Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  41€

Tarjoushotellit Cannes

 • Best Western Astoria
  From74€Yömaksu

  Best Western Astoriastars

  Juan-les pins, Cannes , 15 avenue du marechal joffre 15 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Juan-les pins. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1960. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Le Patio des Artistes
  From93€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 64 makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From53€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1992. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  From91€Yömaksu

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannesin, Cannes , 16 boulevard d alsace 16 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Cannes. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 6 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 66 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Esterel
  From40€Yömaksu

  Esterelstars

  Cannesin, Cannes , Rue du vingt-quatre août 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 299 reviewsBased on 299 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 55 huoneesta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2004. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Amarante Cannes
  From89€Yömaksu

  Amarante Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard carnot 78 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 372 reviewsBased on 372 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 70 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1973. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Croisette Beach Cannes - MGallery
  From201€Yömaksu

  Hôtel Croisette Beach Cannes - MGallerystarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , 13 rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 94 huonetta. Hotelli on vuodelta 1981. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NEMEA APPART HOTEL RESIDENCES CANNES PALAIS
  From160€Yömaksu
   

  Mukava huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Cannes. 88 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2018. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Renoir
  From110€Yömaksu

  Renoirstars

  Cannesin, Cannes , Rue edith cavell 7 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 516 reviewsBased on 516 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cannes. 31 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From290€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  69  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä