Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  19€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Hydramis Palace Beach Resort
  From69€Yömaksu

  Hydramis Palace Beach Resortstars

  Georgioupolis, Kreeta , Dramia - chania - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 369 reviewsBased on 369 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee viiden kilometrin päässä viehättävästä, pitkistä hiekkarannoistaan ja henkeäsalpaavan upeista vuoristomaisemistaan tunnetusta Georgioupoliksen kylästä. Iraklionin kansainväliselle lentokentälle on hotellilta matkaa 95 km ja Hanian kansainväliselle lentokentälle 55 km. 16 kilometrin päässä idässä olevasta Rethymnonista löytyy runsaasti tavernoita, baareja ja yöklubeja. Hotelli tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Uimarannalla vieraiden käytössä on aurinkotuoleja ja -varjoja, myös rantalentopallon pelaaminen on mahdollista. Hotellissa on makean veden ulkouima-allas ja täysinvarustettu kuntosali. Lyhyen matkan päässä hotellista on tarjolla mahdollisuus ratsastukseen, laitesukellukseen ja muuhun vesiurheiluun. Lomakohteessa on sekä auditorio- että luokkahuonetyyppinen konferenssihuone audiovisuaalisine laitteineen. Kaikissa vierashuoneissa on täydellinen standardivarustus sekä upeat näkymät tarjoava parveke tai terassi.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From45€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2151 reviewsBased on 2151 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 4 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 79 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Legacy Gastro suites
  From91€Yömaksu

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias sq. 43 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Heraklion City. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Castello City
  From44€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 606 reviewsBased on 606 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 68. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From64€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin kävelymatkan päässä satamasta. 48 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on vuodelta 2016. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Capsis Astoria Heraklion
  From60€Yömaksu

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias square 11 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 977 reviewsBased on 977 reviews

  Iraklionin (Heraklionin) keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli on avattu vuonna 1964. Sieltä on lyhyt bussimatka Knossokseen ja lähin pysäkki sijaitsee hotellin sisäänkäyntiä vastapäätä, kadun toisella puolella. Hotellissa on neljä kokoushuonetta, kaksi ravintolaa, baari, allasbaari-ravintola ja kuntosali. Ulkouima-allas on käytössä toukokuun puolivälistä lokakuun alkuun. Kaikissa 131 huoneessa on jääkaappi, hiustenkuivaaja ja ilmastointi.

  Katso lisää
 • Cressa Corona
  From43€Yömaksu

  Cressa Coronastars

  Rethymnon, Kreeta , Nikiforoy foka 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 49 reviewsBased on 49 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Rethymnon sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Pieni, vain 5 makuuhuoneen hotelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kydon, The Heart City Hotel
  From99€Yömaksu

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreeta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1421 reviewsBased on 1421 reviews

  Tyylikäs ja moderni hotelli on keskeisellä paikalla Hanian kaupungissa, ja sieltä on upeat näkymät Vanhaankaupunkiin. Hotelli on saanut nimensä myyttiseltä Kreetan kuninkaalta, joka oli tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Se tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia palveluja tarkoituksenaan varmistaa upea lomaelämys vieraille. Hotelli sijaitsee vanhan torin aukiolla, vastapäätä kauppahallia. Venetsialainen satama, sen majakka ja kuvankaunis Vanhakaupunki ovat vain muutaman askeleen päässä. Ainutlaatuinen paikka vieraille, jotka haluavat asua Kreetan-matkallaan kaupunkihotellissa.

  Katso lisää
 • El Greco
  From43€Yömaksu

  El Grecostars

  Chania city, Kreeta , Theotokopoulou 47 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 187 reviewsBased on 187 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Chania City. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 23. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Petousis Hotel & Suites
  From58€Yömaksu

  Petousis Hotel & Suitesstars

  Amoudara, Kreeta , Andrea papandreou 140 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kohteessa Amoudara sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 10. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 52. Majoitus rakennettiin vuonna 2019. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  122  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews