Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  25€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From191€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From24€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1992. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  From298€Yömaksu

  Hotel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 307 reviewsBased on 307 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 409 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Majoitus sallii lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Kestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut Green Globe 21-sertifikaatin. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Zenitude Le Maestria
  From59€Yömaksu

  Zenitude Le Maestriastars

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 565 reviewsBased on 565 reviews

  Kodikas majoitus kohteessa Antibes. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 7. 0 kilometrin säteellä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus on 6. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 255 huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli.

  Katso lisää
 • Pullman Cannes Mandelieu
  From162€Yömaksu

  Pullman Cannes Mandelieustars

  Mandelieu, Cannes , Avenue du general de gaulle 605 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1613 reviewsBased on 1613 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Mandelieu. 213 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2009. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From69€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 233 reviewsBased on 233 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 168 huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1960. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  From179€Yömaksu

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 16 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Cannes. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 6 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 66 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From67€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 275 reviewsBased on 275 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1995. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Cannes Centre
  From116€Yömaksu

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard carnot 46 bis - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1002 reviewsBased on 1002 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cannes. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 124 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Vierailijat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Okko Hotels Cannes Centre
  From76€Yömaksu

  Okko Hotels Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 6 bis, place de la gare - Kartta
   

  Mukava hotelli kohteessa Cannes. 125 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  69  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä