Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  32€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  From101€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1777 reviewsBased on 1777 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 264 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1990. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From163€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoitus koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bristol République
  From63€Yömaksu
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 45 majoitustilasta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  From166€Yömaksu

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 437 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4615 reviewsBased on 4615 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin porteilla. Sen kodikas, rauhallinen ja miellyttävä tunnelma on luotu perheitä ajatellen. Charles de Gaullen lentoasema on 40 kilometrin eli noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Pariisin keskustaan (mm. Eiffel-tornille ja Champs-Élysées'lle) on matkaa noin 50 kilometriä. Hotellissa on kaksi kaksikerroksista rakennusta, joissa molemmissa on hissit ja useita vierashuoneita. Huoneissa on parisänky tai kaksi sänkyä; useimmista löytyy myös kerrossängyt. Huoneissa on ilmastointi, ja kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tämä Pariisin Disneylandissa sijaitseva hotelli on ihanteellinen kokouspaikka: hotellissa on kolme äänieristettyä kokoustilaa, joissa on ilmastointi, luonnonvaloa ja tilaa jopa 200 hengelle.

  Katso lisää
 • Hauteville Opera
  From106€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 26. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  From161€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Saint Germain des Prés on yksi Pariisin hienostuneimpia kaupunginosia, joka tarjoaa matkailijoille urbaania tunnelmaa, iloa, tyyliä ja tämän viehättävän hotellin. Lähellä Pariisin keskustaa ja Latinalaiskorttelia sijaitseva hotelli tekee vieraisiin vaikutuksen upealla Haussmann-arkkitehtuurilla ja sisätilojensa tyylikkäällä eleganssilla. Se on täydellinen valinta niin kokoushotelliksi liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Matkailijat pääsevät nauttimaan aidosta pariisilaisesta savoir vivre -hengestä mukavassa ja modernissa hotellissa. Pariisilaishotelli, jonka valtteja ovat viehättävä rakennus ja henkilökohtainen palvelu, on valmis toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Sen sijainti Latinalaiskorttelin läheisyydessä on erinomainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Belta Hotel
  From81€Yömaksu

  Belta Hotelstars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , Rue lucien sampaix 46 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 378 reviewsBased on 378 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr10/11:North Republic Station. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 62 viihtyisää huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Home Moderne Hotel
  From100€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1216 reviewsBased on 1216 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneiden kokonaismäärä on 63. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From185€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 78 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1900. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Explorers Hotel Marne La Vallée
  From278€Yömaksu

  Explorers Hotel Marne La Valléestars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 320 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5065 reviewsBased on 5065 reviews

  Tämä vain 1,5 kilometrin päässä Pariisin Disneylandista sijaitseva upea hotelli tarjoaa Disney-Marne La Vallée -alueella ainutlaatuista palvelua. Säännöllinen ja maksuton linja-autopalvelu tuo Disneylandin, kansainvälisen rautatieaseman sekä Pariisiin vievät julkisen liikenteen asemat lähelle nopeasti ja vaivatta. Hotellissa on tarjolla laaja valikoima harrastemahdollisuuksia ja -tiloja, joista löytyy jotain jokaiselle vieraalle. Hotellissa on mm. 200 neliön lämmitetty sisävesipuisto*, jossa on kolme liukumäkeä ja vesileikkialue, kaksikerroksinen viidakkosisäleikkipuisto, videopelipiste ja kaksi merirosvolaivaleikkipaikkaa. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi vieraat voivat nauttia illallista jossakin hotellin kolmesta ravintolasta, jotka tarjoilevat makuhermoja kutkuttavia aterioita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1245  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  125
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews