Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  34€

Tarjoushotellit Nice

 • Hotel Vendome
  From71€Yömaksu

  Hotel Vendomestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue pastorelli 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä

  1800-luvulla rakennettu ja vuonna 2006 entisöity viehättävä hotelli voi ylpeillä uskomattomalla sijainnillaan Nizzan keskustassa, vain 500 metrin päässä valkoisilta hiekkarannoilta ja kristallinkirkkaasta merivedestä. Liikematkailijat arvostavat hotellin keskeistä sijaintia lähellä kongressikeskusta. Hotellivieraat voivat tehdä rentouttavia kävelyretkiä Albert I:n kauniissa puutarhoissa. Tyylikkäästi sisustetut huoneet on varustettu maksuttomalla langattomalla Internet-yhteydellä. Lisäksi huoneissa on muita ensiluokkaisia mukavuuksia, kuten henkilökohtainen tallelokero tai minibaari. Vieraat voivat nauttia herkullisesta aamiaisesta, joka tarjoillaan upeasti sisustetussa loungetilassa. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin yksityisiä pysäköintipaikkoja.

  Katso lisää
 • Nice Riviera
  From71€Yömaksu

  Nice Rivierastars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue pastorelli 45 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1608 reviewsBased on 1608 reviews

  Tämä ihastuttava hotelli sijaitsee aivan Nizzan ytimessä. Massena Place, kaupungin kävelykatualue ja kuuluisa Promenade des Anglais sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta. Aivan hotellin tuntumasta löytyy runsaasti ostosliikkeitä, ravintoloita ja baareja, samoin kuin julkisen liikenteen pysäkkejä. Acropolis-kongressikeskukseen on hotellilta vain 15 minuutin kävelymatka. Kaupungin vanha keskusta ja merenranta ovat kumpikin 500 metrin etäisyydellä hotellista. Hotelli huokuu ranskalaista viehätysvoimaa ja tyylikkyyttä. Tyylikkäästi sisustetut vierashuoneet on varustettu kaikin miellyttävään asumiseen tarvittavin modernein mukavuuksin. Hotellin tarjoamat korkealaatuiset palvelut ja tilat täyttävät kaikentyyppisten matkaajien tarpeet.

  Katso lisää
 • Westminster Hotel & Spa, BW Premier Collection
  From208€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1345 reviewsBased on 1345 reviews

  Ihastuttava Westminster-hotelli sijaitsee rantabulevardi Promenade des Anglaisin varrella upealla paikalla meren rannalla. Hotelli sijaitsee aivan Nizzan sydämessä, jossa kulttuurikohteet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Hotellilta on lyhyt matka myös julkisen liikenteen pysäkeille. Lentoasema on noin 5 kilometrin päässä. Hotelli on äskettäin remontoitu, ja hotellin palveluista voi nauttia ravintolassa, ilmastoidulla terassilla tai tyylikkäässä spassa.

  Katso lisää
 • Le Grimaldi by Happy Culture
  From70€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee aivan Nizzan ytimessä, keskellä Rivieran rannikkoa. Monaco ja Cannes ovat molemmat puolen tunnin ajomatkan päässä. Sisustuksessaan perinteisen ja modernin tyylin onnistuneesti yhdistävä hotelli toivottaa matkailijat tervetulleiksi tähän barokkikirkoistaan ja mm. Cesarin, Kleinin ja Warholin huomiota herättävistä teoksista tunnettuun kaupunkiin. Place Massenan värikkäät talot, Arenas-bisneskaupunginosan lasijulkisivut, Cours Saleyan kukkatorit sekä tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita myyvät liikkeet löytyvät kaikki 15 minuutin kävelymatkan päästä hotellilta. Hotelli käsittää kaksi viehättävää Belle Epoque -aikakauden rakennusta, jotka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä lukuisista baareista, ravintoloista ja ostosliikkeistä. Iltapäivisin vieraat voivat nauttia elegantista teekattauksesta tai hotellin baarin virkistävistä drinkeistä. Joka-aamuinen aamiainen koostuu laadukkaista, tuoreista paikallisista tuotteista.

  Katso lisää
 • La Fontaine
  From66€Yömaksu

  La Fontainestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue de la france 49 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 672 reviewsBased on 672 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Nice. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 29 majoitustilaa. Hotelli valmistui vuonna 1900, ja se remontoitiin vuonna 2013. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Amaryllis
  From58€Yömaksu

  Amaryllisstars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue alsace lorraine 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 267 reviewsBased on 267 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Nice. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Hotelli on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 33. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Adagio Aparthotel Nice Promenade des Anglais
  From164€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 616 reviewsBased on 616 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Nice. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä huoneistohotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 80 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava huoneistohotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa huoneistohotellissa ovat esteettömiä. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän BB:iin. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Huoneistohotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • La Perouse Nice Baie des Anges
  From127€Yömaksu

  La Perouse Nice Baie des Angesstars

  Mukava kaupunki, Nice , Quai rauba capeu 11 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1562 reviewsBased on 1562 reviews

  Upealla paikalla, kukkulalla rantabulevardin päässä sijaitseva tasokas La Perouse-hotelli tarjoaa puitteet onnistuneeseen lomaan. Hotellilta avautuu ihastuttava näkymä merelle ja Nizzan kaupunkiin. Hotellilta on hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan, ja vanhakaupunki sijaitsee aivan vieressä. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi ja parveke tai terassi. Hyvin hoidetulla piha-alueella on uima-allas ja aurinkotuoleja. Uimaranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • West End
  From88€Yömaksu

  West Endstars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 31 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1527 reviewsBased on 1527 reviews

  Historiallinen West End -hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla rantabulevardi Promenade des Anglaisin varrella. Hotellilta avautuvat upeat näkymät Enkelten lahdelle. Ylellinen hotelli sopii sekä liike- että lomamatkalaisille. Huoneet on sisustettu eleganttiin tyyliin. Hotellin sijainti tarjoaa mahdollisuuden tutustua helposti useisiin kaupungin nähtävyyksiin. Myös lukuisat kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat aivan kävelyetäisyydellä. Julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat myös hyvät. Lentoasemalle on matkaa 5 kilometriä.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Centre Notre Dame
  From109€Yömaksu

  Mercure Nice Centre Notre Damestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue notre-dame 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1393 reviewsBased on 1393 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Nice. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. 198 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vierailijat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  101  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • So'Co by HappyCulture
  So'Co by HappyCulture
  4,5/5

  Hotelli on juuri uusittu, joten siellä oli hyvin miellyttävää yöpyä. Hotelli tuntuu raikkaalle ja modernille. Hotelli sijaitsee aivan juna-aseman vieressä mikä ei ehkä sijainniltaan ole muuten niin ki ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 03/08/2017

  From78€Katso lisää