Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  23€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Galaxy Hotel Iraklio
  From108€Yömaksu

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , dimokratias ave 75 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1930 reviewsBased on 1930 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 127 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Rentoutusta kaipaavat vierailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From57€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2066 reviewsBased on 2066 reviews

  Kohteessa Heraklion City sijaitseva ihastuttava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoitusliike sijaitsee 4 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 79 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • GDM Megaron Luxury Hotel
  From108€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1178 reviewsBased on 1178 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Heraklion City. Huoneiden kokonaismäärä on 58. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From62€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 448 reviewsBased on 448 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 48 mukavaa huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2016. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • El Greco
  From60€Yömaksu

  El Grecostars

  Chania city, Kreeta , Theotokopoulou 47 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Chania City. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitus koostuu yhteensä 23 majoitustilasta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Castello City
  From47€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 584 reviewsBased on 584 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 68 makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Matkailijat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kalimera Archanes Village
  From139€Yömaksu

  Kalimera Archanes Villagestars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Agiou georgiou str archanes crete - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 32 reviewsBased on 32 reviews

  Mukavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Heraklion City. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Huoneisto on 15. 0 kilometrin päässä satamasta. Pieni, vain 4 huoneen majoituspaikka sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Capsis Astoria Heraklion
  From54€Yömaksu

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias square 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 949 reviewsBased on 949 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. 5 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 131 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Delina Mountain Resort
  From90€Yömaksu

  Delina Mountain Resortstars

  Rethymnon, Kreeta , Anogeia mylopotamos, crete . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Rethymnon. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 13. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vierailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Legacy Gastro suites
  From91€Yömaksu

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias sq. 43 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 13 reviewsBased on 13 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Heraklion City. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  90  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä