Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  33€

Tarjoushotellit Algarve

 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From225€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2908 reviewsBased on 2908 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 323 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Baltum
  From159€Yömaksu

  Baltumstars

  Albufeira, Algarve , avenida 25 de abril, 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 537 reviewsBased on 537 reviews

  Mukava rantahotelli sijaitsee mahtavalla paikalla Albufeiran turistikeskuksessa. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta ja upealta hiekkarannalta. Hotellin lähistöllä vieraita odottavat lukuisat pubit, ravintolat, ostospaikat ja vilkas yöelämä. Julkisen liikenteen pysäkki on aivan hotellin edessä ja lähin golfkenttä on vain lyhyen ajomatkan päässä. Viehättävä majoituspaikka, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäällä ulkonäöllään ja huomaavaisella palvelullaan. Hotellin huoneet ovat tilavat ja kauniisti sisustetut ja mahdollistavat täydellisen rentoutumisen pitkän päivän päätteeksi. Jokainen huone on sisustettu luonnonläheisin sävyin ja niiden moderni, kattava varustetaso takaa mukavan ja ikimuistoisen oleskelun. Hotellin ravintolassa vieraat voivat nauttia herkullisesta italialaisesta ruoasta ja rennosta tunnelmasta.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From128€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 105 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3388 reviewsBased on 3388 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 414 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä huoneisto on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From81€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 612 reviewsBased on 612 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Albufeira. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 74 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Pateo Village
  From83€Yömaksu

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 537 reviewsBased on 537 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Albufeira. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta on 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on yhteensä 64 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Balaia Atlantico
  From50€Yömaksu

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 182 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 775 reviewsBased on 775 reviews

  Ihastuttava huoneisto kohteessa Albufeira. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 5. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Huoneisto koostuu yhteensä 138 huoneesta. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From154€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 75 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1216 reviewsBased on 1216 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Riu Guaraná
  From170€Yömaksu

  Hotel Riu GuaranástarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2599 reviewsBased on 2599 reviews

  Uskomattomien maisemien ympäröimä hotelli sijaitsee jyrkänteen vieressä Olhos D'Águassa ja sieltä on yhteys Algarven Praia da Falésiaan. Hotellilta on 8 km Albufeiraan ja sen kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain 500 metrin päässä. Lähellä ovat myös Santa Eulálian ranta ja Albufeiran härkätaisteluareena. Lähialueella on useita supermarketteja sekä suuri ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Cantinho do Mar
  From60€Yömaksu

  Cantinho do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo lote 21 lote21 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 104 reviewsBased on 104 reviews

  Mukava huoneisto, jonka sijaintipaikka on Albufeira. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä huoneistolta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roca Belmonte Apartamentos
  From71€Yömaksu

  Roca Belmonte Apartamentosstars

  Albufeira, Algarve , Rua do estadio s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 142 reviewsBased on 142 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Albufeira. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 5 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 18. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2003. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  381  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  39
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews