Luksushotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Luksushotellit in Wien

Luksushotellit kohteessa WienFrom  39€

Recommended Luksushotellit in Wien

 • Sans Souci Hotel
  From292€Yömaksu

  Sans Souci HotelstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Burggasse 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 185 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on 63 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Das Triest
  From120€Yömaksu

  Das Trieststars

  Wienin, Wien , Wiedner hauptstrasse 12 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 873 reviewsBased on 873 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Vienna. Majoitus koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ambassador
  From150€Yömaksu

  Ambassadorstars

  Wienin, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 5 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 713 reviewsBased on 713 reviews

  Loistohotelli sijaitsee Wienin historiallisessa keskustassa, ja se aloitti toimintansa vuonna 1898. Hotelli sijaitsee lähellä pyhän Tapanin tuomiokirkkoa, kansallisoopperaa ja monia muita nähtävyyksiä. Lähin metroasema on Stephansplatz. Jokaisessa tilavassa, yksilöllisesti sisustetussa huoneessa on minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin, ilmastointi ja kaapeli-/maksutelevisio. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko hotellissa. À la carte -ravintola ja sen talvipuutarha ja avokeittiö takaavat vieraiden kulinaristisen viihtymisen. Kausiherkut ja itävaltalaiset erikoisuudet tarjoillaan modernissa ilmapiirissä näkymin kuuluisalle Neuer Marktille. Ihastuttava Atriumbar on erinomainen paikka nauttia wieniläiskahvista, aperitiivista tai välipalasta. Ambassadorin tapahtumakäyttöön varatut huoneet tarjoavat mahtavat puitteet kokouksia, erilaisia tilaisuuksia tai gaalatapahtumia varten korkeintaan 40 hengelle.

  Katso lisää
 • Steigenberger Hotel Herrenhof
  From165€Yömaksu

  Steigenberger Hotel HerrenhofstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Herrengasse 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3914 reviewsBased on 3914 reviews

  Upea hotelli kohteessa Vienna. 20 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 196 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1913. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • SO/ Vienna
  From264€Yömaksu

  SO/ ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Praterstrasse 1 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2490 reviewsBased on 2490 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Vienna. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 182 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Tässä hotellissa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palais Hansen Kempinski Vienna
  From332€Yömaksu

  Palais Hansen Kempinski ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Schottenring 24 24 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1462 reviewsBased on 1462 reviews

  Tämä alun perin Wienin vuoden 1873 maailmannäyttelyä varten rakennettu luksushotelli sijaitsee erinomaisella paikalla historiallisen Ringstraße-bulevardin varrella, aivan Itävallan pääkaupungin ytimessä. Merkittävimmille nähtävyyksille, kuten Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, Hofburg-palatsiin, luonnonhistorian museolle ja Sigmund Freud -museolle sekä Tonavan kanaalin kesällä auki oleviin kahviloihin, on hotellilta lyhyt kävelymatka. Tällä historiallisten rakennusten luetteloon merkityllä hotellilla on tarjottavanaan upeat huoneet ja sviitit, joissa on laadukkaat tekstiilit, marmorikylpyhuoneet ja kaikki ne mukavuudet, joita tämän tason hotellilta odotetaan. Liikematkalaiset arvostavat varmasti 24h-bisneskeskusta ja fantastista konferenssivarustusta. Hotellivierailla on käytettävissään 24h-fitness-keskus sekä rentouttava maailmanluokkaa oleva spa-alue. Kulinaarisia vaihtoehtoja ovat itävaltalaisen keittiön ruokalajit ja kolme baaria, joiden joukossa sikaribaari alan harrastajille. Tämä hotelli on erinomainen vaihtoehto Wienissä oleskelua varten.

  Katso lisää
 • Palais Coburg Residenz
  From740€Yömaksu

  Palais Coburg Residenzstars

  Wienin, Wien , Coburgbastei 4 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 142 reviewsBased on 142 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 34 viihtyisää majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1845, se uudistettiin vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna Park
  From145€Yömaksu

  Hilton Vienna ParkstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3990 reviewsBased on 3990 reviews

  Kohteessa Vienna sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 579 huoneesta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2004. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Melia Vienna
  From132€Yömaksu

  Melia ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Donau-city-strasse 7 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2676 reviewsBased on 2676 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. Vieraiden käytössä on yhteensä 253 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2013. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Style Hotel, Vienna
  From180€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1136 reviewsBased on 1136 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 150 metrin matka. 78 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  12  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä