Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  30€

Tarjoushotellit Mallorca

 • HM Jaime III
  From122€Yömaksu

  HM Jaime IIIstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Tyylikäs hotelli sijaitsee upealla paikalla Palman keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien vieressä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka (noin kilometri) pitkälle hiekkarannalle ja vilkkaalle kävelykadulle lukuisine baareineen, ravintoloineen ja klubeineen. Hotellissa on 88 kahden hengen huonetta sekä useita tiloja, kuten mukava baari ja viehättävä ilmastoitu ravintola, jossa vieraille tarjoillaan joka aamu aamiainen buffet-pöydästä. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesulapalvelun. Ihastuttavissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, Hifi-stereot ja Internet-yhteys. Keskuslämmitys ja parveke kuuluvat huoneiden vakiovarustukseen. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-alueella porealtaassa, saunassa, turkkilaisessa saunassa ja vesihieronnassa.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From95€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1133 reviewsBased on 1133 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 1. 6 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 40. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel M HOUSE
  From118€Yömaksu

  Hotel M HOUSEstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From65€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 107 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1862 reviewsBased on 1862 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Palma. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 168 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Azuline Hotel Bahamas
  From64€Yömaksu

  Azuline Hotel Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Avda europa s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 681 reviewsBased on 681 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa El Arenal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 239 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Can Solé Petit Hotel
  From86€Yömaksu

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Kartta
   

  Kodikas hotelli, jonka sijaintipaikka on Binissalem. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 4. Majoituspaikka valmistui vuonna 1810, ja se remontoitiin vuonna 2018. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Armadams
  From90€Yömaksu

  Armadamsstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Vuonna 1945 rakennettu hotelli entisöitiin vuonna 2000. Hotellissa on 80 huonetta seitsemässä kerroksessa. Hotelli tarjoaa ympäri vuorokauden auki olevan vastaanoton, valuutanvaihtopisteen ja hissin. Hotellissa on televisiotila, leikkitila sekä ilmastoitu ravintola, joka tarjoaa syöttötuolit lapsille. Vieraiden käytettävissä on myös kokoustila, Internet-yhteys, ilmainen Wi-Fi, huone- ja pesulapalvelut, lääkäripalvelut sekä pysäköintialue lisämaksusta.

  Katso lisää
 • UR Palacio Avenida
  From78€Yömaksu

  UR Palacio Avenidastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 636 reviewsBased on 636 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 68. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Araxa
  From500€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 441 reviewsBased on 441 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 72 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Valparaiso Palace & Spa
  From289€Yömaksu

  Valparaiso Palace & Spastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Francisco vidal sureda 23 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 756 reviewsBased on 756 reviews

  Kohteessa Palma sijaitseva, upea hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 174 mukavaa makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 1996. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  235  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  24
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews