Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  31€

Tarjoushotellit Algarve

 • Balaia Sol Holiday Club
  From120€Yömaksu

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Rua do alfaiate s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Albufeira. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Kokonaisuutena tiloissa on 40 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Huoneisto on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Marina Club Lagos Resort
  From150€Yömaksu

  Marina Club Lagos Resortstars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos - edifício da administração . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 638 reviewsBased on 638 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Algarvessa aivan Lagosin huvivenesataman äärellä. Lähistöltä löytyvät muun muassa Meia Praian ranta ja Lagosin museo. Hotelli on lähellä Palmaresin ja Boa Vistan golfkenttiä ja Lagosin kaupungin keskustaa. Historialliseen keskustaan on vain lyhyt kävelymatka. Alle 200 metrin etäisyydeltä löytyy linja-autopysäkki sekä runsaasti ostosmahdollisuuksia ja viihdetarjontaa. Faron lentoasemalle on tunnin ajomatka. Huoneet on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin käyttäen pehmeitä sävyjä. Niissä on kaikki tarpeelliset mukavuudet, jotta vieraat voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Vieraat voivat loikoilla aurinkotuoleilla tai rentoutua ulkouima-altaassa. Hotellissa on myös spa, jonka laaja hieronta- ja hoitovalikoima hemmottelee kehoa ja mieltä.

  Katso lisää
 • Vilamoura Garden Hotel
  From189€Yömaksu

  Vilamoura Garden Hotelstars

  Vilamoura, Algarve , Rua de frança, lote 3.5.11 . - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 282 reviewsBased on 282 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vilamoura. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 5 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 59 makuuhuoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marina Club I Estibordo
  From225€Yömaksu

  Marina Club I Estibordostars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos . - Kartta
   

  Viehättävä hotelli on kohteessa Lagos. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotelli sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 18 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2001. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Belver Hotel da Aldeia
  From93€Yömaksu

  Belver Hotel da Aldeiastars

  Albufeira, Algarve , Areias de são joão 280 280 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 2 kilometrin matka. 133 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Cantinho do Mar
  From92€Yömaksu

  Cantinho do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo lote 21 lote21 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Albufeira. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Pieni, vain 14 majoitustilan huoneisto sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2003. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Club Amarilis
  From137€Yömaksu

  Club Amarilisstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av.v3 praia da rocha s/n - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 490 reviewsBased on 490 reviews

  Viehättävä huoneisto on kohteessa Praia da Rocha. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 180 mukavaa makuuhuonetta. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2003. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus noudattaa kestävää toimintatapaa. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Alvor Baia Resort Hotel
  From243€Yömaksu

  Alvor Baia Resort Hotelstars

  Alvor, Algarve , Estrada de alvor, sitio do galo loiro s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2408 reviewsBased on 2408 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä lomakeskus, joka sijaitsee kohteessa Alvor. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lomakeskus on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitus koostuu yhteensä 402 huoneesta. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat ihastuvat lomakeskuksessa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Plaza Real by Atlantichotels
  From138€Yömaksu

  Plaza Real by Atlantichotelsstars

  Portimao, Algarve , Rua dom afonso v - sitio três castelos - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 546 reviewsBased on 546 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli kohteessa Portimao. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 60 makuuhuonetta. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Matkailijat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Luna Miramar Club
  From128€Yömaksu

  Luna Miramar Clubstars

  Albufeira, Algarve , Do pacifico, lote 24 . - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 103 makuuhuonetta. Tämä huoneisto remontoitiin täysin vuonna 2014. Huoneistossa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  393  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  40
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä