Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  39€

Tarjoushotellit Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From104€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 146 reviewsBased on 146 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 18 viihtyisää majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2016. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From175€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6625 reviewsBased on 6625 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 426 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1992. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Parque Central
  From371€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7984 reviewsBased on 7984 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa La Habana Vieja. Kokonaisuutena tiloissa on 427 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From93€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Havana. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 416. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From95€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 732 reviewsBased on 732 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miramar. Majoituspaikassa on 300 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2006. Internet-yhteyden avulla vieraat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From92€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1530 reviewsBased on 1530 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Hotelli koostuu yhteensä 188 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 1991. Matkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Nh Capri
  From201€Yömaksu

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2312 reviewsBased on 2312 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Havana. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Hotelli on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 220 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • NH Collection Victoria La Habana
  From238€Yömaksu

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 31 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • MarAzul Hotel
  From96€Yömaksu

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 699 reviewsBased on 699 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Playas del Este. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1976. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • H10 Habana Panorama
  From133€Yömaksu

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1847 reviewsBased on 1847 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miramar. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 317. Hotellin rakennusvuosi on 2002. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  69  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews