Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  25€

Tarjoushotellit Mallorca

 • Araxa
  From98€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Son Armadamsissa, joka on rauhallinen Palman asuinalue. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka monille nähtävyyksille, kuten Bellverin linnalle, Pueblo Español -ulkoilmamuseoon ja Paseo Maritimo -rantakadulle. Lentoasema on noin 12 kilometrin päässä hotellilta. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri sulautuu vaivattomasti kauniiseen ympäristöön. Hotellin huoneissa vallitsee rauhallinen tunnelma, jossa voi rentoutua ja levätä täydellisesti. Kaikissa huoneissa on täysi varustelu, mukaan lukien ilmastointi, TV, teen ja kahvin valmistustarvikkeet sekä kylpyhuone kylpytuotteineen. Kauniin pelkistetty hotelli tarjoaa yksilöllistä palvelua. Luvassa on täydellisen rentouttava loma.

  Katso lisää
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  From274€Yömaksu

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Portals Nous. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 3 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 128 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Mediodia
  From48€Yömaksu

  Blue Sea Mediodiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de sant cristofol 13 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 378 reviewsBased on 378 reviews

  Vain minuutin päässä El Arenalin hiekkarannalta sijaitseva lomahotelli on rauhallisella sivukadulla, kuitenkin lähellä vilkasta keskustaa ja sen lukuisia baareja, yökerhoja, ravintoloita ja liikkeitä. Saaren pääkaupunki Palma, sen kaunis vanha kaupunki ja nähtävyydet, esimerkiksi katedraali ja tasokkaat museot, ovat hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä, ja kansainväliselle lentoasemalle on vain muutaman minuutin matka.

  Katso lisää
 • Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa
  From125€Yömaksu

  Elba Sunset Mallorca Thalasso Spastars

  Palmanova, Mallorca , Torrenova 25-27 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 65 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Palmanova. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Hotelli on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 252 majoitustilasta. Hotelli on perustettu vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Cala Millor
  From64€Yömaksu

  Blue Sea Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 946 reviewsBased on 946 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cala Millor. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 208 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2017. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From58€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Santa Ponsan vilkkaan lomakaupungin keskustaa. Hotellillta on vain 5 minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja viihdepaikkoihin. Hiekkarannalle ja vilkkaalle rantakadulle pääsee helposti. Saaren pääkaupunki Palma ja lentoasema ovat vain 27 kilometrin päässä. Hotellia ympäröi laaja puutarha, jota leimaa viehättävä arkkitehtuuri. Huoneet on sisustettu ylellisesti moderniin tyyliin piristävin retrovaikuttein. Hotellilla on paljon ajanviete- ja harrastemahdollisuuksia hauskaan lomanviettoon. Päivittäiseen ajanvieteohjelmaan voi kuulua kierros golfia tai ratsastusretki.

  Katso lisää
 • Roc Portonova
  From61€Yömaksu

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 503 reviewsBased on 503 reviews

  Tämä huoneistohotelli sijaitsee rauhallisella Palmanovan alueella, josta avautuu upeat näkymät lahdelle. Aivan hotellin lähellä on pieni huvivenesatama. Hotellillta on vain 100 metriä rannalle ja 26 kilometriä lentoasemalle. Hotellin läheisyydessä on useita ravintoloita, viihdepaikkoja ja kauppoja. Palman keskusta ja kiehtova vanhakaupunki ovat vain 13 kilometrin päässä. Huoneistoissa on tyylikäs sisustus ja kotoisa tunnelma, jossa voi rentoutua täydellisesti. Huoneistoissa on ilmastointi, parveke, TV ja oma kylpyhuone. Hotellilla on laaja valikoima ensiluokkaisia tiloja ja palveluita, jotka tekevät lomasta varmasti mukavan ja vaivattoman. Lisäksi hotellin palvelu on huolellista ja lämpimän ystävällistä.

  Katso lisää
 • Arcos Playa Apts
  From31€Yömaksu

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 625 reviewsBased on 625 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, kodikas huoneisto on kohteessa S'Illot. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 66 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Globales Verdemar
  From65€Yömaksu

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tomir Portals Suites
  From109€Yömaksu

  Tomir Portals Suitesstars

  Portals Nous, Mallorca , Miguel de cervantes 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 231 reviewsBased on 231 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Portals Nous. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoituspaikasta. Hotellissa on yhteensä 171 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  471  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  48
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Blue Bay
  Blue Bay
  3,8/5

  Siisti hotelli ja alue. Tähän aikaan ei paljon turisteja joten altaalle mahtui hyvin ja rannalle. Ympäristö myös rauhallinen. Ruoka hyvää ja ravintolahenkilökunta ystävällistä.

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 28/05/2018

  From50€Katso lisää