Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  35€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Hotel Eclat Beijing
  From184€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1698 reviewsBased on 1698 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 100 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centre
  From138€Yömaksu

  Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Centrestars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 50 liangmaqiao, chaoyang district 50 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 1 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 480 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel New Otani Chang Fu Gong
  From99€Yömaksu

  Hotel New Otani Chang Fu Gongstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 jianguomen wai street, chaoyang district -
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Beijing City. 460 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Hotel Beijing
  From110€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 483 reviewsBased on 483 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 315 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on perustettu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa.

  Katso lisää
 • Fx Hotel Zhongguancun Beijing
  From80€Yömaksu

  Fx Hotel Zhongguancun Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , No68 north 4th ring west road haidian district s/n -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 121 reviewsBased on 121 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. Majoituspaikka koostuu yhteensä 248 makuuhuoneesta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Chang An Grand Hotel Beijing
  From70€Yömaksu

  Chang An Grand Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 27 hua wei li, chaoyang district -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 303 reviewsBased on 303 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Vieraiden käytössä on yhteensä 371 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From211€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no.11 yanqi lake south road, huairou 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 948 reviewsBased on 948 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 302 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Botai Hotel
  From51€Yömaksu

  Botai Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 140 south jiaodaokou street, dongcheng district 171 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 171 makuuhuoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Beijing Hotel NUO Forbidden City
  From150€Yömaksu

  Beijing Hotel NUO Forbidden Citystars

  Wangfujing, Beijing Peking , Chang an avenue block b, dongcheng district 33 -
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1840 reviewsBased on 1840 reviews

  Ihanteellisella paikalla, arvostetun liike-elämän ja kaupan keskuksen Wangfujingin sydämessä sijaitseva hotelli on vain muutaman minuutin päässä Kielletystä kaupungista, Tiananmenin aukiolta, silkkitorilta ja muista tunnetuimmista nähtävyyksistä. Hotellin tiloja ja palveluita ovat aulan ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihto, vaatesäilytys, 4 hissiä, kahvila, sanomalehtitiski, valintamyymälä, kampaamo, baari, televisiohuone, 2 ravintolaa, kokoustilat ja Internet-yhteys. Vieraiden käytössä ovat myös huone- ja pesulapalvelut (lisämaksusta) ja autolla saapuville pysäköintitiloja (lisämaksusta).

  Katso lisää
 • A C Art Museum Hotel
  From79€Yömaksu

  A C Art Museum Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 26 dong zhi men wai da jie ,chaoyang district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 61 reviewsBased on 61 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 279. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  224  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä