Hotelleja kohteessa Playa del Ingles

Katso sijainti kartassa.
 • Abora Continental by Lopesan Hotels
  From139€Yömaksu

  Abora Continental by Lopesan Hotelsstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3184 reviewsBased on 3184 reviews

  Abora Continental by Lopesan Hotels sopii erityisesti lomailijoille, jotka haluavat majoittua mukavissa puitteissa meren lähellä. Hotellista avautuvat panoraamanäkymät vuorelle, puutarhaan ja uima-altaalle. 383 huonetta ovat toimivia ja viihtyisiä, ja lämpiminä kuukausina voi nauttia hotellin ulkouima-altaista. Hotelli sopii hyvin lapsiperheille.

  Katso lisää
 • Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
  From120€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4005 reviewsBased on 4005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoituksesta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 724. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Labranda Playa Bonita
  From138€Yömaksu

  Labranda Playa Bonitastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida tenerife 2 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1815 reviewsBased on 1815 reviews

  Playa del Inglesissä sijaitseva neljän tähden hotelli entisöitiin vuonna 2014.Rantaan hotellista on 500 m ja kävelymatka kaupungin ostos- ja viihdealueille.200 metrin päässä hotellista löytyy linja-autoasema, josta on vaivatonta lähteä tutustumaan kaikkialle saareen.Hotellin vierashuoneet ovat avaria, mukavia ja moderneja, niissä kaikissa on joko parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat neljässä ympyränmuotoisessa rakennuksessa, joiden keskellä on uima-allas allasbaareineen ja terassiravintoloineen.Tässä suurenmoisessa lomakeskuksessa on terassiravintola ja ulkoilmabaareja, joita ympäröi ihastuttava puutarha.

  Katso lisää
 • Bull Eugenia Victoria & Spa
  From105€Yömaksu

  Bull Eugenia Victoria & Spastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avda de gran canaria, 26 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1881 reviewsBased on 1881 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 400 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cordial Biarritz
  From155€Yömaksu

  Cordial Biarritzstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av de bonn 18 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 340 reviewsBased on 340 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 76 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava huoneisto on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Club
  From59€Yömaksu

  AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Clubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2237 reviewsBased on 2237 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli toimii gay-hotelliperiaatteella, mutta on heteroystävällinen ja avoin kaikille. Se on loistavalla paikalla Playa del Inglésin tunnetun lomakohteen keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä niin päivä- kuin ilta-aktiviteeteista: ravintoloista, pubeista, yökerhoista ja kaikenlaisista liikkeistä. Kuuluisalle hiekkarannalle voi tehdä kävelyretken, sillä sinne on alle kilometrin matka. Mas Palomasin dyyneille ja golf-kentälle pääsee myös jalkaisin. Lähimmälle linja-autopysäkille on alle 100 metriä.

  Katso lisää
 • Riu Palace Palmeras
  From265€Yömaksu

  Riu Palace PalmerasstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De estados unidos 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. Hotelli sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 274 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ritual Maspalomas
  From61€Yömaksu

  Ritual Maspalomasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfeceres provisionales 33 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 327 reviewsBased on 327 reviews

  Mukava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Playa del Ingles. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 62. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit sallittuja tiloissa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Jacarandas
  From52€Yömaksu

  Apartamentos Jacarandasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Tirma 8 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 254 reviewsBased on 254 reviews

  Yksinkertainen huoneisto kohteessa Playa del Ingles. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä huoneistolta. Majoitus koostuu yhteensä 24 huoneesta. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  From76€Yömaksu

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 68 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2539 reviewsBased on 2539 reviews

  Uniikki lomakohde, jota leimaavat ympäri vuoden paistava aurinko, trooppiset viheralueet, kauniit luonnonmaisemat ja hyvä sijainti Playa del Inglesin keskustassa: täällä voi nauttia sekä luonnon kauneudesta että moderneista ja perheystävällisistä tiloista. Suuret ja mukavat bungalowit tarjoavat perheille kaikki mukavuudet ja erinomaisen levähdyspaikan. Alueella on puiden ympäröimiä puutarhoja pitkille kävelyretkille sekä ulkoallasalue, jota voi käyttää myös talvikaudella, jotta vieraat voivat nauttia altaista ympäri vuoden. Kylpyläkeskuksen koulutettu henkilökunta tarjoaa rentoutumista ja hyvinvointia sopivilla laitteistoilla. Urheilulliset vieraat voivat pitää kuntoaan yllä ulkona olevilla urheilualueilla tai kuntosalilla. Alle kilometrin päässä hotellilta on ostoskeskus, jonka ravintoloissa voi syödä paikallisia ja kansainvälisiä aterioita, sekä baareja ja yökerhoja, joissa voi viettää ihastuttavia iltoja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  58  Hotelleja kohteessa Playa del Ingles
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Playa del Ingles

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews