Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  27€

Tarjoushotellit Havana

 • Iberostar Parque Central
  From232€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8225 reviewsBased on 8225 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From73€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 152 reviewsBased on 152 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 18 makuuhuoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From120€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6863 reviewsBased on 6863 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tiloihin kuuluu yhteensä 426 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 1992. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From86€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1568 reviewsBased on 1568 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 1991. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From29€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Miramar. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 532 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From66€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Havana, on erinomainen vaihtoehto perheille. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 416 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Santa Isabel Boutique
  From206€Yömaksu

  Santa Isabel Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 34 reviewsBased on 34 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut majoitus on kohteessa La Habana Vieja. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 27 makuuhuoneesta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1867 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 1997. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bella Habana
  From27€Yömaksu

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 85 reviewsBased on 85 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. Hotellissa on yhteensä 84 mukavaa huonetta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hotel Sevilla
  From122€Yömaksu

  Hotel Sevillastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle trocadero 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4333 reviewsBased on 4333 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 178 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1908. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • MarAzul Hotel
  From66€Yömaksu

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 716 reviewsBased on 716 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Playas del Este sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Majoituksessa on yhteensä 188 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1976. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  88  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews