Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  74€

Tarjoushotellit Malmö

 • Clarion Collection Hotel Temperance
  From99€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1043 reviewsBased on 1043 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 126 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1902. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Ideon
  From84€Yömaksu

  Elite Hotel IdeonstarsGreenProgram Icon

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 526 reviewsBased on 526 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Lund. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 7 kilometrin säteellä majoitukselta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Hotelli on 20. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 178 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bishops Arms Lund
  From88€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , Sankt petri kyrkogata 7 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 128 reviewsBased on 128 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Lund. Hotellissa on yhteensä 39 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Quality Hotel View
  From88€Yömaksu

  Quality Hotel Viewstars

  Malmö, Malmö , Hyllie stationstorg 29 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Kokonaisuutena tiloissa on 20 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  From90€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 444 majoitustilasta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Magasinet
  From114€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Magasinetstars

  Unknown zone, Unknown destination , Hamngatan 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 70 reviewsBased on 70 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Trelleborg. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Malmo
  From74€Yömaksu

  Comfort Hotel Malmostars

  Malmö, Malmö , Carlsgatan 10c - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1708 reviewsBased on 1708 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Hotellissa on 293 mukavaa huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Noble House
  From85€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 137 majoitustilaa. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 87 ja se on peruskorjattu vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Hansa
  From87€Yömaksu

  Hotel Hansastars

  Unknown zone, Unknown destination , Corfitz beck-friisgatan 3 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 98 reviewsBased on 98 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Trelleborg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 42 majoitustilaa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Esplanade
  From109€Yömaksu

  Elite Hotel EsplanadestarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Mäster johansgatan 15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 547 reviewsBased on 547 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 128 huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  20  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Hotel Hansa
  Hotel Hansa
  3,9/5

  Hyvä sijainti keskustassa kävelykadun alussa. Juna- ja bussiasemalle sekä laivaterminaalille on lyhyt matka. Huoneissa hiustenkuivaaja, silitysrauta, kenkälusikka ja baarikaappi. TV:ssä näkyy YLE1 kan ...

  Kerstin
  Hotelopian asiakkaat, 07/04/2017

  From87€Katso lisää