Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  19€

Tarjoushotellit Algarve

 • Baia Grande
  From73€Yömaksu

  Baia Grandestars

  Albufeira, Algarve , Sesmarias praia da coelha s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1206 reviewsBased on 1206 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vain 800 metrin päässä rannasta. Lähistöllä on idyllinen merenlahti. Hotellilta on 3 kilometrin matka kaupungin keskustaan, jossa on lukuisia kauppoja, eloisia baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Hotellilta kulkee sukkulabussi Albufeiraan ja rannoille, ja hotellin läheisyydestä löytyy julkisen liikenteen pysäkkejä. Faron lentoasema sijaitsee 46 kilometrin päässä hotellista. Hotellissa on 111 korkealuokkaista huonetta ja 10 sviittiä. Huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, suurentava peili ja kylpytarvikkeet, säädettävä ilmastointi, LCD-kaapelitelevisio, jossa on yli 60 paikallista ja kansainvälistä kanavaa, minibaari ja tallelokero sekä puhelin, josta on suora yhteys hotellin ulkopuolelle. Hotellin tiloihin kuuluu lisäksi spa, jossa on tarjolla laaja valikoima hoitoja ja käsittelyitä, kuten hierontoja, kuumakivihoitoja, bambuhoitoja, ihohoitoja ja epilointia, sekä rentoutumishuone ja sauna. Hotellin ravintolassa voi nauttia noutopöytäaamiaisen ja -illalllisen uima-altaan näkymiä ihaillen. Baarissa on tarjolla elävää musiikkia ja erinomaisia cocktaileja.

  Katso lisää
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  From70€Yömaksu

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 621 reviewsBased on 621 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Carvoeiro. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Majoitusliike on 10. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 120 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ozadi Tavira Hotel
  From99€Yömaksu

  Ozadi Tavira Hotelstars

  Tavira, Algarve , Quinta das oliveiras . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 509 reviewsBased on 509 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Tavira. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta on 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 77 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Brisa Sol
  From60€Yömaksu

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Huoneistohotelli sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 165 mukavaa huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita huoneistohotelli tarjoaa. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pinhal Da Marina
  From69€Yömaksu

  Pinhal Da Marinastars

  Vilamoura, Algarve , Praça dos três caminhos 0 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Kohteessa Vilamoura sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneisto on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 128 mukavaa makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2019. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on ympäristöystävällinen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vila Petra
  From72€Yömaksu

  Vila PetrastarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 143 makuuhuonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 8 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Huoneistohotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. nullOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Quinta do Mar - Country & Sea Village
  From60€Yömaksu

  Quinta do Mar - Country & Sea Villagestars

  Praia da Luz, Algarve , Cama de vaca - praia da luz . - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Ihastuttava lomakeskus kohteessa Praia da Luz. Vieraiden käytössä on yhteensä 60 makuuhuonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lomakeskuksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vilamoura Golf Hotel e Apartamentos
  From58€Yömaksu

  Vilamoura Golf Hotel e Apartamentosstars

  Vilamoura, Algarve , Alto do golfe 2974 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 421 reviewsBased on 421 reviews

  Ihastuttava lomakeskus on kohteessa Vilamoura. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 5. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 59 makuuhuonetta. Tämä lomakeskus remontoitiin täysin vuonna 2002. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Lomakeskuksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Jardins da Rocha
  From40€Yömaksu

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee eloisassa Praia da Rochan lomakylässä, trooppisen puutarhan keskellä ja vain 80 metrin päässä Rochan ja Três Castelosin rannoista. Portimãon huvivenesatamaan on kilometrin matka. Praia da Rochan keskustassa, joka sijaitsee noin 2 kilometrin päässä, on useita putiikkeja, baareja ja viihdepaikkoja sekä vilkas yöelämä. Julkisen liikenteen pysäkit ovat aivan hotellin läheisyydessä ja Portimãon rautatieasemalle on 3 kilometriä. Faron lentoasema sijaitsee noin 80 kilometrin päässä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja; kaikissa on kaksilasiset ikkunat, ilmastointi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, sähköuuni, jääkaappi ja LCD-televisio, jossa on satelliittikanavat. Lisäksi hotellilta löytyy 25 metrin uima-allas ja lastenaltaita, leikkialueita ja tenniskenttä, jossa on koripallokorit. Hieronta-, hoito- ja kosmetologikeskus on täydellinen paikka rentoutua pitkän päivän jälkeen. Autoilevat vieraat voivat käyttää hotellin pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Luar
  From46€Yömaksu

  Luarstars

  Praia da Rocha, Algarve , V.3-sitio 3 castelos-praia da rocha - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 83 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Praia da Rochan uimarannan länsipuolella, josta avautuu huikaiseva näkymä Três Castelos -rannalle. Jokailtainen auringonlasku Ponta da Piedadeen, yli Lagos-lahden, on ihastuttava ja ainutlaatuinen, tapahtuma, jota ei voi jättää väliin. Baareja ja ravintoloita – sekä supermarket – löytyy vain 100 metrin päästä hotellilta. Hotellin ja uimarannan välissä on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä Algarven tunnetuimman uimarannan Praia da Rochan keskeltä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  347  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews