Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  19€

Tarjoushotellit Malta

 • Salini Resort
  From55€Yömaksu

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 737 reviewsBased on 737 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa St. Pauls Bay. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 9. 0 kilometrin päässä. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 240 viihtyisää huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Matkailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Ramla Bay Resort
  From59€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 66 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2493 reviewsBased on 2493 reviews

  Kohteessa Mellieha sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä hotellilta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 7 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 280 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Tässä hotellissa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Preluna Hotel and Spa
  From98€Yömaksu

  Preluna Hotel and Spastars

  Sliema, Malta , 124 tower road 124 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2457 reviewsBased on 2457 reviews

  Tämä Maltan korkein hotelli kohoaa Slieman rantakadulla, vain muutaman minuutin päässä Slieman ja St. Juliannin tärkeimmistä ostos- ja viihdekeskuksista. Hotellin tilavista huoneista on näkymät kaupunkiin tai merelle. Hotellin yksityisellä rannalla on suuri uima-allas, lasten allas, baari ja grilliravintola. Lisäksi tarjolla on sukellusopetusta ja monia vesiurheilulajeja. Hotellilta pääsee vaivattomasti tutustumaan saaren pääkaupunkiin Vallettaan sekä Maltan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin. Vain 20 minuutin kävelymatkan päässä, St. Julianissa, on vilkas yöelämä.

  Katso lisää
 • Hilton Malta
  From140€Yömaksu

  Hilton Maltastars

  Saint Julians, Malta , Portomaso - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5496 reviewsBased on 5496 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa St. Julians. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 413 majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Beach Garden Hotel
  From23€Yömaksu

  Beach Garden Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay street - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 324 reviewsBased on 324 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla St. Julianin alueella aivan St. George-lahden hiekkarantaa vastapäätä. Hotellin läheisyydestä löytyy useita baareja ja ravintoloita sekä runsaasti viihdetarjontaa. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on julkisen liikenteen pysäkkejä, joilta pääsee vaivattomasti saaren muihin osiin, kuten Vallettaan, Sliemaan tai pohjoisrannikon kauniille rannoille. Huoneita on kolmessa kerroksessa. Niissä on käytännöllinen sisustus, omat kylpyhuoneet ja nykyaikaiset mukavuudet, kuten satelliitti-TV ja maksuton Wi-Fi-yhteys. Joistain huoneista avautuu lisäksi kauniit merinäköalat. Hotellin tiloihin kuuluu suuri ulkouima-allas, jota ympäröivät päivänvarjot ja aurinkotuolit, sekä noutopöytäravintola ja allasbaari, jossa voit nauttia virkistävän juoman ja rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

  Katso lisää
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  From72€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2413 reviewsBased on 2413 reviews

  Tämä suoraan merenpinnan yläpuolella kohoava hotellikompleksi sijaitsee St. Julianin kaupungissa, saaren pohjoisrannikolla. Hotellista avautuu huikeat näkymät St. George -lahdelle. Vilkkaan Pacevillen keskusta ravintoloineen, baareineen ja viihdepaikkoineen löytyy kävelymatkan päästä. Saaren pääkaupunki Valletta sijaitsee 8 kilometrin päässä. Maltan kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.

  Katso lisää
 • The Waterfront Hotel
  From81€Yömaksu

  The Waterfront Hotelstars

  Sliema, Malta , The strand sliema 230327 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli kohteessa Sliema. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitustilojen kokonaismäärä on 154. Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Corinthia Hotel St. George's Bay
  From86€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2666 reviewsBased on 2666 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee St. George -lahden rannalla, lähimmälle uimarannalle on matkaa vain 50 metriä. Hotellin lähistöltä löytyy runsaasti ostosliikkeitä, baareja, ravintoloita ja viihdepaikkoja. Hotellilta on vain 3 kilometrin matka Slieman rantalomakohteen keskustaan ja sen viehättävän kävelykadun kahviloihin ja ravintoloihin. Maltan pääkaupunki Valletta on 8 kilometrin päässä. Joukkoliikenteen pysäkkejä löytyy 500 metrin päästä, ja Maltan kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Excelsior
  From115€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 127 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4792 reviewsBased on 4792 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • Cavalieri Art Hotel
  From55€Yömaksu

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1589 reviewsBased on 1589 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa St. Julians. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 258 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  105  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews