Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  3€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Gracie Art Hotel
  From85€Yömaksu

  Gracie Art Hotelstars

  Wangjing, Beijing Peking , 706 back street, 798 art district, 2 jiuxianqiao n 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangjing. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 21. 7 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 30 makuuhuonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Eclat Beijing
  From196€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1351 reviewsBased on 1351 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 100 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Hotel Beijing
  From92€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 468 reviewsBased on 468 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Beijing City. 315 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 • Hotel Jen Beijing by Shangri-la
  From142€Yömaksu

  Hotel Jen Beijing by Shangri-lastars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Jianguomenwai avenue chaoyang distirct 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 253 reviewsBased on 253 reviews

  Kohteessa Beijing City sijaitseva, hienostunut hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 450 majoitustilasta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel New Otani Chang Fu Gong
  From113€Yömaksu

  Hotel New Otani Chang Fu Gongstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 jianguomen wai street, chaoyang district -
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Beijing City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 460. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla.

  Katso lisää
 • Liaoning International Hotel
  From83€Yömaksu

  Liaoning International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , No. 2 a north 4th ring road (w), haidian district 00 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 132 reviewsBased on 132 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. Majoitus koostuu yhteensä 438 huoneesta. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From76€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 504 reviewsBased on 504 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Wangfujing. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 8. 1 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 122 huoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Four Seasons Hotel Beijing
  From267€Yömaksu

  Four Seasons Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 48 liangmaqiao road chaoyang district beijing -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1763 reviewsBased on 1763 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Hotellissa on yhteensä 313 mukavaa makuuhuonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Tässä majoituksessa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille.

  Katso lisää
 • Boyue Beijing Hotel(Formerly Renaissance)
  From104€Yömaksu

  Boyue Beijing Hotel(Formerly Renaissance)stars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 36 xiaoyun road, chaoyang district 36 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 308 reviewsBased on 308 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Tiloihin kuuluu yhteensä 219 viihtyisää huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2003. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From252€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no.11 yanqi lake south road, huairou 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 314 reviewsBased on 314 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut majoitus on kohteessa Beijing City. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. 302 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on perustettu vuonna 2015. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  208  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä