Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  17€

Tarjoushotellit Algarve

 • Baia Grande
  From60€Yömaksu

  Baia Grandestars

  Albufeira, Algarve , Sesmarias praia da coelha s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1206 reviewsBased on 1206 reviews

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 4 kilometrin päässä majoituksesta. 3. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 48. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 131 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  From108€Yömaksu

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 621 reviewsBased on 621 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Carvoeiro. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Majoitusliike on 10. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 120 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Clube Oceano
  From64€Yömaksu

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 574 reviewsBased on 574 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä huoneistohotellilta. Huoneistohotellissa on 72 mukavaa huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Brisa Sol
  From32€Yömaksu

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Huoneistohotelli sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 165 mukavaa huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita huoneistohotelli tarjoaa. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pinhal Da Marina
  From42€Yömaksu

  Pinhal Da Marinastars

  Vilamoura, Algarve , Praça dos três caminhos 0 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava huoneisto on kohteessa Vilamoura. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 128 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2019. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Vila Petra
  From47€Yömaksu

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 143 makuuhuonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Huoneistohotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. nullOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Quinta do Mar - Country & Sea Village
  From37€Yömaksu

  Quinta do Mar - Country & Sea Villagestars

  Praia da Luz, Algarve , Cama de vaca - praia da luz . - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Ihastuttavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Praia da Luz. Kokonaisuutena tiloissa on 60 huonetta. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Clube VilaRosa
  From26€Yömaksu

  Clube VilaRosastars

  Praia da Rocha, Algarve , Urb. vila rosa, beco dos mosaicos romanos lote 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 337 reviewsBased on 337 reviews

  Ihastuttava huoneisto kohteessa Praia da Rocha. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. 2. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 75 majoitustilasta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1992. Asiakkaat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vilamoura Golf Hotel e Apartamentos
  From34€Yömaksu

  Vilamoura Golf Hotel e Apartamentosstars

  Vilamoura, Algarve , Alto do golfe 2974 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 421 reviewsBased on 421 reviews

  Ihastuttava lomakeskus on kohteessa Vilamoura. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 5. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 59 makuuhuonetta. Tämä lomakeskus remontoitiin täysin vuonna 2002. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Lomakeskuksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Jardins da Rocha
  From33€Yömaksu

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Viehättävä huoneisto sijaitsee kohteessa Praia da Rocha. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 80 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikassa on yhteensä 72 mukavaa huonetta. Majoitus on vuodelta 1999. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  312  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews