Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  15€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centre
  From117€Yömaksu

  Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centrestars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 50 liangmaqiao, chaoyang district 50 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 1 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 480 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sunworld Dynasty Hotel Beijing
  From105€Yömaksu

  Sunworld Dynasty Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Wangfujing street, dongcheng district 50 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 645 reviewsBased on 645 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangfujing. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 9. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 8 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 395 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Chang An Grand Hotel Beijing
  From72€Yömaksu

  Chang An Grand Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 27 hua wei li, chaoyang district -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 303 reviewsBased on 303 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Beijing City. Tiloihin kuuluu yhteensä 371 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cordis Beijing Capital Airport
  From113€Yömaksu

  Cordis Beijing Capital Airportstars

  Beijing Airport, Beijing Peking , Yijing road, terminal 3, capital airport 1 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1152 reviewsBased on 1152 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 38. 2 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 272 mukavaa majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • North Garden Hotel Beijing
  From75€Yömaksu

  North Garden Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , 218-1 wangfujing avenue, dongcheng district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Wangfujing. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 216 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusIllallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Asia Hotel Beijing
  From105€Yömaksu

  Asia Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , West xinzhong street, east gongti road 8 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 266 reviewsBased on 266 reviews

  Upea hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 340 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Eclat Beijing
  From194€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1698 reviewsBased on 1698 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 100 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From70€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Wangfujing. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 1 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 122 majoitustilasta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Boyue Beijing Hotel(Formerly Renaissance)
  From91€Yömaksu

  Boyue Beijing Hotel(Formerly Renaissance)stars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 36 xiaoyun road, chaoyang district 36 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 310 reviewsBased on 310 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 219. Majoituksen rakennusvuosi on 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Guanganmen Grand Metropark hotel
  From88€Yömaksu

  Guanganmen Grand Metropark hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 338 guang'anmennei avenue,xicheng district,beijing 338 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 135 reviewsBased on 135 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Beijing City. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 3 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 6 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 215. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  220  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  22
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä