Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  16€

Tarjoushotellit Algarve

 • Luna Solaqua
  From40€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1165 reviewsBased on 1165 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 makuuhuoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2017. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Muthu Clube Praia da Oura
  From31€Yömaksu

  Muthu Clube Praia da Ourastars

  Albufeira, Algarve , Rua oliveira martins - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 7 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 561 makuuhuonetta. Tämä huoneisto on remontoitu vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on ympäristöystävällinen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Navegadores
  From25€Yömaksu

  Navegadoresstars

  Monte Gordo, Algarve , Av. da catalunha . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 354 reviewsBased on 354 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Montegordo. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 49. 2 kilometrin matka. 346 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2000. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Faro & Beach Club
  From114€Yömaksu

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1322 reviewsBased on 1322 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Faro, on erinomainen vaihtoehto perheille. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 90 makuuhuoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Balaia Sol Holiday Club
  From32€Yömaksu

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Rua do alfaiate s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 482 reviewsBased on 482 reviews

  Ihastuttava huoneisto, jonka sijaintipaikka on Albufeira. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 0 kilometrin päässä. Huoneisto sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 40 huoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From34€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 104 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3322 reviewsBased on 3322 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 414 mukavaa majoitustilaa. Huoneisto on perustettu vuonna 2001. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään huoneistoon, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cheerfulway Bertolina Mansion
  From42€Yömaksu

  Cheerfulway Bertolina Mansionstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Kartta
   

  Yksinkertaisen majoituksen sijaintipaikka on kohde Albufeira. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 huonetta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Oceanus
  From30€Yömaksu

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Rua da igreja, olhos d'agua . - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 802 reviewsBased on 802 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Albufeira. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. 102 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2017. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Huoneistohotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Baia Grande
  From60€Yömaksu

  Baia Grandestars

  Albufeira, Algarve , Sesmarias praia da coelha s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1180 reviewsBased on 1180 reviews

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 4 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 3. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 48. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 131 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vila Petra
  From42€Yömaksu

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1300 reviewsBased on 1300 reviews

  Kohteessa Albufeira sijaitseva, viehättävä huoneistohotelli sopii perheille erinomaisesti. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneistohotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Huoneistohotellissa on 143 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa huoneistohotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi tämä majoituspaikka on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty -sertifikaatti. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen huoneistohotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  311  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews