Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  77€

Tarjoushotellit Malmö

 • Hotel Bishops Arms Lund
  From118€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , Sankt petri kyrkogata 7 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Lund. Majoitus koostuu yhteensä 39 majoitustilasta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vierailijat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic St. Jorgen Malmo
  From87€Yömaksu

  Scandic St. Jorgen Malmostars

  Malmö, Malmö , stora nygatan 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1094 reviewsBased on 1094 reviews

  Hotelli sijaitsee Malmön keskustassa, ja sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa on runsaasti aivan hotellin lähistöllä. Hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja palvelutaso on erinomainen. Hotellihuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on modernit mukavuudet, jotta matka olisi viihtyisä ja sujuva. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen kattavan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Ideon
  From114€Yömaksu

  Elite Hotel Ideonstars

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 513 reviewsBased on 513 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Lund. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 2. 7 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 20. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 178 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Star Lund
  From103€Yömaksu

  Scandic Star Lundstars

  Lund, Malmö , Glimmervagen 5 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Lund. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 36. 7 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 196 majoitustilaa. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Triangeln
  From111€Yömaksu

  Scandic Triangelnstars

  Malmö, Malmö , Triangeln 2 - Kartta
   

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Kokonaisuutena tiloissa on 216 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Scandic Kramer
  From105€Yömaksu

  Scandic Kramerstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 676 reviewsBased on 676 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Malmo. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 110 huoneesta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1875, se uudistettiin vuonna 1995. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Stortorget
  From96€Yömaksu

  Scandic Stortorgetstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 15 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 531 reviewsBased on 531 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 82 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Segevang Malmo
  From98€Yömaksu

  Scandic Segevang Malmostars

  Malmö, Malmö , Segesvangen 212 27 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 456 reviewsBased on 456 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 8 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 161 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2000. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Residens
  From77€Yömaksu

  Elite Residensstars

  Malmö, Malmö , Adelgatan 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 359 reviewsBased on 359 reviews

  Malmön päärautatieasemaa vastapäätä sijaitseva hotellirakennus on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonnasta. Hotellin lähellä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tyylikkään hotellin ympärillä on lukuisia ostospaikkoja ja ravintoloita. Elegantit vierashuoneet tarjoavat mukavan ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on miellyttävä levätä päivän päätteeksi. Hotellissa on kattavat kokoustilat, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeisiin. Lisäksi hotellissa on yökerho, pubi, baari ja kahvila, jotka tarjoavat vieraille korkeatasoiset viihde- ja ruokailupalvelut.

  Katso lisää
 • Elite Savoy
  From88€Yömaksu

  Elite Savoystars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 62 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 660 reviewsBased on 660 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Malmön keskustassa. Päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta hotellista on kävelymatka Kööpenhaminan lentokentälle vieville linja-auto- sekä rautatieasemille. Lilla Torg ja Turning Torso ovat molemmat hotellin läheisyydessä. Malmö Mässan on viiden minuutin ajomatkan päässä. Modernin hotellin jännittävä historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Hotellissa on kahvila, pubi ja yökerho. Se on kuuluisa kauniista huoneistaan ja sviiteistään, jotka on huolellisesti entisöity vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Huoneissa on antiikkityyliset huonekalut ja moderni sisustus hillityissä väreissä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, minibaari ja maksuton langaton Internet-yhteys. Vieraat voivat käyttää hotellin saunaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews