Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  27€

Tarjoushotellit Varadero

 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  From190€Yömaksu

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6331 reviewsBased on 6331 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, ylellinen hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 404. Asiakkaat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  From137€Yömaksu

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8035 reviewsBased on 8035 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 395 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2005. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Cactus
  From107€Yömaksu

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3078 reviewsBased on 3078 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 270 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ocean Vista Azul
  From141€Yömaksu

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3257 reviewsBased on 3257 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Varadero. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. Lähin vieraden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 470. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Melia Varadero
  From145€Yömaksu

  Melia Varaderostars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6704 reviewsBased on 6704 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Majoituspaikassa on yhteensä 490 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • Melia Peninsula Varadero
  From172€Yömaksu

  Melia Peninsula Varaderostars

  Parque Natural Hicacos, Varadero , Parque natural de punta hicacos varadero - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5525 reviewsBased on 5525 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Parque Natural Hicacos. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Huoneiden kokonaismäärä on 591. Majoituksen rakennusvuosi on 2001. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Occidental Arenas Blancas
  From98€Yömaksu

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8005 reviewsBased on 8005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Varadero. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 883 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Tuxpan
  From77€Yömaksu

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2174 reviewsBased on 2174 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 8 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 233 makuuhuoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2001. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Tropical
  From78€Yömaksu

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Majoitus koostuu yhteensä 223 majoitustilasta. Asiakkaat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Mar del Sur
  From67€Yömaksu

  Mar del Surstars

  Varadero, Varadero , Ave. 3era. y calle 30 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Varadero. Hotelli sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 366 majoitustilasta. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  60  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews