Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  75€

Tarjoushotellit Oslo

 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  From218€Yömaksu

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 713 reviewsBased on 713 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Oslo. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 283 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tässä majoituksessa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Byporten
  From115€Yömaksu

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1415 reviewsBased on 1415 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 36. 9 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 239. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä.

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From106€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1282 reviewsBased on 1282 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. Kokonaisuutena tiloissa on 226 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1932. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From135€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 968 reviewsBased on 968 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From103€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 751 reviewsBased on 751 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Thon Opera
  From188€Yömaksu

  Thon Operastars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2747 reviewsBased on 2747 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 49. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 480 viihtyisää huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  From91€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 748 reviewsBased on 748 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Oslo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 260 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 57 makuuhuoneesta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Scandic Holmenkollen Park
  From101€Yömaksu

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1468 reviewsBased on 1468 reviews

  Korkealuokkainen hotelli sijaitsee upealla paikalla Oslossa, josta on näkymät Oslon vuonoille ja kaupungin taivaanrantaan. Hotellilta pääsee helposti kaupungin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Holmenkollenin hyppyrimäkeen ja Nordmarkan alueelle. Vieraat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista hotellin läheisyydessä sekä shoppailusta, ruokailusta ja vilkkaasta viihdetarjonnasta. Ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upealla arkkitehtuurillaan, jossa heijastuu rakennuksen rikas menneisyys. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaiset elementit. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia esimerkillisiä tiloja, jotka vastaavat kaikenlaisten matkustajien tarpeisiin korkeimmalla tasolla.

  Katso lisää
 • Scandic Vulkan
  From97€Yömaksu

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 879 reviewsBased on 879 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 149 makuuhuoneesta. Majoitus on vuodelta 2011. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus sallii lemmikit. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Scandic Karl Johan
  From120€Yömaksu

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 640 reviewsBased on 640 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 7 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 108. Hotelli on perustettu vuonna 1993. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  48  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä