Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  24€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Hotel Eclat Beijing
  From203€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1633 reviewsBased on 1633 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 100 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Park Hyatt Beijing
  From241€Yömaksu

  Park Hyatt Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 2 jianguomenwai street, chaoyang district 2? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1047 reviewsBased on 1047 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. Vieraiden käytössä on yhteensä 246 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Hotel Beijing
  From86€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 481 reviewsBased on 481 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 315 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on perustettu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From82€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Wangfujing. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 1 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 122 majoitustilasta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From264€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no.11 yanqi lake south road, huairou 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 907 reviewsBased on 907 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 302 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Oriental Garden Hotel Beijing
  From98€Yömaksu

  Oriental Garden Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 6 dong zhi men south avenue, dongcheng distric -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 197 reviewsBased on 197 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 173 majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Liaoning International Hotel
  From95€Yömaksu

  Liaoning International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , No. 2 a north 4th ring road (w), haidian district 00 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 132 reviewsBased on 132 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Majoituspaikka koostuu yhteensä 438 huoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Maxmelim Beijing
  From106€Yömaksu

  Hotel Maxmelim Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , North gujiazhuang flyover, beiyuan east road, chin . -
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 650 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 296 viihtyisää majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit.

  Katso lisää
 • Botai Hotel
  From34€Yömaksu

  Botai Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 140 south jiaodaokou street, dongcheng district 171 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. 171 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • A C Art Museum Hotel
  From80€Yömaksu

  A C Art Museum Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 dong zhi men wai da jie ,chaoyang district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 61 reviewsBased on 61 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 279 majoitustilasta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  226  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä