Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  32€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Hilton London Metropole
  From170€Yömaksu

  Hilton London Metropolestars

  Paddington, Lontoo , Edgware road 225 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6266 reviewsBased on 6266 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Paddington. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vieraiden käytössä on yhteensä 1059 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hilton London Kensington
  From129€Yömaksu

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperd Bush, Lontoo , Holland park avenue 179-199 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5092 reviewsBased on 5092 reviews

  Ihastuttava rakennus sijaitsee erinomaisella paikalla Lontoon sykkivässä keskuksessa. Hotellilta on lyhyt ajomatka maailmankuuluun Kensingtonin palatsiin. Lähin metroasema on Holland Park. Hotellin lähettyvillä on myös Royal Crescent Gardens sekä muita kiinnostavia kohteita, kuten Designmuseo ja Leighton House -museo. Modernissa hotellissa on laaja valikoima erilaisia huonetyyppejä, jotka vastaavat matkustajien kaikkiin tarpeisiin, mukavista vierashuoneista tyylikkäisiin liikematkayksikköihin. Hotelli tarjoaa vierailijoille erilaisia palveluja ja tiloja, kuten kokoustiloja, saunan ja höyrysaunan. Hotellin ruokailumahdollisuuksiin kuuluu kauniisti sisustettu lounge, jossa on mukava viettää miellyttäviä hetkiä ystävien tai perheen kanssa.

  Katso lisää
 • Norfolk Towers Hotel Paddington
  From145€Yömaksu

  Norfolk Towers Hotel Paddingtonstars

  Paddington, Lontoo , Norfolk place 34 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 252 reviewsBased on 252 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Paddington. Vieraiden käytössä on yhteensä 85 majoitustilaa. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Bailey's
  From189€Yömaksu

  The Bailey'sstars

  South Kensington, Lontoo , Gloucester road 140 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1336 reviewsBased on 1336 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa South Kensington. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 212 majoitustilasta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1876 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 1998. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Best Western Burns
  From130€Yömaksu

  Best Western Burnsstars

  Earls Court, Lontoo , Barkston gardens 18-26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee lähellä Earls Courtia, vain muutaman minuutin päässä Royal Albert Hallilta ja Natural History Museumista. Heathrowin lentokenttä on vain 25 minuutin ajomatkan päässä, ja Gatwickin lentokentälle on 43 km. Hotellilta on helppo kävellä useisiin Lontoon tärkeimpiin kohteisiin ja nähtävyyksiin. Hotelli on täydellinen majoituspaikka sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa rentouttavan ja miellyttävän majoituksen. Se toivottaa vieraat tervetulleiksi moderneilla mukavuuksilla, perinteisellä vieraanvaraisuudella ja yksityiskohdat huomioivalla palvelulla. Hotelli tarjoaa kaikkien vieraiden tarpeisiin sopivan huonevalikoiman. Kaikissa huoneissa on korkealaatuiset kalusteet, satelliittitelevisio, Wi-Fi sekä teen- ja kahvinvalmistustarvikkeet. Hotellin muihin tiloihin kuuluvat mukava baari ja erinomainen ravintola.

  Katso lisää
 • London Hilton on Park Lane
  From283€Yömaksu

  London Hilton on Park Lanestars

  Park Lane, Lontoo , Park lane 22 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3784 reviewsBased on 3784 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Park Lane. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraat pääsevät läheltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 453 huoneesta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii ainoastaan suuret lemmikit. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Westbury
  From202€Yömaksu

  Westburystars

  South Kensington, Lontoo , Collingham place 22-24 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 746 reviewsBased on 746 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa South Kensington. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 50 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Holiday Villa
  From101€Yömaksu

  Holiday Villastars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 37 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 912 reviewsBased on 912 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Lontoon Bayswaterin alueella, vain lyhyen matkan päässä Hyde Parkista, Notting Hillistä ja Queenswaystä. Erinomaisen sijaintinsa vuoksi tästä hotellista on helppo lähteä tutustumaan upeaan kaupunkiin. Hotelli sijaitsee vain 300 metrin päässä Bayswaterin ja Queenswayn metroasemilta. Se sijaitsee myös lyhyen matkan päässä useista kaupoista, ravintoloista ja huvituksista. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa lämpimän vastaanoton saapumisen yhteydessä. Huoneet ovat sisustettu kauniisti ja ne on varusteltu moderneilla mukavuuksilla. Aamulla vieraat voivat nauttia ihastuttavan aamiaisen aloittaakseen mahtavan päivän.

  Katso lisää
 • Nayland
  From106€Yömaksu

  Naylandstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 132-134 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 566 reviewsBased on 566 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Paddington. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 41 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Berjaya Eden Park London
  From111€Yömaksu

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, Lontoo , Inverness terrace 35-39 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1045 reviewsBased on 1045 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee kauniissa 1800-luvun rakennuksessa, tyylikkäässä Bayswaterin kaupunginosassa. Hotelli sekoittaa upealla tavalla klassista muotoilua ja moderneja mukavuuksia. Hotellissa on vastaanottopalvelut vuorokauden ympäri, business-keskus, ravintola ja baari. Bayswaterin ja Queenswayn metroasemat ovat vain muutaman minuutin päässä, kuten myös Kensingtonin puutarha ja Hyde Park.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  622  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  63
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews