Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  49€

Tarjoushotellit Oslo

 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  From222€Yömaksu

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 31 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 725 reviewsBased on 725 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Oslo. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 283 viihtyisää huonetta. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus sallii pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Thon Opera
  From176€Yömaksu

  Thon Operastars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2768 reviewsBased on 2768 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 49. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 480 viihtyisää huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From172€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 758 reviewsBased on 758 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Scandic Holberg
  From154€Yömaksu

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Oslo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 133 makuuhuoneesta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Helsfyr
  From135€Yömaksu

  Scandic Helsfyrstars

  Oslo, Oslo , Innspurten 7 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 699 reviewsBased on 699 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 253 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Vulkan
  From144€Yömaksu

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 149 makuuhuoneesta. Majoitus on vuodelta 2011. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus sallii lemmikit. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From121€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. Kokonaisuutena tiloissa on 226 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1932. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Sjolyst
  From145€Yömaksu

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 641 reviewsBased on 641 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Oslo. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 4. 0 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 38. 2 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 217 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Fornebu
  From115€Yömaksu

  Scandic Fornebustars

  Oslo, Oslo , Martin linges vei 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1012 reviewsBased on 1012 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 42. 5 kilometrin matka. Pieni, vain 2 huoneen majoituspaikka sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • Scandic Holmenkollen Park
  From132€Yömaksu

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1479 reviewsBased on 1479 reviews

  Korkealuokkainen hotelli sijaitsee upealla paikalla Oslossa, josta on näkymät Oslon vuonoille ja kaupungin taivaanrantaan. Hotellilta pääsee helposti kaupungin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Holmenkollenin hyppyrimäkeen ja Nordmarkan alueelle. Vieraat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista hotellin läheisyydessä sekä shoppailusta, ruokailusta ja vilkkaasta viihdetarjonnasta. Ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upealla arkkitehtuurillaan, jossa heijastuu rakennuksen rikas menneisyys. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaiset elementit. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia esimerkillisiä tiloja, jotka vastaavat kaikenlaisten matkustajien tarpeisiin korkeimmalla tasolla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  71  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä