Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  70€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Hotel Metropolitan
  From1.157€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 245 majoitustilasta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gilgal
  From122€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 661 reviewsBased on 661 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 • Vital
  From218€Yömaksu

  Vitalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Weizmann street 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 763 reviewsBased on 763 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Tel Aviv, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 63 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Tel Aviv
  From197€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3125 reviewsBased on 3125 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Majoituspaikka koostuu yhteensä 483 huoneesta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Art Plus an Atlas Boutique Hotel
  From174€Yömaksu

  Art Plus an Atlas Boutique Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Ben yehuda street 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 948 reviewsBased on 948 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu boutiquehotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Majoitus koostuu yhteensä 58 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2013. Boutiquehotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Boutiquehotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä boutiquehotellissa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Brown TLV
  From181€Yömaksu

  Brown TLVstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Kalisher 25 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1241 reviewsBased on 1241 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 30 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • De la Mer Hotel Tel Aviv
  From90€Yömaksu

  De la Mer Hotel Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 62 hayarkon st. (corner of 2 nes tziona st) - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 535 reviewsBased on 535 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 160 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 27 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • The Poli House
  From230€Yömaksu

  The Poli Housestars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 1 nahalat binyamin st 651 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 411 reviewsBased on 411 reviews

  Erityisesti homomatkailijoille suunniteltu, ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Tel Aviv. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 39. Boutiquehotelli on vuodelta 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Montefiore 16 - Urban Boutique Hotel
  From105€Yömaksu

  Montefiore 16 - Urban Boutique Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 16 montefiore st. tel aviv - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 242 reviewsBased on 242 reviews

  Viehättävä, kohteessa Tel Aviv sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Pieni, vain 10 majoitustilan hotelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ness Hotel By The Sea
  From87€Yömaksu

  Ness Hotel By The Seastars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 10 ness tziona 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Vieraiden käytössä on yhteensä 20 majoitustilaa. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  106  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä