Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  62€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Gilgal
  From118€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 • Armon Hayarkon
  From126€Yömaksu

  Armon Hayarkonstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon street 268 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 272 reviewsBased on 272 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Vieraiden käytössä on yhteensä 24 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Metropolitan
  From82€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 245 makuuhuonetta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Shalom Hotel & Relax an Atlas Boutique Hotel
  From165€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2005 reviewsBased on 2005 reviews

  Innovatiivinen hotelli ylpeilee upealla sijainnillaan Tel Avivissa. Hotellirakennus on vain muutaman askeleen päässä kaupungin leveältä hiekkarannalta. Vieraat voivat tutustua helposti alueen tarjontaan hotellista käsin. Hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tel Avivin vanhasta satamasta. Tel Avivin museo on neljän kilometrin päässä ja Ben Gurionin kansainvälinen lentokenttä 39 kilometrin päässä hotellilta. Viehättävän hotellin sisutuksessa näkyy kaupungin omaperäisyys. Vierashuoneet huokuvat luonnetta ja viehätysvoimaa, ja ne tarjoavat modernit mukavuudet miellyttävään majoitukseen. Vieraat arvostavat varmasti hotellin laajaa tila- ja palveluvalikoimaa.

  Katso lisää
 • Golden Beach Hotel Tel Aviv
  From92€Yömaksu

  Golden Beach Hotel Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Herbert samuel street 56 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 218 reviewsBased on 218 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Tel Avivin rantakadun varrella. Upeita uimarantoja vastapäätä sijaitsevasta rauhaa huokuvasta hotellista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Välimerelle. Hotellin tuntumassa on useita ostoskeskuksia. Lähistöllä on myös paljon kiinnostavia nähtävyyksiä. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi viihtyisässä, ainutlaatuisen tyylikkäässä aulassa. Täysinvarustetut vierashuoneet tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, rauhan ja yksityisyyden. Päivänsä vieraat voivat käynnistää maittavalla, runsaalla aamiaisella.

  Katso lisää
 • Liber Tel Aviv Sea Shore Suites
  From62€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 75 reviewsBased on 75 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Kokonaisuutena tiloissa on 32 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vital
  From156€Yömaksu

  Vitalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Weizmann street 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 839 reviewsBased on 839 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Tel Aviv. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 63 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Nyx Tel Aviv
  From153€Yömaksu

  Nyx Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 29 harakevet st 189 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 347 reviewsBased on 347 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Tel Aviv. Kokonaisuutena tiloissa on 190 huonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Armon Yam
  From73€Yömaksu

  Armon Yamstars

  Bat Yam, Tel Aviv , Ben-gurion street 95 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 109 reviewsBased on 109 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bat Yam. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 64 majoitustilaa. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • White Villa Tel Aviv
  From292€Yömaksu

  White Villa Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 25 ben zion blvd 25 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 18 viihtyisää majoitustilaa. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä