Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  78€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Scandic Rubinen Goteborg
  From78€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1446 reviewsBased on 1446 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 289. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Europa
  From105€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1873 reviewsBased on 1873 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From82€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1663 reviewsBased on 1663 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From156€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 855 reviewsBased on 855 reviews

  null400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 112 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoituspaikka on eläinystävällinen. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From87€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 805 reviewsBased on 805 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Gothenburg, on erinomainen vaihtoehto perheille. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 236 majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoituspaikka on lemmikkiystävällinen. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen.

  Katso lisää
 • Scandic Crown Gothenburg
  From106€Yömaksu

  Scandic Crown Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , polhemsplatsen 3 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1503 reviewsBased on 1503 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 320 majoitustilasta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From232€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 759 reviewsBased on 759 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Mólndal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 6. 5 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 208 viihtyisää huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2000. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Hotell Boras
  From85€Yömaksu

  BEST WESTERN Hotell Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Sandgardsgatan 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 199 reviewsBased on 199 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Hotellissa on yhteensä 52 mukavaa majoitustilaa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Tidbloms Hotel
  From149€Yömaksu

  BEST WESTERN Tidbloms Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Olskroksgstan 23 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 217 reviewsBased on 217 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Gothenburg. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 42 majoitustilaa. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen
  From133€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonenstars

  Göteborg, Göteborg , Falkenbergsgatan 3 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 616 reviewsBased on 616 reviews

  Ylellisen hotellin 149 huonetta on varustettu keittiötiloilla sekä moderneilla mukavuuksilla, joihin kuuluvat taulutelevisio ja Internet-yhteys. Vieraat voivat myös valita Premium-huoneen kattoterassilla, josta on näkymät Göteborgin vilkkaille kaduille. Sviiteissä on oma sauna. Hotellissa on kokoustilat, rentoutukseen tarkoitetut tilat, pesula ja ravintola. Lisäksi rakennuksessa on supermarket, josta vieraat voivat ostaa tarvikkeita valmistaakseen ruokaa huoneissaan. Upeasta hotellista on lyhyt kävelymatka Göteborgin tapahtumakadulle, jonka varrelta löytyvät Lisebergin huvipuisto, Messu- ja kongressikeskus ja Scandinavium-halli. The Avenue -raitiovaunulinja on vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews