Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  96€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Neptun
  From102€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1202 reviewsBased on 1202 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From99€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1143 reviewsBased on 1143 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Bergen, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. 159 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From120€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1725 reviewsBased on 1725 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. 368 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Scandic Flesland Airport
  From123€Yömaksu

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 354 reviewsBased on 354 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Bergen, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 300 huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen City
  From104€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 982 reviewsBased on 982 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bergen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vieraiden käytössä on yhteensä 254 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kokstad
  From114€Yömaksu

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 54 reviewsBased on 54 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Bergen. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 17. 2 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 197 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Thon Hotel Orion
  From131€Yömaksu

  Thon Hotel Orionstars

  Bergen, Bergen , Bradbenken 3 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Bergenin keskustassa, Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Bryggen-satama-alueella. Hotellilta on 10 minuutin kävelymatka kaupungin suositulle kalatorille ja Floibanen-kiskoköysiradalle. Bergenin Flesland-lentoasemalle on hotellilta matkaa 20 km. Tämä viehättävä hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja tarjoaa erinomaista palvelua. Hotellihuoneiden ilmeikästä sisustusta hallitsevat raikkaat värit ja niissä vallitsee rauhallinen tunnelma. Vierailla on käytössään loistavat tilat ja palvelut sekä ammattitaitoinen ja huomaavainen henkilökunta.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Havnekontoret
  From167€Yömaksu

  Clarion Collection Havnekontoretstars

  Bergen, Bergen , Slottsgaten 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1464 reviewsBased on 1464 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Bergenissä. Hotellin erinomaiselta sijaintipaikalta pääsee tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuudet ja ravintolat sekä viihdetarjonta sijaitsevat lähistöllä. Hotelli on erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille, ja se sijaitsee lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vuodelta 1920. Rakennuksessa yhdistyvät perinteiset piirteet ja nykyaikaiset vaikutteet. Alkuperäisiä vanhan maailman merkkejä on säilytetty kauniisti näkyvissä nykyaikaisista mukavuuksista tinkimättä. Hotellihuoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi. Tarjolla on erinomaiset tilat ja palvelut kaiken tyyppisten matkailijoiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  From152€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 964 reviewsBased on 964 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. Vieraiden käytössä on yhteensä 200 makuuhuonetta. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From130€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1511 reviewsBased on 1511 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä