Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  25€

Tarjoushotellit Mallorca

 • Sun Club El Dorado
  From66€Yömaksu

  Sun Club El Doradostars

  Cala Blava, Mallorca , Arenal - cabo blanco km. 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Kohteessa Cala Blava sijaitseva, yksinkertainen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 11. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 28. 0 kilometrin päässä satamasta. 345 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Manaus
  From62€Yömaksu

  Manausstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer josep maria quadrado 7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 330 reviewsBased on 330 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on El Arenal. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 9 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 195 majoitustilasta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2002. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Isla Mallorca & Spa
  From115€Yömaksu

  Isla Mallorca & Spastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1928 reviewsBased on 1928 reviews

  Moderni, tyylikäs hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Paseo Maritimolta, ja sieltä on upeat näkymät satamaan. Myös Palman keskustaan ja sen ostos- ja viihdemahdollisuuksiin on kävelymatka. Lähimmille rannoille pääsee helposti julkisella liikenteellä tai autolla. Hyvä paikka vieraille, jotka haluavat majoittua lomallaan keskeisellä paikalla.

  Katso lisää
 • Grupotel Aguait Resort and Spa
  From99€Yömaksu

  Grupotel Aguait Resort and Spastars

  Cala Ratjada, Mallorca , De los pinos 61 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 377 reviewsBased on 377 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Cala Ratjada. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Majoitus koostuu yhteensä 189 huoneesta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Valentin Park Club Hotel & Aptos
  From81€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 351 reviewsBased on 351 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 239 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 1996. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Siesta I
  From41€Yömaksu

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, yksinkertainen majoitus on kohteessa Puerto de Alcudia. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 167 majoitustilaa. Tätä huoneistoa on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua huoneiston tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Embat
  From57€Yömaksu

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Majoitustilojen kokonaismäärä on 108. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Eix Alcudia Hotel
  From56€Yömaksu

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1785 reviewsBased on 1785 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto de Alcudian viehättävässä lomakohteessa, vain muutaman askeleen päässä saaren kauneimmista, hienohiekkaisista rannoista ja niiden kristallinkirkkaista vesistä. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetarjontaa. Alcudian keskiaikainen kaupunki ja sen kuvankaunis keskusta ja roomalaisaikaiset ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tyypilliseen mallorcalaiseen tyyliin rakennettu U:n muotoinen hotelli sisältää upean sisäpihan, jossa on palmupuiden ympäröimä ulkouima-allas. Hotellin lisämukavuuksiin kuuluu myöhäinen uloskirjautuminen. Hotellirakennuksessa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 • Apartamentos Sol y Vera
  From46€Yömaksu

  Apartamentos Sol y Verastars

  Magaluf, Mallorca , Avenida s´olivera 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 339 reviewsBased on 339 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Magaluf. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 90 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Valentin Paguera Hotel & Suites
  From110€Yömaksu
   

  Kohteessa Paguera sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 200 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 1999. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  407  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  41
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews