Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  30€

Tarjoushotellit Varadero

 • Hotel E Velasco
  From67€Yömaksu

  Hotel E Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Matanzas City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 17. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From84€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4564 reviewsBased on 4564 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. 444 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2005. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Only
  From168€Yömaksu

  Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Onlystars

  Varadero, Varadero , Km 18.5 autopista sur - punta hicacos matanzas n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2095 reviewsBased on 2095 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Varadero. 342 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Playa Vista Azul
  From124€Yömaksu

  Hotel Playa Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3257 reviewsBased on 3257 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä hotellilta. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. 470 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  From99€Yömaksu

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2284 reviewsBased on 2284 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Varadero. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 312 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan.

  Katso lisää
 • Starfish Varadero - All Inclusive
  From82€Yömaksu

  Starfish Varadero - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 14 matanzas sn - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1813 reviewsBased on 1813 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Varadero. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 411. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • MGM Muthu Playa Varadero
  From80€Yömaksu

  MGM Muthu Playa Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12.5 - - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1810 reviewsBased on 1810 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitus koostuu yhteensä 385 majoitustilasta. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • ROC Arenas Doradas All Inclusive
  From114€Yömaksu

  ROC Arenas Doradas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista km. 17 varadero-matanzas - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3869 reviewsBased on 3869 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Varadero. Hotellissa on 316 mukavaa majoitustilaa. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From92€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 365 mukavaa majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • ROC Barlovento All Inclusive
  From104€Yömaksu

  ROC Barlovento All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra e/ 9 y 12, varadero e/ 9 y 12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2369 reviewsBased on 2369 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Majoituspaikassa on yhteensä 272 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 1998. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  44  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews