Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  70€

Tarjoushotellit Oslo

 • Scandic Victoria
  From108€Yömaksu

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1172 reviewsBased on 1172 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 199 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1991. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli sallii lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From110€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1241 reviewsBased on 1241 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Oslo. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 185 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1932. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Holmenkollen Park
  From111€Yömaksu

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1412 reviewsBased on 1412 reviews

  Korkealuokkainen hotelli sijaitsee upealla paikalla Oslossa, josta on näkymät Oslon vuonoille ja kaupungin taivaanrantaan. Hotellilta pääsee helposti kaupungin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Holmenkollenin hyppyrimäkeen ja Nordmarkan alueelle. Vieraat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista hotellin läheisyydessä sekä shoppailusta, ruokailusta ja vilkkaasta viihdetarjonnasta. Ihastuttava hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upealla arkkitehtuurillaan, jossa heijastuu rakennuksen rikas menneisyys. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaiset elementit. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia esimerkillisiä tiloja, jotka vastaavat kaikenlaisten matkustajien tarpeisiin korkeimmalla tasolla.

  Katso lisää
 • Scandic Holberg
  From98€Yömaksu

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 675 reviewsBased on 675 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 133 majoitustilasta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Vulkan
  From97€Yömaksu

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 842 reviewsBased on 842 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike on 2. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 149 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From105€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 690 reviewsBased on 690 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Anker Hotel
  From102€Yömaksu

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1627 reviewsBased on 1627 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon ydinkeskustassa, Karl Johan -pääkadun ja trendikkään Grenerlokka-alueen puolivälissä. Hotellista on vaivatonta lähteä tutustumaan tämän kiinnostavan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hotellin viihtyisä aula toivottaa vieraat ensimmäisenä lämpimästi tervetulleiksi tähän tyylikkääseen hotelliin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka vastaavat varmasti vaativimpienkin liike- ja lomamatkaajien odotuksia ja tarpeita. Hotellin mukavissa, kauniisti sisustetuissa huoneissa voi rentoutua tai työskennellä täydellisessä rauhassa

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From138€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 925 reviewsBased on 925 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic Ambassadeur Drammen
  From93€Yömaksu

  Scandic Ambassadeur Drammenstars

  Drammen, Oslo , Stromso torg 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Drammen. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 8 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 238. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2012. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin.

  Katso lisää
 • Scandic Byporten
  From121€Yömaksu

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1362 reviewsBased on 1362 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Oslo. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 36. 9 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 239 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  43  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä