Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  11€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Elounda Beach
  From199€Yömaksu

  Elounda Beachstars

  Elounda, Kreeta , Crete, elounda lasithi 720 53 - Kartta
   

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Elounda, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Tiloihin kuuluu yhteensä 244 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elounda Bay Palace
  From149€Yömaksu

  Elounda Bay Palacestars

  Elounda, Kreeta , Elounda resort - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 829 reviewsBased on 829 reviews

  Hienostunut majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Elounda. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikassa on 262 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoitus tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kalyves Beach
  From69€Yömaksu

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreeta , Chania, kalyves, apokoronas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1168 reviewsBased on 1168 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Kalyves. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 17 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 100 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2005. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Rimondi Grand Resort & Spa
  From71€Yömaksu

  Rimondi Grand Resort & Spastars

  Adele, Kreeta , Old national road rethymnon - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1121 reviewsBased on 1121 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen hotelli on kohteessa Adele. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 120. Majoitus rakennettiin vuonna 2011. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kiani Beach Resort
  From93€Yömaksu

  Kiani Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Kalyves, Kreeta , Kiani akti apokoronou - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1901 reviewsBased on 1901 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Kalyves. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 255 majoitustilasta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ympäristöystävällinen. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gouves Bay
  From48€Yömaksu

  Gouves Baystars

  Gouves, Kreeta , Gouves area - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Gouves. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 18. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 75 metrin päässä hotellilta. 100 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Spilia Village
  From98€Yömaksu

  Spilia Villagestars

  Kolymbari, Kreeta , Spilia - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 385 reviewsBased on 385 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Kolymbari, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. 30 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Tässä majoituksessa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Esperides Resort & Spa
  From66€Yömaksu

  Esperides Resort & Spastars

  Hersonissos, Kreeta , Costa varnali st.-koutouloufari - l. hersonissou - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Hersonissos. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 900 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 950 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 89. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2019. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From76€Yömaksu

  Olive Green HotelstarsGreenProgram Icon

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin kävelymatkan päässä satamasta. 48 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on vuodelta 2016. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Fereniki Holiday Resort & Spa
  From40€Yömaksu

  Fereniki Holiday Resort & Spastars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis apokoronas - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 98 reviewsBased on 98 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Georgioupolis. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 7 kilometrin matka. 450 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  571  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  58
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews