Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  79€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Scandic Rubinen Goteborg
  From88€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1495 reviewsBased on 1495 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 289 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From94€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 892 reviewsBased on 892 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 112 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Europa
  From100€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1940 reviewsBased on 1940 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From78€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1729 reviewsBased on 1729 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Elite Plaza
  From132€Yömaksu

  Elite Plazastars

  Göteborg, Göteborg , Vastra hamngatan 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 963 reviewsBased on 963 reviews

  Upeassa palatsimaisessa 1800-luvun rakennuksessa sijaitseva hotelli on Göteborgin keskustassa. Tyylikäs hotelli sopii täydellisesti liike- ja lomamatkailijoille. Tyylikäs rakennus on lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja kätevästi oopperatalon vieressä. Strategisella paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo tutustua koko alueeseen. Hotellivieraat ihastuvat vaikuttaviin mukavuuksiin, runsaaseen designiin ja huomioivaan palveluun. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat avarat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet, joiden tilavat huonekalut sulautuvat nykyaikaisiin mukavuuksiin taaten erittäin nautittavan majoituksen. Vieraat voivat aloittaa päivänsä maukkaalla aamiaisella ja nauttia herkullisesta illallisesta hotellin signature-ravintolassa. Pitkän päivän jälkeen matkailijat voivat rentoutua drinkin ääressä hotellin kahdessa baarissa. Kanta-asiakkaat voivat myös käyttää pysäköintialuetta sekä pesula- ja huonepalveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Crown Gothenburg
  From95€Yömaksu

  Scandic Crown Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , polhemsplatsen 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1566 reviewsBased on 1566 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 320 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli sallii pienet lemmikit. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From87€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 836 reviewsBased on 836 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Gothenburg. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 236 majoitustilasta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From94€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 784 reviewsBased on 784 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mólndal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituksesta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 6. 5 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 208. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2000. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Post
  From117€Yömaksu

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4133 reviewsBased on 4133 reviews

  Hotelli sijaitsee vanhassa postitoimistossa, aivan Göteborgin päärautatieaseman ulkopuolella, kätevien raitiovaunu- ja bussiyhteyksien lähellä. Rakennus on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli on säilyttänyt upean historiallisen ulkomuotonsa, mutta se on samalla autenttisen tyylikkään ja modernin oloinen. Hotellin vierashuoneet ja sviitit ovat persoonallisia ja lämpimän kodikkaita. Huoneet on jaettu rakennuksen vanhaan ja uuteen osaan, mutta niissä kaikissa on paljon luonnonvaloa ja erikoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Eläinystävällinen hotelli tarjoaa upeat yhteistilat, kuten kattokerroksen vaikuttavan lämmitetyn uima-altaan ja panoraamaterassin.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From97€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  17  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä