Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  81€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Scandic Europa
  From104€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1763 reviewsBased on 1763 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Elite Park Avenue
  From94€Yömaksu

  Elite Park Avenuestars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyn 36-38. box 531 93 36 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1154 reviewsBased on 1154 reviews

  Liikehotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa. Hotellin lähellä sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla Rembrandtin, Rubensin, Van Goghin, Picasson ja kuuluisan ruotsalaisen taiteilijan, Carl Larssonin, teoksia. Göteborgin suurimman puiston, Slottskogenin, läheisyydessä on eläintarha, luonnonhistoriallinen museo sekä useita ravintoloita. 10-kerroksisessa hotellissa on 317 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanottoaula, jossa on kampaamo, baari ja à la carte -ravintola. Hotellin kylpyläalue on avoinna rentoutusta kaipaaville vieraille. Kaikki huoneet ovat vasta entisöityjä ja ajattomaan tyyliin sisustettuja. Perinteiset huonekalut sekoittuvat miellyttävästi viimeisintä huutoa olevaan teknologiaan. Huoneissa on televisio ja langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From96€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 798 reviewsBased on 798 reviews

  Erityisesti homomatkailijoille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 112 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lisäksi vieraat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From101€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1554 reviewsBased on 1554 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Hotel Riverton
  From105€Yömaksu

  Hotel Rivertonstars

  Göteborg, Göteborg , Stora badhusgatan 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 985 reviewsBased on 985 reviews

  Mukava, kohteessa Gothenburg sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä hotellilta. 220 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 180 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2013. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Crown Gothenburg
  From99€Yömaksu

  Scandic Crown Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , polhemsplatsen 3 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1425 reviewsBased on 1425 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Gothenburg. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 320 viihtyisää makuuhuonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2002. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus sallii pienet lemmikit. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Rubinen Goteborg
  From97€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1349 reviewsBased on 1349 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 289 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From86€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 746 reviewsBased on 746 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Gothenburg. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 236 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän BB:iin. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Allen Hotel
  From97€Yömaksu

  Allen Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Parkgatan 10 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli koostuu yhteensä 50 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From106€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 735 reviewsBased on 735 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Mólndal. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 6. 5 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 208 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli sallii pienet lemmikit. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  26  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews