Makuuhuone:

Huoneen koko:

Sisältää

    Ei sisällä

      • * Lisäpalvelut eivät sisälly hintaan

      Mielipiteitä kohteesta Cabinn Scandinavia 2 STARS

        CL  vodroffsvej, frederiksberg c  55, 1900  Copenhagen, Kööpenhamina, tanskaNäytä karttaCLvodroffsvej, frederiksberg c, 55, kööpenhamina, 1900, tanska Latitude: 55.68069240000001; Longitude: 12.555316100000027
      Palaa hotellin tietoihin
      55.6806924000000112.5553161000000270
      Cabinn Scandinavia
      Keskimäärin3,3/5bruges ikke i Finland 14 
      • Room
         
        3,0 / 5
      • Facilities
         
        3,1 / 5
      • Cleanliness
         
        3,5 / 5
      • Quality of the food
         
        3,2 / 5
      • Staff professionalism
         
        3,6 / 5
      • Price-quality ratio
         
        3,4 / 5
      100 %:sesti aitoja kommentteja
      Oikeiden asiakkaiden oikeat mielipiteet

      (*) Lisäpalvelut eivät sisälly hintaan

      License: 28896662

      9 mielipidettä Cabinn Scandinavia

      • Cabinn Scandinavia2,5/5

        Partner

        EsthergiJulkaistu 2019-06-25Huomautus Español

        Negative reviews

        La habitacion es enana y el baño es minusculo es como el de un avion pero con ducha incluida. Es caro pero para copenhague es lo que hay.

      • Cabinn Scandinavia3,5/5

        Friends

        patri_adpJulkaistu 2017-10-16Huomautus Español

        Positive review

        limpieza y buen desayuno

        Negative reviews

        Un día nos quedamos sin agua, la única solución fueron botellas de agua por la mañana, pero no podíamos ducharnos.

      • Cabinn Scandinavia1,0/5

        Partner

        Anonym Julkaistu 2015-08-30Huomautus Dansk

        Negative reviews

        I ordered a double bed online, and when I got there, they gave me a two single bed (over each other) room. When I told them this isn't what I ordered, and that I avoided ordering this type of rooms, the reception refused changing the room (even though I haven't entered the room, check opened the door) with the excuse that it is the online-agency fault, and If I want to change to other room, I need to pay the difference (and I paid for the actual double room already). I only stayed 2 hours in the hotel, but left afterward because of anger and I didn't stay there.

      • Cabinn Scandinavia5,0/5

        Family

        Norse travellerJulkaistu 2015-08-02Huomautus English

        Positive review

        Better than expected from the reviews. Yes, bathrooms are small, a little bigger than on a normal cruise ferry. It was adequate. Beds were ok, plenty of room for the four of us. Breakfast excellent.

      • Cabinn Scandinavia3,5/5

        Alone

        AnónimoJulkaistu 2015-07-14Huomautus Español

        Positive review

        Barato, limpio, centrico

        Negative reviews

        La cama era pequeñay regular y no se conecte bien al internet.

      • Cabinn Scandinavia3,5/5

        Alone

        EmmethJulkaistu 2014-09-04Huomautus English

        Positive review

        Good position, clean, quite, professional staff.

        Negative reviews

        Expensive in terms of quality/price. Definitely expensive even for Copenhagen standards.

      • Cabinn Scandinavia3,8/5

        Alone

        Anonym Julkaistu 2014-08-18Huomautus Dansk

        Positive review

        Fin beliggenhed. Venligt personale. God seng.

        Negative reviews

        Meget lille badeværelse med ekstremt dårlig bruser. Ingen plads til kuffert. Havde fået værelse på 1. Sal lige over indgangsdør, hvilket gav røglugt på værelset.

      • Cabinn Scandinavia2,7/5

        Family

        Steven Julkaistu 2014-07-14Huomautus Dansk

        Positive review

        Dele af personalet var imødekomme og hjælpsomme

        Negative reviews

        For lidt plads og prisen var dog stadig 775kr pr nat for 2 voksne og et barn på 3 år dertil kommer morgenmaden som var samme pris uanset om man er barn eller voksne.... Så det blev så 985kr pr overnatning i et lille kammer uden ventilation eller blæser....man kunne heller ikke låne en skraber til at fjerne vand med fra toiletgulvet når man havde været i bad....så måtte man få våde sokker.....

      • Cabinn Scandinavia4,0/5

        Alone

        Michael.Julkaistu 2013-10-10Huomautus Dansk

        Positive review

        Rigtig godt når du bare skal sove.Værelserne er ikke store,men der er alt hvad man skal bruge.Jeg vil bestemt bruge det igen.

        Negative reviews

        Madrassen var godt brugt,meget blød i kanten så vis man kom forlangt ud var man ved at falde på gulvet.Brusestangholder defekt.Elkedel defekt.