Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  48€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Clarion Collection Odin
  From127€Yömaksu

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1414 reviewsBased on 1414 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 180 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel 11
  From105€Yömaksu

  Quality Hotel 11stars

  Göteborg, Göteborg , Maskingatan 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 260 makuuhuonetta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Winn
  From103€Yömaksu

  Quality Hotel Winnstars

  Göteborg, Göteborg , Gamla tingstadsgatan 10 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Gothenburg. Majoituspaikassa on yhteensä 121 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1975. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From106€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Mini Hotel
  From48€Yömaksu

  Mini Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Tredje langgatan 31 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 46 reviewsBased on 46 reviews

  Vaatimaton hostelli kohteessa Gothenburg. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Hostelli koostuu yhteensä 31 huoneesta. Hostellia on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hostellissa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Grand Boras
  From109€Yömaksu

  Quality Hotel Grand Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Hallbergsplatsen 2 - Kartta
   

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama Gothenburg
  From77€Yömaksu

  Quality Hotel Panorama Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Eklandagatan 51-53 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1320 reviewsBased on 1320 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 339 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1963. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Post
  From127€Yömaksu

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4133 reviewsBased on 4133 reviews

  Hotelli sijaitsee vanhassa postitoimistossa, aivan Göteborgin päärautatieaseman ulkopuolella, kätevien raitiovaunu- ja bussiyhteyksien lähellä. Rakennus on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli on säilyttänyt upean historiallisen ulkomuotonsa, mutta se on samalla autenttisen tyylikkään ja modernin oloinen. Hotellin vierashuoneet ja sviitit ovat persoonallisia ja lämpimän kodikkaita. Huoneet on jaettu rakennuksen vanhaan ja uuteen osaan, mutta niissä kaikissa on paljon luonnonvaloa ja erikoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Eläinystävällinen hotelli tarjoaa upeat yhteistilat, kuten kattokerroksen vaikuttavan lämmitetyn uima-altaan ja panoraamaterassin.

  Katso lisää
 • Best Western Arena Hotel Gothenburg
  From87€Yömaksu

  Best Western Arena Hotel Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Baldersgatan 6 6 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Gothenburg. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 58 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus sallii pienet lemmikit. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg
  From130€Yömaksu

  Radisson Blu Scandinavia Hotel GothenburgstarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Sodra hamngatan 59 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 83 reviewsBased on 83 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. 345 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1986. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews