Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  80€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Scandic Nidelven
  From129€Yömaksu

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Trondheim. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 343 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusKokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Bakklandet
  From114€Yömaksu

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 951 reviewsBased on 951 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Trondheim. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 169 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2011. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Lerkendal
  From86€Yömaksu

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 592 reviewsBased on 592 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Trondheim. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 2. 5 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 400 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Solsiden
  From92€Yömaksu

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 570 reviewsBased on 570 reviews

  Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa Nedre Elvehavnissa, joka tunnetaan myös nimellä Solsiden, merenrannalla olevalla alueella. Tämä alue on kaupungin uusi liike-elämän kaupunginosa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja viehättäviä kauppoja. Täydellisesti liikematkailijoille sopiva kaupunkikonferenssihotelli tarjoaa mukavat ja modernit huoneet Pohjoismaille tyypillisellä ympäristötietoisella sisustuksella. Jokaisessa huoneessa on maksuton Wi-Fi ja LCD-projektori. Hotellissa on myös huoneita erittäin allergisille henkilöille. Vieraat voivat rentoutua Solsiden-baarissa, joka sijaitsee hotellin aulassa. Baari tarjoilee juomia ja kevyitä aterioita. Kokousjärjestäjät vaikuttuvat kätevistä lounas- ja päivällispalveluista, joita hotelli tarjoaa kokouksiin osallistujille.

  Katso lisää
 • Scandic Hell
  From100€Yömaksu

  Scandic Hellstars

  Trondheim, Trondheim , Sandfaerhus 22 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 707 reviewsBased on 707 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Trondheim. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. Majoituksessa on 375 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Bakeriet
  From119€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 618 reviewsBased on 618 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Trondheim. Majoitus koostuu yhteensä 109 majoitustilasta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Park
  From103€Yömaksu

  Comfort Hotel Parkstars

  Trondheim, Trondheim , Prinsensgate 4a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 505 reviewsBased on 505 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Trondheim. Hotelli koostuu yhteensä 64 huoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1998. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoitus sallii lemmikit. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Best Western Stav Hotel
  From80€Yömaksu

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 73 reviewsBased on 73 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Trondheim. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 65 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From93€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1059 reviewsBased on 1059 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Trondheim. 194 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From130€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 540 reviewsBased on 540 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Trondheim
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä