Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  93€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Eilat
  From404€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1946 reviewsBased on 1946 reviews

  Kohteessa Eilat sijaitseva, hienostunut majoitus sopii perheille erinomaisesti. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 375 huonetta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Eilat
  From223€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2860 reviewsBased on 2860 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 277 makuuhuoneesta. Hotellin rakennusvuosi on 1998. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Queen of Sheba Eilat
  From318€Yömaksu

  Queen of Sheba Eilatstars

  Eilat, Eilat , 8 antib road, north shore - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1613 reviewsBased on 1613 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Eilat. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 481 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Americana
  From143€Yömaksu

  Americanastars

  Eilat, Eilat , Kamen st, north beach, p.o. box 27 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 426 reviewsBased on 426 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Hotellissa on yhteensä 140 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Vista Eilat Boutique Hotel
  From136€Yömaksu

  Vista Eilat Boutique Hotelstars

  Eilat, Eilat , Kaman street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 84 huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Herods Boutique Eilat
  From456€Yömaksu

  Herods Boutique Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 7 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli on kohteessa Eilat. Majoitus koostuu yhteensä 296 makuuhuoneesta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Aquamarine Hotel
  From92€Yömaksu

  Aquamarine Hotelstars

  Eilat, Eilat , Derech yotam 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 115 reviewsBased on 115 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Eilat. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 85 majoitustilaa. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Herods Vitalis Eilat
  From396€Yömaksu

  Herods Vitalis Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 8 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1739 reviewsBased on 1739 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Eilat. Vieraiden käytössä on yhteensä 52 huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Eilat
  From167€Yömaksu

  Crowne Plaza Eilatstars

  Eilat, Eilat , Kamen street, north beach, pob 1666 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1126 reviewsBased on 1126 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Eilat. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 5. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 320 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Herods Palace Hotels & Spa Eilat
  From232€Yömaksu

  Herods Palace Hotels & Spa Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2338 reviewsBased on 2338 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 441 huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä