Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  27€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Royal National
  From150€Yömaksu

  Royal Nationalstars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bedford way 38-51 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 393 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9569 reviewsBased on 9569 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Russell Square. Kokonaisuutena tiloissa on 1630 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2004. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kensington Court
  From101€Yömaksu

  Kensington Courtstars

  Earls Court, Lontoo , Nevern place 33-35 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 494 reviewsBased on 494 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Earls Court. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • St. George' s Inn Victoria
  From127€Yömaksu

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, Lontoo , Belgrave road 25 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 223 reviewsBased on 223 reviews

  Hotelli on erinomainen paikka sekä työ- että lomamatkalle, sillä se sijaitsee ensiluokkaisella paikalla Lontoon keskustassa, jossa historiallinen menneisyys ja kiireinen nykypäivä kohtaavat. Viihtyisä hotelli on lähellä tyylikästä Belgravian aluetta, ja lyhyen kävelymatkan päässä on joitain kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä: Buckinghamin palatsi, Parlamenttitalo, London Eye, teattereita ja laaja valikoima ravintoloita. Hotelli sijaitsee tyylikkäässä 1800-luvun rakennuksessa, vain kahden minuutin päässä Victorian metroasemalta, jonka kautta on hyvät yhteydet kaikkialle kaupunkiin. Vieraat voivat valita useista huonetyypeistä, jotka vastaavat kaikkiin matkailijoiden tarpeisiin. Ne on kaikki sisustettu kauniisti ja klassisesti. Ystävällinen henkilökunta auttaa matkailijaa suunnittelemaan Lontoon-matkansa ohjelmaa ja kertoo mielellään retkistä ja ravintola- ja ostosvaihtoehdoista.

  Katso lisää
 • House of Toby
  From146€Yömaksu

  House of Tobystars

  Kings Cross, Lontoo , Swinton street 65 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 182 reviewsBased on 182 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Kings Cross. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 24 huoneesta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Amba Hotel Marble Arch
  From258€Yömaksu

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, Lontoo , Bryanston street, marble arch . - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 63 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2668 reviewsBased on 2668 reviews

  Hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa, Oxford Streetin länsipäässä, kahden minuutin kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Lähin metroasema on Marble Arch. Kaupungin liike-elämän keskukseen on 10 minuutin metromatka, ja Selfridgesin tavaratalolle on vain viiden minuutin kävelymatka. Park Lanelle on kävellen matkaa neljä minuuttia.Hotellissa järjestetään hääjuhlia, kokouksia ja tapaamisia.Vuonna 1934 perustetussa hotellissa on ravintola, baari, kokoustila, kahvila ja kuntosali. Kaikki 692 huonetta on varustettu minibaarilla, hiustenkuivaajalla, tallelokerolla, housuprässillä, silitystarvikkeilla ja ilmastoinnilla. Hotelli on erinomainen valinta shoppailusta, puistoista ja teatterista kiinnostuneille matkustajille.

  Katso lisää
 • Hampton Inn London Docklands
  From90€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Dockland Airport. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 34. 4 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 209 majoitustilaa. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Town Hall Hotel & Apartments
  From222€Yömaksu
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1522 reviewsBased on 1522 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Liverpool Street. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitustilojen kokonaismäärä on 98. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1909. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel London
  From298€Yömaksu

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marble Arch. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Orchard Paddington Hotel
  From75€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 327 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 628 reviewsBased on 628 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • Thistle Holborn
  From164€Yömaksu

  Thistle Holbornstars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2768 reviewsBased on 2768 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Russell Square. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 7 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 23. 2 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 138 mukavaa huonetta. Hotelli on rakennettu vuonna 1898 ja se on peruskorjattu vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  571  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  58
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews