Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  23€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From183€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From22€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1992. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From119€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1580 reviewsBased on 1580 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 200. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Le Patio des Artistes
  From83€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 64 makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Le Canberra
  From76€Yömaksu

  Le Canberrastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 760 reviewsBased on 760 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Cannes. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää makuuhuonetta. Boutiquehotelli on rakennettu vuonna 1886 ja se on remontoitu täysin vuonna 2019. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen boutiquehotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Boutiquehotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Okko Hotels Cannes Centre
  From76€Yömaksu

  Okko Hotels Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 6 bis, place de la gare - Kartta
   

  Mukava hotelli on kohteessa Cannes. Majoituspaikassa on 125 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Cezanne
  From71€Yömaksu

  Cezannestars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 475 reviewsBased on 475 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Cannes. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 27 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1992. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Premier Mondial
  From90€Yömaksu

  Best Western Premier Mondialstars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 77 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Huoneiden kokonaismäärä on 49. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Croisette Beach Mgallery
  From166€Yömaksu

  Hotel Croisette Beach Mgallerystars

  Cannesin, Cannes , Rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Cannes. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on yhteensä 94 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1981. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikkiystävällinen hotelli. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From55€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 275 reviewsBased on 275 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1995. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  70  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä