Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  36€

Tarjoushotellit Mallorca

 • Araxa
  From143€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Son Armadamsissa, joka on rauhallinen Palman asuinalue. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka monille nähtävyyksille, kuten Bellverin linnalle, Pueblo Español -ulkoilmamuseoon ja Paseo Maritimo -rantakadulle. Lentoasema on noin 12 kilometrin päässä hotellilta. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri sulautuu vaivattomasti kauniiseen ympäristöön. Hotellin huoneissa vallitsee rauhallinen tunnelma, jossa voi rentoutua ja levätä täydellisesti. Kaikissa huoneissa on täysi varustelu, mukaan lukien ilmastointi, TV, teen ja kahvin valmistustarvikkeet sekä kylpyhuone kylpytuotteineen. Kauniin pelkistetty hotelli tarjoaa yksilöllistä palvelua. Luvassa on täydellisen rentouttava loma.

  Katso lisää
 • Blue Sea Mediodia
  From72€Yömaksu

  Blue Sea Mediodiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de sant cristofol 13 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 378 reviewsBased on 378 reviews

  Vain minuutin päässä El Arenalin hiekkarannalta sijaitseva lomahotelli on rauhallisella sivukadulla, kuitenkin lähellä vilkasta keskustaa ja sen lukuisia baareja, yökerhoja, ravintoloita ja liikkeitä. Saaren pääkaupunki Palma, sen kaunis vanha kaupunki ja nähtävyydet, esimerkiksi katedraali ja tasokkaat museot, ovat hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä, ja kansainväliselle lentoasemalle on vain muutaman minuutin matka.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Palace de Muro
  From306€Yömaksu

  Be Live Collection Palace de MurostarsGreenProgram Icon

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra alcudia arta s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1193 reviewsBased on 1193 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Playa de Muro. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 43. 4 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 184 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel
  From253€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 457 reviewsBased on 457 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Cala Mayor sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoituspaikka on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 67 makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusKestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut -sertifikaatin. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Marivent
  From204€Yömaksu

  Be Live Adults Only Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer gavina 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1619 reviewsBased on 1619 reviews

  Kohteessa Cala Mayor sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 195. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lisäksi tämä majoituspaikka on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Costa Palma
  From174€Yömaksu

  Be Live Experience Costa Palmastars

  Cala Mayor, Mallorca , Guillen diaz playa 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 630 reviewsBased on 630 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Cala Mayor. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 8 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. 143 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2012. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Cala Millor
  From93€Yömaksu

  Blue Sea Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 946 reviewsBased on 946 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cala Millor. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Huoneiden kokonaismäärä on 208. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2017. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Alua Boccaccio
  From252€Yömaksu

  Alua Boccacciostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas i reus 3 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 529 reviewsBased on 529 reviews

  Ainutlaatuinen hotelli sijaitsee Port d’Alcudiassa, joka on yksi Alcudian suosituimmista alueista. Lähellä olevalla järvellä voi meloa kajakilla tai kanootilla. Hotellilta on vain 250 metriä hiekkarannalle ja 45 minuutin automatka Palma de Mallorcan lentokentälle. Matkustajat voivat tutustua tarkemmin alueeseen 2,4 km päässä olevassa Alcudian historiallisessa keskustassa tai Llucin luostarissa sen pyhän arkkitehtuurin keskellä. Hotellin lähellä on luonnonpuistoja. Kaunis uima-allas ja mukavat ravintolat takaavat, että hotelli täyttää kaikkien vieraiden odotukset. Vieraat voivat syödä ravintolassa tai nauttia ateriansa terassilla kauniiden järville tai merelle avautuvien näköalojen ääressä. Matkustajat voivat pitää huolta kunnostaan hotellin kuntosalilla.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From106€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Santa Ponsan vilkkaan lomakaupungin keskustaa. Hotellillta on vain 5 minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja viihdepaikkoihin. Hiekkarannalle ja vilkkaalle rantakadulle pääsee helposti. Saaren pääkaupunki Palma ja lentoasema ovat vain 27 kilometrin päässä. Hotellia ympäröi laaja puutarha, jota leimaa viehättävä arkkitehtuuri. Huoneet on sisustettu ylellisesti moderniin tyyliin piristävin retrovaikuttein. Hotellilla on paljon ajanviete- ja harrastemahdollisuuksia hauskaan lomanviettoon. Päivittäiseen ajanvieteohjelmaan voi kuulua kierros golfia tai ratsastusretki.

  Katso lisää
 • Roc Portonova
  From144€Yömaksu

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 503 reviewsBased on 503 reviews

  Tämä huoneistohotelli sijaitsee rauhallisella Palmanovan alueella, josta avautuu upeat näkymät lahdelle. Aivan hotellin lähellä on pieni huvivenesatama. Hotellillta on vain 100 metriä rannalle ja 26 kilometriä lentoasemalle. Hotellin läheisyydessä on useita ravintoloita, viihdepaikkoja ja kauppoja. Palman keskusta ja kiehtova vanhakaupunki ovat vain 13 kilometrin päässä. Huoneistoissa on tyylikäs sisustus ja kotoisa tunnelma, jossa voi rentoutua täydellisesti. Huoneistoissa on ilmastointi, parveke, TV ja oma kylpyhuone. Hotellilla on laaja valikoima ensiluokkaisia tiloja ja palveluita, jotka tekevät lomasta varmasti mukavan ja vaivattoman. Lisäksi hotellin palvelu on huolellista ja lämpimän ystävällistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  697  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  70
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Blue Bay
  Blue Bay
  3,8/5

  Siisti hotelli ja alue. Tähän aikaan ei paljon turisteja joten altaalle mahtui hyvin ja rannalle. Ympäristö myös rauhallinen. Ruoka hyvää ja ravintolahenkilökunta ystävällistä.

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 28/05/2018

  From116€Katso lisää