Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  32€

Tarjoushotellit Havana

 • Iberostar Parque Central
  From385€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8260 reviewsBased on 8260 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Palco
  From81€Yömaksu

  Palcostars

  Havana, Havana , Calle 146 entre 11 y 13 playa - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 159 reviewsBased on 159 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. Majoituspaikassa on 178 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1996. Matkailijat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From75€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 805 reviewsBased on 805 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miramar. Asiakkailla on lentoasemalle noin 26. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 168 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1992. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Iberostar Riviera
  From147€Yömaksu

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1381 reviewsBased on 1381 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vedado. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 8 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 352 majoitustilasta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 1994. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Villa Bacuranao
  From41€Yömaksu

  Villa Bacuranaostars

  Playas del Este, Havana , Via blanca km 15 1/2 celimar. habana del este - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 122 reviewsBased on 122 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Playas del Este. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 52 mukavaa majoitustilaa. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Capri
  From154€Yömaksu

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2483 reviewsBased on 2483 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 220 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Bella Habana
  From45€Yömaksu

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 85 reviewsBased on 85 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. Hotellissa on yhteensä 84 mukavaa huonetta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hotel Caribbean
  From37€Yömaksu

  Hotel Caribbeanstars

  Vanha Havanna, Havana , Prado 164 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 38 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1953. Vierailijat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Vedado – Saint John
  From59€Yömaksu

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Havana. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 138 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Melia Habana
  From170€Yömaksu

  Melia Habanastars

  Miramar, Havana , Avenida 3ra - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3882 reviewsBased on 3882 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Miramar. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 2 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 12. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 397 viihtyisää majoitustilaa. Hotelli rakennettiin vuonna 1998. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  91  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews