Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  29€

Tarjoushotellit Varadero

 • Barcelo Solymar
  From166€Yömaksu

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Kohteessa Matanzas City sijaitseva, ylellinen hotelli sopii perheille erinomaisesti. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus koostuu yhteensä 883 makuuhuoneesta. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ocean Varadero El Patriarca
  From155€Yömaksu

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4366 reviewsBased on 4366 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Varadero, on erinomainen vaihtoehto perheille. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 0 kilometrin matka. 420 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa.

  Katso lisää
 • Occidental Arenas Blancas
  From159€Yömaksu

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7828 reviewsBased on 7828 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Hotellissa on 883 mukavaa huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  From349€Yömaksu

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5928 reviewsBased on 5928 reviews

  Ylellinen, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 404 majoitustilaa. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  From363€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7836 reviewsBased on 7836 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Punta Frances. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Huoneiden kokonaismäärä on 386. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From112€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4407 reviewsBased on 4407 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. 444 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Tässä hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From90€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2095 reviewsBased on 2095 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Majoituksessa on 273 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2000. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Tuxpan
  From119€Yömaksu

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2087 reviewsBased on 2087 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 8 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 233 mukavaa majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2001. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Islazul Los Delfines
  From66€Yömaksu

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 946 reviewsBased on 946 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 103. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Iberostar Bella Vista Varadero
  From222€Yömaksu

  Iberostar Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra las morlas playa varadero peninsula hicacos - - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero. Majoitustilojen kokonaismäärä on 827. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Matkailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  45  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews