Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  27€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Howard Johnson Paragon Hotel Beijing
  From64€Yömaksu

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 18a jian guo men nei avenue 18a -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 764 reviewsBased on 764 reviews

  Itäisellä Chang An -kadulla sijaitseva hotelli on Pekingin kultaisen alueen sydämessä, vastapäätä rautatieasemaa. Wangfujing, Tiananmenin aukio ja Kielletty kaupunki ovat kaikki vain muutaman minuutin matkan päässä, ja kansainväliselle lentoasemalle on hotellilta noin 40 minuuttia. Hotellia ympäröivät tärkeimmät liike-elämän keskukset, nähtävyydet ja suurlähetystöalue. Hotellissa on 280 modernisti sisustettua huonetta ja sviittiä. Lisäksi liikematka- ja lippupalvelu ja sen modernit välineet tarjoavat assistentti- ja lipunhankintapalveluita kiireisille johtajille ja lomailijoille. Hotellissa on kuntosali ja hierontapalvelu. Hotellissa on erinomainen ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Hotelli on täydellinen valinta työ- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat päästä Pekingin keskustaan nopeasti ja kätevästi.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From210€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no.11 yanqi lake south road, huairou 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 514 reviewsBased on 514 reviews

  Kohteessa Beijing City sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 302 mukavaa huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Liaoning International Hotel
  From75€Yömaksu

  Liaoning International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , No. 2 a north 4th ring road (w), haidian district 00 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 132 reviewsBased on 132 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Beijing City. Vieraiden käytössä on yhteensä 438 makuuhuonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Eclat Beijing
  From200€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1449 reviewsBased on 1449 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 100 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia.

  Katso lisää
 • Hilton Beijing Wangfujing
  From175€Yömaksu

  Hilton Beijing Wangfujingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , 8 wangfujing east street, dongcheng district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2746 reviewsBased on 2746 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Wangfujing, on erinomainen vaihtoehto perheille. Kokonaisuutena tiloissa on 255 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gracie Art Hotel
  From119€Yömaksu

  Gracie Art Hotelstars

  Wangjing, Beijing Peking , 706 back street, 798 art district, 2 jiuxianqiao n 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Wangjing. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 21. 7 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 30 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel New Otani Chang Fu Gong
  From123€Yömaksu

  Hotel New Otani Chang Fu Gongstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 jianguomen wai street, chaoyang district -
   

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Beijing City. 460 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Hotel Beijing
  From103€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 472 reviewsBased on 472 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Beijing City. Hotellissa on yhteensä 315 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta.

  Katso lisää
 • CYTS Shanshui Trends Hotel Qianmen
  From67€Yömaksu

  CYTS Shanshui Trends Hotel Qianmenstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Renmin road, xicheng district 11a -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 12 reviewsBased on 12 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 5. 9 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 32. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 168 makuuhuonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Beijing Guangxi Hotel
  From95€Yömaksu

  Beijing Guangxi Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Huaweili panjiayuan, chaoyang district 26 -
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 4. 0 kilometrin säteellä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 288 makuuhuoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli noudattaa vihreitä periaatteita. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  179  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä