Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  35€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Rey Carlos
  From70€Yömaksu

  Rey Carlosstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Tirajana, 14 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä

  Mukava, kohteessa Playa del Ingles sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 160 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Lopesan Villa del Conde Resort and Thalasso
  From203€Yömaksu

  Lopesan Villa del Conde Resort and Thalassostars

  Meloneras, Gran Canaria , Calle mar mediterraneo 7 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4068 reviewsBased on 4068 reviews

  Kohteessa Meloneras sijaitseva, upea hotelli sopii perheille erinomaisesti. 5 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 561 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 2004. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Mur Hotel Neptuno
  From130€Yömaksu

  Mur Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfereces provisionales 29 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1643 reviewsBased on 1643 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Vain aikuisvieraille suunnatusta, ylellisestä hotellista on oma sisäänkäynti Yumbo-ostoskeskukseen, ja rannalle on vain 900 metriä. Viehättävä hotelli sijaitsee lähellä lukuisia nähtävyyksiä, joten se on erinomainen valinta sekä nähtävyyksiä että rentoutumista kaipaaville matkailijoille. Viehättävässä hotellissa on klassiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka huokuvat persoonallista tunnelmaa ja harmoniaa. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Erinomainen hotelli tarjoaa matkailijalle monipuoliset tilat ja palvelut, joita tämä arvostaa ja jotka takaavat mukavan vierailun.

  Katso lisää
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  From77€Yömaksu

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 67 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2539 reviewsBased on 2539 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lomakeskuksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikka sijaitsee 1. 7 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 233 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  From69€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 154 reviewsBased on 154 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 15. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Catalina Park
  From35€Yömaksu

  Catalina Parkstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 67 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 107 reviewsBased on 107 reviews

  Vaatimaton huoneisto sijaitsee kohteessa Las Palmas. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 47 majoitustilasta. Tätä huoneistoa on remontoitu vuonna 2008. Vierailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituksen julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Castillo de Sol
  From49€Yömaksu

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle gran canaria 16 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 658 reviewsBased on 658 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, yksinkertainen majoitus on kohteessa Puerto Rico. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoituksesta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 87 huoneesta. Tätä huoneistoa on remontoitu vuonna 2015. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection
  From166€Yömaksu

  Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collectionstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Puerto de mogán, darsena exterior del puerto s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1082 reviewsBased on 1082 reviews

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Playa de Mogan. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 76 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat nauttivat vierailustaan huoneistossa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Marina Suites Puerto Rico
  From152€Yömaksu

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3933 reviewsBased on 3933 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Puerto Rico. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 17. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 216. Hotellin rakennusvuosi on 2004. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bungalows Playamar
  From76€Yömaksu

  Bungalows Playamarstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida estados unidos 3 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 119 reviewsBased on 119 reviews

  Mukava lomakeskus, jonka sijaintipaikka on Playa del Ingles. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 36 viihtyisää huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  186  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews