Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  105€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Scandic Bakklandet
  From150€Yömaksu

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 982 reviewsBased on 982 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Trondheim. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 169 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2011. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Nidelven
  From160€Yömaksu

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Trondheim. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 343 viihtyisää majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Hell
  From104€Yömaksu

  Scandic Hellstars

  Trondheim, Trondheim , Sandfaerhus 22 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 737 reviewsBased on 737 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Trondheim. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 375 huoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1987. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Solsiden
  From136€Yömaksu

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 595 reviewsBased on 595 reviews

  Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa Nedre Elvehavnissa, joka tunnetaan myös nimellä Solsiden, merenrannalla olevalla alueella. Tämä alue on kaupungin uusi liike-elämän kaupunginosa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja viehättäviä kauppoja. Täydellisesti liikematkailijoille sopiva kaupunkikonferenssihotelli tarjoaa mukavat ja modernit huoneet Pohjoismaille tyypillisellä ympäristötietoisella sisustuksella. Jokaisessa huoneessa on maksuton Wi-Fi ja LCD-projektori. Hotellissa on myös huoneita erittäin allergisille henkilöille. Vieraat voivat rentoutua Solsiden-baarissa, joka sijaitsee hotellin aulassa. Baari tarjoilee juomia ja kevyitä aterioita. Kokousjärjestäjät vaikuttuvat kätevistä lounas- ja päivällispalveluista, joita hotelli tarjoaa kokouksiin osallistujille.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From134€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1071 reviewsBased on 1071 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 194 huonetta. Vieraat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituspaikan julkisissa tiloissa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Best Western Chesterfield Hotel
  From105€Yömaksu

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 256 reviewsBased on 256 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Trondheim. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 43 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From145€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 552 reviewsBased on 552 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Trondheim
  From156€Yömaksu

  Clarion Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1480 reviewsBased on 1480 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Airport Vaernes
  From112€Yömaksu

  Quality Hotel Airport Vaernesstars

  Unknown zone, Unknown destination , Kjopmannsgaten 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 311 reviewsBased on 311 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa Vaernes. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 115. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä