Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  14€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  From30€Yömaksu

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 441 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4615 reviewsBased on 4615 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin porteilla. Sen kodikas, rauhallinen ja miellyttävä tunnelma on luotu perheitä ajatellen. Charles de Gaullen lentoasema on 40 kilometrin eli noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Pariisin keskustaan (mm. Eiffel-tornille ja Champs-Élysées'lle) on matkaa noin 50 kilometriä. Hotellissa on kaksi kaksikerroksista rakennusta, joissa molemmissa on hissit ja useita vierashuoneita. Huoneissa on parisänky tai kaksi sänkyä; useimmista löytyy myös kerrossängyt. Huoneissa on ilmastointi, ja kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tämä Pariisin Disneylandissa sijaitseva hotelli on ihanteellinen kokouspaikka: hotellissa on kolme äänieristettyä kokoustilaa, joissa on ilmastointi, luonnonvaloa ja tilaa jopa 200 hengelle.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From49€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoitus koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  From78€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Saint Germain des Prés on yksi Pariisin hienostuneimpia kaupunginosia, joka tarjoaa matkailijoille urbaania tunnelmaa, iloa, tyyliä ja tämän viehättävän hotellin. Lähellä Pariisin keskustaa ja Latinalaiskorttelia sijaitseva hotelli tekee vieraisiin vaikutuksen upealla Haussmann-arkkitehtuurilla ja sisätilojensa tyylikkäällä eleganssilla. Se on täydellinen valinta niin kokoushotelliksi liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Matkailijat pääsevät nauttimaan aidosta pariisilaisesta savoir vivre -hengestä mukavassa ja modernissa hotellissa. Pariisilaishotelli, jonka valtteja ovat viehättävä rakennus ja henkilökohtainen palvelu, on valmis toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Sen sijainti Latinalaiskorttelin läheisyydessä on erinomainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  From25€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1777 reviewsBased on 1777 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 264 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 1990. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Novotel Paris Porte D'Italie
  From34€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 743 reviewsBased on 743 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa South-Parc des Expositions area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 168 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2004. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Home Moderne Hotel
  From37€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1216 reviewsBased on 1216 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. 63 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Bristol République
  From21€Yömaksu
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr10/11:North Republic Station. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 45 huonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Reseda Hotel
  From25€Yömaksu

  Reseda Hotelstars

  Sov. 19-20 La Villette-Père Lachaisen, Pariisi , Avenue du general de gaulle 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 250 makuuhuonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Paris Notre Dame
  From72€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1823 reviewsBased on 1823 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Hotelli koostuu yhteensä 108 huoneesta. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Novotel Paris Centre Tour Eiffel
  From66€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 80 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5423 reviewsBased on 5423 reviews

  Tyylikkään hotellin sijainti Seinen rannalla, vain noin 700 metrin päässä Eiffel-tornin pääalueesta, on erinomainen. Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita ja klubeja. Charles Michels -metroasema ja lähin bussipysäkki ovat aivan hotellin läheisyydessä. Mukavasti sisustettu kaupunkihotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upean tilavalla sisääntuloaulalla, jossa on vuorokauden ympäri avoinna oleva vastaanotto ja valuutanvaihtopiste. Ravintolassa on myös kaksi ilmastoitua ravintolaa, joissa vieraat voivat nauttia monenlaisista kulinaristisista elämyksistä. Liikematkailijoiden käytettävissä on kokoushuoneita sekä Internet-pääte. Vieraille on tarjolla myös pysäköintialue. Upeasti sisustetut huoneet ovat täysin varusteltuja. Liikunnanharrastajat voivat treenata rakennuksessa sijaitsevalla Blue Fitness Eiffel -kuntosalilla. Tiloissa on myös lämmin sisäuima-allas.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1476  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  148
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews