Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  22€

Tarjoushotellit Algarve

 • Paraiso Albufeira
  From61€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 104 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3337 reviewsBased on 3337 reviews

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, viehättävä huoneisto sopii perheille erinomaisesti. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 414 viihtyisää makuuhuonetta. Huoneisto rakennettiin vuonna 2001. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia huoneistossa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From57€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1187 reviewsBased on 1187 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Albufeira. Majoituspaikassa on 120 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From59€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 605 reviewsBased on 605 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Albufeira. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 74 majoitustilaa. Huoneistohotelli on perustettu vuonna 1998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Cantinho do Mar
  From27€Yömaksu

  Cantinho do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo lote 21 lote21 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 99 reviewsBased on 99 reviews

  null800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto sijaitsee 1. 5 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 14. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2003. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From172€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2874 reviewsBased on 2874 reviews

  Upea hotelli kohteessa Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 323 makuuhuoneesta. Hotelli on vuodelta 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rocamar Exclusive Hotel & Spa
  From101€Yömaksu

  Rocamar Exclusive Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Largo jacinto d'ayet 7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1237 reviewsBased on 1237 reviews

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 88. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2005. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • 3HB Falesia Garden
  From102€Yömaksu

  3HB Falesia Gardenstars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharó - olhos d'água n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotelli sijaitsee 8. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 96 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Four Seasons Vilamoura
  From145€Yömaksu

  Four Seasons Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Rua da holanda s/n - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1022 reviewsBased on 1022 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Vilamoura, on erinomainen vaihtoehto perheille. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 114 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1990. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Casablanca Inn
  From46€Yömaksu

  Casablanca Innstars

  Monte Gordo, Algarve , Praça casablanca s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 403 reviewsBased on 403 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Montegordo. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 1. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Hotelli sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. 55 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2010. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Albufeira Jardim Apartments
  From29€Yömaksu

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 71 Mielipiteitä

  Mukava huoneisto kohteessa Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Huoneisto sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 179 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  378  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  38
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews