Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  32€

Tarjoushotellit Havana

 • Iberostar Parque Central
  From232€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8116 reviewsBased on 8116 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa La Habana Vieja. Majoituspaikka koostuu yhteensä 427 huoneesta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From80€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 148 reviewsBased on 148 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. 18 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From147€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6755 reviewsBased on 6755 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Vedado. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitustilojen kokonaismäärä on 426. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1992. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From65€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 738 reviewsBased on 738 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Miramar. Majoituspaikassa on yhteensä 300 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From87€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1552 reviewsBased on 1552 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde La Habana Vieja. Majoituksessa on 188 mukavaa huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 1991. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From31€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 518 reviewsBased on 518 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miramar. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 532. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1991. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • MarAzul Hotel
  From72€Yömaksu

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 711 reviewsBased on 711 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Playas del Este sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Kokonaisuutena tiloissa on 188 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1976. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From72€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 393 reviewsBased on 393 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Havana. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 416 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2007. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Sevilla
  From142€Yömaksu

  Hotel Sevillastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle trocadero 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4277 reviewsBased on 4277 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa La Habana Vieja. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 178 huonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1908. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NH Collection Victoria La Habana
  From131€Yömaksu

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 250 reviewsBased on 250 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Havana. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 31 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2015. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  75  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews