Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  94€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Bergen City
  From101€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 970 reviewsBased on 970 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 254 huoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus sallii lemmikit. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Neptun
  From110€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1186 reviewsBased on 1186 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From95€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1123 reviewsBased on 1123 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Bergen. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 159 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From110€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1680 reviewsBased on 1680 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 368. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Scandic Flesland Airport
  From120€Yömaksu

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 321 reviewsBased on 321 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Bergen. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 300 huoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kokstad
  From103€Yömaksu

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 52 reviewsBased on 52 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bergen. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 17. 2 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 197 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2000. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From121€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1496 reviewsBased on 1496 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  From103€Yömaksu

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Kokonaisuutena tiloissa on 88 makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1918. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Havnekontoret
  From159€Yömaksu

  Clarion Collection Havnekontoretstars

  Bergen, Bergen , Slottsgaten 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1459 reviewsBased on 1459 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Bergenissä. Hotellin erinomaiselta sijaintipaikalta pääsee tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuudet ja ravintolat sekä viihdetarjonta sijaitsevat lähistöllä. Hotelli on erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille, ja se sijaitsee lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vuodelta 1920. Rakennuksessa yhdistyvät perinteiset piirteet ja nykyaikaiset vaikutteet. Alkuperäisiä vanhan maailman merkkejä on säilytetty kauniisti näkyvissä nykyaikaisista mukavuuksista tinkimättä. Hotellihuoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi. Tarjolla on erinomaiset tilat ja palvelut kaiken tyyppisten matkailijoiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  From138€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 963 reviewsBased on 963 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Kokonaisuutena tiloissa on 200 majoitustilaa. Internet-yhteyden avulla matkailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä