Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  79€

Tarjoushotellit Bergen

 • Clarion Collection Havnekontoret
  From160€Yömaksu

  Clarion Collection Havnekontoretstars

  Bergen, Bergen , Slottsgaten 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1487 reviewsBased on 1487 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Bergenissä. Hotellin erinomaiselta sijaintipaikalta pääsee tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuudet ja ravintolat sekä viihdetarjonta sijaitsevat lähistöllä. Hotelli on erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille, ja se sijaitsee lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vuodelta 1920. Rakennuksessa yhdistyvät perinteiset piirteet ja nykyaikaiset vaikutteet. Alkuperäisiä vanhan maailman merkkejä on säilytetty kauniisti näkyvissä nykyaikaisista mukavuuksista tinkimättä. Hotellihuoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi. Tarjolla on erinomaiset tilat ja palvelut kaiken tyyppisten matkailijoiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From120€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1549 reviewsBased on 1549 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Ole Bull Hotel & Apartments
  From106€Yömaksu

  Ole Bull Hotel & Apartmentsstars

  Bergen, Bergen , Øvre ole bulls plass 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 155 reviewsBased on 155 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bergen. Hotellissa on 60 mukavaa majoitustilaa. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  From184€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 971 reviewsBased on 971 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. Majoituksessa on yhteensä 200 mukavaa majoitustilaa. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Edvard Grieg
  From78€Yömaksu

  Quality Hotel Edvard GriegstarsGreenProgram Icon

  Bergen, Bergen , Sandsliaasen 50 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 694 reviewsBased on 694 reviews

  Vain 5 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta sijaitseva upea hotelli on erinomainen valinta Bergeniin saapuville työ- ja vapaa-ajan matkailijoille. Moniin kaupungin tunnetuimmista kohteista pääsee helposti. Ostospaikat ja ravintolat sekä viihdetarjonta sijaitsevat lähistöllä. Vieraita odottaa täällä vieraanvarainen tunnelma ja erinomainen palvelu. Huoneet ovat viihtyisiä ja tyylikkäitä, joten niissä on mukava rentoutua ja levähtää. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet. Viehättävä hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön useita erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Bergen
  From114€Yömaksu

  Comfort Hotel Bergenstars

  Bergen, Bergen , Strandgaten 190 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 176 reviewsBased on 176 reviews

  Eläinystävällinen hotelli sijaitsee Bergenin keskustan ostosalueella rauhallisen, mutta suositun kävelykadun varrella. Hotellin sisustus kodikkaine huoneineen on moderni ja viehättävä. Hotellissa on myös mukavatunnelmainen ravintola. Hotellista on matkaa kaupungin keskustaan vain kilometri, joten se on sijaintinsa ansiosta mainio tukikohta, josta lähteä tutustumaan kaupunkiin. Tyypillistä skandinaavista tyyliä edustavat hotellihuoneet ovat valoisia ja rauhallisia, niissä on hyvä levätä kiireisen päivän päätteeksi. Huoneiden vakiovarustukseen kuuluvat ilmainen Wi-Fi, älykäs työpöytä ja taulutelevisio. Hotellin viihtyisä ravintola tarjoaa kansainvälisten, erityisesti Välimeren alueen, keittiöiden inspiroimia maistuvia aterioita ystävällisessä tunnelmassa. Ravintolan nachot, salaatit, hampurilaiset ja tyypilliset espanjalaiset tapas-annokset hivelevät makuaisteja ja palaamaan aina uudelleen. Hotellissa on ihastuttava kattoterassi, joka on mainio paikka rentoutua ja nauttia auringosta.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen
  From127€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergenstars

  Bergen, Bergen , Rosenkrantxgaten 8 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1501 reviewsBased on 1501 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Bergen. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitus koostuu yhteensä 152 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2000. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Bergen Airport
  From163€Yömaksu

  Comfort Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Lilandsvegen 140, blomsterdalen - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bergen. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Royal Bergen
  From130€Yömaksu

  Radisson Blu Royal BergenstarsGreenProgram Icon

  Bergen, Bergen , Dreggsallmenningen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2555 reviewsBased on 2555 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. 342 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituksen rakennusvuosi on 1982. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Hotell Hordaheimen, BW Signature Collection
  From154€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 595 reviewsBased on 595 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. Kokonaisuutena tiloissa on 88 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1918. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä