Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  34€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Colette Cannes Centre
  From72€Yömaksu

  Hôtel Colette Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 5, place de la gare - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 508 reviewsBased on 508 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. Kokonaisuutena tiloissa on 47 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1860. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From33€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1992. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • PLM
  From48€Yömaksu

  PLMstars

  Cannesin, Cannes , Rue hoche 3 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 133 reviewsBased on 133 reviews

  Vaatimaton hotelli kohteessa Cannes. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Majoituksessa on yhteensä 22 mukavaa makuuhuonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Splendid
  From79€Yömaksu

  Splendidstars

  Cannesin, Cannes , Rue felix faure 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 477 reviewsBased on 477 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. 35 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 62 makuuhuonetta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1871, se uudistettiin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Le Florian
  From92€Yömaksu

  Hôtel Le Florianstars

  Cannesin, Cannes , 8 rue du commandant andre 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Cannes. Majoituspaikka koostuu yhteensä 20 makuuhuoneesta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Hôtel Simone Cannes Centre
  From67€Yömaksu

  Hôtel Simone Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 16 rue helene vagliano - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 700 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 28 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2016. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Montaigne & Spa
  From72€Yömaksu

  Montaigne & Spastars

  Cannesin, Cannes , Rue montaigne 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 731 reviewsBased on 731 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 450 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 7 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 96 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2011. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Käytettävissä on 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From202€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Croisette Beach Mgallery
  From153€Yömaksu

  Hotel Croisette Beach Mgallerystars

  Cannesin, Cannes , Rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 94 huonetta. Hotelli on vuodelta 1981. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • PV Residence Cannes Villa Francia
  From51€Yömaksu

  PV Residence Cannes Villa Franciastars

  Cannesin, Cannes , Avenue de l'amiral wester weymiss 33 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24 reviewsBased on 24 reviews

  Mukavan majoituksen sijaintipaikka on kohde Cannes. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitus on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 433 majoitustilasta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  68  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä