappi tai minibaari, taulutelevisio paikallisin ja kansainvälisin kanavin, taustamusiikki ja täydellinen kylpyhuone suihkuineen, hiustenkuivaaja (1600 W) ja muita mukavuuksia. Ilmaisia lisäpalveluja ovat: tyynyvalikoima, tallelokero johon mahtuu kannettava tietokone, sekä vettä, kahvia ja teetä joka päivä.

  Katso lisää
 • The Fataga
  From101€Yömaksu

  The Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nestor de la torre 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 290 reviewsBased on 290 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Las Palmas. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 94 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2008. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Riu Gran Canaria
  From167€Yömaksu

  Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, avda del mediterraneo s/n - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 80 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Meloneras. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikasta. Hotellissa on yhteensä 639 mukavaa majoitustilaa. Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Vieraat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From64€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Las Palmas. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Hotellissa on 61 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marinasol
  From64€Yömaksu

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pinos, esquina c/geranios 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 262 reviewsBased on 262 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 55 huonetta. Tilat käsittävät 55 huoneistot ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Lopesan Costa Meloneras resort, Spa and Casino
  From172€Yömaksu

  Lopesan Costa Meloneras resort, Spa and Casinostars

  Meloneras, Gran Canaria , Calle mar mediterraneo 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6078 reviewsBased on 6078 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Meloneras. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 1136 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2000. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  141  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews