Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  18€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  From42€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Pudong. Huoneiden kokonaismäärä on 165. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Regal Plaza Hotel & Residence
  From45€Yömaksu

  Regal Plaza Hotel & Residencestars

  Shanghai, Shanghai , Fu te xi yi road, waigaoqiao, pudong new district 77 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 112 reviewsBased on 112 reviews

  Tämä upea huoneistohotelli sijaitsee Pudongissa, Waigaoqiaon vapaakauppa-alueen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metrolta. Hotellilta pääsee helposti tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, kuten Shanghain finanssikeskukseen Lujiazuihin ja Puxin historialliseen kaupunginosaan. Kaupungin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneilta ei puutu käyntikohteita. Kiiltävää ja virtaviivaista nykyarkkitehtuuria edustava hotellirakennus häikäisee komeudellaan. Loisteliaat, massiiviset ja korkeat valkoiset pylväät tuovat hotellin aulaan kuninkaallista loistoa. Upeasti sisustettujen, vaaleiksi sävytettyjen huoneiden tekstiilejä dominoivat kulta ja maanläheiset värit. Kriittisimmätkin hotellivieraat vaikuttuvat hotellin ensiluokkaisesta varustuksesta ja palveluista.

  Katso lisää
 • City Hotel Shanghai
  From85€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Oriental Riverside Bund View Hotel
  From143€Yömaksu

  Oriental Riverside Bund View Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Riverside avenue pudong district 2727 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 471 reviewsBased on 471 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Pudong. 5. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 273 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Charms
  From49€Yömaksu

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 605 reviewsBased on 605 reviews

  Tämä viehättävä bisnesmatkalaisten suosima kaupunkihotelli sijaitsee Nanjing Road -ostoskadulla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kulttuurikohteista ja historiallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien Waitan-ranta-alue, Yu-puistotemppeli, Kaupunginmuseo ja Suuri teatteri. Huaihai Road -ostoskatu on myös lähellä, ja Shanghain uusi rautatieasema vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämän ihastuttavan hotellin tyyli on saanut ympäristöstään vahvoja kiinalaisia värikylläisiä vaikutteita. Hotellin modernien huoneiden ajantasainen varustus täyttää hotellivieraiden yksilölliset tarpeet. Hotelli tarjoaa liikematkalaisten käyttöön bisneskeskuksen sekä kokous- ja bankettihuoneet. Kaikilla hotellivierailla on käytössään ateria- ja vapaa-ajan palvelut, mukaan lukien kuntosali, karaoke ja viehättävä ravintola.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From34€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Downtown. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 205. Majoituksen rakennusvuosi on 2002. Vieraat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dorsett Shanghai Formerly YUE Shanghai
  From116€Yömaksu

  Dorsett Shanghai Formerly YUE Shanghaistars

  Shanghai, Shanghai , Hua mu road 800 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 572 reviewsBased on 572 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Pudong. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 269 huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Urban Hotel Shanghai (former Binyue Hotel)
  From74€Yömaksu

  Urban Hotel Shanghai (former Binyue Hotel)stars

  Shanghai, Shanghai , 519 fushan road, pudong, shanghai 519 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19 reviewsBased on 19 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Pudong. Hotellissa on 120 mukavaa majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Central Hotel Shanghai
  From126€Yömaksu

  Central Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district 555 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1004 reviewsBased on 1004 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Downtown. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli koostuu yhteensä 319 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Fraser Residence Shanghai
  From147€Yömaksu

  Fraser Residence Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , shouning road, luwan district 98 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 666 reviewsBased on 666 reviews

  Upea huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneistohotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tiloihin kuuluu yhteensä 279 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  307  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä