Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  26€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Orchard Paddington Hotel
  From40€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 312 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 605 reviewsBased on 605 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • Bayswater Inn
  From105€Yömaksu

  Bayswater Innstars

  Bayswater, Lontoo , Prince s square 8-16 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2258 reviewsBased on 2258 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Bayswater. 4. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 1. 8 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 139 makuuhuoneesta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1850 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2002. Vieraat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituksen julkisissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hyde Park Executive Apartments
  From75€Yömaksu

  Hyde Park Executive Apartmentsstars

  Bayswater, Lontoo , Inverness terrace 8-18 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1386 reviewsBased on 1386 reviews

  Huoneistohotelli sijaitsee Inverness Terracella, Hyde Parkin pohjoisosassa Lontoossa. Hotelli on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Queenswayn ja Bayswaterin metroasemilta, joista pääsee helposti Oxford Streetille ja Covent Gardeniin. Hotellin läheisyydessä on useita baareja, pubeja, ravintoloita ja kauppoja. Notting Hilliin pääsee kävellen vartissa. Lontoon Heathrow'n ja Gatwickin lentokentät ovat lyhyen ajomatkan päässä hotellilta. Hotellin tyylikkäästi sisustetut huoneistot tarjoavat moderneja mukavuuksia ylellisellä sijainnilla. Vierailusta muodostuu varmasti ikimuistoinen.

  Katso lisää
 • Admiral
  From92€Yömaksu

  Admiralstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 143 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 206 reviewsBased on 206 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Paddington. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 19. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kingsway Park
  From92€Yömaksu

  Kingsway Parkstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 139 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Paddington. Hotelli koostuu yhteensä 21 majoitustilasta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Queens Park
  From80€Yömaksu

  Queens Parkstars

  Paddington, Lontoo , queensborough terrace 48 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 93 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2009 reviewsBased on 2009 reviews

  Vuosisadan vaihteessa rakennettu kaupunkihotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Lontoon keskustassa, Hyde Parkin läheisyydessä ja vain kahden korttelin päässä baareista, ravintoloista, supermarketeista, apteekeista ja muista palveluista. Lähimmät metroasemat, Queensway ja Bayswater, ovat kävelymatkan päässä. Myös muita nähtävyyksiä löytyy kävelyetäisyydeltä.

  Katso lisää
 • Best Western Corona
  From84€Yömaksu

  Best Western Coronastars

  Victoria Station, Lontoo , Belgrave road 85-89 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 899 reviewsBased on 899 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Victoria Station. Vieraiden käytössä on yhteensä 51 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • So Sienna
  From83€Yömaksu

  So Siennastars

  Hammersmith, Lontoo , Glenthorne road 38-40 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 244 reviewsBased on 244 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Hammersmith. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 6 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 24 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • So Park
  From74€Yömaksu

  So Parkstars

  Battersea, Lontoo , Battersea park road 140 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 292 reviewsBased on 292 reviews

  Löydä tämä ainutlaatuinen Battersea with The So Groupin hotellikokoelman uutuus, "The So Park", joka on upea 4 tähden boutique-hotelli erinomaisella sijainnilla. So Park tarjoaa tilavia ja moderneja, ilmastoituja huoneita joissa on vuodesohvat ja Juniorsviitit, jotka ylittävät Lontoon luksushotellihuoneiden keskimääräisen koon. Huoneista löytyy täysin varustellut keittokomerot, HD-televisio, oma kylpyhuone erillisellä kylpyammeella, suihkutilat, sekä ilmaista teetä ja kahvia päivittäin. Turvallinen maanalainen pysäköintihalli on saatavilla vieraille hintaan 15 £ / päivä. So Park sijaitsee erinomaisella paikalla Lontoon keskustan Battersea-alueella, Albert Bridge -sillan vieressä ja lähellä Battersea-puistoa. So Parkista on sujuvat yhteydet Clapham Junction -metroasemalle, Pimlico-metroasemalle ja muille lähistöllä oleville asemille mukaan lukien Queenstown Road ja Battersea Park. Päästäksesi monien kaupungin suurimpien nähtävyyksien kuten Oxford Circuksen, Piccadilly Circuksen, Kensingtonin palatsin, Hyde Parkin, Portobello Marketin ja Buckinghamin palatsin luo, hotelli sijaitsee tärkeimpien linja-autoreittien varrella.

  Katso lisää
 • So Kings Cross Hotel
  From77€Yömaksu

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, Lontoo , King s cross road 170 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 304 reviewsBased on 304 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Kings Cross. Tiloihin kuuluu yhteensä 41 viihtyisää huonetta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  627  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  63
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews