Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  57€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Panorama Eilat
  From170€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2696 reviewsBased on 2696 reviews

  Kohteessa Eilat sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 277 majoitustilasta. Majoitus on vuodelta 1998. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Eilat
  From286€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1786 reviewsBased on 1786 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Eilat. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 375 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Rentoutusta kaipaavat vierailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Vieraat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Vista Eilat Boutique Hotel
  From121€Yömaksu

  Vista Eilat Boutique Hotelstars

  Eilat, Eilat , Kaman street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 191 reviewsBased on 191 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. 84 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • U Suites
  From280€Yömaksu

  U Suitesstars

  Eilat, Eilat , North shore pob 2120 246 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1062 reviewsBased on 1062 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Eilat, on erinomainen vaihtoehto perheille. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 246 viihtyisää majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 1998. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nova Like Hotel
  From155€Yömaksu

  Nova Like Hotelstars

  Eilat, Eilat , Hativat hanegev st. 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 769 reviewsBased on 769 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 193 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Boutique Eilat
  From241€Yömaksu

  Herods Boutique Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 7 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli kohteessa Eilat. Majoituspaikassa on 296 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Herods Vitalis Eilat
  From573€Yömaksu

  Herods Vitalis Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1600 reviewsBased on 1600 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. Kokonaisuutena tiloissa on 52 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Herods Palace Hotels & Spa Eilat
  From244€Yömaksu

  Herods Palace Hotels & Spa Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2196 reviewsBased on 2196 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Majoituksessa on yhteensä 441 mukavaa makuuhuonetta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • U Magic Palace
  From256€Yömaksu

  U Magic Palacestars

  Eilat, Eilat , Kamen st 2 322 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1878 reviewsBased on 1878 reviews

  Kodikas hotelli on kohteessa Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 250 metrin matka. 322 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Leonardo Club Eilat
  From239€Yömaksu

  Leonardo Club Eilatstars

  Eilat, Eilat , The northern beach 282 - Kartta
   

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 282 huonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  25  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä