Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  24€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From144€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2844 reviewsBased on 2844 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Kette
  From116€Yömaksu

  Kettestars

  Venetsian, Venetsia , Piscina san moise 2053 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1325 reviewsBased on 1325 reviews

  Tämä luksushotelli sijaitsee ainutlaatuisessa, romanttisessa Venetsiassa. Hotelli löytyy aivan La Fenice -teatterin tuntumasta, vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä kuuluisasta Pyhän Markuksen torista. Hotellivieraat voivat nauttia romanttisesta gondolimatkasta läpi kaupungin ja tutustua sen tunnettuihin nähtävyyksiin. Kaupungin erinomaiset ravintolat tarjoavat herkullisia perinteisiä ruokalajeja, jälkiruoaksi voi nauttia jäätelön tai aromikkaan italialaisen kahvin. Marco Polon lentokentälle hotellilta on matkaa vain kuusi kilometriä. Hotellin ihastuttava arkkitehtuuri, mikä näkyy erityisesti aulassa, houkuttelee vuodesta toiseen matkailijoita puoleensa. Ylelliset, kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat päivän päätteeksi levollisen ja rauhallisen ympäristön – ja siten hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • Ca'Marinella
  From88€Yömaksu

  Ca'Marinellastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa marina - castello 6105 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 954 reviewsBased on 954 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Venice. Majoitus koostuu yhteensä 53 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1500 ja se on peruskorjattu vuonna 2005. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pantalon
  From72€Yömaksu

  Pantalonstars

  Venetsian, Venetsia , Crosera san pantalon 3941 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Venice. Yhteensä 15 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Rialto
  From162€Yömaksu

  Rialtostars

  Venetsian, Venetsia , Riva del ferro / ponte di rialto, san marco 5149 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2531 reviewsBased on 2531 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 79 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tilat sijaitsevat vuodelta 1600 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2001. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Ala
  From137€Yömaksu

  Hotel Alastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3005 reviewsBased on 3005 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 82 huonetta. Vuonna 1700 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta.

  Katso lisää
 • Casa Nicolo Priuli
  From103€Yömaksu

  Casa Nicolo Priulistars

  Venetsian, Venetsia , Castello 4983-4984-4985 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 452 reviewsBased on 452 reviews

  Viehättävän guest housen sijaintipaikka on kohde Venice. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva guest house on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Yhteensä 10 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä guest house ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Do Pozzi
  From92€Yömaksu

  Do Pozzistars

  Venetsian, Venetsia , Via xxii marzo 2373 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 642 reviewsBased on 642 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, kaupungin suosituimpiin kuuluvan ostoskadun varrella, lähellä Pyhän Markuksen toria. Vuodesta 1866 asti Marchesin perheelle kuulunut rakennus, joka toimi nykyisten omistajien isovanhempien talviresidenssinä, muutettiin hotelliksi vuonna 1963. Tämä 28-huoneinen hotelli tarjoaa asiakkailleen 24h-vastaanotto- ja sisäänkirjautumispalvelun, tallelokeron ja valuutanvaihtopisteen. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme, suihku ja huoneen hintaan sisältyvät hygieniatarvikkeet. Huoneiden vakiovarustuksena on myös parisänky tai erikoisleveä sänky ja ilmastointi/keskuslämmitys. Muita mukavuuksia ovat satelliitti-TV, jääkaappi/minibaari ja tallelokero. Päivä alkaa aina hotellissa tarjottavalla mannermaisella aamiaisella.

  Katso lisää
 • Bauer Palazzo
  From350€Yömaksu

  Bauer Palazzostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Upea, kohteessa Venice sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 191 makuuhuonetta. Vuonna 1880 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2000. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From186€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2921 reviewsBased on 2921 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  291  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews