Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  70€

Tarjoushotellit Oslo

 • Scandic Victoria
  From115€Yömaksu

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1211 reviewsBased on 1211 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Oslo. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Huoneiden kokonaismäärä on 199. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1991. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  From246€Yömaksu

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 696 reviewsBased on 696 reviews

  Upea hotelli kohteessa Oslo. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 283 mukavaa huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Holberg
  From164€Yömaksu

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 692 reviewsBased on 692 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 1. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 133 majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus sallii lemmikit. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From221€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 949 reviewsBased on 949 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic Lillestrom
  From166€Yömaksu

  Scandic Lillestromstars

  Oslo, Oslo , Stillverksveien 28 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 184 reviewsBased on 184 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 21. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 220 viihtyisää huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2018. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Sorlandet
  From121€Yömaksu

  Scandic Sorlandetstars

  Oslo, Oslo , Travparkveien 14 14 - Kartta
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 4 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 210 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä.

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From181€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1262 reviewsBased on 1262 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Oslo. Majoituspaikka koostuu yhteensä 185 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 1932. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Thon Opera
  From233€Yömaksu

  Thon Operastars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2704 reviewsBased on 2704 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 49. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 480. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Christiania Teater
  From238€Yömaksu

  Hotel Christiania Teaterstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgata 16 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 831 reviewsBased on 831 reviews

  Mukava boutiquehotelli sijaitsee kohteessa Oslo. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 102 majoitustilasta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Asiakkaat ihastuvat boutiquehotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  From112€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 739 reviewsBased on 739 reviews

  Ihastuttava huoneisto, jonka sijaintipaikka on Oslo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 260 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 57 majoitustilasta. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  58  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä