Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  72€

Tarjoushotellit Malmö

 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  From115€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 444 majoitustilasta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Temperance
  From106€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1043 reviewsBased on 1043 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Malmo. Hotelli koostuu yhteensä 126 huoneesta. Hotelli on perustettu vuonna 1902. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Malmo
  From72€Yömaksu

  Comfort Hotel Malmostars

  Malmö, Malmö , Carlsgatan 10c - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1708 reviewsBased on 1708 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Hotellissa on 293 mukavaa huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Noble House
  From115€Yömaksu

  Best Western Plus Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 677 reviewsBased on 677 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. 137 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli valmistui vuonna 87, ja se remontoitiin vuonna 2017. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Tässä hotellissa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Quality Hotel View
  From99€Yömaksu

  Quality Hotel Viewstars

  Malmö, Malmö , Hyllie stationstorg 29 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Kokonaisuutena tiloissa on 20 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Quality Hotel The Mill
  From101€Yömaksu

  Quality Hotel The MillstarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Amiralsgatan 19 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 224. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Lisäksi tämä majoitus on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Magasinet
  From130€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 70 reviewsBased on 70 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Trelleborg. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä.

  Katso lisää
 • Park Inn By Radisson Malmo
  From107€Yömaksu

  Park Inn By Radisson MalmostarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Sjomansgatan 2 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 879 reviewsBased on 879 reviews

  Moderni hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Malmön kosmopoliittisessa länsisatamassa. Hotelli on vain 350 metrin päässä World Trade Centrestä, mikä on vaativien liike- ja lomamatkailijoiden mieleen. Tanska ja Kööpenhaminan lentokenttä ovat helpon matkan päässä hotellilta. Suositun hotellin kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat rauhallisen paikan, jossa vieraat voivat rentoutua. Moderneissa huoneista on upeat näkymät joko kaupungille tai satamaan. Hotelli tarjoaa useita tiloja ja palveluja, kuten kuntosalin, jossa vieraat voivat pitää kuntoaan yllä.

  Katso lisää
 • Best Western Malmo Arena Hotel
  From97€Yömaksu

  Best Western Malmo Arena Hotelstars

  Malmö, Malmö , Hyllie boulevard 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 533 reviewsBased on 533 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Malmo. Vieraiden käytössä on yhteensä 395 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2015. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Moment Hotels
  From85€Yömaksu

  Moment Hotelsstars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 54 - Kartta
   

  Description not available

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  17  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews