Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  15€

Tarjoushotellit Algarve

 • Hotel Riu Guaraná
  From111€Yömaksu

  Hotel Riu GuaranástarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2634 reviewsBased on 2634 reviews

  Uskomattomien maisemien ympäröimä hotelli sijaitsee jyrkänteen vieressä Olhos D'Águassa ja sieltä on yhteys Algarven Praia da Falésiaan. Hotellilta on 8 km Albufeiraan ja sen kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain 500 metrin päässä. Lähellä ovat myös Santa Eulálian ranta ja Albufeiran härkätaisteluareena. Lähialueella on useita supermarketteja sekä suuri ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From45€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Albufeira. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 74 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From37€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 173 huonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2003. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Huoneistohotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Algarve Gardens
  From22€Yömaksu

  Algarve Gardensstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia - po box 2159 ?? - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä

  Mukava hotelli on kohteessa Albufeira. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 178 majoitustilasta. Majoituksen rakennusvuosi on 1978. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From40€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1225 reviewsBased on 1225 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Tivoli Marina Vilamoura
  From176€Yömaksu

  Tivoli Marina Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Apartado 65 marina vilamoura s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6166 reviewsBased on 6166 reviews

  Kohteessa Vilamoura sijaitseva, hienostunut majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on 383 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Matkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Vila Petra
  From36€Yömaksu

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 143 makuuhuonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Huoneistohotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. nullOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From123€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2917 reviewsBased on 2917 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 323 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Clube Oceano
  From47€Yömaksu

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 574 reviewsBased on 574 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä huoneistohotellilta. Huoneistohotellissa on 72 mukavaa huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Balaia Sol Holiday Club
  From37€Yömaksu

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Rua do alfaiate s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Viehättävä huoneisto on kohteessa Albufeira. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Huoneisto sijaitsee 3. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 40 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Huoneisto on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  331  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  34
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä