Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  26€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Hotel Eclat Beijing
  From213€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1543 reviewsBased on 1543 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. 100 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Hotel New Otani Chang Fu Gong
  From119€Yömaksu

  Hotel New Otani Chang Fu Gongstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 jianguomen wai street, chaoyang district -
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut hotelli on kohteessa Beijing City. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 460. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Vierailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa.

  Katso lisää
 • A C Art Museum Hotel
  From90€Yömaksu

  A C Art Museum Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 dong zhi men wai da jie ,chaoyang district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 60 reviewsBased on 60 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Beijing City. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 279 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Min Zu
  From89€Yömaksu

  Min Zustars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 51 fuxingmen nei street -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 310 reviewsBased on 310 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. 510 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituksen rakennusvuosi on 1959. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Oriental Garden Hotel Beijing
  From97€Yömaksu

  Oriental Garden Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 6 dong zhi men south avenue, dongcheng distric -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Beijing City. 173 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Maxmelim Beijing
  From123€Yömaksu

  Hotel Maxmelim Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , North gujiazhuang flyover, beiyuan east road, chin . -
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 296 huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Hotel Beijing
  From104€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 476 reviewsBased on 476 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Majoituspaikassa on yhteensä 315 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa.

  Katso lisää
 • Pan Pacific Beijing
  From151€Yömaksu

  Pan Pacific Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Huayuan street, xicheng district 2 2 -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 440 reviewsBased on 440 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 740 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 34. 0 kilometrin matka. 220 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Guanganmen Grand Metropark hotel
  From83€Yömaksu

  Guanganmen Grand Metropark hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 338 guang'anmennei avenue,xicheng district,beijing 338 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 134 reviewsBased on 134 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Beijing City. Hotelli sijaitsee 1. 3 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 215 makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Botai Hotel
  From44€Yömaksu

  Botai Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 140 south jiaodaokou street, dongcheng district 171 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 171 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  208  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä