Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  34€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Concorde
  From65€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 458 reviewsBased on 458 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Las Palmas. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 126 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Exe Las Canteras
  From72€Yömaksu

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Las Palmas. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 100 viihtyisää huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bull Reina Isabel & Spa
  From138€Yömaksu

  Bull Reina Isabel & Spastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle alfredo l jones 40 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1319 reviewsBased on 1319 reviews

  Kuuluisa hotelli erinomaisella sijainnilla Las Canterasin kauniilla hiekkarannalla Gran Canarian pääkaupungissa. Lähellä on runsaasti ostos- ja viihdetarjontaa, esimerkiksi Alfredo Kraus -konserttitalo. Hotellin katolla on uima-allas upein näkymin, ja myös hotellin spa-keskuksesta avautuu kauniit näkymät. Lisäksi hotellissa on kuntosali, 2 baaria ja 2 ravintolaa, joista toinen tarjoaa aasialais-perulaisen fuusiokeittiön herkkuja.

  Katso lisää
 • Design Plus Bex Hotel
  From95€Yömaksu

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 280 reviewsBased on 280 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Las Palmas. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 750 metrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 97 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pujol
  From53€Yömaksu

  Pujolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Salvador cuyas 5 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 226 reviewsBased on 226 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 700 metrin kävelymatkan päässä satamasta. 48 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  From75€Yömaksu

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vecindario. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 170 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2000. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Faycan
  From52€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 214 reviewsBased on 214 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 61 mukavaa makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Fataga
  From75€Yömaksu

  The Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nestor de la torre 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 94 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Catalina Park
  From49€Yömaksu

  Catalina Parkstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 67 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 107 reviewsBased on 107 reviews

  Vaatimaton huoneisto sijaitsee kohteessa Las Palmas. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 47 majoitustilasta. Tätä huoneistoa on remontoitu vuonna 2008. Vierailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituksen julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Brisamar Canteras
  From59€Yömaksu

  Brisamar Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Paseo de las canteras 49 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 151 reviewsBased on 151 reviews

  Yksinkertainen huoneisto, jonka sijaintipaikka on Las Palmas. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä huoneistolta. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  197  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews