Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  24€

Tarjoushotellit Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From24€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 281 reviewsBased on 281 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Cannes Centre
  From89€Yömaksu

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard carnot 46 bis - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 969 reviewsBased on 969 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cannes. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 124 majoitustilasta. Majoitus on vuodelta 2005. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From64€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 270 reviewsBased on 270 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 42 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 1995. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Zenitude Le Maestria
  From59€Yömaksu

  Zenitude Le Maestriastars

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Yksinkertainen majoitus on kohteessa Antibes. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitus on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike on 6. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 255 viihtyisää makuuhuonetta. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From121€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1505 reviewsBased on 1505 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 200 makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Residhotel les Coralynes
  From31€Yömaksu

  Residhotel les Coralynesstars

  Cannesin, Cannes , Traverse de la colline 3 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 146 reviewsBased on 146 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. Majoitus koostuu yhteensä 19 makuuhuoneesta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

  Katso lisää
 • Le Canberra
  From101€Yömaksu

  Le Canberrastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 737 reviewsBased on 737 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Cannes. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Hotelli valmistui vuonna 1886, ja se remontoitiin vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From207€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2670 reviewsBased on 2670 reviews

  Upea hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. 349 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Colette
  From73€Yömaksu

  Colettestars

  Cannesin, Cannes , Place de la gare 5 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Hotelli koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 1860. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa.

  Katso lisää
 • Cezanne
  From84€Yömaksu

  Cezannestars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Cannes. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 29 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1992. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  71  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä