Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  62€

Tarjoushotellit Oslo

 • Scandic Victoria
  From106€Yömaksu

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Oslo. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotelli koostuu yhteensä 199 huoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1991. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From98€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1217 reviewsBased on 1217 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 185. Hotelli on vuodelta 1932. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From140€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 899 reviewsBased on 899 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic Holmenkollen Park
  From111€Yömaksu

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1372 reviewsBased on 1372 reviews

  Korkealuokkainen hotelli sijaitsee upealla paikalla Oslossa, josta on näkymät Oslon vuonoille ja kaupungin taivaanrantaan. Hotellilta pääsee helposti kaupungin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Holmenkollenin hyppyrimäkeen ja Nordmarkan alueelle. Vieraat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista hotellin läheisyydessä sekä shoppailusta, ruokailusta ja vilkkaasta viihdetarjonnasta. Ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upealla arkkitehtuurillaan, jossa heijastuu rakennuksen rikas menneisyys. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaiset elementit. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia esimerkillisiä tiloja, jotka vastaavat kaikenlaisten matkustajien tarpeisiin korkeimmalla tasolla.

  Katso lisää
 • Anker Hotel
  From86€Yömaksu

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1604 reviewsBased on 1604 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon ydinkeskustassa, Karl Johan -pääkadun ja trendikkään Grenerlokka-alueen puolivälissä. Hotellista on vaivatonta lähteä tutustumaan tämän kiinnostavan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hotellin viihtyisä aula toivottaa vieraat ensimmäisenä lämpimästi tervetulleiksi tähän tyylikkääseen hotelliin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka vastaavat varmasti vaativimpienkin liike- ja lomamatkaajien odotuksia ja tarpeita. Hotellin mukavissa, kauniisti sisustetuissa huoneissa voi rentoutua tai työskennellä täydellisessä rauhassa

  Katso lisää
 • Scandic Byporten
  From125€Yömaksu

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1320 reviewsBased on 1320 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 36. 9 kilometrin matka. 239 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Scandic Vulkan
  From106€Yömaksu

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 819 reviewsBased on 819 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 2. 4 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 149 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From106€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 672 reviewsBased on 672 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Scandic Helsfyr
  From92€Yömaksu

  Scandic Helsfyrstars

  Oslo, Oslo , Stroemsveien, 108 108 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 652 reviewsBased on 652 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 253 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Karl Johan Hotell
  From113€Yömaksu

  Best Western Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 897 reviewsBased on 897 reviews

  Hotelli löytyy Oslon pääkadun, Karl Johans gaten, varrelta. Paleet-ostoskadulle on hotellilta 50 m ja Stortingetille (Suurkäräjät eli Norjan parlamenttirakennus) 100 m. Hotellilta on kävelymatka useille ravintoloille ja nähtävyyksille. Päärautatieasemalle hotellilta on matkaa kilometri, linja-autoasemalle 1,3 km. Tässä viehättävässä, 1800-luvun rakennuksessa toimivassa hotellissa on 114 huonetta. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot ja hissit. Hotellissa on myös aamiaissali ja konferenssikeskus, joka käsittää viisi kokoushuonetta. Langaton Internet on ilmainen, pesulapalvelut ovat käytettävissä lisämaksusta. Huoneiden varustukseen kuuluvat erityisleveä vuode tai parivuode, satelliitti-/kaapelitelevisio ja Internet-yhteys.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  45  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä