Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  100€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Panorama Eilat
  From271€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2800 reviewsBased on 2800 reviews

  Kohteessa Eilat sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 277 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1998. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Vitalis Eilat
  From352€Yömaksu

  Herods Vitalis Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1672 reviewsBased on 1672 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Eilat. Vieraiden käytössä on yhteensä 52 makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dan Eilat
  From287€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1868 reviewsBased on 1868 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Eilat, on erinomainen vaihtoehto perheille. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 375 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Matkailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • U Club Coral Beach Eilat
  From438€Yömaksu

  U Club Coral Beach Eilatstars

  Eilat, Eilat , Almog beach 282 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1910 reviewsBased on 1910 reviews

  Kodikas hotelli on kohteessa Eilat. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitukselta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 281 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2012. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Hotel Eilat
  From274€Yömaksu

  Leonardo Plaza Hotel Eilatstars

  Eilat, Eilat , Tarshish 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1369 reviewsBased on 1369 reviews

  Vaatimaton hotelli kohteessa Eilat. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Majoitus koostuu yhteensä 301 majoitustilasta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Americana
  From167€Yömaksu

  Americanastars

  Eilat, Eilat , Kamen st, north beach, p.o. box 27 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 418 reviewsBased on 418 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 140. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Tarvittaessa matkailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Leonardo Privilege Eilat
  From283€Yömaksu

  Leonardo Privilege Eilatstars

  Eilat, Eilat , North shore pob 1944 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 773 reviewsBased on 773 reviews

  Yksinkertaisen hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Huoneiden kokonaismäärä on 247. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Tässä majoituksessa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Eilat
  From144€Yömaksu

  Crowne Plaza Eilatstars

  Eilat, Eilat , Kamen street, north beach, pob 1666 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1101 reviewsBased on 1101 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Eilat. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 320 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2009. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • U Sunrise Club Eilat
  From264€Yömaksu

  U Sunrise Club Eilatstars

  Eilat, Eilat , P.o.b 1057 kibbutz eilot 279 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1190 reviewsBased on 1190 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, kodikas majoitus on kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 0 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 279 makuuhuoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Adi Hotel Eilat
  From124€Yömaksu

  Adi Hotel Eilatstars

  Eilat, Eilat , 6 topaz st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. Tiloihin kuuluu yhteensä 111 viihtyisää majoitustilaa. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  21  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä