Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  13€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Olive Green Hotel
  From84€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 481 reviewsBased on 481 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City, on erinomainen vaihtoehto perheille. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 48 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From84€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2107 reviewsBased on 2107 reviews

  null500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 4 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 79 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2007. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Georgioupolis Beach Hotel
  From79€Yömaksu

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 213 reviewsBased on 213 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Georgioupolis. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 52 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2017. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Legacy Gastro suites
  From119€Yömaksu

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias sq. 43 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  nullVain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Pieni, vain 12 huoneen hotelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Majoitus rakennettiin vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Aquila Atlantis Hotel
  From117€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1191 reviewsBased on 1191 reviews

  Viehättävä kaupunki- ja konferenssihotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, vain noin sadan metrin päässä merestä sekä Iraklionin (Heraklionin) keskustan kaupoista, ravintoloista, baareista ja yökerhoista. Arkeologiselle museolle on muutaman minuutin matka. Hotelli sopii erinomaisesti sekä liike- että lomamatkailijoille. Mukavissa huoneissa on muun muassa oma kylpyhuone ja parveke. Hotellista löytyy kahvila, baari ja kaksi ilmastoitua ravintolaa sekä neljä kokoushuonetta. Golfkentälle on 25 kilometrin matka.

  Katso lisää
 • Castello City
  From67€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 593 reviewsBased on 593 reviews

  null500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 68 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Minos
  From55€Yömaksu

  Minosstars

  Rethymnon, Kreeta , Machiton scholis chorofilakis str. 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli on kohteessa Rethymnon. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 175 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kiani Beach Resort
  From98€Yömaksu

  Kiani Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Kalyves, Kreeta , Kiani akti apokoronou n/a - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1699 reviewsBased on 1699 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Kalyves. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 255 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Kestävään toimintaan sitoutunut majoitus on saanut Travelife-sertifikaatin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Creta Maris Beach Resort
  From176€Yömaksu

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissou - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Creta Maris Beach Resort sijaitsee lähellä Hersonissoksen pitkää hiekkarantaa ja kristallinkirkasta merta, 24 kilometrin päässä Iraklionin (Heraklionin) kansainväliseltä lentokentältä. Creta Maris on kuin pieni kylä somine, kaartuvine kujineen ja pienine aukioineen, jotka ovat täynnä kukkien ja puiden tuoksuja ja värejä. Hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä Egeanmeren arkkitehtuuria, kreetalaista keittiötä ja vieraanvaraisuutta, ympäristötietoisuutta ja laadukkaita all inclusive -palveluita. Siellä on loputtomat mahdollisuudet hauskanpitoon, ajanvietteeseen ja urheiluun, samoin rentoutumiseen ja kauneudenhoitoon.

  Katso lisää
 • Daios Cove Resort & Luxury Villas
  From1.214€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2114 reviewsBased on 2114 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Aghios Nikolaos, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoitus koostuu yhteensä 300 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  416  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  42
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä