Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  38€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From389€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2871 reviewsBased on 2871 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Ala
  From264€Yömaksu

  Hotel Alastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3109 reviewsBased on 3109 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Venice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 82 makuuhuoneesta. Vaikka majoituspaikka on rakennettu jo vuonna 1700, se uudistettiin vuonna 2010. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja.

  Katso lisää
 • Casa Nicolo Priuli
  From288€Yömaksu

  Casa Nicolo Priulistars

  Venetsian, Venetsia , Castello 4983-4984-4985 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Viehättävä guest house sijaitsee kohteessa Venice. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Yhteensä 10 huonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Guest housen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi majoitus tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Venice Times Hotel
  From320€Yömaksu

  Venice Times Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Calle priuli dei cavalletti 99/d 99/d - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 246 reviewsBased on 246 reviews

  null Hotelli koostuu yhteensä 31 huoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Adlon
  From98€Yömaksu

  Hotel Adlonstars

  Venetsian, Venetsia , Via dante alighieri 11 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 635 reviewsBased on 635 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. Majoituksessa on yhteensä 67 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From887€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3061 reviewsBased on 3061 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From325€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Calle del rosa 2232 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1307 reviewsBased on 1307 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tiloihin kuuluu yhteensä 36 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Colombina
  From312€Yömaksu

  Colombinastars

  Venetsian, Venetsia , Del remedio - castello 4416 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2173 reviewsBased on 2173 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Venice. 180 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 35 mukavaa huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1500. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kette
  From275€Yömaksu

  Kettestars

  Venetsian, Venetsia , Piscina san moise 2053 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1345 reviewsBased on 1345 reviews

  Tämä luksushotelli sijaitsee ainutlaatuisessa, romanttisessa Venetsiassa. Hotelli löytyy aivan La Fenice -teatterin tuntumasta, vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä kuuluisasta Pyhän Markuksen torista. Hotellivieraat voivat nauttia romanttisesta gondolimatkasta läpi kaupungin ja tutustua sen tunnettuihin nähtävyyksiin. Kaupungin erinomaiset ravintolat tarjoavat herkullisia perinteisiä ruokalajeja, jälkiruoaksi voi nauttia jäätelön tai aromikkaan italialaisen kahvin. Marco Polon lentokentälle hotellilta on matkaa vain kuusi kilometriä. Hotellin ihastuttava arkkitehtuuri, mikä näkyy erityisesti aulassa, houkuttelee vuodesta toiseen matkailijoita puoleensa. Ylelliset, kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat päivän päätteeksi levollisen ja rauhallisen ympäristön – ja siten hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • Smart Hotel Holiday
  From96€Yömaksu

  Smart Hotel Holidaystars

  Mestre, Venetsia , Via dell essiccatoio 38 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 966 reviewsBased on 966 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Mestre. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. 97 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  300  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews