Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  18€

Tarjoushotellit Algarve

 • Albufeira Jardim Apartments
  From30€Yömaksu

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 75 Mielipiteitä

  Mukavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 179 makuuhuonetta. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2000. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Belver Hotel da Aldeia
  From37€Yömaksu

  Belver Hotel da Aldeiastars

  Albufeira, Algarve , Areias de são joão 280 280 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 2 kilometrin matka. 133 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From35€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Tämä huoneistohotelli sijaitsee Montechorossa kukkulan laella, josta on upeat näköalat. Hotellin läheisyydestä löytyy ostosalue, jolla on useita putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Vilkas Albufeira ja sen vauhdikas yöelämä ovat vain 2,5 kilometrin päässä ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain muutaman metrin päässä hotellilta. Ouran rannalle on 2,5 kilometriä. Faron lentoasema sijaitsee 40 kilometrin päässä. Hotellissa on yhdeksän kerrosta, ja sen huoneet on remontoitu mukavan viihtyisiksi. Joka huoneessa on ilmastointi, taulutelevisio kansainvälisin kanavin, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja silitysvälineet. Useimmista huoneista on upeat näköalat Atlantin valtamerelle ja Albufeiran kaupunkiin. Hotellissa on myös runsaasti harrastemahdollisuuksia, kuten liikuntatapahtumia, vesipuisto, viihdeohjelmaa iltaisin, uima-allas, kuntosali, poreallas ja hierontaa.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From46€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Tämä kotoisa huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla suositussa Albufeiran lomakylässä, vain 500 metrin päässä Ouran rannalta. Albufeiran vilkas keskuskatu "The Strip", jossa on runsaasti ravintoloita, baareja, pubeja ja ostosmahdollisuuksia, on vain muutaman minuutin päässä. Continente-ostoskeskus, Santa Eulálian ranta ja Albufeiran härkätaisteluareena ovat kävelyetäisyydellä. Faron kansainvälinen lentoasema on noin 32 kilometrin päässä. Hotellissa on useita huonetyyppejä yksiöistä kahden makuuhuoneen huoneistoihin, joihin voi majoittua jopa kuusi henkeä. Huoneet on sisustettu eurooppalaiseen tyyliin, ja niissä on varusteina mm. taulutelevisio, ilmastointi, laadukas pienkeittiö, ruokailu- ja oleskelualue, teen ja kahvin valmistustarvikkeet, tallelokero, hiustenkuivaaja ja jääkaappi. Joistain huoneista on näkymä uima-altaalle tai puutarhaan sekä parveke tai terassi.

  Katso lisää
 • Luna Miramar Club
  From39€Yömaksu

  Luna Miramar Clubstars

  Albufeira, Algarve , Do pacifico, lote 24 . - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 103 majoitustilasta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  From48€Yömaksu

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 180 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Viehättävä lomakeskus, joka sijaitsee kohteessa Montegordo, on erinomainen vaihtoehto perheille. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakeskus sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Lomakeskus sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 366 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä lomakeskus sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From35€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 110 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3408 reviewsBased on 3408 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 414 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä huoneisto on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luz Bay
  From66€Yömaksu

  Luz Baystars

  Praia da Luz, Algarve , Rua do jardim . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 390 reviewsBased on 390 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Praia da Luz. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 73 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2003. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Olympus
  From107€Yömaksu

  Luna Olympusstars

  Vilamoura, Algarve , Av. da marina lote h1 . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 390 reviewsBased on 390 reviews

  Viehättävän huoneistohotellin sijaintipaikka on kohde Vilamoura. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä huoneistohotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 84 makuuhuoneesta. Tätä huoneistohotellia on remontoitu vuonna 2006. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Huoneistohotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pateo Village
  From35€Yömaksu

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee alle kilometrin päässä Albufeiran vanhastakaupungista ja Praia dos Pescadoresin rannasta. Lähimmät ravintolat ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain muutaman metrin päässä hotellista. Meri, ranta, ostosmahdollisuudet, baarit ja yökerhot ovat kaikki 3 kilometrin sisällä hotellista. Käytettävissä on sukkulabussi, joka vie vieraat vanhaankaupunkiin ja merenrantakadulle. Faron lentoasema sijaitsee noin 45 kilometrin päässä. Hotellissa on 75 tilavaa, perinteiseen eurooppalaiseen tyyliin sisustettua huonetta, joista on näkymät puiden reunustamaan puutarhaan, sisäpihalle ja kauniille uima-altaalle. Joka huoneistossa on taulutelevisio satelliittikanavin, ilmastointi, teen ja kahvin valmistustarvikkeet, tallelokero, hiustenkuivaaja, pienkeittiö, työpöytä ja kylpytuotteet. Tämä hotelli on yksinkertainen valinta matkailijoille, jotka etsivät vauhdikasta yöelämää, yhdessäoloa perheen kanssa ja rentouttavaa Algarven-lomaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  361  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  37
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä