Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  30€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  From70€Yömaksu

  Elba Vecindario Aeropuerto Business & Conventionstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida del atlantico 353 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Vecindario. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 170 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Labranda Playa Bonita
  From102€Yömaksu

  Labranda Playa Bonitastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida tenerife 2 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 86 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1815 reviewsBased on 1815 reviews

  Playa del Inglesissä sijaitseva neljän tähden hotelli entisöitiin vuonna 2014.Rantaan hotellista on 500 m ja kävelymatka kaupungin ostos- ja viihdealueille.200 metrin päässä hotellista löytyy linja-autoasema, josta on vaivatonta lähteä tutustumaan kaikkialle saareen.Hotellin vierashuoneet ovat avaria, mukavia ja moderneja, niissä kaikissa on joko parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat neljässä ympyränmuotoisessa rakennuksessa, joiden keskellä on uima-allas allasbaareineen ja terassiravintoloineen.Tässä suurenmoisessa lomakeskuksessa on terassiravintola ja ulkoilmabaareja, joita ympäröi ihastuttava puutarha.

  Katso lisää
 • Aloe Canteras
  From62€Yömaksu

  Aloe Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Los gofiones 2 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Las Palmas. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 43 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2016. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Design Plus Bex Hotel
  From69€Yömaksu

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 280 reviewsBased on 280 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Las Palmas. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 750 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 97 majoitustilasta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Imperial Playa
  From91€Yömaksu

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Kokonaisuutena tiloissa on 142 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Las Arenas
  From34€Yömaksu

  Las Arenasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 23 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 202 reviewsBased on 202 reviews

  Tämä helppopääsyinen ja erittäin suosittu huoneistohotelli sijaitsee Maspalomasissa, vain 150 metrin päässä Playa del Inglesiltä ja 30 minuutin päässä Gran Canarian lentoasemalta. Voit nauttia täydellisestä lomasta rannan äärellä, mukavassa ja täysin varustellussa huoneessa, josta avautuu upeat näköalat. Palvelu on ystävällistä ja korkeatasoista. Hotellin vieraille varattu allasalue kutsuu parantelemaan rusketusta tai vilvoittelemaan altaan veteen. Voit myös käyskennellä kiireettömästi pitkin hiekkarantaa nautiskellen paratiisimaisista maisemista. Liikunnanystäville on tarjolla Melonerasin golfklubi, jonne on vain 5 kilometriä. Lähin ostoskeskus on 1,5 kilometrin päässä. Sieltä löytyy kauppojen lisäksi tori, ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisia makuja, sekä baareja, joissa voi kokea iltaelämän huumaa. Täydellinen tilaisuus tutustua paikalliseen elämänmenoon ja nauttia lomasta täysin rinnoin.

  Katso lisää
 • Bull Escorial & Spa
  From90€Yömaksu

  Bull Escorial & Spastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 6 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 61 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Playa del Ingles. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 250 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2000. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • OCCIDENTAL LAS PALMAS
  From66€Yömaksu

  OCCIDENTAL LAS PALMASstars

  Las Palmas, Gran Canaria , León y castillo 244 - Kartta
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Las Palmas. 2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 3. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 70 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2020. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Occidental Margaritas
  From79€Yömaksu

  Occidental Margaritasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de gran canaria 38-40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 116 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7053 reviewsBased on 7053 reviews

  Tämä 9-kerroksinen hotellikompleksi, johon kuuluu 8-kerroksinen lisärakennus, valmistui vuonna 1974 ja on sen jälkeen täydellisesti peruskorjattu. Hotelli sijaitsee turistikeskuksessa, noin 1,5 km:n päässä Playa del Inglésin uimarannasta. Kävelymatkan päästä löytyy erinomainen ostoskeskus, jossa on myös viihdepaikkoja. Julkisen liikenteen pysäkki on aivan hotellin tuntumassa. Alueella on runsaasti baareja, pubeja ja ravintoloita. Gastronominen tarjonta käsittää erinomaisen valikoiman kanarialaisia erikoisuuksia ja myös kansainvälisen keittiön tunnettuja ruokalajeja. Hotelli sopii erinomaisesti perheille, sillä sieltä löytyy kaksi lastenallasta ja sekä aikuisille että lapsille sopivaa viihdeohjelmaa.

  Katso lisää
 • Abora Continental by Lopesan Hotels
  From173€Yömaksu

  Abora Continental by Lopesan Hotelsstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3184 reviewsBased on 3184 reviews

  Abora Continental by Lopesan Hotels sopii erityisesti lomailijoille, jotka haluavat majoittua mukavissa puitteissa meren lähellä. Hotellista avautuvat panoraamanäkymät vuorelle, puutarhaan ja uima-altaalle. 383 huonetta ovat toimivia ja viihtyisiä, ja lämpiminä kuukausina voi nauttia hotellin ulkouima-altaista. Hotelli sopii hyvin lapsiperheille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  176  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews