Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  12€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Porto Platanias Beach Resort & Spa
  From107€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Chania-Platanias, on erinomainen vaihtoehto perheille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikassa on yhteensä 322 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Koko majoituspaikka on esteetön ja tarjoaa 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marin Dream Hotel
  From56€Yömaksu

  Marin Dream Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou 46 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 686 reviewsBased on 686 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Tiloihin kuuluu yhteensä 44 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2005. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • King Minos Palace
  From56€Yömaksu

  King Minos PalacestarsGreenProgram Icon

  Hersonissos, Kreeta , Limenas chersonissou - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Hersonissos. Hotellissa on 140 mukavaa huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Castello City
  From51€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 606 reviewsBased on 606 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 68. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Achillion Palace
  From61€Yömaksu

  Achillion Palacestars

  Rethymnon, Kreeta , K. giamboudaki str. 27 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 335 reviewsBased on 335 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Rethymnon. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 72 majoitustilasta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Eleftheria
  From40€Yömaksu

  Eleftheriastars

  Agia Marina, Kreeta , Agia marina - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 314 reviewsBased on 314 reviews

  Hotelli sijaitsee Agia Marinan rannikkoalueella, kahdeksan kilometriä Haniasta länteen. Hotelli kohoaa rinteellä, n. 850 metrin päässä merenrannasta. Sijaintinsa ansiosta hotellista on huikeat näkymät merelle, ympäristö on hiljaista luontoa, joten paikka sopii erinomaisesti kaikille rauhallista lomaa ystävällisessä perheympäristössä haluaville. Hotellin 66 vierashuonetta sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa, hotellissa on aamiais-/ruokasali, satelliitti-TV:llä varustettu aulatila, pelihuone ja paikoitustilat. Kaikissa vierashuoneissa on oma kylpyhuone, puhelin, TV, jääkaappi, radio, huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi ja parveke, josta avautuvat näkymät joko rantaan tai hotellia ympäröivään puutarhaan. Hotellissa on myös uima-allas lastenaltaineen, allasbaari, kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Pal Beach
  From38€Yömaksu

  Pal Beachstars

  Paleochora, Kreeta , Paleochora - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 132 reviewsBased on 132 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Paleochora. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli koostuu yhteensä 58 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 1991. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Blue Dome
  From98€Yömaksu

  Blue DomestarsGreenProgram Icon

  Hania-Platanias, Kreeta , platanias, chania 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 206 reviewsBased on 206 reviews

  Blue Dome hotelli sijaitsee mitä kauneimmalla saarella, Kreetalla. Hotelli on laadukas kokonaisuus merenrannalla koostuen 39:stä kalustetusta huoneistosta, joiden tilavilta parvekkeilta avautuu näköala merelle.Nimensä sinisen värin mukaisesti Blue Dome hotelli yhdistetään sympaattisuuteen, tasapainoisuuteen, uskollisuuteen, ystävällisyyteen ja luottamukseen.Rauhallinen tunnelma, upea merinäköala sekä mukavat huoneistot ilahduttavat aistejasi ensimmäisistä hetkistä alkaen. Lämmin ja ystävällinen ilmapiiri johtaa sinut suoraan huolettomien kesäpäivien tunnelmaan.Huoneistot ovat laadukkaasti kalustettu sisältäen parivuoteen tai kaksi yhden hengen vuodetta (Coco-mat patjat, tyynyt ja peitteet), kampauspöydän ja vaatekaapin, oleskelualueen sohvineen, keittiönurkkauksen, jääkaapin, ruokailutilan, satelliitti Led television ja puhelimen, ilmastoinnin, marmorisen kylpyhuoneeen joko suihkulla tai kylpyammella, hiustenkuivaajan ja ylelliset kylpytuotteet sekä kalustetun parvekkeen kauniilla merinäköalalla.Hotellin muita tiloja ja palveluita ovat vastaanottoaula, uima-allasalue, uima-allasbaari, viinibaari ja ravintola, kuntoiluhuone, jooganurkkaus, maksuton pysäköintialue, pieni kirjasto, maksuton polkupyörien lainaus sekä ilmainen Wi-Fi yhteys.Uudessa kreetalaiseen keittöön erikoistuneessa ravintolassamme sinua odottaa ihana ruokailukokemus. Tarjoamme "à la carte" ruokalistalla moderneja kreetalaisia ruokia, laajan valikoiman kreetalaisia viinejä sekä herkullisia jälkiruokia perustuen paikallisten pientuottajien laadukkaisiin tuotteisiin. Kokenut keittiö- ja ravintolahenkilökunta esittelee sinulle erittäin mielellään kreetalaisen keittiön korkealaatuista makuja!Majoittumisesi Blue Dome hotellissa on epäilemättä todella upea kokemus!Hotelli on avoinna huhtikuulta lokakuulle.

  Katso lisää
 • Arion Palace
  From63€Yömaksu

  Arion PalacestarsGreenProgram Icon

  Lerapetra, Kreeta , Rovou 80 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 355 reviewsBased on 355 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Ierapetra. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 82 huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nireas Hotel
  From23€Yömaksu

  Nireas Hotelstars

  Hania-Kato Daratso, Kreeta , Kato daratso chania - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 135 reviewsBased on 135 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Chania-Kato Daratso. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 27 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  235  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  24
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Cretan Sun
  Cretan Sun
  3,8/5

  Hotelli oli hyvällä sijainnilla, vähän syrjässä niin oli rauhallista, mutta lyhyt matka rannalle, ostoskadulle sekä Lidliin. Lapset viihtyivät hyvin, uima-allas oli puhdas ja henkilökunta mukava. Aamu ...

  Repa
  Hotelopian asiakkaat, 19/06/2019

  From20€Katso lisää