Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  38€

Tarjoushotellit Nice

 • Kyriad Nice Centre Gare
  From65€Yömaksu

  Kyriad Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard raimbaldi 35 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 393 reviewsBased on 393 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Nice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 76. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2010. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Ctr Notre Dame
  From91€Yömaksu

  Mercure Nice Ctr Notre Damestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue notre-dame 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1343 reviewsBased on 1343 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Nice. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 198 huoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Nice Centre Gare
  From83€Yömaksu

  Ibis Styles Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , 3-5 avenue durante 3-5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1022 reviewsBased on 1022 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Nice. Majoitusliike on 1. 3 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 17. 7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Majoituspaikka sijaitsee 750 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 135 majoitustilasta. Majoitus valmistui vuonna 1900, ja se remontoitiin vuonna 2015. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikkiystävällinen hotelli. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on saanut Rainforest Alliance-sertifikaatin. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Adagio Nice
  From121€Yömaksu

  Adagio Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 179 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 596 reviewsBased on 596 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Nice. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 80 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava huoneistohotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Apogia Nice
  From87€Yömaksu

  Apogia Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue smolett 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 407 reviewsBased on 407 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sen vastapäätä löytyy baari, kun taas putiikit ja julkiset liikenneyhteydet ovat vain lyhyen matkan päässä. Lisäksi hotellilta on vain 800 metrin matka vanhaankaupunkiin, jossa on monia erilaisia putiikkeja, baareja ja yökerhoja sekä satama. Riquier'in rautatieasema on vain noin 500 metrin päässä, ja päärautatieasemalle on noin kilometri. Kilometrin päästä löytyvät myös kuuluisa Promenade des Anglais ja uimaranta. Tämän ylellisen hotellin ensiluokkaisiin tiloihin kuuluu muun muassa puutarha, ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto ja aamiaishuone. Huoneet ovat mukavia ja tilavia. Niissä on omat kylpyhuoneet ja nykyaikainen varustelu. Herkullinen noutopöytäaamiainen katetaan päivittäin.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Nice Palais De La Mediterranee
  From236€Yömaksu
   

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Nizzan keskustassa, Promenade des Anglais -rantabulevardin varrella. Hotellista on upeat näköalat Välimerelle. Se on täydellinen majoituskohde paitsi liikematkustajille, myös erityistilaisuuksia, kuten häitä, ajatellen. Lisäksi hotellin läheisyydestä löytyy Nice Ville -rautatieasema ja useita nähtävyyksiä. Huoneet ja sviitit on sisustettu tyylikkäästi lämpimin sävyin sekä ylellisin ja mukavin kalustein, jotta vierailustasi muodostuisi täydellisen rentouttava. Hotellivieraat voivat virkistäytyä hotellin ulkouima-altaassa tai lämmitetyssä sisäuima-altaassa. Liikunnanystävillä on käytössään myös hotellin kuntosali.

  Katso lisää
 • Villa Otero by HappyCulture
  From89€Yömaksu
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 556 reviewsBased on 556 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Nice sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 38 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Ellington Nice Centre
  From68€Yömaksu

  Hotel Ellington Nice Centrestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard dubouchage 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1024 reviewsBased on 1024 reviews

  Tämä viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee aivan Nizzan ydinkeskustassa, lähellä kuuluisaa Galeries Lafayette -tavarataloa ja noin 900 metrin päässä Acropolis-kongressikeskuksesta. Lentokentälle on matkaa noin seitsemän kilometriä. Hotellissa on ihastuttava sisustus, pubissa vallitsee aina mukava tunnelma, ja teehuoneessa on kattava valikoima erikoisteelajeja. Päivä alkaa mukavasti hotellin aurinkoisella sisäpihalla tarjottavalla herkullisella noutopöytäaamiaisella. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto ja hissit. Hotellissa on myös konferenssitilat sekä ympäri vuorokauden käytettävissä olevat huone- ja pesulapalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös paikoitustilat. Hotellihuoneissa on vaihtoehtoina nykyaikainen, luonnonsävyin toteutettu kalustus tai Ludvig XVI -tyylinen sisustus. Huoneissa on täydellinen standardivarustus. Joka aamu tarjoillaan aamiaisbuffet.

  Katso lisää
 • Hotel Nap By HappyCulture
  From73€Yömaksu

  Hotel Nap By HappyCulturestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue pastorelli 44 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Nizzan sydämessä sijaitseva näppärä boutiquehotelli on urbaanin tyylin ja designin kehto.Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä kauniilta merenrannalta, Promenade des Anglais'n puistokadulta ja Nizzan Vanhastakaupungista.Hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkään sisustuksen keskelle, jonka graafiset yksityiskohdat ja merelliset vaikutteet luovat hienostuneen ja nykyaikaisen tunnelman. Vieraat voivat tutustua hotellin "Candy Barin" HappyTime-hetkiin ja nauttia provencelaisista herkuista koko majoituksen ajan.Hotelliketjussa yöpyvät vieraat voivat käyttää ketjun muiden hotellien palveluja. Hotelli tarjoaa vieraille palveluja, kuten HappyTime, Nespresso, Wi-Fi ja laturit.

  Katso lisää
 • Campanile Nice Aeroport
  From65€Yömaksu

  Campanile Nice Aeroportstars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 459-461 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 749 reviewsBased on 749 reviews

  Viehättävä, kohteessa Nice sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 170. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  96  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • So'Co by HappyCulture
  So'Co by HappyCulture
  4,5/5

  Hotelli on juuri uusittu, joten siellä oli hyvin miellyttävää yöpyä. Hotelli tuntuu raikkaalle ja modernille. Hotelli sijaitsee aivan juna-aseman vieressä mikä ei ehkä sijainniltaan ole muuten niin ki ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 03/08/2017

  From59€Katso lisää