Maksu suoraan hotellilla

1) Joustava järjestelmä

Reception

Hotelopia tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita haluamasi maksutavan: maksu internetsivuston kautta tai maksu hotellilla.

Mitä maksu suoraan hotellilla tarkoittaa?
Maksu hotellilla tarkoittaa, että maksat majoituksestasi saapuessasi hotelliin, et internetsivuston kautta. Asiakkaat kysyvät yhä useammin tätä maksutapaa.


2) Varausprosessi, kun haluat maksaa hotellissa

Booking Process

Varausmenettely Hotelopia-sivustolla on samanlainen kuin ennenkin. Voit tehdä varauksen helppojen vaiheiden kautta ja ilman mitään lisämaksuja. Ainoa ero koskee hotellin valitsemista hakutulokset-sivulla.

POIKKEUS: Siinä tapauksessa että varauksesta peritään ”ei-palautettavissa oleva maksu”, hotelli voi veloittaa varauksen koko summan, kun varaus on vahvistettu, kunhan tämä summa vastaa maksettavaa loppusummaa.

Hotellit on merkitty kahdella eri värillä:Vihreä väri hotellin kohdalla tarkoittaa "Maksa verkossa" Ja keltainen väri tarkoittaa "Maksa hotellilla"

  • Pay at hotel
  • Pay Online

Maksu suoraan hotellilla

Refine

Olemme myös kehittäneet palveluitamme niin, että voit räätälöidä hakusi maksutavan mukaan.

Kun teet näin, hakutulokset valikoituvat automaattisesti niin, että näkyvillä ovat vain ne hotellit, jotka käyttävät valitsemaasi maksutapaa. Kun olet valinnut parhaiten toiveitasi vastaavan hotellin, käytä tavallista varaustapaa klikkaamalla "Varaa".

  • Booking Button

3) Tulosta palveluvoucher

Email

Voit tarkastella varauksiasi milloin tahansa syöttämällä varaustunnuksen ja varauksenteon yhteydessä käyttämäsi sähköpostiosoitteen sivuston oikeassa yläreunassa olevaan kenttään.

Tällä sivulla voit perua varauksesi tai lähettää palveluvoucherin uudestaan sähköpostiisi.

Jos haluat muuttaa varaustasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mene varaukseen

Booking

Voit tarkastella varaustasi milloin tahansa ”Varaukseni”-välilehdeltä Hotelopian sivuston yläreunasta.

Syötä varausnumerosi ja varauksenteon aikana käyttämäsi sähköpostiosoite. Tällä sivulla voit peruuttaa varauksesi suoraan, tulostaa voucherisi ja kuittisi ja lähettää ne sähköpostilla sekä pyytää laskua.

Jos haluat tehdä muutoksia varaukseesi, ole hyvä ja ota yhteyttä Asiakaspalvelukeskukseemme.


FAQ

Veloitatteko mitään luottokortiltani?

Hotelopia saattaa veloittaa kortilta 1 euron maksun varausmenettelyn aikana voidakseen tarkistaa kortin voimassaolon. Tämä summa palautetaan automaattisesti, kunhan kortti on todennettu ja varaus on vahvistettu. Majoittumisen koko hinta maksetaan hotellilla. Lisäksi majoitusliike pidättää itsellään oikeuden tarkistaa kortin voimassaolon peruutusmaksun suuruisella summalla sekä saattaa veloittaa peruutusmaksuja niiden soveltamisajankohdasta alkaen. Tällaisissa tapauksessa nämä maksut vähennetään hotelilla maksettavasta kokonaissummasta. POIKKEUS: Siinä tapauksessa että varauksesta peritään ”ei-palautettavissa oleva maksu”, hotelli voi veloittaa varauksen koko summan, kun varaus on vahvistettu, kunhan tämä summa vastaa maksettavaa loppusummaa.

Miksi minun täytyy antaa luottokorttitietoni?

Hotelli vaatii nämä tiedot taatakseen varauksen siinä tapauksessa, että se perutaan määräajan jälkeen tai asiakas ei saavu hotellille.

Täytyykö minun maksaa takuumaksu tai maksaa jotain etukäteen hotellille?

Ei, majoittumisesta veloitettava hinta tulee maksaa hotellilla saavuttaessa. Majoitusliike voi joko periä peruutusmaksun suuruisen katevarauksen tai veloittaa peruutusmaksut takuun muodossa niiden soveltamisajankohdasta alkaen. Tällaisissa tapauksessa nämä maksut vähennetään hotelilla maksettavasta kokonaissummasta. Jos hotelli ei pystynyt vahvistamaan kortin voimassaoloa, hotelli pidättää itsellään oikeuden peruuttaa varauksen. Poikkeus: siinä tapauksessa että varauksesta peritään ”ei-palautettavissa oleva maksu”, hotelli voi veloittaa varauksen koko summan saatuaan tiedon siitä, että varaus on vahvistettu. ”Ei-palautettavissa oleviin maksuihin” ei voi tehdä muutoksia eikä niitä voi palauttaa.

Voinko maksaa hotellilla käyttäen eri luottokorttia kuin mitä käytin tehdessäni varauksen?

Yleisesti ottaen hotellit hyväksyvät kortit tai käteisen. Suosittelemme kuitenkin, että otat asiasta selvää ottamalla suoraan yhteyttä hotelliin.

Voinko tehdä varauksen pankkikortilla?

Ei, hotellit eivät hyväksy pankkikortteja varausten vahvistamiseksi. Varauksen tekemiseksi on tärkeää käyttää voimassa olevaa luottokorttia.