Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  66€

Tarjoushotellit Malmö

 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  From127€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 444 majoitustilasta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Temperance
  From105€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1043 reviewsBased on 1043 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 126 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1902. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Quality Hotel View
  From106€Yömaksu

  Quality Hotel Viewstars

  Malmö, Malmö , Hyllie stationstorg 29 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Kokonaisuutena tiloissa on 20 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Malmo
  From66€Yömaksu

  Comfort Hotel Malmostars

  Malmö, Malmö , Carlsgatan 10c - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1708 reviewsBased on 1708 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Hotellissa on 293 mukavaa huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Noble House
  From97€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 137 majoitustilaa. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 87 ja se on peruskorjattu vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Quality Hotel The Mill
  From112€Yömaksu

  Quality Hotel The MillstarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Amiralsgatan 19 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 224. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Lisäksi tämä majoitus on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Magasinet
  From115€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 70 reviewsBased on 70 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Trelleborg. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Park Inn By Radisson Malmo
  From105€Yömaksu

  Park Inn By Radisson MalmostarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Sjomansgatan 2 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 879 reviewsBased on 879 reviews

  Moderni hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Malmön kosmopoliittisessa länsisatamassa. Hotelli on vain 350 metrin päässä World Trade Centrestä, mikä on vaativien liike- ja lomamatkailijoiden mieleen. Tanska ja Kööpenhaminan lentokenttä ovat helpon matkan päässä hotellilta. Suositun hotellin kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat rauhallisen paikan, jossa vieraat voivat rentoutua. Moderneissa huoneista on upeat näkymät joko kaupungille tai satamaan. Hotelli tarjoaa useita tiloja ja palveluja, kuten kuntosalin, jossa vieraat voivat pitää kuntoaan yllä.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Malmo
  From122€Yömaksu

  Radisson Blu MalmostarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Ostergatan 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1321 reviewsBased on 1321 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Malmo. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 1 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. Hotelli on 35. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 229 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Royal
  From85€Yömaksu

  Best Western Hotel Royalstars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 94 94 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 285 reviewsBased on 285 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Hotellissa on yhteensä 50 mukavaa majoitustilaa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  12  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä