Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  52€

Tarjoushotellit Cannes

 • Best Western Astoria
  From150€Yömaksu

  Best Western Astoriastars

  Juan-les pins, Cannes , 15 avenue du marechal joffre 15 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Juan-les pins. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 49 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on ympäristöystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Le Mondial, BW Premier Collection
  From191€Yömaksu

  Hotel Le Mondial, BW Premier Collectionstars

  Cannesin, Cannes , 77 rue d'antibes,bp 287 77 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Cannes. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. 49 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Le Patio des Artistes
  From234€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Hotelli sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 64. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2013. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Esterel
  From52€Yömaksu

  Esterelstars

  Cannesin, Cannes , Rue du vingt-quatre août 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 299 reviewsBased on 299 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikassa on 55 mukavaa makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  From130€Yömaksu

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannesin, Cannes , 16 boulevard d alsace 16 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Kohteessa Cannes sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 6 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 800 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 66 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2000. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • NEMEA APPART HOTEL RESIDENCES CANNES PALAIS
  From143€Yömaksu
   

  Mukava huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Cannes. 88 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2018. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Croisette Beach Cannes - MGallery
  From356€Yömaksu

  Hôtel Croisette Beach Cannes - MGallerystarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , 13 rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitukselta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 94 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1981. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Tämä on ekoystävällinen hotelli. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Cannes Centre
  From199€Yömaksu

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , 46 bis boulevard carnot 46 bis - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1002 reviewsBased on 1002 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cannes. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 124 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2005. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Hotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Renoir
  From177€Yömaksu

  Renoirstars

  Cannesin, Cannes , Rue edith cavell 7 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 516 reviewsBased on 516 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. Majoitus koostuu yhteensä 31 huoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From890€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. 349 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  75  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä