Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  66€

Tarjoushotellit Salzburg

 • NH Salzburg City
  From82€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1929 reviewsBased on 1929 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 140 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoituspaikka on eläinystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From112€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1820 reviewsBased on 1820 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 262 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From125€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From282€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1826 reviewsBased on 1826 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Salzburg. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituksessa on 113 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1866 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämä hotelli on esteetön. Käytettävissä on 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From101€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 975 reviewsBased on 975 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Hotellissa on 35 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 1985. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Hotel Altstadt
  From199€Yömaksu

  Radisson Blu Hotel Altstadtstars

  Salzburgin, Salzburg , Rudolfskai 28 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 987 reviewsBased on 987 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Salzburg. 5 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellissa on 62 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1377 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Amadeus
  From138€Yömaksu

  Amadeusstars

  Salzburgin, Salzburg , Linzer gasse 43-45 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 323 reviewsBased on 323 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Salzburg. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 20 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 1400. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Airport-Messe, by Comfort
  From92€Yömaksu
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 90 makuuhuonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg
  From89€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Europa Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 31 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vieraiden käytössä on yhteensä 103 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Markus Sittikus
  From102€Yömaksu

  Markus Sittikusstars

  Salzburgin, Salzburg , Markus sittikus strasse 20 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 39 makuuhuoneesta. Majoitus sijaitsee vuonna 1900 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2010. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  27  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä