Hotelleja kohteessa London South

Katso sijainti kartassa.
 • Best Western Burns
  From87€Yömaksu

  Best Western Burnsstars

  Earls Court, Lontoo , Barkston gardens 18-26 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee lähellä Earls Courtia, vain muutaman minuutin päässä Royal Albert Hallilta ja luonnonhistoriallisesta museosta. Heathrow'n lentokentälle on matkaa noin 25 minuuttia, ja Gatwickin lentokentälle on 45 kilometrin matka. Monet Lontoon tärkeimmistä kohteista ja nähtävyyksistä ovat kävelymatkan päässä. Hotelli on täydellinen paikka rentouttavalle ja mukavalle majoitukselle sekä loma- että liikematkailijoille. Hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi nykyaikaisella mukavuudellaan ja perinteisellä vieraanvaraisuudellaan. Hotelli tarjoaa erilaisia vierashuoneita kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki huoneet on sisustettu tasokkaasti laadukkain kalustein ja niistä löytyy satelliittitelevisio, Wi-Fi, teen ja kahvin valmistustarvikkeet sekä oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Hotellin muihin tiloihin kuuluu kodikas baari ja erinomainen ravintola.

  Katso lisää
 • Rushmore
  From167€Yömaksu

  Rushmorestars

  Earls Court, Lontoo , Trebovir road 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Tyylikäs kaupunkihotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä East Courtia, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Lontoon metroasemalta, josta pääsee helposti eri nähtävyyksiin. Hotellin lähistöllä on erinomaiset ostosmahdollisuudet, kuten Knightsbridge, Covent Garden ja Oxford Street. Muihin paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvat tiede-, luonnonhistoriallinen ja Victoria & Albert -museo, Royal Albert Hall ja Madame Tussaud'n vahakabinetti. Hotellin ympäristössä on lukuisia pubeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokailumahdollisuuksia. Mukavissa, yksilöllisesti sisustetuissa vierashuoneissa on televisio sekä teen ja kahvin valmistustarvikkeet.

  Katso lisää
 • Park Grand London Kensington
  From95€Yömaksu

  Park Grand London Kensingtonstars

  Earls Court, Lontoo , 33-37 hogarth road - Kartta
   

  Viehättävä hotelli kohteessa Earls Court. Majoituspaikassa on yhteensä 50 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Hotel 11 Cadogan Gardens
  From270€Yömaksu

  Hotel 11 Cadogan Gardensstars

  Knightsbridge, Lontoo , Cadogan gardens 11 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1149 reviewsBased on 1149 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Knightsbridge. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät läheltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 960 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 54 majoitustilaa. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1876 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • The Bailey's
  From128€Yömaksu

  The Bailey'sstars

  South Kensington, Lontoo , Gloucester road 140 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1336 reviewsBased on 1336 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa South Kensington. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 212 majoitustilasta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1876 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 1998. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Westbury
  From64€Yömaksu

  Westburystars

  South Kensington, Lontoo , Collingham place 22-24 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 746 reviewsBased on 746 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa South Kensington. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 50 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Carlton Hotel
  From41€Yömaksu

  Carlton Hotelstars

  Victoria Station, Lontoo , Belgrave road 90 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Victoria Station. Majoituspaikassa on 17 mukavaa makuuhuonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • St. George' s Inn Victoria
  From74€Yömaksu

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, Lontoo , Belgrave road 25 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 223 reviewsBased on 223 reviews

  Hotelli on 1800-luvun tyylikkäässä rakennuksessa vain 2 minuuttia Victorian metroasemalta, josta pääsee helposti tutustumaan kaupungin muihin osiin. Hotellin sijainti Lontoon ytimessä tarjoaa sekä loma- että liikematkailijoille hyvän tukikohdan, jossa menneisyys ja vilkas nykymaailma kohtaavat harmoniassa. Miellyttävä hotellirakennus sijaitsee muodikkaan Belgravian alueen läheisyydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, kuten Buckinghamin palatsi, Parlamenttitalo ja London Eye sekä teatterit ja ravintolat. Erityyliset kauniisti sisustetut ja klassisen standardit vierashuoneet tarjoavat hotellivieraille kaiken tarpeellisen.

  Katso lisää
 • Airways Hotel Victoria, London
  From76€Yömaksu

  Airways Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, Lontoo , Saint george s drive 29 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 88 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1178 reviewsBased on 1178 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Keski-Lontoossa, kävelymatkan päässä kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on erittäin lähellä Victorian juna-, metro- ja bussiasemia sekä Victorian asemalla olevaa Gatwick Express Terminalia. Pubit ja baarit ovat noin 150 metrin päässä hotellilta. Vuonna 1850 rakennettu perheystävällinen hotellirakennus sisältää vierashuoneita, joiden varustus miellyttää sekä loma- että liikematkalaisia. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja, kuten WLAN Internet-yhteys. Kaikissa huoneissa on modernit laitteet ja muut mukavuudet. Hotellissa tarjoillaan terveellinen ja tasapainoinen mannermainen aamiainen.

  Katso lisää
 • Barkston Rooms Earls Court
  From29€Yömaksu

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, Lontoo , Barkston gardens 1 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 288 reviewsBased on 288 reviews

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa Earls Court. 9. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hostelli koostuu yhteensä 91 makuuhuoneesta. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hostelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  120  Hotelleja kohteessa London South
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - London South

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews