Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  83€

Tarjoushotellit Salzburg

 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg
  From112€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Europa Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 31 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 498 reviewsBased on 498 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Kokonaisuutena tiloissa on 103 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • NH Salzburg City
  From149€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1947 reviewsBased on 1947 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 140 huoneesta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From122€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1830 reviewsBased on 1830 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 262 makuuhuoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Markus Sittikus
  From135€Yömaksu

  Markus Sittikusstars

  Salzburgin, Salzburg , Markus sittikus strasse 20 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 39 majoitustilaa. Hotelli sijaitsee vuonna 1900 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2010. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg West
  From95€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Weststars

  Salzburgin, Salzburg , Bundesstrasse 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 262 reviewsBased on 262 reviews

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Salzburgissa.Kaupungin läntisestä osasta löytyvästä hotellista on 15 minuutin ajomatka keskustaan, jossa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, ostosliikkeitä ja ravintoloita.Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle, ja aivan vieressä on suuri ostoskeskus, joten hotellin sijainti on kätevä sekä loma- että liikematkaajien tarpeisiin.Avarat ja mukavat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet.Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. tyynyvalikoima, laadukkaat palvelut sekä hygieniatuotteet.Liikematkaajat varmasti arvostavat hotellin valoisia, hyvinvarustettuja kokoushuoneita, joissa yritystilaisuus onnistuu varmasti.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Airport-Messe, by Comfort
  From98€Yömaksu
   

  Mukava hotelli kohteessa Salzburg. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 90 viihtyisää huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From128€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 828 reviewsBased on 828 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Zentrum, by Comfort
  From152€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Salzburg. Majoituspaikka koostuu yhteensä 86 majoitustilasta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From302€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1842 reviewsBased on 1842 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Salzburg, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vieraiden käytössä on yhteensä 113 huonetta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1866 ja se on remontoitu täysin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. 1 makuuhuonetta, jotka soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Auersperg Salzburg Hotel & Villa
  From235€Yömaksu

  Auersperg Salzburg Hotel & Villastars

  Salzburgin, Salzburg , Auerspergstrasse 61 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1293 reviewsBased on 1293 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Salzburg. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. 55 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä