Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  29€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Cala Nova
  From105€Yömaksu

  Cala Novastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle gran canaria 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 761 reviewsBased on 761 reviews

  Yksinkertaisen huoneiston sijaintipaikka on kohde Puerto Rico. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituksessa on 59 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2001. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa.

  Katso lisää
 • Bluebay Beach Club
  From67€Yömaksu

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 131 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 961 reviewsBased on 961 reviews

  Hotelli sijaitsee ​​Bahia Felizin eksklusiivisella alueella, vain 15 minuuttia Playa del Inglesistä ja Maspalomasin dyyneiltä, jotka ovat molemmat erittäin suosittuja turistialueita. Lomahotellissa on erinomainen allasalue, jolla koko perhe voi virkistäytyä ja viettää ikimuistoisia hetkiä. Kuntosali nostaa terveet elämäntavat kunniaan. Se tarjoaa erinomaiset laitteet ja erityisalueet urheiluaktiviteeteille. Hotellin tilavissa ja hyvin varustetuissa huoneissa on mukava levätä. Ravintolassa tarjoillaan herkullisia aterioita kaikenikäisille sopivalta ruokalistalta. Baarissa aikuiset voivat viettää mukavaa iltaa. Hotellin läheisyydessä on pysäköintialue, ruokakauppoja ja liikkeitä. Gran Canarian lentokentälle on vain 21 km hotellilta. Koe elämäsi paras loma!

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan
  From140€Yömaksu

  Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria MoganstarsGreenProgram Icon

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Avenida los marreros , playa de mogan 35 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1821 reviewsBased on 1821 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Gran Canarialla Puerto de Moganissa, vain 10 minuutin päässä rannalta ja 38 kilometrin päässä Gran Canarian lentoasemalta. Paratiisimaisessa ja modernissa hotellissa on avantgarde-tyylinen sisustus, joka luo täydelliset puitteet ihailla hotellia ympäröiviä vehreitä viheralueita ja merinäköalaa. Jokainen huone on suunniteltu vieraan lepoa ja rentoutumista ajatellen. Huoneissa on kattava varustelu. Allasalue on täydellinen paikka viettää aikaa kuumana päivänä. Alueella on myös lastenallas, joten siitä voi nauttia koko perhe. Hotellissa on myös spa-osasto, jossa voit keskittyä hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Hotellin ravintola tarjoaa herkullisia elämyksiä jokaiseen makuun, ja hotellin baarissa voi viettää hauskan illan.

  Katso lisää
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  From69€Yömaksu

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Vecindario. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 170 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Imperial Playa
  From98€Yömaksu

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Kokonaisuutena tiloissa on 142 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Maspalomas Lago
  From60€Yömaksu

  Maspalomas Lagostars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avda touroperador kuoni, 25 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä

  Yksinkertainen lomakeskus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Maspalomas. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituksesta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 118 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Abora Continental by Lopesan Hotels
  From139€Yömaksu

  Abora Continental by Lopesan Hotelsstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3184 reviewsBased on 3184 reviews

  Abora Continental by Lopesan Hotels sopii erityisesti lomailijoille, jotka haluavat majoittua mukavissa puitteissa meren lähellä. Hotellista avautuvat panoraamanäkymät vuorelle, puutarhaan ja uima-altaalle. 383 huonetta ovat toimivia ja viihtyisiä, ja lämpiminä kuukausina voi nauttia hotellin ulkouima-altaista. Hotelli sopii hyvin lapsiperheille.

  Katso lisää
 • Taurito Princess
  From150€Yömaksu

  Taurito PrincessstarsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alhambra, urb. de taurito 8 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3034 reviewsBased on 3034 reviews

  Kohteessa Playa de Taurito sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 405 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Riviera Vista
  From131€Yömaksu

  Hotel Riviera Vistastars

  Playa del Cura, Gran Canaria , C/ paiño 5 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Playa del Cura. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 47. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Hotellissa on 94 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2014. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  From120€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4005 reviewsBased on 4005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoituksesta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 724. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  193  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews