Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  22€

Tarjoushotellit Mallorca

 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  From138€Yömaksu

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 654 reviewsBased on 654 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 5 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 68 viihtyisää majoitustilaa. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Amazonas
  From99€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 152 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel M House
  From235€Yömaksu

  Hotel M Housestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 86 reviewsBased on 86 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From145€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Mukava, vain aikuisille tarkoitettu huoneisto sijaitsee kohteessa Magaluf. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 211. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From114€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 227 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Kohteessa Puerto de Alcudia sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä huoneistolta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 1474 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Huoneiston vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Huoneisto tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From122€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 111 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2030 reviewsBased on 2030 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 168 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2000. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From87€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Puerto Pollensa, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 169 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Huoneistohotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Kestävään toimintaan sitoutunut huoneistohotelli on saanut Travelife-sertifikaatin. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Huoneistohotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  From126€Yömaksu

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. 35 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Playa Moreia
  From89€Yömaksu

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1084 reviewsBased on 1084 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa S'Illot, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Majoitus koostuu yhteensä 133 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2019. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Huoneistohotelli on saanut -sertifikaatin. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blue Sea Costa Verde
  From104€Yömaksu

  Blue Sea Costa Verdestars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda europa 33 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 807 reviewsBased on 807 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa El Arenal. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 124. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  577  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  58
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews