Ekologisesti Hotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Ekologisesti Hotellit in Wien

Ekologisesti Hotellit kohteessa WienFrom  36€

Recommended Ekologisesti Hotellit in Wien

 • Sans Souci Hotel
  From262€Yömaksu

  Sans Souci HotelstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Burggasse 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 185 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on 63 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Doppio
  From72€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 468 reviewsBased on 468 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 4. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 155 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Style Hotel, Vienna
  From135€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1136 reviewsBased on 1136 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 150 metrin matka. 78 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla.

  Katso lisää
 • Small Luxury Hotel Altstadt Vienna
  From164€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3009 reviewsBased on 3009 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 45. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Savoyen
  From109€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1905 reviewsBased on 1905 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Vienna. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 309 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Austria Trend Parkhotel Schoenbrunn
  From89€Yömaksu

  Austria Trend Parkhotel SchoenbrunnstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Hietzinger hauptstrasse 10-14 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1390 reviewsBased on 1390 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, lähellä puistoa, Schonbrunnin linnaa ja eläintarhaa. Hotellilta on vain 10 minuutin metromatka Wienin sydämeen. Se on ihanteellinen sijainti, josta käsin voi tutustua tämän lumoavan kaupungin rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin. Hotellilla itsellään on pitkä historia, joka juontaa juurensa 1900-luvun alusta. Hotelli toimi keisari Franz Josef I:n vierastalona. Tämä ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi hienostuneeseen ja viehättävään ilmapiiriinsä. Kauniisti sisustetut huoneet luovat levolliset puitteet, joihin voi paeta ulkomaailman humua. Hotelli on kaunis yhdistelmä wieniläistä tyyliä ja kuninkaallista loistoa. Se tarjoaa vaativallekin vieraalle unohtumattoman elämyksen.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Rathauspark
  From91€Yömaksu

  Austria Trend Hotel RathausparkstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Rathausstrasse 17 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 989 reviewsBased on 989 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 117 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1880 ja se on remontoitu täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Kaiserhof Wien
  From85€Yömaksu

  Hotel Kaiserhof WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Frankenberggasse 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2462 reviewsBased on 2462 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Wienin historiallisessa keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä upealta Ringstrasselta ja Wienin valtionoopperasta sekä hienoista ravintoloista, baareista ja kahviloista. Luonnollisen ystävällinen henkilökunta, ensiluokkainen palvelu ja miellyttävä yksityiskohtien huomiointi luovat hotelliin ainutlaatuisen mukavan ja rentouttavan ilmapiirin. Hotellin lämpimästi sisustettujen huoneiden ja sviittien tyyli on sekoitus vuosisadan vaihteen arkkitehtuuria ja moderneja mukavuuksia. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on ilmainen WLAN-yhteys, telakointiasemat ulkoisille medialaitteille, teen- ja kahvinkeitin, ja ne on sisustettu hienoilla sisustustekstiileillä, hienostuneilla huonekaluilla ja korkealaatuisilla Kaiserhof-vuoteilla. Hotelli tarjoaa myös romanttisia hääparisviittejä sekä huoneita allergioista kärsiville vieraille. Tyylikäs ja rauhallinen Kaiserhof-baari kutsuu vieraat rentoutumaan ja nauttimaan mukavasta seurasta kultivoidussa ilmapiirissä, erityisesti pitkän nähtävyyksien kiertelypäivän tai liiketapaamisten jälkeen. Hotellin seminaaritilat tarjoavat paljon päivänvaloa, ja ne ovat erillään hotellin perustiloista.

  Katso lisää
 • Hotel Schani Wien
  From88€Yömaksu

  Hotel Schani WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Karl-popper-strasse 22 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1282 reviewsBased on 1282 reviews

  Tämä upea hotelli sijaitsee Belvedere-korttelissa, Hauptbahnhof Wien -keskusrautatieaseman vieressä. Kyseessä on aito ja alkuperäinen wieniläinen hotelli, joka haluaa tarjota vierailleen tilaisuuden aistia ja kokea modernin Wienin tunnelma. Aivan hotellin naapurissa sijaitsevat uusi, moderni rautatieasema sekä Belvederen linnan historialliset rakennukset. Hotelli on paikka, jossa joka puolelta maailmaa tulevat ihmiset kohtaavat modernin paikallisen kulttuurin. Ympäröivästä kaupunginosasta niin liike- kuin lomamatkaajatkin löytävät hakemansa, unohtamatta hotellin ja sen vierashuoneiden ensiluokkaista tarjontaa. Hotellin rauhallisissa vierashuoneissa ja huoneistoissa rentoutuminen on täydellistä. Liikematkaajille hotelli tarjoaa 20-paikkaiset työtilat. Hotellissa on myös kaunis puutarha, jossa voi nauttia kahvit ja viettää aikaa perheen tai ystävien seurassa.

  Katso lisää
 • Hotel Am Konzerthaus Vienna - MGallery
  From99€Yömaksu

  Hotel Am Konzerthaus Vienna - MGallerystarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Am heumarkt 35-37 35-37 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3124 reviewsBased on 3124 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tiloihin kuuluu yhteensä 211 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka sallii lemmikit. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  41  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä