Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  83€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Scandic Nidelven
  From132€Yömaksu

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Trondheim. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 343 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Lerkendal
  From100€Yömaksu

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 608 reviewsBased on 608 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim. 2. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 400 huonetta. Majoitus on vuodelta 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Hell
  From104€Yömaksu

  Scandic Hellstars

  Trondheim, Trondheim , Sandfaerhus 22 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 719 reviewsBased on 719 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Trondheim. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. Hotellissa on yhteensä 375 mukavaa makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1987. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Solsiden
  From108€Yömaksu

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 577 reviewsBased on 577 reviews

  Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa Nedre Elvehavnissa, joka tunnetaan myös nimellä Solsiden, merenrannalla olevalla alueella. Tämä alue on kaupungin uusi liike-elämän kaupunginosa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja viehättäviä kauppoja. Täydellisesti liikematkailijoille sopiva kaupunkikonferenssihotelli tarjoaa mukavat ja modernit huoneet Pohjoismaille tyypillisellä ympäristötietoisella sisustuksella. Jokaisessa huoneessa on maksuton Wi-Fi ja LCD-projektori. Hotellissa on myös huoneita erittäin allergisille henkilöille. Vieraat voivat rentoutua Solsiden-baarissa, joka sijaitsee hotellin aulassa. Baari tarjoilee juomia ja kevyitä aterioita. Kokousjärjestäjät vaikuttuvat kätevistä lounas- ja päivällispalveluista, joita hotelli tarjoaa kokouksiin osallistujille.

  Katso lisää
 • Scandic Bakklandet
  From115€Yömaksu

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 963 reviewsBased on 963 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 169. Hotellin rakennusvuosi on 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Bakeriet
  From129€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 630 reviewsBased on 630 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Trondheim. 109 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From114€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1065 reviewsBased on 1065 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim. Hotellissa on 194 mukavaa huonetta. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From132€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 • Best Western Stav Hotel
  From85€Yömaksu

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 74 reviewsBased on 74 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Trondheim. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 65 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Trondheim
  From123€Yömaksu

  Clarion Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1473 reviewsBased on 1473 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Trondheim
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä