Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  13€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Lato Boutique Hotel
  From40€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2084 reviewsBased on 2084 reviews

  Kohteessa Heraklion City sijaitseva, viehättävä hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 4 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 79. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2007. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Tässä majoituksessa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Castello City
  From44€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leoforos 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 589 reviewsBased on 589 reviews

  Erityisesti homomatkailijoille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 68 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Georgioupolis Beach Hotel
  From86€Yömaksu

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Georgioupolis. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 52 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kydon, The Heart City Hotel
  From95€Yömaksu

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreeta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1335 reviewsBased on 1335 reviews

  Tyylikäs ja moderni hotelli on keskeisellä paikalla Hanian kaupungissa, ja sieltä on upeat näkymät Vanhaankaupunkiin. Hotelli on saanut nimensä myyttiseltä Kreetan kuninkaalta, joka oli tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Se tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia palveluja tarkoituksenaan varmistaa upea lomaelämys vieraille. Hotelli sijaitsee vanhan torin aukiolla, vastapäätä kauppahallia. Venetsialainen satama, sen majakka ja kuvankaunis Vanhakaupunki ovat vain muutaman askeleen päässä. Ainutlaatuinen paikka vieraille, jotka haluavat asua Kreetan-matkallaan kaupunkihotellissa.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From48€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 465 reviewsBased on 465 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 48 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hydramis Palace Beach Resort
  From65€Yömaksu

  Hydramis Palace Beach Resortstars

  Georgioupolis, Kreeta , Dramia - chania - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 351 reviewsBased on 351 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Georgioupolis. Vieraiden käytössä on yhteensä 203 huonetta. Majoitus on vuodelta 2003. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ikaros Beach Resort & spa
  From129€Yömaksu

  Ikaros Beach Resort & spastars

  Malia, Kreeta , Malia 700 07 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Malia. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 247 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • GDM Megaron Luxury Hotel
  From109€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1186 reviewsBased on 1186 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Heraklion City. Majoituspaikka koostuu yhteensä 58 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2003. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Top Hotel
  From42€Yömaksu

  Top Hotelstars

  Stalos, Kreeta , Kato stalos - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 139 reviewsBased on 139 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Stalos. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituksessa on 30 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From140€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Hienostunut, kohteessa Elounda sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 88 makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  461  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  47
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews