Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  27€

Tarjoushotellit Mallorca

 • UR Palacio Avenida
  From101€Yömaksu

  UR Palacio Avenidastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 645 reviewsBased on 645 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Palma. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on 68 mukavaa huonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel M HOUSE
  From210€Yömaksu

  Hotel M HOUSEstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 68 reviewsBased on 68 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • TRH Jardin del Mar
  From43€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 100 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1402 reviewsBased on 1402 reviews

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 188 mukavaa huonetta. Tämä huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2000. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Huoneiston vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Camp de Mar Hotel
  From108€Yömaksu

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 160 reviewsBased on 160 reviews

  Kohteessa Camp de Mar sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 412 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From68€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 270 reviewsBased on 270 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Puerto Pollensa, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotellissa on yhteensä 169 mukavaa huonetta. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Huoneistohotelli on ympäristöystävällinen. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Aika ei käy pitkäksi tässä huoneistohotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From51€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10 reviewsBased on 10 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Palmanova sijaitseva huoneisto on tarkoitettu vain aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 211 makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From102€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 108 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1970 reviewsBased on 1970 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 168 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2000. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dor
  From44€Yömaksu

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cala d'Or. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 50 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From144€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1166 reviewsBased on 1166 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä hotellilta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 6 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 40 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2012. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From92€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 92 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 285 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  487  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  49
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews