Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  34€

Tarjoushotellit Wien

 • Kaiserin Elisabeth
  From164€Yömaksu

  Kaiserin Elisabethstars

  Wienin, Wien , Weihburggasse 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1032 reviewsBased on 1032 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Vienna. Majoituksessa on yhteensä 63 mukavaa huonetta. Majoitus on vuodelta 1809. Asiakkaat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituspaikan julkisissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Erzherzog Rainer
  From110€Yömaksu

  Erzherzog RainerstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Wiedner hauptstrasse 27-29 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1368 reviewsBased on 1368 reviews

  Tämä tyypillinen wieniläinen hotelli sijaitsee neljännessä kaupunginosassa, josta on lyhyt kävelymatka Wienin valtionoopperaan, Künstlerhausiin ja Belvedereen. Pyhän Tapanin tuomiokirkko on lyhyen matkan päässä hotellilta, samoin kaupungin muutkin merkittävimmät nähtävyydet ja keskustan kauppaliikkeet. Wienin lentokentälle on matkaa n. 15 km, ja hyvät joukkoliikenneyhteydet ovat tarjolla heti hotellin ulko-ovelta. 100 vuotta kokemusta ja perinteitä, Wienin viehättävyys ja vertaansa hakeva itävaltalainen vieraanvaraisuus ovat kaikki vastaanottamassa vierasta tässä tyylikkäässä hotellissa. Hotellin jokaisessa 84 huoneessa on WLAN Internet ja taulu-TV. Huoneiden ikkunat ovat äänieristettyjä, huoneissa on parivuode ja kylpyhuone.

  Katso lisää
 • HiLight Suites Hotel
  From145€Yömaksu

  HiLight Suites Hotelstars

  Wienin, Wien , Salesianergasse 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 393 reviewsBased on 393 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. Hotelli koostuu yhteensä 50 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2005. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä BB:ssa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel
  From209€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1244 reviewsBased on 1244 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Vienna. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 68 huoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tässä majoituksessa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Am Parkring Hotel
  From139€Yömaksu

  Am Parkring HotelstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Parkring 12 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1064 reviewsBased on 1064 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Vienna. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 55 majoitustilaa. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Matkailijat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Altwienerhof
  From97€Yömaksu

  Altwienerhofstars

  Wienin, Wien , Herklotzgasse 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Vienna. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 18. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 32 makuuhuonetta. Hotelli on rakennettu vuonna 1892 ja se on peruskorjattu vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Small Luxury Hotel Altstadt Vienna
  From164€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3009 reviewsBased on 3009 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 45. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Das Triest
  From168€Yömaksu

  Das Trieststars

  Wienin, Wien , Wiedner hauptstrasse 12 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 873 reviewsBased on 873 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Vienna. Majoitus koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Art Hotel Vienna
  From70€Yömaksu

  The Art Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Brandmayergasse 7-9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 468 reviewsBased on 468 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Wienin keskustassa, Schönbrunnin palatsin ja Naschmarkt-torin välissä, lyhyen kävelymatkan päässä kummastakin. Hotellin läheisyydestä löytyy useita hienostuneita ravintoloita ja putiikkeja. Stephansdomille on vain 2 kilometrin matka, kun taas Schwechatin kansainväliselle lentoasemalle pääsee autolla puolessa tunnissa. Tyylikkäässä ja uudenaikaisessa hotellissa on ympäri vuorokauden palveleva aulabaari, jossa voi rentoutua vuorokauden aikaan katsomatta. Lisäksi hotellin kaikissa tiloissa on maksuton Wi-Fi-yhteys. Vieraat voivat siis selata internetiä myös modernisti sisustetussa huoneessaan, vaikkapa katsellessaan elokuvaa litteänäyttöisestä televisiosta tai vain rentoutuessaan mukavalla parisängyllä.

  Katso lisää
 • IntercityHotel Wien
  From79€Yömaksu

  IntercityHotel WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Mariahilferstrasse 122 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli on kohteessa Vienna. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 179 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2009. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikkiystävällinen hotelli. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe)-sertifikaatti. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  148  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä