Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  21€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Olive Green Hotel
  From100€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 500 reviewsBased on 500 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 48. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From91€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2137 reviewsBased on 2137 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 4 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 79 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Castello City
  From64€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 601 reviewsBased on 601 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 68 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Georgioupolis Beach Hotel
  From147€Yömaksu

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 226 reviewsBased on 226 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Georgioupolis. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikelta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 52 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaat. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Legacy Gastro suites
  From148€Yömaksu

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias sq. 43 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 42 reviewsBased on 42 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Heraklion City. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Creta Maris Beach Resort
  From267€Yömaksu

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissou - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Creta Maris Beach Resort sijaitsee lähellä Hersonissoksen pitkää hiekkarantaa ja kristallinkirkasta merta, 24 kilometrin päässä Iraklionin (Heraklionin) kansainväliseltä lentokentältä. Creta Maris on kuin pieni kylä somine, kaartuvine kujineen ja pienine aukioineen, jotka ovat täynnä kukkien ja puiden tuoksuja ja värejä. Hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä Egeanmeren arkkitehtuuria, kreetalaista keittiötä ja vieraanvaraisuutta, ympäristötietoisuutta ja laadukkaita all inclusive -palveluita. Siellä on loputtomat mahdollisuudet hauskanpitoon, ajanvietteeseen ja urheiluun, samoin rentoutumiseen ja kauneudenhoitoon.

  Katso lisää
 • Kalyves Beach
  From122€Yömaksu

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreeta , Chania, kalyves, apokoronas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1125 reviewsBased on 1125 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Kalyves. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 17 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 100. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2005. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Atlantis Beach
  From201€Yömaksu

  Atlantis Beachstars

  Rethymnon, Kreeta , Ari velouchioti 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Tämä kauniin puutarhan ympäröimä tyylikäs hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Rethymnonissa, sen rauhallisella Perivolian alueella, vastapäätä ihastuttavaa, sinisellä lipulla varustettua kirkasvetistä uimarantaa. Hotellin palvelut ja mukavuudet ovat huippulaatua, mukaan lukien perinteistä kreikkalaista ja kreetalaista ruokaa tarjoava ravintola sekä suuri aurinkoterassi, jolta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Kreetanmerelle. Rethymnonin viehättävä vanhakaupunki kapeine katuineen, venetsialainen linnoitus Fortezza ja eloisa Venetsialainen satama ovat kaikki 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Minos
  From87€Yömaksu

  Minosstars

  Rethymnon, Kreeta , Machiton scholis chorofilakis str. 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rethymnon. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 175 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From158€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Hienostunut, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Elounda. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 88 majoitustilasta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on ympäristöystävällinen. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  744  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  75
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews