Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  21€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Aaron
  From49€Yömaksu

  Aaronstars

  Mestre, Venetsia , Via giovanni felisati 187 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 706 reviewsBased on 706 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Mestre. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 20 mukavaa majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenza D'Epoca
  From109€Yömaksu

  San Cassiano Residenza D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Calle del rosa 2232 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1327 reviewsBased on 1327 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Venice. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikassa on 36 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Smart Hotel Holiday
  From62€Yömaksu

  Smart Hotel Holidaystars

  Mestre, Venetsia , Via dell essiccatoio 38 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1001 reviewsBased on 1001 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mestre. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 97 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hyvin varusteltu majoitus, jossa on yhteensä 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ca Dei Polo
  From55€Yömaksu

  Ca Dei Polostars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 203 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 10. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Casa Nicolo Priuli
  From93€Yömaksu

  Casa Nicolo Priulistars

  Venetsian, Venetsia , Castello 4983-4984-4985 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 465 reviewsBased on 465 reviews

  Viehättävä guest house sijaitsee kohteessa Venice. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva guest house on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Pieni, vain 10 majoitustilan guest house sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palazzetto Madonna
  From167€Yömaksu

  Palazzetto Madonnastars

  Venetsian, Venetsia , San polo 2902 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Viihtyisä hotelli, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 15 huonetta. Majoitus sijaitsee vuonna 1500 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • President
  From79€Yömaksu

  Presidentstars

  Mestre, Venetsia , Via forte marghera 99a - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mestre. 8. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 28. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 6 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 51 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2006. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita.

  Katso lisää
 • Tintoretto Hotel
  From69€Yömaksu

  Tintoretto Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Santa fosca, cannaregio 2316 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 540 reviewsBased on 540 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Venice. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 22 majoitustilaa. Tilat sijaitsevat vuodelta 1400 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2000. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Palazzo San Lorenzo
  From160€Yömaksu

  Palazzo San Lorenzostars

  Venetsian, Venetsia , Fondamenta de l'osmarin 4981/b - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. Majoitus koostuu yhteensä 26 makuuhuoneesta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Canal
  From52€Yömaksu

  Canalstars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 553 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1508 reviewsBased on 1508 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 33 huonetta. Majoitus on rakennettu vuonna 1450 ja se on peruskorjattu vuonna 2002. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  302  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews