Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  20€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Gouves Bay
  From133€Yömaksu

  Gouves Baystars

  Gouves, Kreeta , Gouves area - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Gouves. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 18. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 75 metrin päässä hotellilta. 100 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dedalos Beach Hotel
  From87€Yömaksu

  Dedalos Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreeta , Sfakaki rethymnon - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 328 reviewsBased on 328 reviews

  Tämän Sfakakin uimarannalla sijaitsevan rantahotellin asiakkailla on käytettävissään rantabaari ja taverna. Tässä ihmeköynnöstä kasvavan hyvin hoidetun puutarhan ympäröimässä hotellissa on ulkouima-allas lastenaltaineen, ravintola sekä allasbaari. Kaikista parvekkeella tai patiolla varustetuista, ilmastoiduista vierashuoneista avautuu näkymä joko Kreetanmerelle tai puutarhaan. Huoneet ovat valoisia ja tilavia, ja niiden varustukseen kuuluvat satelliitti-TV ja jääkaappi. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Hotellin uima-altaalle näkymän tarjoavassa pääravintolassa voi nauttia noutopöytätyyppisen aamiaisen ja illallisen. Uima-altaalla tai rannalla voi tilata virkistäviä drinkkejä ja cocktaileja. Rantatavernassa voi lounasaikaan tutustua sekä kreikkalaisen keittiön tarjontaan että paikallisiin erikoisuuksiin.

  Katso lisää
 • Hersonissos Central
  From66€Yömaksu

  Hersonissos Centralstars

  Hersonissos, Kreeta , Chersonissos 11 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Hersonissos. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 90 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sentido Aegean Pearl
  From225€Yömaksu

  Sentido Aegean Pearlstars

  Rethymnon, Kreeta , Afstralon polemiston 28 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Rethymnon, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 110 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2009. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on ympäristöystävällinen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ideon Hotel
  From88€Yömaksu

  Ideon HotelstarsGreenProgram Icon

  Rethymnon, Kreeta , Mik. plastira 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 598 reviewsBased on 598 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Rethymnon. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 60 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Majoituspaikassa on 100 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2009. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Hotelli on ympäristöystävällinen. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Anita Beach
  From101€Yömaksu

  Anita Beachstars

  Rethymnon, Kreeta , Afstralon polemiston 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 51 reviewsBased on 51 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Rethymnon. 2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 9 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 31. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Evelyn Beach
  From64€Yömaksu

  Evelyn Beachstars

  Hersonissos, Kreeta , A. kanakaki & 25th martiou - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Hersonissos. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotellissa on 76 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Acropolis Apartments
  From49€Yömaksu

  Acropolis Apartmentsstars

  Hersonissos, Kreeta , Dimokratias street 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 248 reviewsBased on 248 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Hersonissos. 30 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Erofili Apartments
  From63€Yömaksu

  Erofili Apartmentsstars

  Hersonissos, Kreeta , Sanoudaki 18 - Kartta
   

  Mukava hotelli on kohteessa Hersonissos. Vieraiden käytössä on yhteensä 26 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikkiystävällinen majoitus. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Theartemis Palace
  From130€Yömaksu

  Theartemis PalacestarsGreenProgram Icon

  Rethymnon, Kreeta , M. portaliou 26 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 714 reviewsBased on 714 reviews

  Rantahotelli sijaitsee Rethymnonissa, joka on Kreetan ihastuttavimpia kaupunkeja. Hotellista on lyhyt kävelymatka viehättävään vanhaankaupunkiin ja muutaman minuutin matka pitkälle hiekkarannalle. Hyvin varustettuja huoneita ja sviittejä on yhteensä 209. Ne on sisustettu modernilla tyylillä ja ajanmukaisilla mukavuuksilla. Useimmissa huoneissa on yksi parivuode tai yhden hengen sänky. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, ja hiustenkuivaaja. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi, TV musiikkikanavin, suoravalintapuhelin, tallelokero, ilmastointi ja lämmitys. Hotellissa on internetyhteys ja huonepalvelu sekä TV-oleskelutila, baari ja kokoustilat. Asiakkaille on tarjolla päivittäin erilaisia liikunta-aktiviteetteja. Päivän voi aloittaa kuntosalilla ja saunassa tai kokeneen hierojan elvyttävässä hieronnassa (pyynnöstä). Uimaan voi mennä lisärakennuksessa olevaan sisäuima-altaaseen tai päärakennuksen ulkouima-altaaseen. Yhtä lailla voi nauttia tuoremehusta allasbaarissa, rentoutua porealtaassa tai aurinkotuolilla päivänvarjon alla. Hotellissa on myös lasten uima-allasalue sekä mahdollisuus pelata pöytätennistä, biljardia tai bocce-peliä. Hiekkarannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  758  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  76
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews