Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  20€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From405€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1391 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 53 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2901 reviewsBased on 2901 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Kette
  From147€Yömaksu

  Kettestars

  Venetsian, Venetsia , Piscina san moise 2053 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1362 reviewsBased on 1362 reviews

  Tämä luksushotelli sijaitsee ainutlaatuisessa, romanttisessa Venetsiassa. Hotelli löytyy aivan La Fenice -teatterin tuntumasta, vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä kuuluisasta Pyhän Markuksen torista. Hotellivieraat voivat nauttia romanttisesta gondolimatkasta läpi kaupungin ja tutustua sen tunnettuihin nähtävyyksiin. Kaupungin erinomaiset ravintolat tarjoavat herkullisia perinteisiä ruokalajeja, jälkiruoaksi voi nauttia jäätelön tai aromikkaan italialaisen kahvin. Marco Polon lentokentälle hotellilta on matkaa vain kuusi kilometriä. Hotellin ihastuttava arkkitehtuuri, mikä näkyy erityisesti aulassa, houkuttelee vuodesta toiseen matkailijoita puoleensa. Ylelliset, kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat päivän päätteeksi levollisen ja rauhallisen ympäristön – ja siten hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • Smart Hotel Holiday
  From87€Yömaksu

  Smart Hotel Holidaystars

  Mestre, Venetsia , Via dell essiccatoio 38 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1001 reviewsBased on 1001 reviews

  Kohteessa Mestre sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. 97 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Amadeus
  From125€Yömaksu

  Amadeusstars

  Venetsian, Venetsia , Lista di spagna, cannaregio 227 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 955 reviewsBased on 955 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Venice. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 63 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1600. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Do Pozzi
  From91€Yömaksu

  Do Pozzistars

  Venetsian, Venetsia , Via xxii marzo 2373 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 660 reviewsBased on 660 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, kaupungin suosituimpiin kuuluvan ostoskadun varrella, lähellä Pyhän Markuksen toria. Vuodesta 1866 asti Marchesin perheelle kuulunut rakennus, joka toimi nykyisten omistajien isovanhempien talviresidenssinä, muutettiin hotelliksi vuonna 1963. Tämä 28-huoneinen hotelli tarjoaa asiakkailleen 24h-vastaanotto- ja sisäänkirjautumispalvelun, tallelokeron ja valuutanvaihtopisteen. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme, suihku ja huoneen hintaan sisältyvät hygieniatarvikkeet. Huoneiden vakiovarustuksena on myös parisänky tai erikoisleveä sänky ja ilmastointi/keskuslämmitys. Muita mukavuuksia ovat satelliitti-TV, jääkaappi/minibaari ja tallelokero. Päivä alkaa aina hotellissa tarjottavalla mannermaisella aamiaisella.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From245€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3201 reviewsBased on 3201 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From219€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Calle del rosa 2232 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1327 reviewsBased on 1327 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 36 huoneesta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Principe
  From92€Yömaksu

  Principestars

  Venetsian, Venetsia , Lista di spagna cannaregio 146 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2539 reviewsBased on 2539 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Venice. 130 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on vuodelta 1400. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Carlton on the Grand Canal
  From204€Yömaksu

  Carlton on the Grand Canalstars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 578 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3442 reviewsBased on 3442 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 13. 6 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 145 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1900. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • All'Angelo
  From183€Yömaksu

  All'Angelostars

  Venetsian, Venetsia , Calle de l angelo 403 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 30 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli koostuu yhteensä 56 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 1900. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  238  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  24
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews