Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  65€

Tarjoushotellit Malmö

 • Scandic Malmo City
  From64€Yömaksu

  Scandic Malmo Citystars

  Malmö, Malmö , Kaptensgatan 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 897 reviewsBased on 897 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Majoitustilojen kokonaismäärä on 243. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa.

  Katso lisää
 • Scandic St. Jorgen Malmo
  From85€Yömaksu

  Scandic St. Jorgen Malmostars

  Malmö, Malmö , stora nygatan 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1113 reviewsBased on 1113 reviews

  Hotelli sijaitsee Malmön keskustassa, ja sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa on runsaasti aivan hotellin lähistöllä. Hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja palvelutaso on erinomainen. Hotellihuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on modernit mukavuudet, jotta matka olisi viihtyisä ja sujuva. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen kattavan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Kramer
  From145€Yömaksu

  Scandic Kramerstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 694 reviewsBased on 694 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malmo. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 110. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1875, se uudistettiin vuonna 1995. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Star Lund
  From147€Yömaksu

  Scandic Star Lundstars

  Lund, Malmö , Glimmervagen 5 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 699 reviewsBased on 699 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Lund. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 36. 7 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 196 makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Triangeln
  From97€Yömaksu

  Scandic Triangelnstars

  Malmö, Malmö , Triangeln 2 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Tiloihin kuuluu yhteensä 216 viihtyisää makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Scandic Segevang Malmo
  From95€Yömaksu

  Scandic Segevang Malmostars

  Malmö, Malmö , Segesvangen 212 27 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 469 reviewsBased on 469 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 8 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 161 makuuhuoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2000. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elite Savoy
  From94€Yömaksu

  Elite Savoystars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 62 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 669 reviewsBased on 669 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Malmön keskustassa. Päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta hotellista on kävelymatka Kööpenhaminan lentokentälle vieville linja-auto- sekä rautatieasemille. Lilla Torg ja Turning Torso ovat molemmat hotellin läheisyydessä. Malmö Mässan on viiden minuutin ajomatkan päässä. Modernin hotellin jännittävä historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Hotellissa on kahvila, pubi ja yökerho. Se on kuuluisa kauniista huoneistaan ja sviiteistään, jotka on huolellisesti entisöity vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Huoneissa on antiikkityyliset huonekalut ja moderni sisustus hillityissä väreissä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, minibaari ja maksuton langaton Internet-yhteys. Vieraat voivat käyttää hotellin saunaa.

  Katso lisää
 • Scandic Stortorget
  From94€Yömaksu

  Scandic Stortorgetstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 15 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 547 reviewsBased on 547 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 82 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Noble House
  From157€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 651 reviewsBased on 651 reviews

  nullLähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 137. Tilat sijaitsevat vuodelta 87 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus sallii pienet lemmikit. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Quality Hotel The Mill
  From86€Yömaksu

  Quality Hotel The Millstars

  Malmö, Malmö , Amiralsgatan 19 - Kartta
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Majoituksessa on yhteensä 224 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews