Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  40€

Tarjoushotellit Nice

 • Apogia Nice
  From72€Yömaksu

  Apogia Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue smolett 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 405 reviewsBased on 405 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sen vastapäätä löytyy baari, kun taas putiikit ja julkiset liikenneyhteydet ovat vain lyhyen matkan päässä. Lisäksi hotellilta on vain 800 metrin matka vanhaankaupunkiin, jossa on monia erilaisia putiikkeja, baareja ja yökerhoja sekä satama. Riquier'in rautatieasema on vain noin 500 metrin päässä, ja päärautatieasemalle on noin kilometri. Kilometrin päästä löytyvät myös kuuluisa Promenade des Anglais ja uimaranta. Tämän ylellisen hotellin ensiluokkaisiin tiloihin kuuluu muun muassa puutarha, ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto ja aamiaishuone. Huoneet ovat mukavia ja tilavia. Niissä on omat kylpyhuoneet ja nykyaikainen varustelu. Herkullinen noutopöytäaamiainen katetaan päivittäin.

  Katso lisää
 • Adagio Nice
  From156€Yömaksu

  Adagio Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 179 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 588 reviewsBased on 588 reviews

  Mukava huoneistohotelli on kohteessa Nice. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Huoneistohotellissa on 80 mukavaa makuuhuonetta. Huoneistohotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Kyriad Nice Centre Gare
  From79€Yömaksu

  Kyriad Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard raimbaldi 35 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 390 reviewsBased on 390 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Nice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 76 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Nice Palais De La Mediterranee
  From265€Yömaksu
   

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Nizzan keskustassa, Promenade des Anglais -rantabulevardin varrella. Hotellista on upeat näköalat Välimerelle. Se on täydellinen majoituskohde paitsi liikematkustajille, myös erityistilaisuuksia, kuten häitä, ajatellen. Lisäksi hotellin läheisyydestä löytyy Nice Ville -rautatieasema ja useita nähtävyyksiä. Huoneet ja sviitit on sisustettu tyylikkäästi lämpimin sävyin sekä ylellisin ja mukavin kalustein, jotta vierailustasi muodostuisi täydellisen rentouttava. Hotellivieraat voivat virkistäytyä hotellin ulkouima-altaassa tai lämmitetyssä sisäuima-altaassa. Liikunnanystävillä on käytössään myös hotellin kuntosali.

  Katso lisää
 • The Jay Hotel by HappyCulture
  From75€Yömaksu
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 271 reviewsBased on 271 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Nice. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. 38 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2009. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Villa Otero by HappyCulture
  From59€Yömaksu
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Nice. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä hotellilta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 38. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Ctr Notre Dame
  From121€Yömaksu

  Mercure Nice Ctr Notre Damestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue notre-dame 28 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1331 reviewsBased on 1331 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Nice. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 198 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • La Perouse Nice Baie des Anges
  From128€Yömaksu

  La Perouse Nice Baie des Angesstars

  Mukava kaupunki, Nice , Quai rauba capeu 11 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1493 reviewsBased on 1493 reviews

  Upealla paikalla, kukkulalla rantabulevardin päässä sijaitseva tasokas La Perouse-hotelli tarjoaa puitteet onnistuneeseen lomaan. Hotellilta avautuu ihastuttava näkymä merelle ja Nizzan kaupunkiin. Hotellilta on hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan, ja vanhakaupunki sijaitsee aivan vieressä. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi ja parveke tai terassi. Hyvin hoidetulla piha-alueella on uima-allas ja aurinkotuoleja. Uimaranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Prom D Anglais
  From156€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Moderni Mercure Nice Promenade des Anglais -hotelli sijaitsee meren rannassa kuuluisalla rantabulevardi Promenade des Anglaisilla. Kaupungin keskusta, ostoskadut ja vanhakaupunki ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisästi sisustetut huoneet, aamiaishuone ja ilmainen WiFi. Päärautatieasema on 1,5 kilometrin päässä ja lentoasemalle on matkaa 6 kilometriä.

  Katso lisää
 • Best Western Roosevelt
  From53€Yömaksu

  Best Western Rooseveltstars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue marechal joffre 16 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1151 reviewsBased on 1151 reviews

  Viihtyisä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin sydämessä, viiden minuutin kävelymatkan päässä kukkatorilta ja Nizzan rannoilta. Kuuluisa Promenade des Anglais on rauhallisen viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niissä on ilmastointi, satelliittitelevisio, kahvin- ja teenvalmistusmahdollisuus sekä maksuton Internet- ja Wi-Fi-yhteys, jotta vieraat voivat pitää yhteyttä tärkeisiin ihmisiin myös matkalla. Hotelli on tunnettu laajasta palveluvalikoimastaan sekä henkilökunnasta, joka ottaa asiakkaan huomioon, hallitsee useita kieliä ja haluaa aina varmistaa henkilökohtaisen palvelun. Herkullinen aamiaisbuffet, jossa on kylmiä ja lämpimiä ruokalajeja, on tarjolla joka aamu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  92  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews