Hotelleja kohteessa Playas del Este

Katso sijainti kartassa.
 • MarAzul Hotel
  From81€Yömaksu

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 718 reviewsBased on 718 reviews

  Mukava, kohteessa Playas del Este sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1976. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Casa R&M
  From184€Yömaksu

  Casa R&Mstars

  Playas del Este, Havana , 470 # 914 entre 9 y 11 guanabo - Kartta
   

  Kodikas lomakoti tai -huvila kohteessa Playas del Este. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 2 huonetta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä lomakodissa tai -huvilassa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Villa Bacuranao
  From60€Yömaksu

  Villa Bacuranaostars

  Playas del Este, Havana , Via blanca km 15 1/2 celimar. habana del este - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 122 reviewsBased on 122 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Playas del Este. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 52 mukavaa majoitustilaa. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Atlantico
  From71€Yömaksu

  Atlanticostars

  Playas del Este, Havana , De las terrazas, sta. maria del mar - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 520 reviewsBased on 520 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Playas del Este. Kokonaisuutena tiloissa on 92 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Blau Arenal Habana Beach
  From112€Yömaksu

  Blau Arenal Habana Beachstars

  Playas del Este, Havana , Laguna de boca ciega - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 810 reviewsBased on 810 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playas del Este. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 143 huoneesta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Aparthotel Las Terrazas
  From47€Yömaksu

  Aparthotel Las Terrazasstars

  Playas del Este, Havana , Ave. de las terrazas, e/ 12 y rotonda, santa maria - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 120 reviewsBased on 120 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Playas del Este. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 154 mukavaa makuuhuonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Playas del Este

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews