Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  31€

Tarjoushotellit Varadero

 • Be Live Adults Only Cactus
  From199€Yömaksu

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2906 reviewsBased on 2906 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on 270 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  From219€Yömaksu

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7751 reviewsBased on 7751 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 395 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From104€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4335 reviewsBased on 4335 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoitus koostuu yhteensä 444 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Matkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Memories Varadero Beach Resort - All Inclusive
  From185€Yömaksu

  Memories Varadero Beach Resort - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. Kokonaisuutena tiloissa on 1035 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2007. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  From351€Yömaksu

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5698 reviewsBased on 5698 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Varadero. Kokonaisuutena tiloissa on 404 huonetta. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From88€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2055 reviewsBased on 2055 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Majoitus koostuu yhteensä 273 makuuhuoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2000. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From88€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 893 reviewsBased on 893 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Majoituksessa on 272 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Bella Costa
  From157€Yömaksu

  Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Varadero. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Hotelli on 47. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 396 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Memories Varadero - All Inclusive
  From305€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3180 reviewsBased on 3180 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Varadero, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoituspaikka koostuu yhteensä 1110 majoitustilasta. Asiakkaat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi tämä majoituspaikka on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Travelife-sertifikaatti. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 • Mar del Sur
  From65€Yömaksu

  Mar del Surstars

  Varadero, Varadero , Ave. 3era. y calle 30 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 502 reviewsBased on 502 reviews

  Yksinkertaisen hotellin sijaintipaikka on kohde Varadero. Majoitusliike sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Hotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 366 majoitustilasta. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  43  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews