Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  40€

Tarjoushotellit Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  From157€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 128 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4906 reviewsBased on 4906 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • Salini Resort
  From142€Yömaksu

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 768 reviewsBased on 768 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde St. Pauls Bay. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 9. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 240 huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Allegro Hotel
  From75€Yömaksu

  Allegro Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Ross street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde St. Julians. Tiloihin kuuluu yhteensä 31 viihtyisää makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hugo's Boutique Hotel
  From158€Yömaksu

  Hugo's Boutique Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's road - Kartta
   

  Ihastuttava, kohteessa St. Julians sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 40 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • The Ramla Bay Resort
  From75€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 67 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2600 reviewsBased on 2600 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Mellieha. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 7 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 280 viihtyisää huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Alexandra Hotel
  From181€Yömaksu

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1223 reviewsBased on 1223 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kuuluisalla St. Julianin alueella, ja sieltä on kävelymatka lähimmälle rannalle. Pacevillen alueen vilkas yöelämä ja viihdetarjonta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja lukuisten baarien ja yökerhojen lisäksi alueella on myös Maltan ainoa kasino. Alueella on runsaasti kauppoja ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joita käyttäen pääsee tutustumaan kaikkiin saaren kiinnostaviin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Cavalieri Art Hotel
  From95€Yömaksu

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1675 reviewsBased on 1675 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa St. Julians. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 258 makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Malta
  From161€Yömaksu

  InterContinental Maltastars

  Saint Julians, Malta , St george's bay n/a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4647 reviewsBased on 4647 reviews

  Tämä upea, rönsyilevän puutarha-alueen ympäröimä hotelli sijaitsee mukavalla paikalla kuuluisalla St. Julianin alueella, aivan St. Georgen lahden rannassa ja vain 150 metrin päässä hotellin vieraille varatusta yksityisestä ranta-alueesta. Vilkas viihteen ja yöelämän keskus Paceville on helpon kävelymatkan päässä. Sieltä löydät paljon erilaisia putiikkeja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat vain 400 metrin päässä hotellilta. Tämä on täydellinen paikka rentouttavalle aurinkolomalle.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort
  From183€Yömaksu

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Tämä mukava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Maltan pohjoisrannikolla aivan St. George -lahden rannassa. Hotellista on upeat näkymät läheiselle Gozon saarelle. St. Julianin kaupunkiin on vain kilometrin kävelymatka, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain 500 metrin päässä. Sieltä löydät ravintoloita, kahviloita ja viihdetarjontaa.Maltan kaunis pääkaupunki, Valletta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja vuoden 2018 Euroopan kulttuuripääkaupunki, on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on parveke, joten voit nauttia auringosta ja upeista maisemista. Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintolassa on tunnelmallinen patio, jolta voit ihailla kimaltelevaa Välimerta. Spa-alueella on tarjolla sekä uusimpia että perinteisiä kokonaisvaltaisia hoitoja. Span omat hierojat ja hoitajat hallitsevat kaikki hyvinvointipalveluiden muodot.

  Katso lisää
 • Qawra Palace
  From97€Yömaksu

  Qawra Palacestars

  Unknown zone, Unknown destination , Dawret il-qawra triq l-istamnar. - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3227 reviewsBased on 3227 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Qawran rantakadulla saaren pohjoisosassa. Hotellista on upeat näkymät kauniille Salinan lahdelle. Hotellin läheisyydessä on useita putiikkeja, baareja ja ravintoloita. Lisäksi Bugibba ja St. Paulin lahti ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, viihtyisästi sisustettu, ilmastoitu olohuone sekä parveke tai terassi. Tämä perheystävällinen rantahotelli on suunniteltu tekemään lomastasi ikimuistoisen. Hotellista löytyy disko, kaksi poreallasta ja sauna, joissa voit rentoutua täysin. Noutopöytäravintolassa voit nauttia herkullisia Välimeren makuja. Hotellissa on kaksi uima-allasta, joiden yhteydessä on myös lasten kahluuallas. Lisäksi voit pelata tennistä, biljardia ja minigolfia.Lähistöllä voi kokeilla myös monia eri vesiurheilulajeja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  115  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews