Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  33€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Orchard Paddington Hotel
  From116€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 320 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 618 reviewsBased on 618 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • House of Toby
  From161€Yömaksu

  House of Tobystars

  Kings Cross, Lontoo , Swinton street 65 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 158 reviewsBased on 158 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Kings Cross. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 24 huoneesta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ambassadors
  From117€Yömaksu

  Ambassadorsstars

  Earls Court, Lontoo , Collingham road 16 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1612 reviewsBased on 1612 reviews

  Hotelli sijaitsee Lontoon ytimessä Kensingtonin ja Chelsean muodikkailla alueilla. Hotellilta on helpot metroyhteydet koko kaupunkiin ja sen kauppoihin sekä viihde- ja kulttuurikohteisiin. Hotelli tarjoaa monia mukavuuksia, kuten ympäri vuorokauden auki oleva vastaanoton, hissit, tallelokeron ja aamiaishuoneen. Hotellilta pääsee kävellen Lontoon upeisiin puistoihin, museoihin ja muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Se on myös lähellä maailmankuuluja liikkeitä, kuten Harrodsia.

  Katso lisää
 • Baglioni Hotel London
  From387€Yömaksu

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, Lontoo , 60 hyde park gate 60 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 977 reviewsBased on 977 reviews

  null Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 67 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Town Hall Hotel & Apartments
  From213€Yömaksu
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1507 reviewsBased on 1507 reviews

  Upea hotelli kohteessa Liverpool Street. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Vieraiden käytössä on yhteensä 98 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1909. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • So Arch
  From108€Yömaksu

  So Archstars

  Hampstead, Lontoo , Pemberton gardens archway 1a - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Hampstead. 7. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 1. 7 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 20 huoneesta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1830 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2013. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille.

  Katso lisää
 • So Paddington
  From109€Yömaksu

  So Paddingtonstars

  Paddington, Lontoo , Norfolk square 6-8 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Paddington. Majoitus koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • London Bridge Hotel
  From302€Yömaksu

  London Bridge Hotelstars

  Tower Bridge, Lontoo , 8-18 london bridge street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3002 reviewsBased on 3002 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Tower Bridge. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 9. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 140 majoitustilasta. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Danubius Regents Park
  From153€Yömaksu

  Danubius Regents Parkstars

  Regent Park, Lontoo , Lodge road, st johns wood 18 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1222 reviewsBased on 1222 reviews

  Tyylikkään nykyaikaisesta hotellista on näkymät Regents Parkiin ja Lord’sin krikettikentälle, ja se on erinomainen lähtöpiste, josta aloittaa tutustuminen kaupunkiin vailla vertaa. Hotellissa on ravintola, baari ja kokoustilat. Kävelymatkan päässä on nähtävyyksiä, kuten Madame Tussaudin vahakabinetti ja Marble Arch. Camden Town, Oxford Street ja Hyde Park ovat myös helpon matkan päässä.

  Katso lisää
 • St. George' s Inn Victoria
  From141€Yömaksu

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, Lontoo , Belgrave road 25 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 211 reviewsBased on 211 reviews

  Hotelli on erinomainen paikka sekä työ- että lomamatkalle, sillä se sijaitsee ensiluokkaisella paikalla Lontoon keskustassa, jossa historiallinen menneisyys ja kiireinen nykypäivä kohtaavat. Viihtyisä hotelli on lähellä tyylikästä Belgravian aluetta, ja lyhyen kävelymatkan päässä on joitain kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä: Buckinghamin palatsi, Parlamenttitalo, London Eye, teattereita ja laaja valikoima ravintoloita. Hotelli sijaitsee tyylikkäässä 1800-luvun rakennuksessa, vain kahden minuutin päässä Victorian metroasemalta, jonka kautta on hyvät yhteydet kaikkialle kaupunkiin. Vieraat voivat valita useista huonetyypeistä, jotka vastaavat kaikkiin matkailijoiden tarpeisiin. Ne on kaikki sisustettu kauniisti ja klassisesti. Ystävällinen henkilökunta auttaa matkailijaa suunnittelemaan Lontoon-matkansa ohjelmaa ja kertoo mielellään retkistä ja ravintola- ja ostosvaihtoehdoista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  530  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  53
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews