Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  49€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Panorama Eilat
  From188€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2759 reviewsBased on 2759 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Eilat, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 277 huoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1998. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Americana
  From151€Yömaksu

  Americanastars

  Eilat, Eilat , Kamen st, north beach, p.o. box 27 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 406 reviewsBased on 406 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Kokonaisuutena tiloissa on 140 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Boutique Eilat
  From211€Yömaksu

  Herods Boutique Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 7 - Kartta
   

  Hienostunut hotelli kohteessa Eilat. Majoitus koostuu yhteensä 296 huoneesta. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nova Like Hotel
  From135€Yömaksu

  Nova Like Hotelstars

  Eilat, Eilat , Hativat hanegev st. 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 776 reviewsBased on 776 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. Majoituspaikka koostuu yhteensä 193 makuuhuoneesta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2003. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Eilat
  From311€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1834 reviewsBased on 1834 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Eilat. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli koostuu yhteensä 375 makuuhuoneesta. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Royal Resort Eilat
  From161€Yömaksu

  Leonardo Royal Resort Eilatstars

  Eilat, Eilat , Kamen st 3 228 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 791 reviewsBased on 791 reviews

  Yksinkertainen hotelli kohteessa Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 228 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Club Eilat
  From192€Yömaksu

  Leonardo Club Eilatstars

  Eilat, Eilat , The northern beach 282 - Kartta
   

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 282 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista.

  Katso lisää
 • Vista Eilat Boutique Hotel
  From127€Yömaksu

  Vista Eilat Boutique Hotelstars

  Eilat, Eilat , Kaman street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 192 reviewsBased on 192 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Eilat. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 84 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Palace Hotels & Spa Eilat
  From253€Yömaksu

  Herods Palace Hotels & Spa Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2224 reviewsBased on 2224 reviews

  Upea hotelli kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 441 majoitustilasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • U Magic Palace
  From182€Yömaksu

  U Magic Palacestars

  Eilat, Eilat , Kamen st 2 322 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1887 reviewsBased on 1887 reviews

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 250 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 322 majoitustilasta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  22  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä