Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  40€

Tarjoushotellit Mallorca

 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  From132€Yömaksu

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 652 reviewsBased on 652 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Vieraat pääsevät läheltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. 68 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Amazonas
  From104€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 363 reviewsBased on 363 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 152 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Camp de Mar Hotel
  From145€Yömaksu

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 179 reviewsBased on 179 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Camp de Mar. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 26. 5 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 412 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Kestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut Travelife-sertifikaatin. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel M HOUSE
  From219€Yömaksu

  Hotel M HOUSEstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • TRH Jardin del Mar
  From82€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 103 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1425 reviewsBased on 1425 reviews

  Viehättävä huoneisto kohteessa Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä huoneistolta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 188. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2000. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From124€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 110 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2016 reviewsBased on 2016 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 168 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2000. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From123€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 49 reviewsBased on 49 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Magaluf sijaitseva huoneisto on tarkoitettu vain aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 211. Huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From79€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 226 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9061 reviewsBased on 9061 reviews

  Kohteessa Puerto de Alcudia sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä huoneistolta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 1474 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Huoneiston vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Huoneisto tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Petit Sant Miquel
  From107€Yömaksu

  Petit Sant Miquelstars

  Santanyi, Mallorca , Isaac albeniz, 4 (calonge) - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 13 reviewsBased on 13 reviews

  Mukava, kohteessa Santanyi sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 1 huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Club Cala Romani
  From83€Yömaksu

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3661 reviewsBased on 3661 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Calas de Mallorca. Majoitusliike sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 454 viihtyisää huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2002. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  645  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  65
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews