Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  59€

Tarjoushotellit Nice

 • Adagio Nice
  From281€Yömaksu

  Adagio Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 179 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 604 reviewsBased on 604 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Nice. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 80 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki tämän esteettömän huoneistohotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Ctr Notre Dame
  From176€Yömaksu

  Mercure Nice Ctr Notre Damestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue notre-dame 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1359 reviewsBased on 1359 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Nice, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 198 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Nice Palais De La Mediterranee
  From326€Yömaksu
   

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Nizzan keskustassa, Promenade des Anglais -rantabulevardin varrella. Hotellista on upeat näköalat Välimerelle. Se on täydellinen majoituskohde paitsi liikematkustajille, myös erityistilaisuuksia, kuten häitä, ajatellen. Lisäksi hotellin läheisyydestä löytyy Nice Ville -rautatieasema ja useita nähtävyyksiä. Huoneet ja sviitit on sisustettu tyylikkäästi lämpimin sävyin sekä ylellisin ja mukavin kalustein, jotta vierailustasi muodostuisi täydellisen rentouttava. Hotellivieraat voivat virkistäytyä hotellin ulkouima-altaassa tai lämmitetyssä sisäuima-altaassa. Liikunnanystävillä on käytössään myös hotellin kuntosali.

  Katso lisää
 • West End
  From195€Yömaksu

  West Endstars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 31 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1492 reviewsBased on 1492 reviews

  Historiallinen West End -hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla rantabulevardi Promenade des Anglaisin varrella. Hotellilta avautuvat upeat näkymät Enkelten lahdelle. Ylellinen hotelli sopii sekä liike- että lomamatkalaisille. Huoneet on sisustettu eleganttiin tyyliin. Hotellin sijainti tarjoaa mahdollisuuden tutustua helposti useisiin kaupungin nähtävyyksiin. Myös lukuisat kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat aivan kävelyetäisyydellä. Julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat myös hyvät. Lentoasemalle on matkaa 5 kilometriä.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Nice Centre Gare
  From153€Yömaksu

  Ibis Styles Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , 3-5 avenue durante 3-5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1057 reviewsBased on 1057 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Nice. Majoitusliike on 1. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 17. 7 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 750 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 135 mukavaa huonetta. Hotelli on rakennettu vuonna 1900 ja se on remontoitu täysin vuonna 2015. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Lisäksi tämä majoitus on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Green Globe 21-sertifikaatti. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Kyriad Nice Centre Gare
  From89€Yömaksu

  Kyriad Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard raimbaldi 35 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 400 reviewsBased on 400 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, n. 200 metrin päässä merkittävimmästä ostoskadusta ja rautatieasemasta. Hotellia ympäröivältä alueelta löytyy ostosliikkeitä, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Promenade des Anglais ja uimarannat sijaitsevat n. kilometrin etäisyydellä. Raitiovaunupysäkki löytyy aivan hotellin vierestä. Tämä vuonna 1890 rakennettu hotelli on nyttemmin ilmastoitu. Huoneita on yhteensä 72, viidessä kerroksessa, ja hotellissa on tilava 120 neliön terassi. Hotellin aulassa on 24h-vastaanotto, tallelokero ja hissi. Hotellissa on myös aamiaissali ja konferenssihuone. Viehättävissä, ilmastoiduissa vierashuoneissa on täydellinen vakiovarustus ja omasta kylpyhuoneesta löytyy mm. hiustenkuivaaja. Hotelli tarjoaa noutopöytäaamiaisen.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Prom D Anglais
  From240€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Moderni Mercure Nice Promenade des Anglais -hotelli sijaitsee meren rannassa kuuluisalla rantabulevardi Promenade des Anglaisilla. Kaupungin keskusta, ostoskadut ja vanhakaupunki ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisästi sisustetut huoneet, aamiaishuone ja ilmainen WiFi. Päärautatieasema on 1,5 kilometrin päässä ja lentoasemalle on matkaa 6 kilometriä.

  Katso lisää
 • Apogia Nice
  From101€Yömaksu

  Apogia Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue smolett 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 417 reviewsBased on 417 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sen vastapäätä löytyy baari, kun taas putiikit ja julkiset liikenneyhteydet ovat vain lyhyen matkan päässä. Lisäksi hotellilta on vain 800 metrin matka vanhaankaupunkiin, jossa on monia erilaisia putiikkeja, baareja ja yökerhoja sekä satama. Riquier'in rautatieasema on vain noin 500 metrin päässä, ja päärautatieasemalle on noin kilometri. Kilometrin päästä löytyvät myös kuuluisa Promenade des Anglais ja uimaranta. Tämän ylellisen hotellin ensiluokkaisiin tiloihin kuuluu muun muassa puutarha, ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto ja aamiaishuone. Huoneet ovat mukavia ja tilavia. Niissä on omat kylpyhuoneet ja nykyaikainen varustelu. Herkullinen noutopöytäaamiainen katetaan päivittäin.

  Katso lisää
 • Villa Bougainville
  From107€Yömaksu

  Villa Bougainvillestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue thiers 29 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 484 reviewsBased on 484 reviews

  Tämä vuonna 2015 entisöity luksushotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Nizzan ytimessä. Rautatieasemalta on hotellille lyhyt kävelymatka,aivan hotellin edustalla on raitiovaunupysäkki ja yleiset paikoitustilat vastapäisellä kadulla. Hotellilta on lyhyt matka alueen tärkeimmille nähtävyyksille: Promenade des Anglais, kuuluisa Vanhakaupunki, kaupungin pisin ostoskatu ja lukuisat museot. Hotellin läheltä löytyy ravintoloita ja viihdepaikkoja ja lentokentälle on lyhyt ajomatka. Tämä ihastuttava hotelli huokuu eleganssia ja arvokkuutta. Hienostuneiden ja tyylikkäiden hotellihuoneiden sisustuksella on onnistuneesti luotu rauhallinen ja levollinen tunnelma. Hotelli tarjoaa runsaasti erilaisia tiloja ja palveluja, jotka täyttävät varmasti vaativimmankin matkaajan tarpeet ja odotukset.

  Katso lisää
 • Splendid Hotel & Spa Nice
  From218€Yömaksu

  Splendid Hotel & Spa Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard victor hugo 50 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä

  Nizzan keskustan tuntumassa sijaitseva Splendid-hotelli on majoittanut vieraita vuodesta 1964 asti. Viihtyisässä hotellissa on 128 huonetta sekä ravintola, baari, kahvila, kokoustilat, ulkouima-allas, kuntoiluhuone ja pieni spa. Upealta kattoterassilta aukeavat näkymät kaupungin ylle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  107  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • So'Co by HappyCulture
  So'Co by HappyCulture
  4,5/5

  Hotelli on juuri uusittu, joten siellä oli hyvin miellyttävää yöpyä. Hotelli tuntuu raikkaalle ja modernille. Hotelli sijaitsee aivan juna-aseman vieressä mikä ei ehkä sijainniltaan ole muuten niin ki ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 03/08/2017

  From114€Katso lisää