Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  90€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Elite Park Avenue
  From105€Yömaksu

  Elite Park Avenuestars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyn 36-38. box 531 93 36 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1180 reviewsBased on 1180 reviews

  Liikehotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa. Hotellin lähellä sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla Rembrandtin, Rubensin, Van Goghin, Picasson ja kuuluisan ruotsalaisen taiteilijan, Carl Larssonin, teoksia. Göteborgin suurimman puiston, Slottskogenin, läheisyydessä on eläintarha, luonnonhistoriallinen museo sekä useita ravintoloita. 10-kerroksisessa hotellissa on 317 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanottoaula, jossa on kampaamo, baari ja à la carte -ravintola. Hotellin kylpyläalue on avoinna rentoutusta kaipaaville vieraille. Kaikki huoneet ovat vasta entisöityjä ja ajattomaan tyyliin sisustettuja. Perinteiset huonekalut sekoittuvat miellyttävästi viimeisintä huutoa olevaan teknologiaan. Huoneissa on televisio ja langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Elite Plaza
  From143€Yömaksu

  Elite Plazastars

  Göteborg, Göteborg , Vastra hamngatan 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 920 reviewsBased on 920 reviews

  Upeassa palatsimaisessa 1800-luvun rakennuksessa sijaitseva hotelli on Göteborgin keskustassa. Tyylikäs hotelli sopii täydellisesti liike- ja lomamatkailijoille. Tyylikäs rakennus on lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja kätevästi oopperatalon vieressä. Strategisella paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo tutustua koko alueeseen. Hotellivieraat ihastuvat vaikuttaviin mukavuuksiin, runsaaseen designiin ja huomioivaan palveluun. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat avarat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet, joiden tilavat huonekalut sulautuvat nykyaikaisiin mukavuuksiin taaten erittäin nautittavan majoituksen. Vieraat voivat aloittaa päivänsä maukkaalla aamiaisella ja nauttia herkullisesta illallisesta hotellin signature-ravintolassa. Pitkän päivän jälkeen matkailijat voivat rentoutua drinkin ääressä hotellin kahdessa baarissa. Kanta-asiakkaat voivat myös käyttää pysäköintialuetta sekä pesula- ja huonepalveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Crown Gothenburg
  From108€Yömaksu

  Scandic Crown Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , polhemsplatsen 3 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1461 reviewsBased on 1461 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 320 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2002. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From91€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 830 reviewsBased on 830 reviews

  Mukava hotelli on homoystävällinen ja sijaitsee kohteessa Gothenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 112 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From115€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1602 reviewsBased on 1602 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Rubinen Goteborg
  From118€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1392 reviewsBased on 1392 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 1. 5 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 289. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From90€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 773 reviewsBased on 773 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. 236 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa.

  Katso lisää
 • Scandic Europa
  From107€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1821 reviewsBased on 1821 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Hotel Riverton
  From145€Yömaksu

  Hotel Rivertonstars

  Göteborg, Göteborg , Stora badhusgatan 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1028 reviewsBased on 1028 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä majoituksesta. 220 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Hotellissa on 180 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From108€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 748 reviewsBased on 748 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Mólndal. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli on 6. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 208 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2000. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli sallii pienet lemmikit. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  23  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews