Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  13€

Tarjoushotellit Pariisi

 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  From47€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Saint Germain des Prés on yksi Pariisin hienostuneimpia kaupunginosia, joka tarjoaa matkailijoille urbaania tunnelmaa, iloa, tyyliä ja tämän viehättävän hotellin. Lähellä Pariisin keskustaa ja Latinalaiskorttelia sijaitseva hotelli tekee vieraisiin vaikutuksen upealla Haussmann-arkkitehtuurilla ja sisätilojensa tyylikkäällä eleganssilla. Se on täydellinen valinta niin kokoushotelliksi liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Matkailijat pääsevät nauttimaan aidosta pariisilaisesta savoir vivre -hengestä mukavassa ja modernissa hotellissa. Pariisilaishotelli, jonka valtteja ovat viehättävä rakennus ja henkilökohtainen palvelu, on valmis toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Sen sijainti Latinalaiskorttelin läheisyydessä on erinomainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From47€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. 78 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 1900. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikkiystävällinen majoitus. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From30€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Kokonaisuutena tiloissa on 35 huonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bristol République
  From14€Yömaksu
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr10/11:North Republic Station. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 45 huonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Villa Opera Drouot
  From34€Yömaksu

  Villa Opera Drouotstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue geoffroy marie 2 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 859 reviewsBased on 859 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr. 9:Opéra-St Lazare. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 1 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 31. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hauteville Opera
  From34€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Majoitus koostuu yhteensä 26 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Belta Hotel
  From31€Yömaksu

  Belta Hotelstars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , Rue lucien sampaix 46 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 378 reviewsBased on 378 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr10/11:North Republic Station. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 62. Hotelli rakennettiin vuonna 1. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Le Senat
  From41€Yömaksu

  Le Senatstars

  Sov. 5-6 Quartier Latin-St Germain, Pariisi , Rue de vaugirard 10 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 784 reviewsBased on 784 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Hotelli koostuu yhteensä 41 majoitustilasta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1880, se uudistettiin vuonna 2004. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa.

  Katso lisää
 • Pavillon Louvre Rivoli
  From24€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 521 reviewsBased on 521 reviews

  Hotellin sijainti aivan Pariisin ytimessä on erinomainen. Kaupungin suosituimpiin kuuluvat nähtävyydet, kuten Louvre, Palais Royal ja Comédie Française, löytyvät kaikki aivan hotellin tuntumasta. Forum des Halles, Palais Royal, Rue Saint-Honoré ja Louvre sijaitsevat kaikki n. 500 metrin säteellä hotellista. Opéra Garnier on hotellista n. 800 metrin etäisyydellä. Hotellissa on yhteensä 29 vierashuonetta. Viihtyisä aamiaissali sijaitsee hotellin entisissä kellaritiloissa. Kahvi ja tee tarjoillaan aulassa, jossa on myös tarjolla nopea internet-yhteys ja ilmaiset sanomalehdet. Hotellin henkilökunta auttaa mielellään autonvuokrauksessa tai sihteeri- ja tulkkipalveluiden järjestämisessä sekä antaa neuvoja kaupunkikierrosta varten.

  Katso lisää
 • Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées
  From239€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoituspaikassa on yhteensä 27 mukavaa huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1257  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  126
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews