Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  100€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Hotel Metropolitan
  From212€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 245 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Isrotel Royal Beach Tel Aviv
  From290€Yömaksu

  Isrotel Royal Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 19 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1850 reviewsBased on 1850 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Tel Aviv. Hotelli koostuu yhteensä 230 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 2013. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista.

  Katso lisää
 • Grand Beach Tel Aviv
  From160€Yömaksu

  Grand Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , hayarkon street 250 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 922 reviewsBased on 922 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 212 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Dan Tel-Aviv
  From283€Yömaksu

  Dan Tel-Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 99 hayarkon st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1942 reviewsBased on 1942 reviews

  Tämä vertaansa vailla olevasta sijainnista nauttiva upea hotelli tarjoaa näkymät Välimerelle ja sen turmeltumattomille rannoille. Sijaintinsa ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana, josta lähteä tutustumaan kiehtovan kaupungin kiinnostaviin nähtävyyksiin. Tämä hienostunut luksushotelli toivottaa vieraansa tervetulleiksi eleganssilla ja tyylillä. Hotellin loisteliaasti sisustetuissa huoneissa voi aistia rauhan ja levollisuuden. Toiminnalliset ja mukavat vierashuoneet sopivat täydellisesti niin liike- kuin lomamatkaajillekin. Vieraat varmasti vaikuttuvat hotellin laajasta valikoimasta kaikki tarpeet huomioivia laadukkaita tiloja.

  Katso lisää
 • Tal by the Beach
  From266€Yömaksu

  Tal by the Beachstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 287 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 451 reviewsBased on 451 reviews

  nullHotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 123 viihtyisää huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2017. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Montefiore 16 - Urban Boutique Hotel
  From163€Yömaksu

  Montefiore 16 - Urban Boutique Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 16 montefiore st. tel aviv - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 249 reviewsBased on 249 reviews

  Kohteessa Tel Aviv sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 10. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Poli House
  From244€Yömaksu

  The Poli Housestars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 1 nahalat binyamin st 651 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 439 reviewsBased on 439 reviews

  null Boutiquehotelli koostuu yhteensä 39 majoitustilasta. Boutiquehotelli rakennettiin vuonna 2016. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa boutiquehotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän boutiquehotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gilgal
  From170€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 748 reviewsBased on 748 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 • Armon Hayarkon
  From106€Yömaksu

  Armon Hayarkonstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon street 268 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 261 reviewsBased on 261 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitustilojen kokonaismäärä on 24. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Tel Aviv
  From241€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3237 reviewsBased on 3237 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vilkkaan rantakadun varrella tarjoten täydellisen tukikohdan perhelomalle, liikematkalle tai rentouttavalle irtiotolle arjesta. Hotellista on lyhyt matka upeille hiekkarannoille. Tel Avivin vanhakaupunki Jaffa sekä tärkeimmät nähtävyydet löytyvät vaivattoman matkan päästä hotellista. Tämä hotelli tarjoaa kaikki rentouttavaan lomaan tarvittavat laadukkaan kaupunkihotellin palvelut. Hotellin upeasti sisustetut huoneet tarjoavat klassista eleganssia ja hienostunutta ylellisyyttä. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia liike- ja vapaa-ajanviettotiloja, mukaan lukien konferenssi- ja kokoushuoneet.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  92  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä