Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  15€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Dazhong Airport Hotel North Building
  From70€Yömaksu

  Dazhong Airport Hotel North Buildingstars

  Pudong Airport, Shanghai , Yingbin avenue, pudong airport 6001 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Airport Pudong. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 7 kilometrin matka. 712 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • City Hotel Shanghai
  From75€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Rayfont Downtown Hotel Shanghai
  From48€Yömaksu

  Rayfont Downtown Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 7 zhaojiabang road 7 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 427 reviewsBased on 427 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 1000 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From32€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. Tiloihin kuuluu yhteensä 205 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2002. Majoitus tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Guoman Hotel Shanghai
  From50€Yömaksu

  Guoman Hotel Shanghaistars

  Puxi, Shanghai , Block 1, daduhe road, guoson centre, 388 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puxi, on erinomainen vaihtoehto perheille. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 10. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 442 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Shanghai Jing’ An
  From143€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 4. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 533 mukavaa makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Casa Resort Hotel
  From42€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Pudong. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 165. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Regal Plaza Hotel & Residence
  From45€Yömaksu

  Regal Plaza Hotel & Residencestars

  Shanghai, Shanghai , Fu te xi yi road, waigaoqiao, pudong new district 77 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 112 reviewsBased on 112 reviews

  Tämä upea huoneistohotelli sijaitsee Pudongissa, Waigaoqiaon vapaakauppa-alueen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metrolta. Hotellilta pääsee helposti tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, kuten Shanghain finanssikeskukseen Lujiazuihin ja Puxin historialliseen kaupunginosaan. Kaupungin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneilta ei puutu käyntikohteita. Kiiltävää ja virtaviivaista nykyarkkitehtuuria edustava hotellirakennus häikäisee komeudellaan. Loisteliaat, massiiviset ja korkeat valkoiset pylväät tuovat hotellin aulaan kuninkaallista loistoa. Upeasti sisustettujen, vaaleiksi sävytettyjen huoneiden tekstiilejä dominoivat kulta ja maanläheiset värit. Kriittisimmätkin hotellivieraat vaikuttuvat hotellin ensiluokkaisesta varustuksesta ja palveluista.

  Katso lisää
 • The Eton Hotel Shanghai
  From94€Yömaksu

  The Eton Hotel Shanghaistars

  Shanghai, Shanghai , Pudong avenue, pudong district 535 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 837 reviewsBased on 837 reviews

  Upea hotelli kohteessa Pudong. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 460 mukavaa majoitustilaa. Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Käytettävissä on 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Bund Riverside
  From68€Yömaksu

  The Bund Riversidestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 398 beijing road east, huangpu district 398? -
  0,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Tämä loistelias hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan Shangain kauppa- ja finanssialueiden ytimessä. Hotellilta pääsee vaivattomasti Huangpu-joelle, ja Lujiazuin kansainvälinen talousalue on hotellin välittömässä läheisyydessä. Maineikkaalle Nanjing Road -ostoskadulle on hotellilta viiden minuutin ja romanttiselle Bund-rantabulevardille 10 minuutin kävelymatka. Hotelli kuvastaa hienosti modernia shangailaista kulttuuria, johon on ihastuttavalla tavalla sekoittunut muita perinteisiä kiinalaisia ja myös läntisiä elementtejä. Tyylikkäiksi sisustetut ja mukavat hotellihuoneet pitävät ympäröivän kaupungin hälyn tehokkaasti loitolla ja tarjoavat asukkaille hyvät yöunet. Hotellin ravintolan menu tarjoaa herkullista syötävää.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  340  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  34
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä