Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  75€

Tarjoushotellit Salzburg

 • Imlauer Hotel Pitter Salzburg
  From194€Yömaksu

  Imlauer Hotel Pitter Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 192 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1864. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From246€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1840 reviewsBased on 1840 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 262 makuuhuoneesta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus noudattaa kestävää toimintatapaa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From183€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 994 reviewsBased on 994 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Salzburg. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1985. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Salzburg City
  From148€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1967 reviewsBased on 1967 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 140 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From488€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1863 reviewsBased on 1863 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Salzburg, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikassa on yhteensä 113 mukavaa majoitustilaa. Tilat sijaitsevat vuodelta 1866 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2007. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hyvin varusteltu majoituspaikka, jossa on yhteensä 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Auersperg Salzburg Hotel & Villa
  From181€Yömaksu

  Auersperg Salzburg Hotel & Villastars

  Salzburgin, Salzburg , Auerspergstrasse 61 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1312 reviewsBased on 1312 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 55 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hohenstauffen
  From128€Yömaksu

  Hohenstauffenstars

  Salzburgin, Salzburg , Elisabethstrasse 19 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 379 reviewsBased on 379 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 31 huoneesta. Hotelli sijaitsee vuonna 1898 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg West
  From118€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Weststars

  Salzburgin, Salzburg , Bundesstrasse 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 263 reviewsBased on 263 reviews

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Salzburgissa.Kaupungin läntisestä osasta löytyvästä hotellista on 15 minuutin ajomatka keskustaan, jossa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, ostosliikkeitä ja ravintoloita.Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle, ja aivan vieressä on suuri ostoskeskus, joten hotellin sijainti on kätevä sekä loma- että liikematkaajien tarpeisiin.Avarat ja mukavat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet.Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. tyynyvalikoima, laadukkaat palvelut sekä hygieniatuotteet.Liikematkaajat varmasti arvostavat hotellin valoisia, hyvinvarustettuja kokoushuoneita, joissa yritystilaisuus onnistuu varmasti.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Zentrum, by Comfort
  From138€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. Majoitus koostuu yhteensä 86 huoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From514€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 836 reviewsBased on 836 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä