Hotelleja kohteessa Marghera

Katso sijainti kartassa.
 • Jolly Camping in Town
  From59€Yömaksu

  Jolly Camping in Townstars

  Marghera, Venetsia , Via de marchi 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2078 reviewsBased on 2078 reviews

  Kodikas leirintäalue on kohteessa Marghera. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Leirintäalueella on 140 mukavaa makuuhuonetta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä leirintäalue ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia.

  Katso lisää
 • Venice Park House
  From30€Yömaksu

  Venice Park Housestars

  Marghera, Venetsia , Piazzale concordia 19, int. 5 - Kartta
   

  Vaatimattoman guest housen sijaintipaikka on kohde Marghera. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 4 huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Venice Garden House
  From27€Yömaksu

  Venice Garden Housestars

  Marghera, Venetsia , Piazzale concordia 19, int. 6 - Kartta
   

  Kodikas guest house sijaitsee kohteessa Marghera. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 4. Lisäksi guest house tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Venice Amazing House
  From32€Yömaksu

  Venice Amazing Housestars

  Marghera, Venetsia , Via a. stefani 2/a, int. 1 - Kartta
   

  Yksinkertainen guest house kohteessa Marghera. Yhteensä 4 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Mercure Venezia Marghera
  From95€Yömaksu

  Hotel Mercure Venezia Margherastars

  Marghera, Venetsia , Via malamocco 14 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1686 reviewsBased on 1686 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marghera. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitustilojen kokonaismäärä on 99. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Autoespresso
  From89€Yömaksu

  Autoespressostars

  Marghera, Venetsia , Fratelli bandiera 34 34 34 - Kartta
   

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marghera. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Yhteensä 14 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Hotelli rakennettiin vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Venice Best Vacation
  From18€Yömaksu

  Venice Best Vacationstars

  Marghera, Venetsia , Piazzale concordia 19, int. 2 - Kartta
   

  Kodikkaan guest housen sijaintipaikka on kohde Marghera. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Pieni, vain 4 huoneen majoituspaikka sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä guest housessa.

  Katso lisää
 • Venice Holiday
  From30€Yömaksu

  Venice Holidaystars

  Marghera, Venetsia , Via a.stefani 2a, int. 2 - Kartta
   

  Vaatimaton, vain aikuisille tarkoitettu guest house sijaitsee kohteessa Marghera. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 4 huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Hotel Villa Adele
  From70€Yömaksu

  Hotel Villa Adelestars

  Marghera, Venetsia , Via padre egidio gelain 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 537 reviewsBased on 537 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Marghera. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Hotelli on 9. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 18 huoneesta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Venice Vacation House
  From27€Yömaksu

  Venice Vacation Housestars

  Marghera, Venetsia , Via agostino stefani 2a, int. 3 - Kartta
   

  Kodikas guest house, jonka sijaintipaikka on Marghera. Yhteensä 4 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Marghera
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Marghera

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä