Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  26€

Tarjoushotellit Mallorca

 • BelleVue Club
  From34€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 230 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 1474 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Huoneisto tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From47€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu huoneisto sijaitsee kohteessa Magaluf. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä huoneistolta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 211 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneisto antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel M House
  From168€Yömaksu

  Hotel M Housestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 86 reviewsBased on 86 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Globales Nova
  From53€Yömaksu

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 294 reviewsBased on 294 reviews

  Upea huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla rannalla. Hotellista avautuu henkeäsalpaavan kaunis näköala Palma Novan lahdelle. Son Matías -uimaranta on kävelymatkan päässä, samoin Palma Novan keskusta, josta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, viihdettä, baareja, ravintoloita ja pubeja. Son Sant Joanin kansainväliselle lentoasemalle on hotellilta matkaa n. 17 km. Tämä hotelli on erinomainen majoitusvaihtoehto saareen tutustumiseksi. Hotellia ympäröi laaja viheralue, jossa on sekä ulko- että sisäuima-allas. Vieraat voivat majoittua yhden makuuhuoneen huoneistoon tai yksiöön. Kaikissa majoitustiloissa on täydellinen moderni varustus ja mukavuudet, kuten keittiö omatoimimajoitusta kaipaaville. Osassa huoneistoja on oma terassi, josta avautuu näkymä merelle tai Na Burguesa -vuorelle. Lapsille hotelli tarjoaa leikkitilat.

  Katso lisää
 • Dor
  From46€Yömaksu

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cala d'Or. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 50 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2015. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • TRH Jardin del Mar
  From50€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 105 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1441 reviewsBased on 1441 reviews

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. 199 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From57€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Santa Ponsa. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 209 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HM Martinique
  From56€Yömaksu

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Magaluf. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Huoneistohotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 8 kilometrin matka. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 305 makuuhuonetta. Lisäksi huoneistohotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Huoneistohotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amazonas
  From50€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 152 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Eix Alcudia Hotel
  From55€Yömaksu

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1785 reviewsBased on 1785 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto de Alcudian viehättävässä lomakohteessa, vain muutaman askeleen päässä saaren kauneimmista, hienohiekkaisista rannoista ja niiden kristallinkirkkaista vesistä. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetarjontaa. Alcudian keskiaikainen kaupunki ja sen kuvankaunis keskusta ja roomalaisaikaiset ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tyypilliseen mallorcalaiseen tyyliin rakennettu U:n muotoinen hotelli sisältää upean sisäpihan, jossa on palmupuiden ympäröimä ulkouima-allas. Hotellin lisämukavuuksiin kuuluu myöhäinen uloskirjautuminen. Hotellirakennuksessa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  475  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  48
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews