Kylpylähotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Kylpylähotellit in Wien

Kylpylähotellit kohteessa WienFrom  39€

Recommended Kylpylähotellit in Wien

 • Hotel Kaiserhof Wien
  From110€Yömaksu

  Hotel Kaiserhof WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Frankenberggasse 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2462 reviewsBased on 2462 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Wienin historiallisessa keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä upealta Ringstrasselta ja Wienin valtionoopperasta sekä hienoista ravintoloista, baareista ja kahviloista. Luonnollisen ystävällinen henkilökunta, ensiluokkainen palvelu ja miellyttävä yksityiskohtien huomiointi luovat hotelliin ainutlaatuisen mukavan ja rentouttavan ilmapiirin. Hotellin lämpimästi sisustettujen huoneiden ja sviittien tyyli on sekoitus vuosisadan vaihteen arkkitehtuuria ja moderneja mukavuuksia. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on ilmainen WLAN-yhteys, telakointiasemat ulkoisille medialaitteille, teen- ja kahvinkeitin, ja ne on sisustettu hienoilla sisustustekstiileillä, hienostuneilla huonekaluilla ja korkealaatuisilla Kaiserhof-vuoteilla. Hotelli tarjoaa myös romanttisia hääparisviittejä sekä huoneita allergioista kärsiville vieraille. Tyylikäs ja rauhallinen Kaiserhof-baari kutsuu vieraat rentoutumaan ja nauttimaan mukavasta seurasta kultivoidussa ilmapiirissä, erityisesti pitkän nähtävyyksien kiertelypäivän tai liiketapaamisten jälkeen. Hotellin seminaaritilat tarjoavat paljon päivänvaloa, ja ne ovat erillään hotellin perustiloista.

  Katso lisää
 • Vienna Sporthotel
  From86€Yömaksu

  Vienna Sporthotelstars

  Wienin, Wien , Baumgasse 83 83 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 241 reviewsBased on 241 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 5. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 1 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 79 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus sallii lemmikit. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Rentoutusta kaipaavat vierailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Savoyen
  From112€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1905 reviewsBased on 1905 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Vienna. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 309 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Eventhotel Pyramide
  From86€Yömaksu

  Eventhotel Pyramidestars

  Vösendorf, Wien , Parkallee 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 680 reviewsBased on 680 reviews

  Ihastuttavalla paikalla, 45 000 m²:n laajuisen viheralueen keskellä sijaitseva ainutlaatuinen hotelli tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja vain 30 minuutin junamatkan päässä Wienistä.Loistavat shoppailumahdollisuudet tarjoava Shopping City Süd -ostoskeskus ony aivan hotellin tuntumasta, ja Wienin maailmankuulujen nähtävyyksien ohella lähialueelta löytyy muitakin kiinnostavia kohteita, esimerkiksi kylpyläkaupunki Baden.Hotelli tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, huoneita ja sviittejä, ja varustukseltaan – mm. mukava sohva ja taulu-TV – ne kaikki vastaavat tämän päivän matkaajien vaatimuksia ja odotuksia.Hotellissa on 3 500 m²:n kokoinen kongressikeskus sekä useita ravintoloita ja baareja, joiden tarjonta on erinomainen, joten hotelli on mainio valinta liiketapahtumille.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  From112€Yömaksu

  Hilton Vienna Danube WaterfrontstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Handelskai 269 269 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3027 reviewsBased on 3027 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Vienna. 5. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 367 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • SO/ Vienna
  From264€Yömaksu

  SO/ ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Praterstrasse 1 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2490 reviewsBased on 2490 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Vienna. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 182 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Tässä hotellissa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palais Hansen Kempinski Vienna
  From332€Yömaksu

  Palais Hansen Kempinski ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Schottenring 24 24 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1462 reviewsBased on 1462 reviews

  Tämä alun perin Wienin vuoden 1873 maailmannäyttelyä varten rakennettu luksushotelli sijaitsee erinomaisella paikalla historiallisen Ringstraße-bulevardin varrella, aivan Itävallan pääkaupungin ytimessä. Merkittävimmille nähtävyyksille, kuten Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, Hofburg-palatsiin, luonnonhistorian museolle ja Sigmund Freud -museolle sekä Tonavan kanaalin kesällä auki oleviin kahviloihin, on hotellilta lyhyt kävelymatka. Tällä historiallisten rakennusten luetteloon merkityllä hotellilla on tarjottavanaan upeat huoneet ja sviitit, joissa on laadukkaat tekstiilit, marmorikylpyhuoneet ja kaikki ne mukavuudet, joita tämän tason hotellilta odotetaan. Liikematkalaiset arvostavat varmasti 24h-bisneskeskusta ja fantastista konferenssivarustusta. Hotellivierailla on käytettävissään 24h-fitness-keskus sekä rentouttava maailmanluokkaa oleva spa-alue. Kulinaarisia vaihtoehtoja ovat itävaltalaisen keittiön ruokalajit ja kolme baaria, joiden joukossa sikaribaari alan harrastajille. Tämä hotelli on erinomainen vaihtoehto Wienissä oleskelua varten.

  Katso lisää
 • Palais Coburg Residenz
  From740€Yömaksu

  Palais Coburg Residenzstars

  Wienin, Wien , Coburgbastei 4 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 142 reviewsBased on 142 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 34 viihtyisää majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1845, se uudistettiin vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Style Hotel, Vienna
  From180€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1136 reviewsBased on 1136 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 150 metrin matka. 78 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Wien
  From403€Yömaksu

  Grand Hotel WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1469 reviewsBased on 1469 reviews

  Hotelli on yksi Euroopan moderneimmista ja ylellisimmistä hotelleista. Se sijaitsee upeasti keskellä Wieniä, muutaman askeleen päässä Wienin valtionoopperasta ja Kärntner Street -kadulta. Luksushotellissa yhdistyvät ylellinen ilmapiiri, paras palvelu ja gourmet-keittiö.Hotellin 205 ylellistä ja teknisesti viimeistä huutoa olevat huoneet ja sviitit takaavat mukavuutta ja hyvinvointia ylellisine huonekaluineen, tyylikkäine sisustuksineen ja nykyaikaisine teknisine laitteistoineen. Jopa asiakkaiden vaativimmat odotukset toteutuvat.Vieraat voivat nauttia kulinaristista herkuista neljässä ravintolassa ja kahdessa baarissa. Ruokailutarjonnan helmiä ovat japanilainen ravintola “Unkai” sekä “Le Ciel by Toni Mörwald” -ravintola, jotka molemmat ovat saaneet useita palkintoja. Le Ciel by Toni Moerwald on myös Michelin-tähden saanut gourmet-ravintola. Näkymät Wienin kattojen yli tekee jokaisesta vierailusta gourmet-ravintolassa ikimuistoisen tapahtuman.Hotellirakennuksen kuudennessa kerroksessa oleva Grand Spa 605 on rauhan ja hyvän olon tyyssija. Kylpylä on varustettu saunalla, höyrysaunalla, erillisellä naisille tarkoitetulla alueella jossa on oma sauna ja höyrysauna, hiljaisella alueella, kuntoilualueella, jossa löytyy viimeisimmät kuntoilulaitteet, sekä kahdella hoitohuoneella.Rakennuksen toisessa kellarissa on yksi Wienin suurimmista tanssisaleista nimeltään “Quadrille”, joka tarjoaa hienostuneen ilmapiirin kaikille tilaisuuksille. Neljännessä kerroksessa on uusia neuvottelutiloja, joita voi käyttää kaikenlaisiin tapahtumiin ja lehdistötilaisuuksiin. Uudet neuvottelutilat kylpevät päivänvalossa, ja niitä voidaan mukauttaa joustavasti tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.Arvovaltainen kansainvälinen Green Globe -sertifikaatti ja sen vaativat kriteerit vahvistavat hotellin vihreän asenteen kestävän turismin kannalta kaikissa tiloissa. Green Globe on kansainvälisesti tunnettu sertifiointiohjelma matkailu- ja luksusturismiteollisuudelle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä