Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  89€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Scandic Europa
  From93€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1921 reviewsBased on 1921 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Scandic Rubinen Goteborg
  From96€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1483 reviewsBased on 1483 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 289 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From91€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 882 reviewsBased on 882 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 112 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From98€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 832 reviewsBased on 832 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Gothenburg. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. 236 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From99€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 777 reviewsBased on 777 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mólndal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituksesta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 6. 5 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 208. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2000. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Lorensberg, Sure Hotel Collection by BW
  From89€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 250 reviewsBased on 250 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Gothenburg. 110 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From99€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 438 reviewsBased on 438 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Vieraiden käytössä on yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Hotell Boras
  From91€Yömaksu

  BEST WESTERN Hotell Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Sandgardsgatan 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 52 huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Tidbloms Hotel
  From94€Yömaksu

  BEST WESTERN Tidbloms Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Olskroksgstan 23 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Gothenburg. Tiloihin kuuluu yhteensä 42 viihtyisää huonetta. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen
  From113€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonenstars

  Göteborg, Göteborg , Falkenbergsgatan 3 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 627 reviewsBased on 627 reviews

  Ylellisen hotellin 149 huonetta on varustettu keittiötiloilla sekä moderneilla mukavuuksilla, joihin kuuluvat taulutelevisio ja Internet-yhteys. Vieraat voivat myös valita Premium-huoneen kattoterassilla, josta on näkymät Göteborgin vilkkaille kaduille. Sviiteissä on oma sauna. Hotellissa on kokoustilat, rentoutukseen tarkoitetut tilat, pesula ja ravintola. Lisäksi rakennuksessa on supermarket, josta vieraat voivat ostaa tarvikkeita valmistaakseen ruokaa huoneissaan. Upeasta hotellista on lyhyt kävelymatka Göteborgin tapahtumakadulle, jonka varrelta löytyvät Lisebergin huvipuisto, Messu- ja kongressikeskus ja Scandinavium-halli. The Avenue -raitiovaunulinja on vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews