Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  19€

Tarjoushotellit Venetsia

 • All'Angelo
  From123€Yömaksu

  All'Angelostars

  Venetsian, Venetsia , Calle de l angelo 403 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 30 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli koostuu yhteensä 56 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 1900. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • San Gallo
  From57€Yömaksu

  San Gallostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1093/a - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 899 reviewsBased on 899 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 15. Hotelli sijaitsee vuonna 1500 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka sallii lemmikit. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Bonvecchiati
  From96€Yömaksu

  Bonvecchiatistars

  Venetsian, Venetsia , San marco, calle goldoni 4488 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3 reviewsBased on 3 reviews

  Venetsialaishotelli Bonvecchiatissa on oma sisäänkäynti gondoleille ja vesitakseille, ja hotelli sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen torilta ja Rialton sillalta. Venetsian Santa Lucian rautatieasemalle on 2 km:n matka. Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, satelliittitelevisio ja oma kylpyhuone, jossa on kylpytakit ja tohvelit. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti klassiseen venetsialaistyyliin tai nykyaikaisesti. Joistain huoneista on näkymä yli kanaalin tai ympäröivien kattojen. La Terrazza -ravintolassa on tarjolla venetsialaista, klassista italialaista ja kansainvälistä keittiötä, ja ateriat tarjoillaan kanaalin varressa olevalla terassilla. Aterioiden seurauksi on tarjolla erinomaisia viinejä hotellin laajasta viinikellarista. Aamiainen tarjoillaan buffetista. Neljän tähden hotellissa on kaikkialla tuoreita kukkia. Tiloissa on myös ilmainen kuntosali. Hotellin sujuvaa englantia puhuva henkilökunta päivystää ympäri vuorokauden.

  Katso lisää
 • Bauer Casanova
  From120€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , Xiii martiri, san marco 1391 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2901 reviewsBased on 2901 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Alexander
  From55€Yömaksu

  Alexanderstars

  Mestre, Venetsia , Via forte marghera 193/c - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 447 reviewsBased on 447 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Mestre. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 61 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • La Meridiana
  From62€Yömaksu

  La Meridianastars

  Mogliano Veneto, Venetsia , Via terraglio 23 mogliano veneto (tv) - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 270 reviewsBased on 270 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Mogliano Veneto. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 15. 0 kilometrin päässä satamasta. 61 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1975. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Piave
  From38€Yömaksu

  Piavestars

  Mestre, Venetsia , Via col moschin 6/10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 719 reviewsBased on 719 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Mestre. Majoituspaikka sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 3 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 45 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gorizia A La Valigia
  From117€Yömaksu

  Gorizia A La Valigiastars

  Venetsian, Venetsia , San marco, calle fabbri 4696/a - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 971 reviewsBased on 971 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 44 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1600 ja se on remontoitu täysin vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Canal
  From81€Yömaksu

  Canalstars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 553 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1508 reviewsBased on 1508 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 33 huonetta. Majoitus on rakennettu vuonna 1450 ja se on peruskorjattu vuonna 2002. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Floris
  From58€Yömaksu

  Florisstars

  Mogliano Veneto, Venetsia , Via monte grappa 2 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 108 reviewsBased on 108 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Mogliano Veneto. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vieraat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 40 huoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  311  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews