Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  17€

Tarjoushotellit Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  From157€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 129 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5052 reviewsBased on 5052 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • H Hotel- Adults Only
  From456€Yömaksu

  H Hotel- Adults Onlystars

  Saint Julians, Malta , St george`s bay - Kartta
   

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa St. Julians. Majoituksessa on 162 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hugo's Boutique Hotel
  From151€Yömaksu

  Hugo's Boutique Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's road - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Kohteessa St. Julians sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 40 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2016. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  From212€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2535 reviewsBased on 2535 reviews

  Tämä suoraan merenpinnan yläpuolella kohoava hotellikompleksi sijaitsee St. Julianin kaupungissa, saaren pohjoisrannikolla. Hotellista avautuu huikeat näkymät St. George -lahdelle. Vilkkaan Pacevillen keskusta ravintoloineen, baareineen ja viihdepaikkoineen löytyy kävelymatkan päästä. Saaren pääkaupunki Valletta sijaitsee 8 kilometrin päässä. Maltan kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.

  Katso lisää
 • Allegro Hotel
  From69€Yömaksu

  Allegro Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Ross street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa St. Julians. Majoitus koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Salini Resort
  From133€Yömaksu

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 815 reviewsBased on 815 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa St. Pauls Bay. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 9. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 240 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pebbles Resort St Paul's Bay
  From92€Yömaksu

  Pebbles Resort St Paul's Baystars

  Saint Pauls Bay, Malta , Blacktail street, st paul’s bay 66 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1876 reviewsBased on 1876 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa St. Pauls Bay. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 175 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cavalieri Art Hotel
  From115€Yömaksu

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1736 reviewsBased on 1736 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa St. Julians. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituksessa on yhteensä 258 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hilton Malta
  From322€Yömaksu

  Hilton Maltastars

  Saint Julians, Malta , Portomaso - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5762 reviewsBased on 5762 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa St. Julians, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 413 makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus sallii pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Vieraat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort
  From209€Yömaksu

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Tämä mukava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Maltan pohjoisrannikolla aivan St. George -lahden rannassa. Hotellista on upeat näkymät läheiselle Gozon saarelle. St. Julianin kaupunkiin on vain kilometrin kävelymatka, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain 500 metrin päässä. Sieltä löydät ravintoloita, kahviloita ja viihdetarjontaa.Maltan kaunis pääkaupunki, Valletta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja vuoden 2018 Euroopan kulttuuripääkaupunki, on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on parveke, joten voit nauttia auringosta ja upeista maisemista. Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintolassa on tunnelmallinen patio, jolta voit ihailla kimaltelevaa Välimerta. Spa-alueella on tarjolla sekä uusimpia että perinteisiä kokonaisvaltaisia hoitoja. Span omat hierojat ja hoitajat hallitsevat kaikki hyvinvointipalveluiden muodot.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  102  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews