Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  34€

Tarjoushotellit Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From97€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 141 reviewsBased on 141 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 18 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2016. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From152€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6485 reviewsBased on 6485 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 426 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 1992. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From88€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Havana. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 416 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Iberostar Parque Central
  From351€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7858 reviewsBased on 7858 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. 427 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casa Osmel
  From55€Yömaksu

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. Matkailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 3. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2016. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • H10 Habana Panorama
  From145€Yömaksu

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1819 reviewsBased on 1819 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miramar. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 317. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2002. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From118€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1496 reviewsBased on 1496 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Hotelli koostuu yhteensä 188 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 1991. Internet-yhteyden avulla matkailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From45€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 504 reviewsBased on 504 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miramar. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 532 makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1991. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vedado – Saint John
  From85€Yömaksu

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli kohteessa Havana. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 138 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2000. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Collection Victoria La Habana
  From247€Yömaksu

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 197 reviewsBased on 197 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Havana. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 31 mukavaa majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  76  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews