Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  18€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Ibis Styles Roissy Cdg
  From37€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1450 reviewsBased on 1450 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Paris CDG-Roissy Airport. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 304. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Paris Tolbiac Bnf
  From58€Yömaksu

  Ibis Styles Paris Tolbiac Bnfstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Pariisi , Rue de tolbiac, place d'italie - 13º distrito 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 957 reviewsBased on 957 reviews

  Erityisesti homomatkailijoille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Arr12/13:Bastille-Bercy. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 71 majoitustilasta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2010. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja.

  Katso lisää
 • Royal Saint Germain
  From61€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 641 reviewsBased on 641 reviews

  Tämä elegantti hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Pariisin historiallisessa 6. kaupunginosassa, kolmen minuutin kävelymatkan päässä Saint-Placide-metroasemalta. Monet maailmankuuluista tavarataloista, kuten Galleries Lafayette, löytyvät kävelymatkan päästä. Hotellin välittömässä läheisyydessä on runsaasti tunnettuja nähtävyyksiä, ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Julkisen liikenteen pysäkkejä on aivan hotellin tuntumassa. Luxemburgin puistoon on hotellilta 10 minuutin kävelymatka, ja Montparnassen rautatieasemalle on matkaa 1,2 km.

  Katso lisää
 • Vienna House Magic Circus Paris
  From44€Yömaksu

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoires 20 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 145 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3533 reviewsBased on 3533 reviews

  Mukava hotelli kohteessa East Disneyland Paris. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 3. 0 kilometrin päässä. Tiloihin kuuluu yhteensä 396 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2009. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  From31€Yömaksu

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 427 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4448 reviewsBased on 4448 reviews

  Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kuljetuspalvelun Disneyland® Paris -huvipuistoon, jonne on alle 10 minuutin matka. Hotellissa on Disney-myymälä, karuselli ja videopelejä. Aikuiset ja lapset voivat ihailla poneja, vuohia ja kaneja paikan päällä olevalla maatilalla.Kyriad Disneyland® Parisin jokaisessa ilmastoidussa huoneessa on ilmainen WiFi, taulu-tv ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Kaikkiin huonekerroksiin pääsee hissillä.Le Marché Gourmand -ravintolassa on tarjolla buffettyylinen illallinen ja aamiainen. L'Abreuvoir-baarissa tarjoillaan drinkkejä. Asiakkaat voivat nauttia L'Abreuvoir-baarissa myös pika-aamiaisen klo 8.30–11.00. Lisäksi siellä on koko päivän ajan tarjolla pientä purtavaa.Majoituspaikassa on 24h-vastaanotto ja ilmainen matkatavarasäilytys.Suora kuljetus Marne-la-Valléen rautatieasemalle ja Disney Villageen on myös saatavilla. Marne la Vallée-Chessyn RER-asema on 1 km:n päässä ja tarjoaa suoran yhteyden Pariisiin.Ulkopuolisen yrityksen tarjoama kuljetuspalvelu liikennöi Charles de Gaullen lentokentälle 3 kertaa päivässä. Palvelu on lisämaksullinen, ja se on varattava etukäteen.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Paris Gare Est
  From130€Yömaksu

  Ibis Styles Paris Gare Eststars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , 1 et 3 rue de château landon 43160 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1752 reviewsBased on 1752 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr10/11:North Republic Station. Majoitus koostuu yhteensä 69 majoitustilasta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Novotel Suites Paris Cdg Airp.
  From93€Yömaksu
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 309 reviewsBased on 309 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Paris CDG-Roissy Airport. Hotelli koostuu yhteensä 173 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Paris Montparnasse Pasteur
  From71€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 482 reviewsBased on 482 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 60. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Adagio Val d'Europe
  From96€Yömaksu

  Adagio Val d'Europestars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Cours du danube - serris 42 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2567 reviewsBased on 2567 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa East Disneyland Paris. Majoitustilojen kokonaismäärä on 290. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Adagio Paris Buttes Chaumont
  From164€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 424 reviewsBased on 424 reviews

  Viehättävän huoneistohotellin sijaintipaikka on kohde Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 136. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  463  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  47
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews