3 tähden hotellit kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
3 tähden hotellit in Varadero

3 tähden hotellit kohteessa VaraderoFrom  30€

Recommended 3 tähden hotellit in Varadero

 • Hotel E Velasco
  From67€Yömaksu

  Hotel E Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Matanzas City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 17. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From63€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2165 reviewsBased on 2165 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 273 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2000. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Starfish Varadero - All Inclusive
  From82€Yömaksu

  Starfish Varadero - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 14 matanzas sn - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1813 reviewsBased on 1813 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Varadero. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 411. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive
  From63€Yömaksu

  Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 7 entre av. kawama y playa - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1211 reviewsBased on 1211 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Varadero. Hotellissa on yhteensä 292 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1998. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Acuazul
  From29€Yömaksu

  Acuazulstars

  Varadero, Varadero , Ave. 1ra y calle 13 varadero - Kartta
  1,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 265 reviewsBased on 265 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä majoitus sopii perheille erinomaisesti. Vieraiden käytössä on yhteensä 147 huonetta. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Tropical
  From69€Yömaksu

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. Tiloihin kuuluu yhteensä 223 viihtyisää makuuhuonetta. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Islazul Los Delfines
  From79€Yömaksu

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 976 reviewsBased on 976 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Majoituspaikassa on yhteensä 103 mukavaa makuuhuonetta. Vierailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From74€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 915 reviewsBased on 915 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 272. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Karey
  From61€Yömaksu

  Club Kareystars

  Varadero, Varadero , Reparto kawama - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 336 reviewsBased on 336 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. Kokonaisuutena tiloissa on 104 makuuhuonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Rio San Juan
  From38€Yömaksu

  Hotel Rio San Juanstars

  Matanzas City, Varadero , Jovellano e/ río y medio 8503 - Kartta
   

  Mukava hotelli kohteessa Matanzas City. Majoituksessa on 24 mukavaa huonetta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä