Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  66€

Tarjoushotellit Salzburg

 • NH Salzburg City
  From91€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1892 reviewsBased on 1892 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Salzburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 140 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From121€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1800 reviewsBased on 1800 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Salzburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 262 huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From132€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 969 reviewsBased on 969 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Salzburg. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Vierailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 47 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 1993. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hohenstauffen
  From66€Yömaksu

  Hohenstauffenstars

  Salzburgin, Salzburg , Elisabethstrasse 19 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 354 reviewsBased on 354 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Salzburg. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 31 majoitustilaa. Majoituspaikka valmistui vuonna 1898, ja se remontoitiin vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg West
  From89€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Weststars

  Salzburgin, Salzburg , Bundesstrasse 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 253 reviewsBased on 253 reviews

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Salzburgissa.Kaupungin läntisestä osasta löytyvästä hotellista on 15 minuutin ajomatka keskustaan, jossa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, ostosliikkeitä ja ravintoloita.Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle, ja aivan vieressä on suuri ostoskeskus, joten hotellin sijainti on kätevä sekä loma- että liikematkaajien tarpeisiin.Avarat ja mukavat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet.Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. tyynyvalikoima, laadukkaat palvelut sekä hygieniatuotteet.Liikematkaajat varmasti arvostavat hotellin valoisia, hyvinvarustettuja kokoushuoneita, joissa yritystilaisuus onnistuu varmasti.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From448€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1797 reviewsBased on 1797 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Salzburg. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Huoneiden kokonaismäärä on 113. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1866 ja se on peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus. Myös 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Zentrum, by Comfort
  From178€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. Majoitustilojen kokonaismäärä on 86. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Salzburg Airport-Messe, by Comfort
  From80€Yömaksu
   

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 90 huoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Majoituspaikka sallii lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Stein
  From170€Yömaksu

  Steinstars

  Salzburgin, Salzburg , Giselakai 3-5 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Salzburg. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7 metrin matka. 55 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1399 ja se on peruskorjattu vuonna 2009. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Salzburg City
  From119€Yömaksu

  Holiday Inn Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Sterneckstrasse 21 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 763 reviewsBased on 763 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Salzburg. Tiloihin kuuluu yhteensä 100 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2006. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  17  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä