Hotelleja kohteessa Karlstad

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Karlstad

KarlstadFrom  81€

Tarjoushotellit Karlstad

 • Scandic Klaralven
  From91€Yömaksu

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Karlstad. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 143. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1970. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Elite Stadshotellet Karlstad
  From84€Yömaksu

  Elite Stadshotellet Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 671 reviewsBased on 671 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Karlstad. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 138 mukavaa huonetta. Vaikka majoitus on rakennettu jo vuonna 1870, se uudistettiin vuonna 2014. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Winn
  From97€Yömaksu

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 500 reviewsBased on 500 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Karlstad. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 199 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Scandic Karlstad City
  From90€Yömaksu

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 412 reviewsBased on 412 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Karlstad. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. 145 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  From81€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 251 reviewsBased on 251 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Karlstad. Vieraiden käytössä on yhteensä 163 majoitustilaa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Bilan
  From95€Yömaksu

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 703 reviewsBased on 703 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Karlstad. Vieraiden käytössä on yhteensä 68 huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Drott
  From103€Yömaksu

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 689 reviewsBased on 689 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Karlstad. Tiloihin kuuluu yhteensä 84 viihtyisää huonetta. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Plaza
  From96€Yömaksu

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 760 reviewsBased on 760 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Karlstad. Vieraiden käytössä on yhteensä 131 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1890. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  From111€Yömaksu

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Karlstad. Majoituksessa on 66 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1960. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Fars Hatt
  From87€Yömaksu

  Fars Hattstars

  Karlstad, Karlstad , Gamla torget 2 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 183 reviewsBased on 183 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Karlstad. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Majoitusliike sijaitsee 17 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 120. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Majoitus tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Karlstad
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Karlstad

  Karlstad is the capital city of Värmland County, in Sweden. It is situated along the banks of the longest river in the country the Klarälven. It has an important port on Lake Vänern and is famous as the sunniest city in Sweden. Its natural environment is exuberant, and it has rich and varied scenery, like its coniferous forests to the north and golden fields to the south. Lake Vänern, one of the country’s biggest, is a treasure in itself, the waters of Klarälven flowing into it after a journey through the hills of Norway all the way to Karlstad. Several types of birds and otters call the lake home. You can engage in several types of sports in Karlstad, including swimming and other water sports. Fun is never far away in this lovely city, and you can start a day by going shopping and end it by having dinner in one of its excellent restaurants. Don’t forget to make time to visit places like Mariebergsskogen, the Värmlands Museum or Alsters Herrgård. Karlstad is incredible, don’t miss out on its varied charms!

Suosituimmat hotellit alueella Karlstad

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä