Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  30€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Sofitel London Heathrow
  From212€Yömaksu

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Terminal 5 london heathrow airport - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 14130 reviewsBased on 14130 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Heathrow Airport. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 605 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2008. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 10 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hilton London Heathrow
  From118€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4795 reviewsBased on 4795 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Heathrow Airport. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vieraiden käytössä on yhteensä 398 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
  From89€Yömaksu

  Hilton Garden Inn London Heathrow Airportstars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Eastern perimeter rd, hatton cross, london - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 112 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2806 reviewsBased on 2806 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Heathrow Airport. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 364 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mercure London Heathrow
  From70€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Heathrow Airport. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tiloihin kuuluu yhteensä 184 viihtyisää majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1970. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel London Heathrow T1 T2 and T3
  From111€Yömaksu

  Novotel London Heathrow T1 T2 and T3stars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , 234 bath road heathrow point west heathrow - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 287 reviewsBased on 287 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Heathrow Airport. Majoituspaikka koostuu yhteensä 166 makuuhuoneesta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  From80€Yömaksu

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2960 reviewsBased on 2960 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Heathrow Airport. Asiakkailla on lentoasemalle noin 42. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 178 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1991. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikka on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Vieraat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel London
  From330€Yömaksu

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 85 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marble Arch. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Holiday Inn London - Heathrow Ariel
  From79€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1866 reviewsBased on 1866 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Heathrow Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 186 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza London Heathrow
  From111€Yömaksu

  Crowne Plaza London Heathrowstars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Stockley road-west drayton - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3532 reviewsBased on 3532 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Heathrow Airport. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 300 metrin päässä majoitusliikkeestä. Kokonaisuutena tiloissa on 463 huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kingsway Park
  From102€Yömaksu

  Kingsway Parkstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 139 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Paddington. Tiloihin kuuluu yhteensä 21 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  518  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  52
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews