Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  110€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Neptun
  From114€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1221 reviewsBased on 1221 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From198€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1753 reviewsBased on 1753 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Bergen. Majoitus koostuu yhteensä 368 majoitustilasta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From109€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1170 reviewsBased on 1170 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Bergen. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 159 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen City
  From136€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1004 reviewsBased on 1004 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Bergen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotellissa on yhteensä 254 mukavaa huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2009. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus sallii lemmikit. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kokstad
  From116€Yömaksu

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 17. 2 kilometrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2000. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Flesland Airport
  From176€Yömaksu

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 371 reviewsBased on 371 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Bergen, on erinomainen vaihtoehto perheille. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. 300 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Torget Bergen
  From158€Yömaksu

  Scandic Torget Bergenstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 823 reviewsBased on 823 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Bergen. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 98 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1928. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikkiystävällinen majoitus.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  From113€Yömaksu

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 583 reviewsBased on 583 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Majoituksessa on yhteensä 88 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1918. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From126€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1528 reviewsBased on 1528 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Hotel No13
  From170€Yömaksu

  Hotel No13stars

  Bergen, Bergen , Torgalmenningen 13 13 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 423 reviewsBased on 423 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Bergen. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 5 majoitustilaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä