Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  29€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From107€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2823 reviewsBased on 2823 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Apogia Sirio
  From58€Yömaksu

  Apogia Siriostars

  Mestre, Venetsia , Via circonvallazione 109 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 783 reviewsBased on 783 reviews

  Kohteessa Mestre sijaitseva ihastuttava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 9 kilometrin matka. Hotellissa on 112 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Do Pozzi
  From50€Yömaksu

  Do Pozzistars

  Venetsian, Venetsia , Via xxii marzo 2373 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 631 reviewsBased on 631 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, kaupungin suosituimpiin kuuluvan ostoskadun varrella, lähellä Pyhän Markuksen toria. Vuodesta 1866 asti Marchesin perheelle kuulunut rakennus, joka toimi nykyisten omistajien isovanhempien talviresidenssinä, muutettiin hotelliksi vuonna 1963. Tämä 28-huoneinen hotelli tarjoaa asiakkailleen 24h-vastaanotto- ja sisäänkirjautumispalvelun, tallelokeron ja valuutanvaihtopisteen. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme, suihku ja huoneen hintaan sisältyvät hygieniatarvikkeet. Huoneiden vakiovarustuksena on myös parisänky tai erikoisleveä sänky ja ilmastointi/keskuslämmitys. Muita mukavuuksia ovat satelliitti-TV, jääkaappi/minibaari ja tallelokero. Päivä alkaa aina hotellissa tarjottavalla mannermaisella aamiaisella.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From92€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Calle del rosa 2232 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1275 reviewsBased on 1275 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Venice. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Huoneiden kokonaismäärä on 36. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Casa Nicolo Priuli
  From78€Yömaksu

  Casa Nicolo Priulistars

  Venetsian, Venetsia , Castello 4983-4984-4985 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Ihastuttava guest house kohteessa Venice. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 10. Guest house on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä guest housessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Guest housen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ca'Marinella
  From67€Yömaksu

  Ca'Marinellastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa marina - castello 6105 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Vieraiden käytössä on yhteensä 53 majoitustilaa. Hotelli valmistui vuonna 1500, ja se remontoitiin vuonna 2005. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Royal San Marco
  From120€Yömaksu

  Royal San Marcostars

  Venetsian, Venetsia , Calle dei fabbri - san marco 848 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1297 reviewsBased on 1297 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Venice. Majoitustilojen kokonaismäärä on 42. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 1992. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin.

  Katso lisää
 • Santa Marina
  From79€Yömaksu

  Santa Marinastars

  Venetsian, Venetsia , Castello - camo santa marina 6068 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on 53 mukavaa huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lisäksi vierailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Vieraat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin.

  Katso lisää
 • Rialto
  From100€Yömaksu

  Rialtostars

  Venetsian, Venetsia , Riva del ferro / ponte di rialto, san marco 5149 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2492 reviewsBased on 2492 reviews

  Kohteessa Venice sijaitseva ihastuttava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli koostuu yhteensä 79 makuuhuoneesta. Hotelli valmistui vuonna 1600, ja se remontoitiin vuonna 2001. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From213€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2823 reviewsBased on 2823 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  257  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä