Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  6€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  From16€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1764 reviewsBased on 1764 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 264 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1990. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  From21€Yömaksu

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 430 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4603 reviewsBased on 4603 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin porteilla. Sen kodikas, rauhallinen ja miellyttävä tunnelma on luotu perheitä ajatellen. Charles de Gaullen lentoasema on 40 kilometrin eli noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Pariisin keskustaan (mm. Eiffel-tornille ja Champs-Élysées'lle) on matkaa noin 50 kilometriä. Hotellissa on kaksi kaksikerroksista rakennusta, joissa molemmissa on hissit ja useita vierashuoneita. Huoneissa on parisänky tai kaksi sänkyä; useimmista löytyy myös kerrossängyt. Huoneissa on ilmastointi, ja kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tämä Pariisin Disneylandissa sijaitseva hotelli on ihanteellinen kokouspaikka: hotellissa on kolme äänieristettyä kokoustilaa, joissa on ilmastointi, luonnonvaloa ja tilaa jopa 200 hengelle.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From25€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 387 reviewsBased on 387 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoitus koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Home Moderne Hotel
  From19€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1213 reviewsBased on 1213 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneiden kokonaismäärä on 63. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From31€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 773 reviewsBased on 773 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 78 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1900. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Paris Madeleine
  From79€Yömaksu

  Hyatt Paris Madeleinestars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Boulevard malesherbes 24 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1418 reviewsBased on 1418 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 85. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Hotelli sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tässä hotellissa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Bristol République
  From9€Yömaksu
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 456 reviewsBased on 456 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 45 majoitustilasta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Novotel Paris Porte D'Italie
  From22€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 740 reviewsBased on 740 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa South-Parc des Expositions area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 6 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 168 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2004. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin.

  Katso lisää
 • Paris Marriott Opera Ambassador Hotel
  From54€Yömaksu
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Arr. 9:Opéra-St Lazare. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 298 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sofitel Paris Baltimore Eiffel
  From62€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 313 reviewsBased on 313 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 103 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2010. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1443  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  145
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews