Yritys

Hotelopia on osa Hotelbeds, joka on johtava eurooppalainen matkailupalvelujen järjestäjä: sillä on yli30 miljoonaa asiakasta 180 maassa eri brändiensä kautta.

Hotelopia tavoite on auttaa itsenäisiä matkailijoita löytämään ja varaamaan hotelleja helposti ja turvallisesti parhaimpaan hintaan riippumatta siitä, matkustavatko he sitten työn tai huvin merkeissä. Tarjoamme laajan valikoiman hotelleja ja huoneistoja, joiden taso vaihtelee vaatimattomista ylellisiin viiden tähden hotelleihin.

Meillä on valikoimassamme kaikki suosituimmat matkakohteet eri puolilla maailmaa ja me työskentelemme päivittäin uusien kohteiden lisäämiseksi sivustollemme. Asiakkaamme voivat valita 94.000 hotellista yli 7.500 matkakohteessa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Karibian alueella ja Aasiassa.

Meillä on asiakaspalvelutiimi , joka auttaa ja opastaa asiakkaitamme.

Miksi Hotelopia?

Olet turvallisissa käsissä. Olemme osa Hotelbeds, joka on johtava eurooppalainen matkailupalveluja tarjoava yritys, jolla on eri brändiensä kautta yli 30 miljoonaa asiakasta yli 180 maassa. Turvalliset online-maksutapahtumat. Thawten ja Worldpayn varmentama. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että varauksesi ja maksusi tapahtuvat turvallisessa ympäristössä. Kaikki varaussivulla antamasi tiedot on salattu turvallisen maksutapahtuman varmistamiseksi. Selaimessa näkemäsi osoite vaihtuu ja alkaa "https".
Edullisin hinta -takuu. Luottokorttimaksuista ei mene lisämaksuja tai -palkkioita. Ei ikäviä yllätyksiä, koska hintamme ovat täysin läpinäkyviä. Näyttämämme lopullinen hinta on luottokortiltasi veloitettava hinta, johon ei lisätä lisämaksuja. Maksa online. Voit maksaa turvallisesti ja vaivatta samalla kun teet varauksen.

Hotelopia on Espanjan lainsäädännön mukaan perustettu yritys, joka on tukku- ja vähittäisliikkeenä toimiva matkatoimisto. Hotelopia sijaitsee osoitteessa Palma de Mallorca, Complex Mirall Balear, Camí de Son Fangos, 100; Torre A, 5na planta, C.P. 07007. Hotelopian rekisterinumero on BAL-481 M/D, verotunnistusnumero B-57218356 ja se on rekisteröity Palma de Mallorcan kaupparekisteriin (page PM-44857, volume 2007, folio 148)