Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  65€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Ornen
  From80€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1827 reviewsBased on 1827 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 368 makuuhuonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen City
  From83€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1033 reviewsBased on 1033 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Bergen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 254 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Flesland Airport
  From125€Yömaksu

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 410 reviewsBased on 410 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Bergen. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 300 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Neptun
  From84€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1274 reviewsBased on 1274 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From99€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1203 reviewsBased on 1203 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Bergen. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 159 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Zander K
  From77€Yömaksu

  Zander Kstars

  Bergen, Bergen , Zander kaaes gate 8 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Bergen. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 900 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 249. Hotellin rakennusvuosi on 2017. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kokstad
  From91€Yömaksu

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Bergen. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 17. 2 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 199 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Norge by Scandic
  From162€Yömaksu

  Hotel Norge by Scandicstars

  Bergen, Bergen , Nedre ole bulls plass 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee Bergenissä, aivan sen maineikkaan kalatorin tuntumassa, ja lähimmät julkisen liikenteen yhteydet kulkevat 300 metrin päästä. Tässä mukavassa 9-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 347 huonetta, joista 13 sviittejä. Hyvin varustetut huoneet sopivat niin liike- kuin lomamatkailijoillekin. Hotellissa on baari ja erinomaisen herkullisia aterioita tarjoava ravintola, jossa on savuton alue. Hotellissa on myös konferenssitilat kokousten ja erilaisten tapahtumien järjestämistä varten. Tyylikkäästi sisustettujen, ilmastoitujen hotellihuoneiden vakiovarustukseen kuuluu mm. minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös sisäuima-allas, sauna ja kuntosali.

  Katso lisää
 • Bergen Bors
  From104€Yömaksu

  Bergen Borsstars

  Bergen, Bergen , Vågsallmenningen 1 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 50 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 127. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2017. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Torget Bergen
  From102€Yömaksu

  Scandic Torget Bergenstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 15 reviewsBased on 15 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Bergen. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 98 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1928. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  31  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä