Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  16€

Tarjoushotellit Algarve

 • Luna Solaqua
  From54€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1158 reviewsBased on 1158 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Albufeira. Tiloihin kuuluu yhteensä 120 viihtyisää huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Agua Hotels Vale da Lapa
  From76€Yömaksu

  Agua Hotels Vale da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada das sesmarias . - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 880 reviewsBased on 880 reviews

  Carvoeiron ja Ferragudon kalastajakylien välissä sijaitsevaa upeaa, nykyaikaista huoneistohotellia ympäröi suuri, upeasti hoidettu puutarha, jossa on lampia ja puroja: täydellinen paikka rentoutumiseen auringossa! Kaksi Algarven upean rannikon kauneinta rantaa, Caneiros ja Carveiro, ovat lähistöllä. Faron kansainväliselle lentoasemalle on alle 40 minuutin automatka.

  Katso lisää
 • Albufeira Jardim Apartments
  From16€Yömaksu

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 70 Mielipiteitä

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Huoneisto sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 179 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2000. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cheerfulway Balaia Plaza
  From29€Yömaksu

  Cheerfulway Balaia Plazastars

  Albufeira, Algarve , Santa eulalia aptd-978 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 297 reviewsBased on 297 reviews

  Viehättävä huoneisto kohteessa Albufeira. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 1 kilometrin päässä huoneistolta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 76 majoitustilasta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2000. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pestana Gramacho Residence
  From25€Yömaksu

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Ihastuttava huoneistohotelli on kohteessa Carvoeiro. 5. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikkalta. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 5 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 48. 2 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 57. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Huoneistohotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Asiakkaat nauttivat vierailustaan huoneistohotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Navegadores
  From29€Yömaksu

  Navegadoresstars

  Monte Gordo, Algarve , Av. da catalunha . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 353 reviewsBased on 353 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Montegordo. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 49. 2 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 346 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2000. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From93€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2819 reviewsBased on 2819 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 323 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Grand Muthu Forte Do Vale
  From44€Yömaksu

  Grand Muthu Forte Do Valestars

  Albufeira, Algarve , Rua dunferline, areias de sao joao - - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1408 reviewsBased on 1408 reviews

  Upea huoneisto kohteessa Albufeira. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 125 mukavaa huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Huoneisto tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lisäksi tämä huoneisto on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Muthu Oura Praia Hotel
  From47€Yömaksu

  Muthu Oura Praia Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia, areias de sao joao - - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 802 reviewsBased on 802 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikelta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 126 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tämä on ekoystävällinen majoitus. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Aika ei käy pitkäksi tässä huoneistossa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Monica Isabel Beach Club
  From28€Yömaksu

  Monica Isabel Beach Clubstars

  Albufeira, Algarve , Forte de s. joão - apartado 2331 . - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä

  Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on 100 metrin päässä koskemattomista valkoisista hiekkarannoista. Kiehtovat näköalat ja loputon rantaviiva saavat vieraat nauttimaan henkeäsalpaavista näkymistä. Hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla takaavat helpon pääsyn Albufeiraan. Toimivissa moderneissa yksiöissä vieraat voivat rentoutua ja rauhoittua täysin. Kirkkaansiniset ja energisen vihreät värisävyt luovat nuorekkaan ja rauhallisen tunnelman. Ulkotiloissa on uima-allas, lasten allas sekä aurinkoterassi, jolla vieraat voivat rentoutua ja nauttia olostaan. Virkistävää liikuntaa kaipaaville vieraille löytyy sisätiloista uima-allas sekä viereisen Hotel Auramarin tenniskenttä. Vieraat voivat valita aamiaisen, lounaan ja illallisen erilaisista vaihtoehdoista seisovasta pöydästä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  277  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews