Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  15€

Tarjoushotellit Shanghai

 • City Hotel Shanghai
  From65€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From35€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. Tiloihin kuuluu yhteensä 205 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2002. Majoitus tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casa Resort Hotel
  From42€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Pudong. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 165. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Regal Plaza Hotel & Residence
  From45€Yömaksu

  Regal Plaza Hotel & Residencestars

  Shanghai, Shanghai , Fu te xi yi road, waigaoqiao, pudong new district 77 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 112 reviewsBased on 112 reviews

  Tämä upea huoneistohotelli sijaitsee Pudongissa, Waigaoqiaon vapaakauppa-alueen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metrolta. Hotellilta pääsee helposti tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, kuten Shanghain finanssikeskukseen Lujiazuihin ja Puxin historialliseen kaupunginosaan. Kaupungin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneilta ei puutu käyntikohteita. Kiiltävää ja virtaviivaista nykyarkkitehtuuria edustava hotellirakennus häikäisee komeudellaan. Loisteliaat, massiiviset ja korkeat valkoiset pylväät tuovat hotellin aulaan kuninkaallista loistoa. Upeasti sisustettujen, vaaleiksi sävytettyjen huoneiden tekstiilejä dominoivat kulta ja maanläheiset värit. Kriittisimmätkin hotellivieraat vaikuttuvat hotellin ensiluokkaisesta varustuksesta ja palveluista.

  Katso lisää
 • Starr Hotel Shanghai
  From67€Yömaksu

  Starr Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 386 zhijiang xi road 386 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 75 reviewsBased on 75 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Downtown. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 239 makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rayfont Downtown Hotel Shanghai
  From49€Yömaksu

  Rayfont Downtown Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 7 zhaojiabang road 7 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 427 reviewsBased on 427 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 1000 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dazhong Airport Hotel North Building
  From72€Yömaksu

  Dazhong Airport Hotel North Buildingstars

  Pudong Airport, Shanghai , Yingbin avenue, pudong airport 6001 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Airport Pudong. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 7 kilometrin matka. 712 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • citizenM Shanghai Hongqiao
  From59€Yömaksu

  citizenM Shanghai Hongqiaostars

  Unknown zone, Unknown destination , Hongxin road, minhang district 3999-6 -
   

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Minhang. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 303 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • The Eton Hotel Shanghai
  From87€Yömaksu

  The Eton Hotel Shanghaistars

  Shanghai, Shanghai , Pudong avenue, pudong district 535 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 837 reviewsBased on 837 reviews

  Upea hotelli kohteessa Pudong. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 460 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The Bund Riverside
  From73€Yömaksu

  The Bund Riversidestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 398 beijing road east, huangpu district 398? -
  0,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Tämä loistelias hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan Shangain kauppa- ja finanssialueiden ytimessä. Hotellilta pääsee vaivattomasti Huangpu-joelle, ja Lujiazuin kansainvälinen talousalue on hotellin välittömässä läheisyydessä. Maineikkaalle Nanjing Road -ostoskadulle on hotellilta viiden minuutin ja romanttiselle Bund-rantabulevardille 10 minuutin kävelymatka. Hotelli kuvastaa hienosti modernia shangailaista kulttuuria, johon on ihastuttavalla tavalla sekoittunut muita perinteisiä kiinalaisia ja myös läntisiä elementtejä. Tyylikkäiksi sisustetut ja mukavat hotellihuoneet pitävät ympäröivän kaupungin hälyn tehokkaasti loitolla ja tarjoavat asukkaille hyvät yöunet. Hotellin ravintolan menu tarjoaa herkullista syötävää.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  291  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä