Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  80€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Elite Park Avenue
  From120€Yömaksu

  Elite Park AvenuestarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyn 36-38. box 531 93 36 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1246 reviewsBased on 1246 reviews

  Liikehotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa. Hotellin lähellä sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla Rembrandtin, Rubensin, Van Goghin, Picasson ja kuuluisan ruotsalaisen taiteilijan, Carl Larssonin, teoksia. Göteborgin suurimman puiston, Slottskogenin, läheisyydessä on eläintarha, luonnonhistoriallinen museo sekä useita ravintoloita. 10-kerroksisessa hotellissa on 317 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanottoaula, jossa on kampaamo, baari ja à la carte -ravintola. Hotellin kylpyläalue on avoinna rentoutusta kaipaaville vieraille. Kaikki huoneet ovat vasta entisöityjä ja ajattomaan tyyliin sisustettuja. Perinteiset huonekalut sekoittuvat miellyttävästi viimeisintä huutoa olevaan teknologiaan. Huoneissa on televisio ja langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • First Hotel G
  From133€Yömaksu

  First Hotel Gstars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsplatsen 4,centrum - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1702 reviewsBased on 1702 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 7 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 300 mukavaa huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2004. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Tässä majoituspaikassa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Plaza
  From114€Yömaksu

  Elite PlazastarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Vastra hamngatan 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 963 reviewsBased on 963 reviews

  Upeassa palatsimaisessa 1800-luvun rakennuksessa sijaitseva hotelli on Göteborgin keskustassa. Tyylikäs hotelli sopii täydellisesti liike- ja lomamatkailijoille. Tyylikäs rakennus on lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja kätevästi oopperatalon vieressä. Strategisella paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo tutustua koko alueeseen. Hotellivieraat ihastuvat vaikuttaviin mukavuuksiin, runsaaseen designiin ja huomioivaan palveluun. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat avarat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet, joiden tilavat huonekalut sulautuvat nykyaikaisiin mukavuuksiin taaten erittäin nautittavan majoituksen. Vieraat voivat aloittaa päivänsä maukkaalla aamiaisella ja nauttia herkullisesta illallisesta hotellin signature-ravintolassa. Pitkän päivän jälkeen matkailijat voivat rentoutua drinkin ääressä hotellin kahdessa baarissa. Kanta-asiakkaat voivat myös käyttää pysäköintialuetta sekä pesula- ja huonepalveluja.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Post
  From120€Yömaksu

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4133 reviewsBased on 4133 reviews

  Hotelli sijaitsee vanhassa postitoimistossa, aivan Göteborgin päärautatieaseman ulkopuolella, kätevien raitiovaunu- ja bussiyhteyksien lähellä. Rakennus on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli on säilyttänyt upean historiallisen ulkomuotonsa, mutta se on samalla autenttisen tyylikkään ja modernin oloinen. Hotellin vierashuoneet ja sviitit ovat persoonallisia ja lämpimän kodikkaita. Huoneet on jaettu rakennuksen vanhaan ja uuteen osaan, mutta niissä kaikissa on paljon luonnonvaloa ja erikoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Eläinystävällinen hotelli tarjoaa upeat yhteistilat, kuten kattokerroksen vaikuttavan lämmitetyn uima-altaan ja panoraamaterassin.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Grand Boras
  From102€Yömaksu

  Quality Hotel Grand Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Hallbergsplatsen 2 - Kartta
   

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Odin
  From111€Yömaksu

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1414 reviewsBased on 1414 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 180 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Winn
  From84€Yömaksu

  Quality Hotel Winnstars

  Göteborg, Göteborg , Gamla tingstadsgatan 10 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Gothenburg. Majoituspaikassa on yhteensä 121 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1975. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Quality Hotel 11
  From93€Yömaksu

  Quality Hotel 11stars

  Göteborg, Göteborg , Maskingatan 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 260 makuuhuonetta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama Gothenburg
  From110€Yömaksu

  Quality Hotel Panorama Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Eklandagatan 51-53 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1320 reviewsBased on 1320 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 339 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1963. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From93€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  21  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews