Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  27€

Tarjoushotellit Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From26€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 277 reviewsBased on 277 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 100 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1992. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From62€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 168 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1960. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From181€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2610 reviewsBased on 2610 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cannes, on erinomainen vaihtoehto perheille. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 349 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  From245€Yömaksu

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1980 reviewsBased on 1980 reviews

  Kohteessa Cannes sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on 409 mukavaa majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Rentoutusta kaipaavat vierailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From60€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 269 reviewsBased on 269 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. 42 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituksen rakennusvuosi on 1995. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Le Canberra
  From65€Yömaksu

  Le Canberrastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 731 reviewsBased on 731 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää majoitustilaa. Tilat sijaitsevat vuodelta 1886 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Cannes Centre
  From103€Yömaksu

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard carnot 46 bis - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 957 reviewsBased on 957 reviews

  Kohteessa Cannes sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoitusliike sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 124 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2005. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Ympäristöystävälliseen toimintaan sitoutunut majoitus on kansainvälisen ympäristöjohtamisjärjestelmän, kuten ISO/EMAS-järjestelmän, sertifioima ja/tai saanut GSTC:n (Global Suistainable Tourism Council) Sustainable Tourism Certification -sertifikaatin. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From108€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1489 reviewsBased on 1489 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 200 makuuhuonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Majoitus sallii lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Residence ExcelSuites
  From71€Yömaksu

  Residence ExcelSuitesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard carnot 93 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 254 reviewsBased on 254 reviews

  Mukava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 6. Majoituksen rakennusvuosi on 2004. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Huoneistohotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäpalveluna matkailijat voivat käyttää autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Le Patio des Artistes
  From89€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 327 reviewsBased on 327 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Majoitusliike sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 64. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2013. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  73  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä