Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  28€

Tarjoushotellit Havana

 • Nacional de Cuba
  From126€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6904 reviewsBased on 6904 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tiloihin kuuluu yhteensä 426 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 1992. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Iberostar Parque Central
  From210€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8260 reviewsBased on 8260 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Iberostar Grand Packard
  From238€Yömaksu

  Iberostar Grand Packardstars

  Havana, Havana , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 900 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotelli on 1. 6 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 321 makuuhuoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From73€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Havana, on erinomainen vaihtoehto perheille. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 416 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From79€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 741 reviewsBased on 741 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Miramar. Vieraiden käytössä on yhteensä 300 majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2006. Vieraat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Tässä hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Capri
  From119€Yömaksu

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2483 reviewsBased on 2483 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 220 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Vedado – Saint John
  From50€Yömaksu

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Havana. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 138 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Collection Victoria La Habana
  From113€Yömaksu

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 287 reviewsBased on 287 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Havana. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From74€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 153 reviewsBased on 153 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 18 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From64€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1571 reviewsBased on 1571 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 1991. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  102  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews