Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  32€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From197€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2713 reviewsBased on 2713 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 349 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From124€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1528 reviewsBased on 1528 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 200 huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusPalveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From32€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 288 reviewsBased on 288 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 100 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1992. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From84€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 231 reviewsBased on 231 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 168. Majoitus on perustettu vuonna 1960. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Appart' City Confort Cannes-Mandelieu La Napoule
  From111€Yömaksu

  Appart' City Confort Cannes-Mandelieu La Napoulestars

  Mandelieu, Cannes , Avenue yves brayer 161 161 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Mandelieu, on erinomainen vaihtoehto perheille. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 142 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2008. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusOsa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  From231€Yömaksu

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cannes, on erinomainen vaihtoehto perheille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Kokonaisuutena tiloissa on 409 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lisäksi vieraat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus on saanut Green Globe 21-sertifikaatin. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Okko Hotels Cannes Centre
  From93€Yömaksu

  Okko Hotels Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 6 bis, place de la gare - Kartta
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Majoitus koostuu yhteensä 125 majoitustilasta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Antibes Riviera
  From100€Yömaksu

  Best Western Plus Antibes Rivierastars

  Antibes, Cannes , 41 avenue de nice 41 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 53 reviewsBased on 53 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Antibes. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Zenitude Le Maestria
  From68€Yömaksu

  Zenitude Le Maestriastars

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 535 reviewsBased on 535 reviews

  Vaatimattoman majoituksen sijaintipaikka on kohde Antibes. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 6. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 255 huoneesta. Majoitus tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From106€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 272 reviewsBased on 272 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 42 makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1995. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  84  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä