Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  80€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Hotel Metropolitan
  From173€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 245 makuuhuonetta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Tel Aviv
  From938€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3289 reviewsBased on 3289 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vilkkaan rantakadun varrella tarjoten täydellisen tukikohdan perhelomalle, liikematkalle tai rentouttavalle irtiotolle arjesta. Hotellista on lyhyt matka upeille hiekkarannoille. Tel Avivin vanhakaupunki Jaffa sekä tärkeimmät nähtävyydet löytyvät vaivattoman matkan päästä hotellista. Tämä hotelli tarjoaa kaikki rentouttavaan lomaan tarvittavat laadukkaan kaupunkihotellin palvelut. Hotellin upeasti sisustetut huoneet tarjoavat klassista eleganssia ja hienostunutta ylellisyyttä. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia liike- ja vapaa-ajanviettotiloja, mukaan lukien konferenssi- ja kokoushuoneet.

  Katso lisää
 • Grand Beach Tel Aviv
  From141€Yömaksu

  Grand Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , hayarkon street 250 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 938 reviewsBased on 938 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Tel Aviv. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikassa on 212 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dan Tel-Aviv
  From349€Yömaksu

  Dan Tel-Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 99 hayarkon st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1959 reviewsBased on 1959 reviews

  Tämä vertaansa vailla olevasta sijainnista nauttiva upea hotelli tarjoaa näkymät Välimerelle ja sen turmeltumattomille rannoille. Sijaintinsa ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana, josta lähteä tutustumaan kiehtovan kaupungin kiinnostaviin nähtävyyksiin. Tämä hienostunut luksushotelli toivottaa vieraansa tervetulleiksi eleganssilla ja tyylillä. Hotellin loisteliaasti sisustetuissa huoneissa voi aistia rauhan ja levollisuuden. Toiminnalliset ja mukavat vierashuoneet sopivat täydellisesti niin liike- kuin lomamatkaajillekin. Vieraat varmasti vaikuttuvat hotellin laajasta valikoimasta kaikki tarpeet huomioivia laadukkaita tiloja.

  Katso lisää
 • Port and Blue Tlv Boutique Suites
  From140€Yömaksu

  Port and Blue Tlv Boutique Suitesstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 1 tsidon street 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 380 reviewsBased on 380 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Boutiquehotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 76 huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Boutiquehotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Isrotel Royal Beach Tel Aviv
  From373€Yömaksu

  Isrotel Royal Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 19 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1875 reviewsBased on 1875 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. 230 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa.

  Katso lisää
 • Vital
  From152€Yömaksu

  Vitalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Weizmann street 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 828 reviewsBased on 828 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Tel Aviv. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 63 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Center Chic an Atlas Boutique Hotel
  From164€Yömaksu

  Center Chic an Atlas Boutique Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Zamenhoff street 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 120 reviewsBased on 120 reviews

  Hotelli sijaitsee Tel Avivissa vain muutaman askeleen päässä rannalta. Vieraat pääsevät helposti tutustumaan läheistä Dizengoff-katua reunustaviin tyylikkäisiin pikkuliikkeisiin ja trendibaareihin. Lähistöllä on myös runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, jotka tutustuttavat kävijän kaupungin monipuoliseen kulttuuriin ja historiaan. Hotellista on vain 20 km Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle. Hotellin suunnittelussa on haluttu kunnioittaas historiallisen kaupungin kulttuuria, arkkitehtuuria, taidetta ja henkeä. Huoneiden sisustuksessa on haluttu ilmaista yksilöllisyyttä ja viehätysvoimaa. Kokoustilat tarjoavat työmatkaajille ensiluokkaiset palvelut. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön laajan valikoiman tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Nyx Tel Aviv
  From152€Yömaksu

  Nyx Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 29 harakevet st 189 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 340 reviewsBased on 340 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Tel Aviv. Kokonaisuutena tiloissa on 190 huonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gilgal
  From160€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 790 reviewsBased on 790 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  89  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä