Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  25€

Tarjoushotellit Mallorca

 • Amazonas
  From56€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 318 reviewsBased on 318 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on El Arenal. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 152 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • UR Palacio Avenida
  From90€Yömaksu

  UR Palacio Avenidastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 639 reviewsBased on 639 reviews

  Viehättävä, kohteessa Palma sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 68 majoitustilasta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • TRH Jardin del Mar
  From40€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 100 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1394 reviewsBased on 1394 reviews

  Viehättävä huoneisto kohteessa Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 188 makuuhuonetta. Tämä huoneisto remontoitiin täysin vuonna 2000. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Camp de Mar Hotel
  From71€Yömaksu

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 150 reviewsBased on 150 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Camp de Mar. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 26. 5 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 412. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Tässä majoituspaikassa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. null Vieraat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From39€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 263 reviewsBased on 263 reviews

  Kohteessa Puerto Pollensa sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 169 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Huoneistohotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Huoneistohotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Huoneistohotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Beach Club Font de Sa Cala
  From78€Yömaksu

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 990 reviewsBased on 990 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Cala Ratjada. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 362 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2004. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel M HOUSE
  From132€Yömaksu

  Hotel M HOUSEstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 53 reviewsBased on 53 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From43€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
   

  Kohteessa Palmanova sijaitseva, mukava huoneisto on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Tiloihin kuuluu yhteensä 211 viihtyisää majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Cala Millor
  From57€Yömaksu

  Blue Sea Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 4 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 920 reviewsBased on 920 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cala Millor. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 208. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2017. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HM Jaime III
  From135€Yömaksu

  HM Jaime IIIstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Tyylikäs hotelli sijaitsee upealla paikalla Palman keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien vieressä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka (noin kilometri) pitkälle hiekkarannalle ja vilkkaalle kävelykadulle lukuisine baareineen, ravintoloineen ja klubeineen. Hotellissa on 88 kahden hengen huonetta sekä useita tiloja, kuten mukava baari ja viehättävä ilmastoitu ravintola, jossa vieraille tarjoillaan joka aamu aamiainen buffet-pöydästä. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesulapalvelun. Ihastuttavissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, Hifi-stereot ja Internet-yhteys. Keskuslämmitys ja parveke kuuluvat huoneiden vakiovarustukseen. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-alueella porealtaassa, saunassa, turkkilaisessa saunassa ja vesihieronnassa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  397  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  40
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews