Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  28€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Hotel Eclat Beijing
  From193€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1698 reviewsBased on 1698 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 100 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centre
  From128€Yömaksu

  Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centrestars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 50 liangmaqiao, chaoyang district 50 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 1 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 480 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel New Otani Chang Fu Gong
  From101€Yömaksu

  Hotel New Otani Chang Fu Gongstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 jianguomen wai street, chaoyang district -
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Beijing City. 460 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa.

  Katso lisää
 • Capital Hotel Beijing
  From152€Yömaksu

  Capital Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Qianmen east street, dongcheng district 3 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 874 reviewsBased on 874 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangfujing. 429 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike sijaitsee 6. 9 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 6 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 588 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Howard Johnson Paragon Hotel Beijing
  From75€Yömaksu

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 18a jian guo men nei avenue 18a -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 789 reviewsBased on 789 reviews

  Itäisellä Chang An -kadulla sijaitseva hotelli on Pekingin kultaisen alueen sydämessä, vastapäätä rautatieasemaa. Wangfujing, Tiananmenin aukio ja Kielletty kaupunki ovat kaikki vain muutaman minuutin matkan päässä, ja kansainväliselle lentoasemalle on hotellilta noin 40 minuuttia. Hotellia ympäröivät tärkeimmät liike-elämän keskukset, nähtävyydet ja suurlähetystöalue. Hotellissa on 280 modernisti sisustettua huonetta ja sviittiä. Lisäksi liikematka- ja lippupalvelu ja sen modernit välineet tarjoavat assistentti- ja lipunhankintapalveluita kiireisille johtajille ja lomailijoille. Hotellissa on kuntosali ja hierontapalvelu. Hotellissa on erinomainen ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Hotelli on täydellinen valinta työ- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat päästä Pekingin keskustaan nopeasti ja kätevästi.

  Katso lisää
 • Pentahotel Beijing
  From110€Yömaksu

  Pentahotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Chongwenmen outer street, dongcheng district 3-18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1334 reviewsBased on 1334 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Beijing City. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 2. 9 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 5 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 28. 2 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 307 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lake View Hotel
  From91€Yömaksu

  Lake View Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 19 nan li, pan jia yuan, chaoyang district -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 175 reviewsBased on 175 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Huoneiden kokonaismäärä on 307. Hotelli on perustettu vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla.

  Katso lisää
 • Sunworld Dynasty Hotel Beijing
  From104€Yömaksu

  Sunworld Dynasty Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Wangfujing street, dongcheng district 50 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 645 reviewsBased on 645 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangfujing. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 9. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 8 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 395 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Concordia Hotel
  From145€Yömaksu

  Grand Concordia Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Eagle run plaza, a-1 zone xiao yun road 26 26 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 41 reviewsBased on 41 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 266 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From261€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no.11 yanqi lake south road, huairou 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 948 reviewsBased on 948 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 302 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  223  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä