Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  3€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From40€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 188 reviewsBased on 188 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Downtown. Kokonaisuutena tiloissa on 205 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2002. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Casa Resort Hotel
  From31€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Pudong. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 165 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • City Hotel Shanghai
  From64€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 308 reviewsBased on 308 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Regal Shanghai East Asia
  From57€Yömaksu

  Regal Shanghai East Asiastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 800 ling ling road xu hui district shanghai 800? -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 500 reviewsBased on 500 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Downtown. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 350 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Swissotel Grand Shanghai
  From131€Yömaksu

  Swissotel Grand Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 1 yu yuan lu, jingansi, jingan qu -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1325 reviewsBased on 1325 reviews

  Upea majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Downtown. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Kokonaisuutena tiloissa on 467 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai
  From50€Yömaksu
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 241 reviewsBased on 241 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Downtown. 5. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tiloihin kuuluu yhteensä 240 viihtyisää makuuhuonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Huoneistohotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi majoitus tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan
  From174€Yömaksu

  Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shanstars

  Shanghai, Shanghai , lu jia zui ring road, pudong district 1288 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1599 reviewsBased on 1599 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Pudong. Vieraiden käytössä on yhteensä 686 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jin Jiang Park Hotel
  From94€Yömaksu

  Jin Jiang Park Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 170 nanjing road west, huangpu district, shanghai -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 380 reviewsBased on 380 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Downtown. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 250 makuuhuoneesta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2006. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • InterContinental Shanghai Jing’ An
  From143€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1082 reviewsBased on 1082 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Downtown. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on 4. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 533 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Grand Mercure Hongqiao
  From97€Yömaksu

  Grand Mercure Hongqiaostars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Xianxia road, changning district, shanghai 369 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 837 reviewsBased on 837 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Downtown. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitus koostuu yhteensä 496 makuuhuoneesta. Majoitus rakennettiin vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  322  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  33
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä