Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  23€

Tarjoushotellit Shanghai

 • InterContinental Shanghai Jing’ An
  From117€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1195 reviewsBased on 1195 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 4. 5 kilometrin päässä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 533. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Tong Mao
  From88€Yömaksu

  Tong Maostars

  Shanghai, Shanghai , 357 songlin road, shanghai -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 127 reviewsBased on 127 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Pudong. Majoituspaikassa on yhteensä 309 mukavaa majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Starr Hotel Shanghai
  From66€Yömaksu

  Starr Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 386 zhijiang xi road 386 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 239 huonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan
  From184€Yömaksu

  Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shanstars

  Shanghai, Shanghai , lu jia zui ring road, pudong district 1288 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1831 reviewsBased on 1831 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Pudong. Vieraiden käytössä on yhteensä 686 makuuhuonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • City Hotel Shanghai
  From70€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 310 reviewsBased on 310 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Charms
  From40€Yömaksu

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 593 reviewsBased on 593 reviews

  Tämä viehättävä bisnesmatkalaisten suosima kaupunkihotelli sijaitsee Nanjing Road -ostoskadulla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kulttuurikohteista ja historiallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien Waitan-ranta-alue, Yu-puistotemppeli, Kaupunginmuseo ja Suuri teatteri. Huaihai Road -ostoskatu on myös lähellä, ja Shanghain uusi rautatieasema vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämän ihastuttavan hotellin tyyli on saanut ympäristöstään vahvoja kiinalaisia värikylläisiä vaikutteita. Hotellin modernien huoneiden ajantasainen varustus täyttää hotellivieraiden yksilölliset tarpeet. Hotelli tarjoaa liikematkalaisten käyttöön bisneskeskuksen sekä kokous- ja bankettihuoneet. Kaikilla hotellivierailla on käytössään ateria- ja vapaa-ajan palvelut, mukaan lukien kuntosali, karaoke ja viehättävä ravintola.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From41€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 188 reviewsBased on 188 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. Vieraiden käytössä on yhteensä 205 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2002. Asiakkaat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Regal Plaza Hotel & Residence
  From70€Yömaksu

  Regal Plaza Hotel & Residencestars

  Shanghai, Shanghai , Fu te xi yi road, waigaoqiao, pudong new district 77 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 101 reviewsBased on 101 reviews

  Tämä upea huoneistohotelli sijaitsee Pudongissa, Waigaoqiaon vapaakauppa-alueen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metrolta. Hotellilta pääsee helposti tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, kuten Shanghain finanssikeskukseen Lujiazuihin ja Puxin historialliseen kaupunginosaan. Kaupungin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneilta ei puutu käyntikohteita. Kiiltävää ja virtaviivaista nykyarkkitehtuuria edustava hotellirakennus häikäisee komeudellaan. Loisteliaat, massiiviset ja korkeat valkoiset pylväät tuovat hotellin aulaan kuninkaallista loistoa. Upeasti sisustettujen, vaaleiksi sävytettyjen huoneiden tekstiilejä dominoivat kulta ja maanläheiset värit. Kriittisimmätkin hotellivieraat vaikuttuvat hotellin ensiluokkaisesta varustuksesta ja palveluista.

  Katso lisää
 • The Langham, Shanghai, Xintiandi
  From195€Yömaksu

  The Langham, Shanghai, XintiandistarsGreenProgram Icon

  Shanghai Downtown, Shanghai , No.99 madang road, shanghai 99 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1294 reviewsBased on 1294 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. Kokonaisuutena tiloissa on 357 huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2010. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Earth Check-sertifikaatti. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Asset Hotel, Shanghai
  From33€Yömaksu

  Asset Hotel, Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No.590, south wanping road, xuhui district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 305 reviewsBased on 305 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Downtown. Huoneiden kokonaismäärä on 78. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  304  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä