Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  99€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Eilat
  From339€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1924 reviewsBased on 1924 reviews

  Kohteessa Eilat sijaitseva, hienostunut majoitus sopii perheille erinomaisesti. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 375 huonetta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Eilat
  From256€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 277 makuuhuoneesta. Hotellin rakennusvuosi on 1998. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vista Eilat Boutique Hotel
  From135€Yömaksu

  Vista Eilat Boutique Hotelstars

  Eilat, Eilat , Kaman street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 84 huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • U Club Coral Beach Eilat
  From408€Yömaksu

  U Club Coral Beach Eilatstars

  Eilat, Eilat , Almog beach 282 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1966 reviewsBased on 1966 reviews

  Yksinkertainen hotelli kohteessa Eilat. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 281 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2012. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Palace Hotels & Spa Eilat
  From349€Yömaksu

  Herods Palace Hotels & Spa Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2311 reviewsBased on 2311 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 441 huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Herods Vitalis Eilat
  From381€Yömaksu

  Herods Vitalis Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1695 reviewsBased on 1695 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Eilat. Vieraiden käytössä on yhteensä 52 huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Americana
  From168€Yömaksu

  Americanastars

  Eilat, Eilat , Kamen st, north beach, p.o. box 27 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 426 reviewsBased on 426 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Hotellissa on yhteensä 140 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Queen of Sheba Eilat
  From307€Yömaksu

  Queen of Sheba Eilatstars

  Eilat, Eilat , 8 antib road, north shore - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1601 reviewsBased on 1601 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Eilat. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 481 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Prima Music
  From172€Yömaksu

  Prima Musicstars

  Eilat, Eilat , Almog beach - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1213 reviewsBased on 1213 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Eilat. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 144 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • U Sunrise Club Eilat
  From229€Yömaksu

  U Sunrise Club Eilatstars

  Eilat, Eilat , P.o.b 1057 kibbutz eilot 279 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1207 reviewsBased on 1207 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, kodikas majoitus, joka sijaitsee kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 279 mukavaa huonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä