Hotelleja kohteessa Monaco

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Monaco

MonacoFrom  114€

Tarjoushotellit Monaco

 • Novotel Monte-Carlo
  From305€Yömaksu

  Novotel Monte-CarlostarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo surroundings, Monaco , 16 bld princesse charlotte 16 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2559 reviewsBased on 2559 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Monte Carlo Surroundings. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 10. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 218 huoneesta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotelli on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Fairmont Monte-Carlo
  From526€Yömaksu

  Fairmont Monte-CarlostarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo, Monaco , 12 avenue des spélugues 12 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4265 reviewsBased on 4265 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Monte Carlo. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 602 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ambassador Monaco
  From113€Yömaksu

  Ambassador Monacostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue prince pierre 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 443 reviewsBased on 443 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Monte Carlo. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. 35 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
  From702€Yömaksu

  Monte-Carlo Bay Hotel & ResortstarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo, Monaco , 40 avenue princesse grace 40 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2025 reviewsBased on 2025 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Monte Carlo. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotellissa on 334 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2005. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Columbus Monaco
  From260€Yömaksu

  Columbus Monacostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue des papalins fontvieille 23 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Monte Carlo. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 181 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Metropole Monte Carlo
  From703€Yömaksu

  Metropole Monte Carlostars

  Monte Carlo, Monaco , De la madone bp19 4 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1106 reviewsBased on 1106 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Monte Carlo. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 126 huonetta. Majoitus sijaitsee vuonna 1886 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2004. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Hotelli sallii pienet lemmikit. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel de Paris Monte-Carlo
  From624€Yömaksu

  Hotel de Paris Monte-CarlostarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo, Monaco , Place du casino bp 309 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1015 reviewsBased on 1015 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Monte Carlo. Majoituspaikka koostuu yhteensä 200 huoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1864. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville.

  Katso lisää
 • Hotel Hermitage Monte-Carlo
  From695€Yömaksu

  Hotel Hermitage Monte-CarlostarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo, Monaco , Square beaumarchais - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1696 reviewsBased on 1696 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Monte Carlo. Vieraiden käytössä on yhteensä 278 majoitustilaa. Majoituspaikka valmistui vuonna 1864, ja se remontoitiin vuonna 2014. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Port Palace
  From379€Yömaksu

  Port Palacestars

  Monte Carlo surroundings, Monaco , Avenue j.f. kennedy 7 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 752 reviewsBased on 752 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Monte Carlo Surroundings. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 50 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Hotelli sallii pienet lemmikit. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Tämä on ekoystävällinen majoitus. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Monaco

  The country of Monaco is the second smallest independent nation in the world. Surrounded to the north, west and south by France, it has a Mediterranean coast to the east. Monaco is home to the famous car race, which is one of the world' s most prestigious Grand Prix races. It is carried out every year in the streets of Monte Carlo, making it the most demanding and difficult Formula 1 circuit. The glamorous city of Monte Carlo is the country's centre and it is well known for its casinos and celebrity inhabitants. Its main attraction is the Monte Carlo Casino complex, a splendid building that houses the Grand Théâtre, an opera house and a ballet company. In Monaco, you shouldn' t miss a walk along the lovely Saint-Martin Avenue, which offers unique landscapes to enjoy, as well as a visit to the Prince' s Palace where the famous and traditional changing of the guard is done. Furthermore, the Exotic Garden is a fascinating natural experience for all your senses. Discover Monaco, a small country with big attractions!

Suosituimmat hotellit alueella Monaco

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä