Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  33€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  From86€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1749 reviewsBased on 1749 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 264 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1990. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From135€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 384 reviewsBased on 384 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Hotellissa on yhteensä 35 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Home Moderne Hotel
  From126€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1195 reviewsBased on 1195 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 63 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Comfort Aeroport CDG
  From49€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Paris CDG-Roissy Airport. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 177 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Novotel Paris Porte D'Italie
  From135€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 726 reviewsBased on 726 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa South-Parc des Expositions area. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 6 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 168 majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 2004. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli noudattaa vihreitä periaatteita. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

  Katso lisää
 • Hotel Campanile Val de France
  From119€Yömaksu

  Hotel Campanile Val de Francestars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 430 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4544 reviewsBased on 4544 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin porteilla. Sen kodikas, rauhallinen ja miellyttävä tunnelma on luotu perheitä ajatellen. Charles de Gaullen lentoasema on 40 kilometrin eli noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Pariisin keskustaan (mm. Eiffel-tornille ja Champs-Élysées'lle) on matkaa noin 50 kilometriä. Hotellissa on kaksi kaksikerroksista rakennusta, joissa molemmissa on hissit ja useita vierashuoneita. Huoneissa on parisänky tai kaksi sänkyä; useimmista löytyy myös kerrossängyt. Huoneissa on ilmastointi, ja kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tämä Pariisin Disneylandissa sijaitseva hotelli on ihanteellinen kokouspaikka: hotellissa on kolme äänieristettyä kokoustilaa, joissa on ilmastointi, luonnonvaloa ja tilaa jopa 200 hengelle.

  Katso lisää
 • Le Tsuba Hotel
  From218€Yömaksu

  Le Tsuba Hotelstars

  Sov. 17 Riemukaari-Pt Maillot'n, Pariisi , Rue des acacias 45 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  nullAivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 82 mukavaa makuuhuonetta. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit sallittuja tiloissa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Explorers At Disneyland Paris
  From163€Yömaksu

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 319 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4955 reviewsBased on 4955 reviews

  Tämä vain 1,5 kilometrin päässä Pariisin Disneylandista sijaitseva upea hotelli tarjoaa Disney-Marne La Vallée -alueella ainutlaatuista palvelua. Säännöllinen ja maksuton linja-autopalvelu tuo Disneylandin, kansainvälisen rautatieaseman sekä Pariisiin vievät julkisen liikenteen asemat lähelle nopeasti ja vaivatta. Hotellissa on tarjolla laaja valikoima harrastemahdollisuuksia ja -tiloja, joista löytyy jotain jokaiselle vieraalle. Hotellissa on mm. 200 neliön lämmitetty sisävesipuisto*, jossa on kolme liukumäkeä ja vesileikkialue, kaksikerroksinen viidakkosisäleikkipuisto, videopelipiste ja kaksi merirosvolaivaleikkipaikkaa. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi vieraat voivat nauttia illallista jossakin hotellin kolmesta ravintolasta, jotka tarjoilevat makuhermoja kutkuttavia aterioita.

  Katso lisää
 • Citadines Didot Montparnasse
  From113€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 331 reviewsBased on 331 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 80 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Mattle
  From100€Yömaksu

  Mattlestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue de la boule rouge 8 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 199 reviewsBased on 199 reviews

  Viihtyisä hotelli kätevällä paikalla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä suositulta Opera Garnier -oopperalta ja maailmankuululta Sacré-Cœurin (Pyhän sydämen) basilikalta. Lähistöllä sijaitsevat myös Pariisin bulevardit, Grévin-museo ja Folies-Bergere-teatteri. Viehättävä hotelli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tutustua rakkauden kaupunkiin perinpohjaisesti. Hotellin valoisat huoneet on varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotka saavat matkailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi, mm. LCD-televisiolla ja ilmastoinnilla. Ystävällinen henkilökunta auttaa vieraita mielellään retkien ja opastettujen kierrosten järjestämisessä ja tekevät kaikkensa, jotta vieraiden oleskelu sujuu mahdollisimman mukavasti.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1087  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  109
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews