Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  73€

Tarjoushotellit Malmö

 • Elite Hotel Ideon
  From96€Yömaksu

  Elite Hotel Ideonstars

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 503 reviewsBased on 503 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Lund. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 7 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 20. 0 kilometrin päässä satamasta. 178 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Bishops Arms Lund
  From119€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , Sankt petri kyrkogata 7 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 115 reviewsBased on 115 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Lund. Hotelli koostuu yhteensä 39 huoneesta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Segevang Malmo
  From83€Yömaksu

  Scandic Segevang Malmostars

  Malmö, Malmö , Segesvangen 212 27 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 447 reviewsBased on 447 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 8 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 161 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus sallii pienet lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic St. Jorgen Malmo
  From85€Yömaksu

  Scandic St. Jorgen Malmostars

  Malmö, Malmö , stora nygatan 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1072 reviewsBased on 1072 reviews

  Hotelli sijaitsee Malmön keskustassa, ja sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa on runsaasti aivan hotellin lähistöllä. Hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja palvelutaso on erinomainen. Hotellihuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on modernit mukavuudet, jotta matka olisi viihtyisä ja sujuva. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen kattavan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Stortorget
  From90€Yömaksu

  Scandic Stortorgetstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 15 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 525 reviewsBased on 525 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 82 majoitustilasta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka sallii lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Malmo City
  From91€Yömaksu

  Scandic Malmo Citystars

  Malmö, Malmö , Kaptensgatan 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 856 reviewsBased on 856 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Malmo. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 243. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille.

  Katso lisää
 • Scandic Star Lund
  From101€Yömaksu

  Scandic Star Lundstars

  Lund, Malmö , Glimmervagen 5 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 663 reviewsBased on 663 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Lund. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 36. 7 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 196 mukavaa makuuhuonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Residens
  From73€Yömaksu

  Elite Residensstars

  Malmö, Malmö , Adelgatan 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Malmön päärautatieasemaa vastapäätä sijaitseva hotellirakennus on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonnasta. Hotellin lähellä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tyylikkään hotellin ympärillä on lukuisia ostospaikkoja ja ravintoloita. Elegantit vierashuoneet tarjoavat mukavan ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on miellyttävä levätä päivän päätteeksi. Hotellissa on kattavat kokoustilat, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeisiin. Lisäksi hotellissa on yökerho, pubi, baari ja kahvila, jotka tarjoavat vieraille korkeatasoiset viihde- ja ruokailupalvelut.

  Katso lisää
 • Scandic Kramer
  From97€Yömaksu

  Scandic Kramerstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 662 reviewsBased on 662 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 110 huonetta. Vuonna 1875 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 1995. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Savoy
  From83€Yömaksu

  Elite Savoystars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 62 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 649 reviewsBased on 649 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Malmön keskustassa. Päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta hotellista on kävelymatka Kööpenhaminan lentokentälle vieville linja-auto- sekä rautatieasemille. Lilla Torg ja Turning Torso ovat molemmat hotellin läheisyydessä. Malmö Mässan on viiden minuutin ajomatkan päässä. Modernin hotellin jännittävä historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Hotellissa on kahvila, pubi ja yökerho. Se on kuuluisa kauniista huoneistaan ja sviiteistään, jotka on huolellisesti entisöity vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Huoneissa on antiikkityyliset huonekalut ja moderni sisustus hillityissä väreissä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, minibaari ja maksuton langaton Internet-yhteys. Vieraat voivat käyttää hotellin saunaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  21  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews