Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  23€

Tarjoushotellit Algarve

 • Longevity Health & Wellness Hotel
  From251€Yömaksu

  Longevity Health & Wellness Hotelstars

  Alvor, Algarve , Cruz bota lt 27 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli kohteessa Alvor. Vieraiden käytössä on yhteensä 62 majoitustilaa. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Tarvittaessa matkailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From231€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2917 reviewsBased on 2917 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 323 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Baltum
  From30€Yömaksu

  Baltumstars

  Albufeira, Algarve , avenida 25 de abril, 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Mukava rantahotelli sijaitsee mahtavalla paikalla Albufeiran turistikeskuksessa. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta ja upealta hiekkarannalta. Hotellin lähistöllä vieraita odottavat lukuisat pubit, ravintolat, ostospaikat ja vilkas yöelämä. Julkisen liikenteen pysäkki on aivan hotellin edessä ja lähin golfkenttä on vain lyhyen ajomatkan päässä. Viehättävä majoituspaikka, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäällä ulkonäöllään ja huomaavaisella palvelullaan. Hotellin huoneet ovat tilavat ja kauniisti sisustetut ja mahdollistavat täydellisen rentoutumisen pitkän päivän päätteeksi. Jokainen huone on sisustettu luonnonläheisin sävyin ja niiden moderni, kattava varustetaso takaa mukavan ja ikimuistoisen oleskelun. Hotellin ravintolassa vieraat voivat nauttia herkullisesta italialaisesta ruoasta ja rennosta tunnelmasta.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From149€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1225 reviewsBased on 1225 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Alvor Bay Beach & Sun
  From210€Yömaksu

  Luna Alvor Bay Beach & Sunstars

  Alvor, Algarve , Praia do alvor, alvor . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 992 reviewsBased on 992 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Alvor. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 6. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 149. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From112€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 105 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3408 reviewsBased on 3408 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 414 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä huoneisto on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Alvor Village
  From201€Yömaksu

  Luna Alvor Villagestars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 582 reviewsBased on 582 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Alvor. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 3. 0 kilometrin säteellä hotellilta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 5 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on 70 mukavaa majoitustilaa. Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sol e Mar
  From257€Yömaksu

  Sol e Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua jose bernardino de sousa 12 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1518 reviewsBased on 1518 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Albufeira. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 74 mukavaa majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Luna Hotel da Oura
  From165€Yömaksu

  Luna Hotel da Ourastars

  Albufeira, Algarve , Dunfermline, areias de são joão . - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. 154 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Globo
  From60€Yömaksu

  Globostars

  Portimao, Algarve , Rua 5 de outubro 26 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 268 reviewsBased on 268 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Portimao. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 66 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  319  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews