Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  34€

Tarjoushotellit Varadero

 • Barcelo Solymar
  From122€Yömaksu

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa Matanzas City, on erinomainen vaihtoehto perheille. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on yhteensä 883 mukavaa makuuhuonetta. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Iberostar Selection Bella Vista Varadero
  From168€Yömaksu

  Iberostar Selection Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra las morlas playa varadero peninsula hicacos - - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Varadero. Majoitusliike sijaitsee 5. 4 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 31. 7 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 827 mukavaa huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Matkailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From69€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2147 reviewsBased on 2147 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Vieraiden käytössä on yhteensä 273 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2000. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Occidental Arenas Blancas
  From103€Yömaksu

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7894 reviewsBased on 7894 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 883 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From83€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 365 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From73€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4498 reviewsBased on 4498 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Hotelli koostuu yhteensä 444 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Cactus
  From94€Yömaksu

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3037 reviewsBased on 3037 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 270 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Tuxpan
  From75€Yömaksu

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2155 reviewsBased on 2155 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 8 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 233 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2001. Majoitus tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  From95€Yömaksu

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2336 reviewsBased on 2336 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 31. 2 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 268 makuuhuoneesta. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  From187€Yömaksu

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7931 reviewsBased on 7931 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Varadero. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 395 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2005. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  36  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews