Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  38€

Tarjoushotellit Wien

 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel
  From160€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3088 reviewsBased on 3088 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Vienna. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 211 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Grand Ferdinand
  From215€Yömaksu

  Grand Ferdinandstars

  Wienin, Wien , Schubertring 10-12 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 775 reviewsBased on 775 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Vienna. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 7 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 188 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof
  From83€Yömaksu

  Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhofstars

  Wienin, Wien , Gerhard-bronner-strasse 5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 709 reviewsBased on 709 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Vienna. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 300 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  From93€Yömaksu

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wienin, Wien , Linke wienzeile 224 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. Vieraiden käytössä on yhteensä 283 majoitustilaa. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pertschy Palais Hotel
  From146€Yömaksu

  Pertschy Palais Hotelstars

  Wienin, Wien , Habsburgergasse 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 694 reviewsBased on 694 reviews

  Tämä ihastuttavassa Cavrianin barokkipalatsissa toimiva loistohotelli sijaitsee idyllisellä paikalla Wienissä, aivan kaupungin historiallisessa keskustassa. Graben-ostoskadulle ja Hofburgin palatsiin on hotellilta matkaa vain 100 metriä. Hotellin läheltä löytyy runsaasti nähtävyyksiä. Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, Stephansplatz-metroasemalle, Karntner Strasse -ostoskadulle ja Ringstrasse-bulevardille on lyhyt kävelymatka. Tämä hieno hotelli ottaa vieraansa vastaan kuninkaallisella loistolla. Tyylikkäästi sisustetut huoneet huokuvat ainutlaatuista viehätysvoimaa. Vieraat voivat aloittaa päivän runsaalla wieniläistyylisellä noutopöytäaamiaisella, ennen kuin suuntaavat tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Ibis Wien Hauptbahnhof
  From84€Yömaksu

  Ibis Wien Hauptbahnhofstars

  Wienin, Wien , Canettistrasse 8 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 498 reviewsBased on 498 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna
  From204€Yömaksu

  Hilton Viennastars

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3919 reviewsBased on 3919 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Vienna, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 579 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2004. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Vieraat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Mercure Wien Westbahnhof
  From99€Yömaksu

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Wienin, Wien , Felberstrasse 4 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1200 reviewsBased on 1200 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka koostuu yhteensä 252 huoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Wien
  From199€Yömaksu

  Grand Hotel Wienstars

  Wienin, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1441 reviewsBased on 1441 reviews

  Hotelli on yksi Euroopan moderneimmista ja ylellisimmistä hotelleista. Se sijaitsee upeasti keskellä Wieniä, muutaman askeleen päässä Wienin valtionoopperasta ja Kärntner Street -kadulta. Luksushotellissa yhdistyvät ylellinen ilmapiiri, paras palvelu ja gourmet-keittiö.Hotellin 205 ylellistä ja teknisesti viimeistä huutoa olevat huoneet ja sviitit takaavat mukavuutta ja hyvinvointia ylellisine huonekaluineen, tyylikkäine sisustuksineen ja nykyaikaisine teknisine laitteistoineen. Jopa asiakkaiden vaativimmat odotukset toteutuvat.Vieraat voivat nauttia kulinaristista herkuista neljässä ravintolassa ja kahdessa baarissa. Ruokailutarjonnan helmiä ovat japanilainen ravintola “Unkai” sekä “Le Ciel by Toni Mörwald” -ravintola, jotka molemmat ovat saaneet useita palkintoja. Le Ciel by Toni Moerwald on myös Michelin-tähden saanut gourmet-ravintola. Näkymät Wienin kattojen yli tekee jokaisesta vierailusta gourmet-ravintolassa ikimuistoisen tapahtuman.Hotellirakennuksen kuudennessa kerroksessa oleva Grand Spa 605 on rauhan ja hyvän olon tyyssija. Kylpylä on varustettu saunalla, höyrysaunalla, erillisellä naisille tarkoitetulla alueella jossa on oma sauna ja höyrysauna, hiljaisella alueella, kuntoilualueella, jossa löytyy viimeisimmät kuntoilulaitteet, sekä kahdella hoitohuoneella.Rakennuksen toisessa kellarissa on yksi Wienin suurimmista tanssisaleista nimeltään “Quadrille”, joka tarjoaa hienostuneen ilmapiirin kaikille tilaisuuksille. Neljännessä kerroksessa on uusia neuvottelutiloja, joita voi käyttää kaikenlaisiin tapahtumiin ja lehdistötilaisuuksiin. Uudet neuvottelutilat kylpevät päivänvalossa, ja niitä voidaan mukauttaa joustavasti tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.Arvovaltainen kansainvälinen Green Globe -sertifikaatti ja sen vaativat kriteerit vahvistavat hotellin vihreän asenteen kestävän turismin kannalta kaikissa tiloissa. Green Globe on kansainvälisesti tunnettu sertifiointiohjelma matkailu- ja luksusturismiteollisuudelle.

  Katso lisää
 • Steigenberger Hotel Herrenhof
  From227€Yömaksu

  Steigenberger Hotel HerrenhofstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Herrengasse 10 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3841 reviewsBased on 3841 reviews

  null20 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 186 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1913. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoitus on saanut Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe)-sertifikaatin. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  155  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä