Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  40€

Tarjoushotellit Varadero

 • Sol Palmeras
  From123€Yömaksu

  Sol Palmerasstars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7956 reviewsBased on 7956 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Varadero. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 46. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 28. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 608 majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel E Velasco
  From59€Yömaksu

  Hotel E Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/ - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Matanzas City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 17. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From83€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4564 reviewsBased on 4564 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. 444 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2005. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  From156€Yömaksu

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8035 reviewsBased on 8035 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 395 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2005. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Only
  From127€Yömaksu

  Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Onlystars

  Varadero, Varadero , Km 18.5 autopista sur - punta hicacos matanzas - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2095 reviewsBased on 2095 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Varadero. 342 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Starfish Varadero - All Inclusive
  From83€Yömaksu

  Starfish Varadero - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 14 matanzas sn - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1813 reviewsBased on 1813 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Varadero. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 411. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • ROC Arenas Doradas All Inclusive
  From121€Yömaksu

  ROC Arenas Doradas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista km. 17 varadero-matanzas - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3869 reviewsBased on 3869 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Varadero. Hotellissa on 316 mukavaa majoitustilaa. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16
  From101€Yömaksu

  Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16stars

  Unknown zone, Unknown destination , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2920 reviewsBased on 2920 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus sijaitsee kohteessa Jibacoa. Majoituksessa on 250 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1999. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lomakeskus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • ROC Varadero
  From97€Yömaksu

  ROC Varaderostars

  Varadero, Varadero , Av. kawama y final, varadero - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 255 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 1994. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Memories Varadero
  From83€Yömaksu

  Grand Memories VaraderostarsGreenProgram Icon

  Varadero, Varadero , Punta hicacos, km 18.5, autopista sur - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3753 reviewsBased on 3753 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero, on erinomainen vaihtoehto perheille. Kokonaisuutena tiloissa on 1110 huonetta. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Travelife-sertifikaatti. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  24  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews