Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  97€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Clarion Hotel Trondheim
  From117€Yömaksu

  Clarion Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1503 reviewsBased on 1503 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From115€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 564 reviewsBased on 564 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama Trondheim
  From109€Yömaksu

  Quality Hotel Panorama Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 318 reviewsBased on 318 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Trondheim. Hotellissa on yhteensä 122 mukavaa makuuhuonetta. Vierailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From101€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1084 reviewsBased on 1084 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Trondheim. Majoituspaikassa on yhteensä 194 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
  From97€Yömaksu

  Radisson Blu Hotel, Trondheim AirportstarsGreenProgram Icon

  Trondheim, Trondheim , Lufthavnsveien 30 30 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 474 reviewsBased on 474 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Airport Vaernes
  From99€Yömaksu

  Quality Hotel Airport Vaernesstars

  Undefined, Trondheim , Kjopmannsgaten 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Vaernes. Majoituspaikassa on 115 mukavaa huonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Bakeriet
  From134€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 2 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 655 reviewsBased on 655 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Trondheim. Hotellissa on 109 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut -sertifikaatin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Royal Garden Trondheim
  From155€Yömaksu

  Radisson Blu Royal Garden TrondheimstarsGreenProgram Icon

  Trondheim, Trondheim , P.o box 956, kjøpmannsgata 73 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1195 reviewsBased on 1195 reviews

  Moderni hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Trondheimin keskustassa, vain lyhyen matkan päässä pääostosalueelta ja useista turistikohteista. Moniin kohteisiin pääsee helposti ja nopeasti julkisilla kulkuvälineillä, jotka ovat 400 metrin päässä hotellilta. Hotellissa on yhteensä 297 tyylikästä ja modernisti sisustettua huonetta kuudessa kerroksessa. Hotellin tiloihin kuuluu avara aula, jossa on kaksi herkullista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa, sekä kahvila, jossa vieraat voivat rentoutua kaupungilla vietetyn mielenkiintoisen päivän jälkeen. Liikematkailijat voivat käyttää kahdeksaa erillistä kokoustilaa, jotka on varusteltu kokouksia ja tapaamisia varten moderneimmilla teknisillä laitteistoilla. Tilat sopivat pienemmille ja isoille ryhmille.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä