Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  30€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Best Western Premier Le Swann
  From239€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 625 reviewsBased on 625 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Hotellissa on yhteensä 81 mukavaa majoitustilaa. Hotelli sijaitsee vuonna 1900 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämä hotelli on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre
  From98€Yömaksu
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 160 reviewsBased on 160 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 48. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From163€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. 78 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 1900. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikkiystävällinen majoitus. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Montholon
  From125€Yömaksu

  Montholonstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue de montholon 15 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 104 reviewsBased on 104 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr. 9:Opéra-St Lazare. 19 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1920. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikkiystävällinen hotelli. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Marignan Champs-Elysées
  From365€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 766 reviewsBased on 766 reviews

  Hotelli sijaitsee upealla paikalla Pariisin historiallisessa keskustassa, muodin ja liike-elämän sydämessä. Hotelli sijaitsee Champs Élysées’n ja Avenue Montaignen välissä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain kahden minuutin kävelymatkan päässä, joten kiehtovan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat helposti ulottuvillasi. Tyylikäs, arkkitehtuuriltaan upea hotelli kutsuu matkailijat astumaan sisään ylellisesti sisustettuun aulaansa. Hotellin sisätilojen suunnittelusta vastaa Pierre Yovanovitch, ja ne huokuvat omaleimaista eleganssia. Upea hotelli tekee vaikutuksen kaikkein vaativampaankin matkailijaan. Upeasti sisustetut huoneet ympäröivät matkailijan dekadenttiin tyylikkyyteen. Hotelli tarjoaa erittäin laajan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja, jotka tyydyttävät kaikenlaisten matkailijoiden tarpeet.

  Katso lisää
 • Forest Hill Meudon
  From80€Yömaksu

  Forest Hill Meudonstars

  Meudon, Pariisi , 40 avenue du marechal de lattre de tassigny - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 337 reviewsBased on 337 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Meudon. Tiloihin kuuluu yhteensä 171 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Chateaubriand
  From123€Yömaksu

  Chateaubriandstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , 6 rue chateaubriand 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 205 reviewsBased on 205 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 28 huonetta. Majoitus on vuodelta 1991. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Altona
  From49€Yömaksu

  Altonastars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , Rue du faubourg poissonniere 166 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 754 reviewsBased on 754 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Tiloihin kuuluu yhteensä 54 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Beaugrenelle Tour Eiffel
  From97€Yömaksu
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 300 reviewsBased on 300 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Hotelli koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • George Washington
  From102€Yömaksu
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 17 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1159  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  116
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews