Hotelleja kohteessa Playa del Ingles

Katso sijainti kartassa.
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  From139€Yömaksu

  Abora Buenaventura by Lopesan Hotelsstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , plaza de ansite-gánigo, 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4005 reviewsBased on 4005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 29. 2 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 724 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Matkailijat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jardin del Atlantico
  From47€Yömaksu

  Jardin del Atlanticostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida san cristobal de la laguna 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 117 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1178 reviewsBased on 1178 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 334 viihtyisää majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2002. Huoneistossa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mur Hotel Neptuno
  From144€Yömaksu

  Mur Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfereces provisionales 29 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1643 reviewsBased on 1643 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Vain aikuisvieraille suunnatusta, ylellisestä hotellista on oma sisäänkäynti Yumbo-ostoskeskukseen, ja rannalle on vain 900 metriä. Viehättävä hotelli sijaitsee lähellä lukuisia nähtävyyksiä, joten se on erinomainen valinta sekä nähtävyyksiä että rentoutumista kaipaaville matkailijoille. Viehättävässä hotellissa on klassiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka huokuvat persoonallista tunnelmaa ja harmoniaa. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Erinomainen hotelli tarjoaa matkailijalle monipuoliset tilat ja palvelut, joita tämä arvostaa ja jotka takaavat mukavan vierailun.

  Katso lisää
 • AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Club
  From96€Yömaksu

  AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Clubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2237 reviewsBased on 2237 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli toimii gay-hotelliperiaatteella, mutta on heteroystävällinen ja avoin kaikille. Se on loistavalla paikalla Playa del Inglésin tunnetun lomakohteen keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä niin päivä- kuin ilta-aktiviteeteista: ravintoloista, pubeista, yökerhoista ja kaikenlaisista liikkeistä. Kuuluisalle hiekkarannalle voi tehdä kävelyretken, sillä sinne on alle kilometrin matka. Mas Palomasin dyyneille ja golf-kentälle pääsee myös jalkaisin. Lähimmälle linja-autopysäkille on alle 100 metriä.

  Katso lisää
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  From201€Yömaksu

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 67 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2539 reviewsBased on 2539 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lomakeskuksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikka sijaitsee 1. 7 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 233 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Atis Tirma
  From53€Yömaksu

  Atis Tirmastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirma 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 21 reviewsBased on 21 reviews

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Playa del Ingles. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 18 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2005. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Occidental Margaritas
  From19€Yömaksu

  Occidental Margaritasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de gran canaria 38-40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 113 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7053 reviewsBased on 7053 reviews

  Tämä 9-kerroksinen hotellikompleksi, johon kuuluu 8-kerroksinen lisärakennus, valmistui vuonna 1974 ja on sen jälkeen täydellisesti peruskorjattu. Hotelli sijaitsee turistikeskuksessa, noin 1,5 km:n päässä Playa del Inglésin uimarannasta. Kävelymatkan päästä löytyy erinomainen ostoskeskus, jossa on myös viihdepaikkoja. Julkisen liikenteen pysäkki on aivan hotellin tuntumassa. Alueella on runsaasti baareja, pubeja ja ravintoloita. Gastronominen tarjonta käsittää erinomaisen valikoiman kanarialaisia erikoisuuksia ja myös kansainvälisen keittiön tunnettuja ruokalajeja. Hotelli sopii erinomaisesti perheille, sillä sieltä löytyy kaksi lastenallasta ja sekä aikuisille että lapsille sopivaa viihdeohjelmaa.

  Katso lisää
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  From149€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 154 reviewsBased on 154 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 15. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Suitehotel Playa del Inglés
  From161€Yömaksu

  Suitehotel Playa del Inglésstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Vda gran canaria 3-5 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 342 reviewsBased on 342 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 259 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Huoneisto tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Riu Palace Palmeras
  From266€Yömaksu

  Riu Palace Palmerasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De estados unidos 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Hotelli sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 274 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  67  Hotelleja kohteessa Playa del Ingles
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Playa del Ingles

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews