Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  17€

Tarjoushotellit Malta

 • Victoria
  From66€Yömaksu

  VictoriastarsGreenProgram Icon

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier st. s/n - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2523 reviewsBased on 2523 reviews

  Tästä klassisesta, ikonisesta hotellista kävelee alle 10 minuutissa merenrantaan ja siellä kulkevalle kävelykadulle, jossa on runsaasti baareja, ravintoloita ja tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita myyviä ostosliikkeitä. Tässä hotellissa yhdistyvät onnistuneesti viktoriaanisen aikakauden viehätys ja moderni, tyylikäs suunnittelu. Hotelli sopii mainiosti niin liike- kuin perhematkaajillekin, tai ystäväryhmille. Se tarjoaa vertaansa vailla olevat, korkealuokkaiset huoneet ja palvelut, ylellisen spa-alueen ja monikäyttöiset konferenssitilat. Hotellissa on kolme erinomaista, tarjonnaltaan erilaista ravintolaa. Ateriansa voi valita joko noutopöydästä, klassisesta pubitarjonnasta tai italialaiselta ruokalistalta. Hotelli on hiljattain muutettu ekohotelliksi, mikä ei kuitenkaan mitenkään vaikuta sen tarjoamien mukavuuksien tasoon. Hotelli ilmoittaakin ylpeänä olevansa Maltan ensimmäisiä ekohotelleja.

  Katso lisää
 • The Phoenicia Malta
  From175€Yömaksu

  The Phoenicia Maltastars

  Valletta, Malta , The mall 0 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2723 reviewsBased on 2723 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Valletta. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 7. 0 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 136 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Plaza Hotels
  From78€Yömaksu

  Plaza Hotelsstars

  Sliema, Malta , Tower road 248 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1640 reviewsBased on 1640 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Sliema, on erinomainen vaihtoehto perheille. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 142 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1968. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • InterContinental Malta
  From83€Yömaksu

  InterContinental Maltastars

  Saint Julians, Malta , St george's bay n/a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4722 reviewsBased on 4722 reviews

  Tämä upea, rönsyilevän puutarha-alueen ympäröimä hotelli sijaitsee mukavalla paikalla kuuluisalla St. Julianin alueella, aivan St. Georgen lahden rannassa ja vain 150 metrin päässä hotellin vieraille varatusta yksityisestä ranta-alueesta. Vilkas viihteen ja yöelämän keskus Paceville on helpon kävelymatkan päässä. Sieltä löydät paljon erilaisia putiikkeja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat vain 400 metrin päässä hotellilta. Tämä on täydellinen paikka rentouttavalle aurinkolomalle.

  Katso lisää
 • Alexandra Hotel
  From83€Yömaksu

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kuuluisalla St. Julianin alueella, ja sieltä on kävelymatka lähimmälle rannalle. Pacevillen alueen vilkas yöelämä ja viihdetarjonta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja lukuisten baarien ja yökerhojen lisäksi alueella on myös Maltan ainoa kasino. Alueella on runsaasti kauppoja ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joita käyttäen pääsee tutustumaan kaikkiin saaren kiinnostaviin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Windsor
  From52€Yömaksu

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 949 reviewsBased on 949 reviews

  Upea hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kiviseltä rannalta ja Slieman mahtavasta kaupallisesta keskustasta. Lähistöllä on lukuisia ostosmahdollisuuksia, äänekkäitä baareja ja erilaisia ravintoloita. Vieraat voivat käyttää helposti julkisen liikenteen yhteyksiä, ja bussipysäkille on kävelymatka. Täysin ilmastoidussa hotellissa on yhteensä 94 huonetta. Hotellin tiloihin kuuluvat aula, jossa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto, ja viihtyisä ravintola. Mukavissa huoneissa on hyvä varustelutaso. Hotellivieraiden käytössä on uima-allas rakennuksen katolla. Seisovasta pöydästä voi valita mieleisensä aamiaisen. Varattavissa on myös puolihoito.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Gozo
  From68€Yömaksu

  Grand Hotel Gozostars

  Gozolla, Malta , Triq sant antnin n/a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1453 reviewsBased on 1453 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Gozo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 95 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Paradise Bay
  From79€Yömaksu

  Paradise Baystars

  Mellieha, Malta , Cirkewwa n/a - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2762 reviewsBased on 2762 reviews

  Tämä loistava hotelli, josta avautuvat näköalat viehättäville Gozon ja Cominon saarille, sijaitsee mukavalla paikalla Melliehassa. Hotellissa on viihtyisät ja värikkäästi sisustetut huoneet sekä upeat näkymät merelle ja lähisatamaan. Tämä on kaikentyyppisille matkustajille täydellinen paikka nauttia lomasta Välimeren auringon alla.

  Katso lisää
 • The Preluna Hotel
  From103€Yömaksu

  The Preluna Hotelstars

  Sliema, Malta , 124 tower road 124 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2547 reviewsBased on 2547 reviews

  Tämä Maltan korkein hotelli kohoaa Slieman rantakadulla, vain muutaman minuutin päässä Slieman ja St. Juliannin tärkeimmistä ostos- ja viihdekeskuksista. Hotellin tilavista huoneista on näkymät kaupunkiin tai merelle. Hotellin yksityisellä rannalla on suuri uima-allas, lasten allas, baari ja grilliravintola. Lisäksi tarjolla on sukellusopetusta ja monia vesiurheilulajeja. Hotellilta pääsee vaivattomasti tutustumaan saaren pääkaupunkiin Vallettaan sekä Maltan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin. Vain 20 minuutin kävelymatkan päässä, St. Julianissa, on vilkas yöelämä.

  Katso lisää
 • Gillieru Hotel
  From71€Yömaksu

  Gillieru Hotelstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Church square - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 970 reviewsBased on 970 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa St. Pauls Bay. Hotelli koostuu yhteensä 86 makuuhuoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  121  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews