Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  23€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  From44€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Pudong. Hotelli koostuu yhteensä 165 makuuhuoneesta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Eton Hotel Shanghai
  From99€Yömaksu

  The Eton Hotel Shanghaistars

  Shanghai, Shanghai , Pudong avenue, pudong district 535 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 831 reviewsBased on 831 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Pudong. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 460 mukavaa majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2006. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnson
  From107€Yömaksu

  Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnsonstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1104 reviewsBased on 1104 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Shanghain keskustassa, aivan kaupungin vilkkaimman ostos- ja viihdealueen Nanjing East Pedestrian Mallin sekä metroaseman tuntumassa, Shanghain liike-elämän ytimessä. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihtopiste, vaatesäilytys, hissi ja hiussalonki. TV-aulassa on tarjolla aterioita ja viihdettä. Lisäksi hotellissa on kahvila, baari, pubi ja ravintola. Hotelli tarjoaa vierailleen Internet-yhteyden, huone- ja pesulapalvelut sekä paikoituksen (lisämaksullinen).

  Katso lisää
 • Tong Mao
  From89€Yömaksu

  Tong Maostars

  Shanghai, Shanghai , 357 songlin road, shanghai -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 127 reviewsBased on 127 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Pudong. Majoituspaikassa on yhteensä 309 mukavaa huonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Charms
  From54€Yömaksu

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 598 reviewsBased on 598 reviews

  Tämä viehättävä bisnesmatkalaisten suosima kaupunkihotelli sijaitsee Nanjing Road -ostoskadulla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kulttuurikohteista ja historiallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien Waitan-ranta-alue, Yu-puistotemppeli, Kaupunginmuseo ja Suuri teatteri. Huaihai Road -ostoskatu on myös lähellä, ja Shanghain uusi rautatieasema vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämän ihastuttavan hotellin tyyli on saanut ympäristöstään vahvoja kiinalaisia värikylläisiä vaikutteita. Hotellin modernien huoneiden ajantasainen varustus täyttää hotellivieraiden yksilölliset tarpeet. Hotelli tarjoaa liikematkalaisten käyttöön bisneskeskuksen sekä kokous- ja bankettihuoneet. Kaikilla hotellivierailla on käytössään ateria- ja vapaa-ajan palvelut, mukaan lukien kuntosali, karaoke ja viehättävä ravintola.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From41€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 189 reviewsBased on 189 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. Kokonaisuutena tiloissa on 205 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2002. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Starr Hotel Shanghai
  From77€Yömaksu

  Starr Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 386 zhijiang xi road 386 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 239 makuuhuonetta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Dazhong Airport Hotel South Building
  From77€Yömaksu

  Dazhong Airport Hotel South Buildingstars

  Pudong Airport, Shanghai , Yingbin avenue, pudong airport 6001 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 859 reviewsBased on 859 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Airport Pudong. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 7 kilometrin matka. Majoituksessa on 712 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2008. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jin Jiang Park Hotel
  From113€Yömaksu

  Jin Jiang Park Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 170 nanjing road west, huangpu district, shanghai -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Downtown. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 250 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Equatorial Shanghai
  From80€Yömaksu

  Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district 65 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 769 reviewsBased on 769 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Downtown. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. 506 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  302  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä