Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  85€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Scandic Rubinen Goteborg
  From110€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1495 reviewsBased on 1495 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 289 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From110€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 892 reviewsBased on 892 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 112 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From114€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , Backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 836 reviewsBased on 836 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Gothenburg. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. 236 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Molndal
  From132€Yömaksu

  Scandic Molndalstars

  Mölndal, Göteborg , Barnhemsgatan 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 784 reviewsBased on 784 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mólndal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituksesta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 6. 5 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 208. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2000. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From124€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Vieraiden käytössä on yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel 11
  From107€Yömaksu

  Quality Hotel 11stars

  Göteborg, Göteborg , Maskingatan 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 260 makuuhuonetta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Winn
  From104€Yömaksu

  Quality Hotel Winnstars

  Göteborg, Göteborg , Gamla tingstadsgatan 10 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Gothenburg. Majoituspaikassa on yhteensä 121 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1975. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Odin
  From125€Yömaksu

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1414 reviewsBased on 1414 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 180 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Best Western Hotell Boras
  From88€Yömaksu

  Best Western Hotell Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Sandgardsgatan 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 205 reviewsBased on 205 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 52 majoitustilaa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Halland
  From108€Yömaksu

  Best Western Hotel Hallandstars

  Göteborg, Göteborg , Storgatan 35 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 136 reviewsBased on 136 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Majoituspaikka koostuu yhteensä 63 majoitustilasta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  17  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews