Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  47€

Tarjoushotellit Oslo

 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  From197€Yömaksu

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 31 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 725 reviewsBased on 725 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Oslo. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 283 viihtyisää huonetta. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus sallii pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Byporten
  From103€Yömaksu

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1433 reviewsBased on 1433 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 36. 9 kilometrin matka. 239 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka.

  Katso lisää
 • Scandic Lillestrom
  From113€Yömaksu

  Scandic Lillestromstars

  Oslo, Oslo , Stillverksveien 28 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 21. 0 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 220 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2018. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 20 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Holmenkollen Park
  From122€Yömaksu

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1479 reviewsBased on 1479 reviews

  Korkealuokkainen hotelli sijaitsee upealla paikalla Oslossa, josta on näkymät Oslon vuonoille ja kaupungin taivaanrantaan. Hotellilta pääsee helposti kaupungin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Holmenkollenin hyppyrimäkeen ja Nordmarkan alueelle. Vieraat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista hotellin läheisyydessä sekä shoppailusta, ruokailusta ja vilkkaasta viihdetarjonnasta. Ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upealla arkkitehtuurillaan, jossa heijastuu rakennuksen rikas menneisyys. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaiset elementit. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia esimerkillisiä tiloja, jotka vastaavat kaikenlaisten matkustajien tarpeisiin korkeimmalla tasolla.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From90€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 758 reviewsBased on 758 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo Airport
  From88€Yömaksu

  Scandic Oslo Airportstars

  Ullensaker, Oslo , Ravinevegen 15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1087 reviewsBased on 1087 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Ullensaker. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Lähin uimaranta on 7. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 243. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Scandic Vulkan
  From100€Yömaksu

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 149 makuuhuoneesta. Majoitus on vuodelta 2011. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus sallii lemmikit. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From117€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 975 reviewsBased on 975 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic Brennemoen
  From124€Yömaksu

  Scandic Brennemoenstars

  Oslo, Oslo , Brennemoveien 20 20 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli on kohteessa Oslo. Majoituksessa on yhteensä 100 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Helsfyr
  From104€Yömaksu

  Scandic Helsfyrstars

  Oslo, Oslo , Innspurten 7 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 699 reviewsBased on 699 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 253 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  72  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä