Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  36€

Tarjoushotellit Wien

 • Hilton Vienna
  From156€Yömaksu

  Hilton Viennastars

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3863 reviewsBased on 3863 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Vienna, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 579 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Ferdinand
  From125€Yömaksu

  Grand Ferdinandstars

  Wienin, Wien , Schubertring 10-12 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 753 reviewsBased on 753 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 7 kilometrin matka. 188 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Pertschy Palais Hotel
  From190€Yömaksu

  Pertschy Palais Hotelstars

  Wienin, Wien , Habsburgergasse 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 683 reviewsBased on 683 reviews

  Tämä ihastuttavassa Cavrianin barokkipalatsissa toimiva loistohotelli sijaitsee idyllisellä paikalla Wienissä, aivan kaupungin historiallisessa keskustassa. Graben-ostoskadulle ja Hofburgin palatsiin on hotellilta matkaa vain 100 metriä. Hotellin läheltä löytyy runsaasti nähtävyyksiä. Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, Stephansplatz-metroasemalle, Karntner Strasse -ostoskadulle ja Ringstrasse-bulevardille on lyhyt kävelymatka. Tämä hieno hotelli ottaa vieraansa vastaan kuninkaallisella loistolla. Tyylikkäästi sisustetut huoneet huokuvat ainutlaatuista viehätysvoimaa. Vieraat voivat aloittaa päivän runsaalla wieniläistyylisellä noutopöytäaamiaisella, ennen kuin suuntaavat tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Ibis Wien Mariahilf
  From60€Yömaksu

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1398 reviewsBased on 1398 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. Kokonaisuutena tiloissa on 341 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof
  From88€Yömaksu

  Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhofstars

  Wienin, Wien , Gerhard-bronner-strasse 5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 695 reviewsBased on 695 reviews

  Vaatimaton hotelli on kohteessa Vienna. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 300. Majoitus on vuodelta 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Wandl
  From155€Yömaksu

  Hotel Wandlstars

  Wienin, Wien , Petersplatz 9 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 180 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 137 viihtyisää huonetta. Majoitus valmistui vuonna 1850, ja se remontoitiin vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  From74€Yömaksu

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wienin, Wien , Linke wienzeile 224 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 283 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ibis Wien City
  From61€Yömaksu

  Ibis Wien Citystars

  Wienin, Wien , Schoenbrunnerstrasse 92 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1029 reviewsBased on 1029 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. Majoituspaikka koostuu yhteensä 94 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Arcotel Donauzentrum Vienna
  From104€Yömaksu

  Arcotel Donauzentrum Viennastars

  Wienin, Wien , Wagramer strasse 83-85 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Vienna. Tiloihin kuuluu yhteensä 158 viihtyisää huonetta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Exe Vienna Hotel
  From61€Yömaksu

  Exe Vienna Hotelstars

  Wienin, Wien , Ottakringer strasse 34-36 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 820 reviewsBased on 820 reviews

  Tämä upea wieniläishotelli on täydellinen sekoitus menneisyyttä ja nykyisyyttä. Sen juuret ovat syvällä klassisessa perinteessä mutta se on kuitenkin avoin uusille tuulille. Tämä Hernalsin alueen sydämessä sijaitseva hotelli tarjoaa ylellisen palvelun ja tilat, joiden ansiosta vieraat voivat nauttia vierailustaan Itävallan pääkaupunkiin kuin kuninkaalliset. Hotelli toimii satavuotiaassa rakennuksessa, joka on hiljattain kunnostettu ja uusittu lattiasta kattoon. Huoneet on suunniteltu vieraiden tarpeita ajatellen, niissä on levollinen tunnelma, jossa on hyvä rentoutua. Kaikissa huoneissa on nykyaikaiset palvelut ja välineet, kuten Wi-Fi-yhteys. Huonevalikoimaan kuuluu niin yhden hengen huoneita kuin perheille suunniteltuja tilavampia yksiköitä. Liikematkalaisilla on käytettävissään hotellin kokoustilat.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  154  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä