Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  25€

Tarjoushotellit Malta

 • Windsor
  From74€Yömaksu

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 949 reviewsBased on 949 reviews

  Upea hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kiviseltä rannalta ja Slieman mahtavasta kaupallisesta keskustasta. Lähistöllä on lukuisia ostosmahdollisuuksia, äänekkäitä baareja ja erilaisia ravintoloita. Vieraat voivat käyttää helposti julkisen liikenteen yhteyksiä, ja bussipysäkille on kävelymatka. Täysin ilmastoidussa hotellissa on yhteensä 94 huonetta. Hotellin tiloihin kuuluvat aula, jossa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto, ja viihtyisä ravintola. Mukavissa huoneissa on hyvä varustelutaso. Hotellivieraiden käytössä on uima-allas rakennuksen katolla. Seisovasta pöydästä voi valita mieleisensä aamiaisen. Varattavissa on myös puolihoito.

  Katso lisää
 • Cardor Holiday Complex
  From25€Yömaksu

  Cardor Holiday Complexstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Triq it-turisti - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Maltan pohjoisosassa, Bugibban ja Qawran suositussa lomakohteessa St. Paul's Bayn alueella. Alueella on paljon tekemistä, muun muassa lukuisia vesiaktiviteetteja. Hotelli on vain muutaman minuutin päässä kiviseltä rantakadulta, jolla matkailijat voivat rentoutua ja nauttia Välimeren kristallinkirkkaista vesistä. Vallettaan ja Gozon saarelle on 30 minuutin ajomatka ja Siniselle luolalle 45 minuutin ajomatka. Luqun lentokentälle on vain 24 km. Vieraiden iloksi lähellä on paljon upeita palveluja ja ensiluokkaisia ravintoloita. Jokaiselle löytyy jotakin. Hotellin ravintolapalveluja ovat kahvila, pitseria ja buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja päivällistä.

  Katso lisää
 • H Hotel- Adults Only
  From119€Yömaksu

  H Hotel- Adults Onlystars

  Saint Julians, Malta , St george`s bay - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa St. Julians. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 162 mukavaa huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hugo's Boutique Hotel
  From98€Yömaksu

  Hugo's Boutique Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's road - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Kohteessa St. Julians sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 40 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2016. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Salini Resort
  From132€Yömaksu

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 815 reviewsBased on 815 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on St. Pauls Bay. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 9. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 9. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 240 makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Excelsior
  From221€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 130 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5052 reviewsBased on 5052 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • Sunny Coast Resort & Spa
  From168€Yömaksu

  Sunny Coast Resort & Spastars

  Saint Pauls Bay, Malta , Qawra coast road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1140 reviewsBased on 1140 reviews

  Viehättävä huoneisto on kohteessa St. Pauls Bay. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 91 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Alexandra Hotel
  From75€Yömaksu

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kuuluisalla St. Julianin alueella, ja sieltä on kävelymatka lähimmälle rannalle. Pacevillen alueen vilkas yöelämä ja viihdetarjonta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja lukuisten baarien ja yökerhojen lisäksi alueella on myös Maltan ainoa kasino. Alueella on runsaasti kauppoja ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joita käyttäen pääsee tutustumaan kaikkiin saaren kiinnostaviin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort, Malta St. Julians
  From139€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Tämä mukava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Maltan pohjoisrannikolla aivan St. George -lahden rannassa. Hotellista on upeat näkymät läheiselle Gozon saarelle. St. Julianin kaupunkiin on vain kilometrin kävelymatka, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain 500 metrin päässä. Sieltä löydät ravintoloita, kahviloita ja viihdetarjontaa.Maltan kaunis pääkaupunki, Valletta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja vuoden 2018 Euroopan kulttuuripääkaupunki, on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on parveke, joten voit nauttia auringosta ja upeista maisemista. Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintolassa on tunnelmallinen patio, jolta voit ihailla kimaltelevaa Välimerta. Spa-alueella on tarjolla sekä uusimpia että perinteisiä kokonaisvaltaisia hoitoja. Span omat hierojat ja hoitajat hallitsevat kaikki hyvinvointipalveluiden muodot.

  Katso lisää
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  From196€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2535 reviewsBased on 2535 reviews

  Tämä suoraan merenpinnan yläpuolella kohoava hotellikompleksi sijaitsee St. Julianin kaupungissa, saaren pohjoisrannikolla. Hotellista avautuu huikeat näkymät St. George -lahdelle. Vilkkaan Pacevillen keskusta ravintoloineen, baareineen ja viihdepaikkoineen löytyy kävelymatkan päästä. Saaren pääkaupunki Valletta sijaitsee 8 kilometrin päässä. Maltan kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  114  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews